-
Ω ρε φίλε. Αυτό είναι πραγματικά ό,τι τραγικότερο έχω δει σε ελληνικό δρόμο.
-
Εχεις όρεξη και χρηματα προς διαθεση ? πάρε ενα δικηγόρο ( νέο) τις φωτό και αρχισε το κυνήγι ,βέβαια στο τέλος δεν γνωρίζω που μπορείς να καταλήξεις στην μπανανία που οναμάζεται Ελλάς
Εδώ στην επαρχία ( Λαμία)που μένω εγω ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΠΛΈΟΝ ,μπροστα στο σπιτι μου υπάρχουν 2 σαπια ΧΩΡΊς ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ αλλα και 1-2 με πινακίδες χωρίς ομως τέλη κυκλοφορίας ,ασφάλειες,ΚΤΕΟ , κτλ. που κυκλοφορούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και όποιον πάρει ο Χαρος ,εχω τηλεφωνήσει στον Δημο ,περνά κολλά ενα χαρτάκι και αυτό ηταν ,τίποτε άλλο ..., η δε Τροχαία δεν ασχολειται με αυτά ...
Το μαγαζί πρέπει να κατεδαφιστεί και χτιστεί απο την Αρχή
-
Αυτό που γίνεται στη Συγγρού είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Το έχω προσέξει και εγώ πολλές φορές, αν και ευτυχώς δε μένω εκεί.
Πολύ δύσκολα θα καταφέρεις, δυστυχώς, κάτι. Η μοναδική λύση σε αυτή τη χώρα είναι να 'προκαλέσεις' δεκεμβριανά... -
Κάνε την πάπια για κανά 6μηνο (δύσκολο, το ξέρω) και μετά άρχισε τα καθημερινά (ανώνυμα) τηλεφωνήματα στο 100 (από καρτοτηλέφωνο) για τα παρκαρισμένα επί του πεζοδρομίου, δηλώνοντας την πρόθεσή σου να κάνεις καταγγελία κατά των αστυνομικών εφόσον περάσουν και δε βεβαιώσουν τις παραβάσεις*. Α, αν το πράξεις, σταμάτα να παρκάρεις στο σημείο και περπάτα 5 λεπτά επιπλέον. Η ικανοποίηση από τα ροζ χαρτάκια θα σε ανταμείψει.
*: Το έχω πει και πιάνει. Το έκανε και άλλος συμφορουμίτης και έπιασε!
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Εκεί που μένω, έχω την ατυχία να έχουν ανοίξει μάντρες αυτοκινήτου και τράπεζες οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους όπου γουστάρουν.........Πραγματικά αν ήμουν στην θέση σου, θα εξοργιζόμουν τόσο που δεν ξέρω τι θα έκανα...
Κανένα τουβλάκι στην βιτρίνα του μαντρά που υποψιαζόμουν ίσως...Δεν ξέρω αν θα έβγαινε τίποτε, αλλά ίσως αν το ανέφερες σε καμιά πρωϊνή εκπομπή τύπου Παπαδάκη, Αυτιά, Λυριτζή-Οικονόμου κλπ κλπ. ?
Αυτοί ψοφάνε για κάτι τέτοια, αφού ψάχνουν θεματολογία για τις εκπομπές τους. Μετά, με το γνωστό 'εισαγγελικό' ύφος (ειδικά ο Παπαδάκης) τηλεφωνούν στον εκάστοτε υπεύθυνο για να επιληφθεί του θέματος...Ψιλο-λαϊκίστικη προσέγγιση (να βγαίνεις στα κανάλια κλπ) αλλά αν μαζέψουν οι μαντράδες τα αυτοκίνητα έστω και για κανα δυο μέρες, τουλάχιστον θα βγάλεις το άχτι σου από το πακέτο που θα φάνε να μετακινούν τόσα αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Ας έρθουμε τώρα στο καλύτερο, σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω το αυτοκίνητό μου από την νόμιμα σταθμευμένη θέση του, και η αστυνομία μου είχε πάρει τις πινακίδες και η κλήση έγραφε παρακώλυση κυκλοφορίας. Υπογραφή κος Αϊβαλιώτης. Στην αστυνομία μου είπαν ότι ζητήθηκε να γράψουν ακριβώς το δικό μου αυτοκίνητο όπως και έκαναν.
Έφτασα, αα έφαγα κλήση εγώ και όχι ο από πίσω, ή αυτός που είναι πάνω στο πεζοδρόμιο ή αυτός που είναι στην συγγρού ή πάνω στην νησίδα. Το πράσινο civic είναι το δικό μου
P.S. Ο κάδος ήταν αλλού αλλά τον μετακίνησαν για να παρκάρουν.
Τραγικη κατασταση εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτο που εγραψες
'' Στην αστυνομία μου είπαν ότι ζητήθηκε να γράψουν ακριβώς το δικό μου αυτοκίνητο όπως και έκαναν.''Δηλαδη πηρε καποιος τηλεφωνο το 100 και τι ειπε ? τραβατε να γραψετε το πρασινο σιβικ ? και ο αστυνομικος πηγε και εκοψε μια κληση χωρις να κανεις καποιο παραπτωμα ? ?
-
Τη δουλειά την έκαναν από την Τράπεζα. Βλέπω ράμπα μπροστά στο Civic και μάλλον κάποια χρηματαποστολή δεν μπορούσε να ανέβει τη ράμπα ή κάτι τέτοιο (πχ Δντης να ανεβάσει την ΜΒ Ε200 που έχει). Πήραν τηλέφωνο ότι εμποδίζεις και δε χωράνε να περάσουν και ήρθε καρφωτή. Τα ίδια έκαναν σε γνωστό μου για ράμπα ΑΜΕΑ στις 22.00 σε στενό του Πειραιά. Κάποιος 'Πάνθηρας' πέρασε από εκεί και είπε να τον γράψουν γιατί η κλήση έλεγε έντονα παράπονα και φυσικά σπίτι εκεί δεν υπήρχε. Τα ίδια σε ξάδελφό μου γιατί ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με 5 m πλάτος και ενοχλούσε το γείτονα που το πάρκαρε εκεί. Τα ίδια σε όλο τον κόσμο.
Ευχαριστώ.
-
Aν πάρκαρες εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος μπροστά σε ράμπα για ΑΜΕΑ, γκαράζ ή ακριβώς πάνω στη γωνία καλά κάναν και πήραν τις πινακίδες. Και καλά κάνουν οι Πάνθηρες, μπας και βάλουν λίγο μυαλό κάποιοι. Το τελευταίο δίμηνο που λόγω τροχαίου κινούμαι με πατερίτσες έχω βρίσει την ώρα και τη στιγμή, και πραγματικά κατάλαβα και λυπήθηκα αυτούς που έχουν μόνιμο πρόβλημα. Αυτή η πολύ δεν είναι καθόλου φιλική σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση του παλικαριού όμως συμβαίνει κάτι άλλο.
- Είναι πίσω από τη ράμπα και όχι πάνω. Άρα δεν εμποδίζει. Εκτός αν την MERCEDE της οδηγεί ξανθιά γριά με καταράκτη.
- Αν πάει η τροχαία 'καρφωτή' οφείλει να φιλοτιμηθεί και να κόψει κλήση και σε όλους τους άλλους που μάνι μάνι με τις παραβάσεις τους θα χρειαστούν και άλλα μπλοκάκια.
3)Ακόμα και πάνω στη ράμπα να ήτανε, θα πρέπει η τράπεζα, μαγαζί ή ότι άλλο να έχουν ειδική άδεια. Αν έχουν Ok.
Kαι για να τελειώνουμε. Τα πεζοδρόμια είναι για τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι για τα σαράβαλα του καθενώς. Αν είναι ανίκανος να παρκάρει, να πηγαίνει με το τρένο. Αν δεν βρίσκει να παρκάρει, να νοικιάσει θέση. Τι να κάνουμε. Έτσι τα καταφέραμε, αφού κάθε σπίτι έχει τρία αυτοκίνητα χωρίς τις απαραίτητες θέσεις πάρκιγκ.
Όσο για το φίλο με το CIVIC, πήγαινε στο τμήμα με τις φωτογραφίες, βρες τον διοικητή και εξήγησε του για πιο λόγο θα αρνηθείς να πληρώσεις την κλήση.
Ή θα δεχτεί και θα τελειώσει το θέμα εκεί, ή θα πάτε δικαστικά (σε κανα χρόνο) και θα χάσει οπότε εσύ δε θα πληρώσεις τίποτα. (Αν δεν κάνω λάθος τα παράβολα και λοιπά έξοδα τα πληρώνει ο χαμένος). Αλλά να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει καμία παράβασει εκεί που το χεις παρκάρει. -
Αν διαβάσεις κάτι που έγραψα, θα δεις ότι αλλού είναι το μυστικό. Δεν είναι το πρόβλημά μας αν ο Δντης της τράπεζας βάζει το αμάξι στο πεζοδρόμιο. Αυτό είναι η αιτία που τον έγραψαν γιατί αυτός κάλεσε την Τροχαία (υποθετικό σενάριο). Το ζήτημα είναι πολύ απλό όσο και σύνθετο. Για να τον γράψουν για παρακώλυση, ΔΕΝ φώναξαν την Τροχαία γιατί κλείνει τη ράμπα. Αυτό που επικαλέστηκαν, προφανώς είναι πως δε χώραγε το φορτηγάκι της χρηματαποστολής λόγω στενού δρόμου, γι' αυτό και τον έγραψαν σε σημείο που επιτρέπεται η στάθμευση (δεν το γνωρίζω, αλλά το υποθέτω από τα γραφόμενα).
Για τα υπόλοιπα που γράφεις... 'Πάνθηρες' ή 'φραγκόκοτες' διάβασε το forum τους λιγάκι*, βρες αυτά που μάζεψα στο bloka ότι έχουν κάνει και μετά, όποιος θέλει, το ξανασυζητάμε για τα δήθεν κινήματα αγανακτισμένων πολιτών που δεν έχουν πιάσει όμως τους 20 Πακιστανούς χωρίς εισιτήριο στα Β18, Γ18, 21 κλπ ΜΜΜ, αλλά κολλάνε αυτοκόλλητα όταν τους κλείνουν την είσοδο στο παράνομο γκαράζ τους.
Ευχαριστώ.
- Όποτε φοιτητής μου ζητάει λύση σε κάποιο πρόβλημα, του δίνω τη σχετική βιβλιογραφία, του λέω τι να ψάξει και μετά τον αφήνω. Έχεις πλέον την ικανότητα να βρεις μόνος τη λύση με το σχετικό ψάξιμο.
-
Δηλαδή γράψανε τον μόνο νόμιμο, αντί για όλους τους άλλους που ήταν παράνομοι?
Αν δεν έχει σήματα για απαγόρευση στάθμευσης σε εκείνο το σημείο, ή στη μεριά του δρόμου αυτή δε μπορούν να το κάνουν αυτό και ας περνάει και ο πρωθυπουργός.
Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα σωστά παρκαρισμένο όχημα, και όχι ένα που το χει παρκάρει μακριά από το πεζοδρόμιο.Αν πάει στην τροχαία που του έκοψαν την κλήση και το συζητήσει μάλλον θα λυθεί δίχως περαιτέρω τρέξιμο.
Δε ξέρω τι έχουν κάνει οι Πάνθηρες, αλλά γνωρίζω ότι με τη γαϊδουριά που κουβαλάμε σε αυτήν την κωλόπολη (και όχι μόνο εδώ) διακαιολογώ ακόμα χειρότερα στους κρετίνους που παρατάνε τα οχήματα τους όπου βρουν.
Όσο για τα παράνομα γκαράζ, να σου δείξω μερικές γωνιακές πολυκατοικίες με είσοδο γκαράζ όλη τη γωνία.(Εκτός από την είσοδο των ενοίκων, όπου παρκάρει απ' έξω μόνιμα ένας ένοικος και την κρατάει με διάφορα τεχνάσματα.) Εμένα αυτό με ενοχλέι, και όχι ένα γκαραζάκι που πιάνει μια θέση στάθμευσης.
-
Σήμερα σε παρκάκι της Τούμπας ειδα ότι ο δήμος έβαλε χαρτί στο παρμπριζ ενός ασπρου Fiesta χωρίς πινακίδες το οποίο 'πάρκαρε' εκεί κάθετα και σε γωνία εδώ και 2 μήνες (... όχι συνέχεια πάντως!) με την μούρη να κόβει και το πεζοδρόμιο.
Κανονικά θα έπρεπε να βρει τον κάτοχο να τον στολίσει σε συνεργασία με την Τροχαία με ένα ωραίο πρόστιμο συν ένα επιπλέον γερό χαστούκι απο εφορία για ψευδή δήλωση ότι το αυτοκίνητο 'πάρκαρε' σε ιδιωτικό χώρο.
(Στο συγκεκριμένο πάντως υπάρχουν στο τζάμι τέλη προηγούμενων ετών που δείχνουν και τον αριθμό κυκλοφορίας που είχε!)
Ενας να τιμωρηθεί αυστηρά ... όλοι στα σπίτια μέσα θα τα βολέψουν και θα καθαρίσουν οι δρόμοι απο -κατα δήλωση- ΙΧ χώρους πάρκινγκ(=δρόμοι, στενάκια, πεζοδρόμια κλπ) -
Κατι εχει η γειτονια μου δεν εξηγειται Καγκουρας με Hyundai Coupe απο τα τελευταια το παρατησε ακριβως απο κατω, το ειχε κουκουλωσει εδω και μηνες αλλα καποιος το ξεκουκουλωσε. Ετσι οπως περναγα εριξα μια ματια στο παρμπιζ και δεν ειχε σηματακι
-
Αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο για μενα να αφηνουν ετσι τα αυτοκινητα. Εξισου τραγικο ειναι οικογενεια μεσα στο κεντρο της αθηνας να εχει τα 2 καθημερινα εξω σους δρομους και την θεση για το γκαραζ ή την εχουν για την μερκ που στο τελος την πουλανε γιατι ειναι αχρηστη* γι'αυτους ή δεν την χρησιμοποιουν καθολου γιατι βαριουνται να παρκαρουν
Κατι ασχετο μπορει σχεδον ολοι να τα αφηνουν εξω τα αμαξια με κατατεθημενες πινακιδες αλλα υπαρχουν και παραδειγματα που οντως μεταφεραν το αμαξι τους σε ιδιωτικο χωρο πχ ο κολλητος μου που κυκλοφορουσε νεα δικο του παλιο αμαξι επειδη δεν ειχε ιδ. χωρο κοντα του το παρκαρε σε δικο μου χωρο και του εκανα υπ. δηλωση οτι του επιτρεπω να το αφησει εκει και παρα την αποσταση (40χλμ μακρια απο εκει που κυκλοφορουσε) ισχυουν αυτα που δηλωσε, μην τους βαζουμε ολους οσους καταθεσανε πινακιδες στο ιδιο καζανι*εννοω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολη στην χρηση εντος αστικου κυκλου που πρακτικα τον χρησιμοποιουν κατα 90% ενω μονο το 10% ειναι εκτος πολεως διαδρομες, οχι οτι ειναι αχρηστο σαν αμαξι
-
Εδω στη πατρα λογω μιας δουλιτσας που εχω αναλαβει το τελευταιο καιρο περπαταω πολυ περισσοτερο πλεον και πραγματικα εχουν διπλασσιαστει τα αυτοκινητα χωρις πινακιδες στους δρομους..
-
Όντως βλέπω όλο και περισσότερα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες που δεν υπήρχαν.... ευτυχώς όμως βλέπω και το σχετικό χαρτάκι του δήμου επάνω τους! Που θα πάει θα τα μαζέψουν.
Επιτέλους πήραν (όχι ο δήμος, η απόσυρση κατόπιν συνεννόησης) το χωρίς σήμα και μάλλον και χωρίς ασφάλεια πια σαράβαλο του γνωστού μου που τους περίμενε από πριν τα Χριστούγεννα (του είχαν πει κάτσε να τελειώσουν οι γιορτές). Ένα λιγότερο στους δρόμους! (one down... many thousands to go!) -
Όντως, τα ακινητοποιημένα χωρίς πινακίδες έχουν αυξηθεί, αλλά όχι τόσο όσο θα περίμενε κανείς από το πλήθος των πινακίδων που κατατέθηκαν. Αυτό που είναι εξοργιστικό, είναι η πρακτική των εμπόρων μεταχειρισμένων που και κατέθεσαν τις πινακίδες για να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και συνεχίζουν να ενοχλούν τους περιοίκους με το - παράνομα πια - παρκαρισμένο εμπόρευμά τους. Θα επέμβει κανείς από τους αρμοδίους;
-
Επιτελους. Στην περιοχη του Παγκρατιου, οπου υπαρχουν αρκετα ΙΧ χωρις τελη 2010 και πινακιδες, σταθερα παρκαρισμενα στο δρομο, χθες διαπιστωσα οτι ο Δ. Αθηναιων κολλησε σε αρκετα τα γνωστα χαρτακια 'ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ'.
Αρχισανε τα 'οργανα'!!! Για να δουμε βεβαια και ποτε θα τα 'σηκωσουν'....
Ελπιζω συντομα, ωστε να βρουμε χωρο να παρκαρουμε και οι εμεις οι μ@@@κες που πληρωσαμε τη 'λυπητερη' . -
Εαν τα κουνησουν και τα πανε λιγο παρακατω σε αλλο στενο και ξεκολλησουν το σημα του Δημου τι γινεται ξαναπαιρνει αλλα μια διορια????
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εαν τα κουνησουν και τα πανε λιγο παρακατω σε αλλο στενο και ξεκολλησουν το σημα του Δημου τι γινεται ξαναπαιρνει αλλα μια διορια????Το ερωτημα σου θα απαντηθει μετα απο 3-4 βδομαδες παρακολουθησης της καταστασης και των ενεργειων των 'εξυπνακηδων' ιδιοκτητων, που πιθανως εχουν αλλα στο μυαλο τους για το μελλον των ΙΧ τους. Οσοι ειναι 'τιμιοι' και δεν τα μετακινησουν, θα πρεπει να τους ανεχτουμε...., κανοντας υπομονη μεχρι να τα μαζεψει ο Δημος.
Αν δεν επιμεινουμε στην 'αποκομιδη των σκουπιδιων', θα τα φαμε στην μαπα για κανα εξαμηνο...... -
ως συνήθως διαφωνώ.Πολύ καλά έκαναν οι άνθρωποι και τα παράτησαν όπου βρήκαν και δεν πλήρωσαν το νταβατζηλίκι των λαλίστατων πριν τις εκλογες Γιωργάκη Μπιρμπίλη και Παπακωνσταντίνου.Αυτό το τρίο Στούτζες που ισχυρίστηκε ότι η απόσυρση δεν προσφέρει τίποτα.Έτσι δεν λέγανε?ε ας βλέπουν τώρα τα αυτοκίνητα γύρω τους να σαπίζουν αφού η απόσυρση δεν προσφέρει τίποτα και αφού τα σάπια αυτοκίνητα δεν μολύνουν το περιβάλλον.
πράσινη ανάπτυξη ε?
προσωπικά εκείνο που με θλίβει και ξέρω ότι τώρα θα δεχτώ επίθεση πάλι από κάποιους είναι αυτή η ρουφιανιά που επικρατεί σε αρκετά ποστ.Όπως έχε ξαναδηλώσει όπως δεν είναι δουλειά μου να πιάσω τους φοροφυγάδες μέσω αποδείξεων έτσι δεν είναι και δουλειά μου να πάω να καρφώνω τον οποιοδήποτε στο Δήμο που παράτησε ένα αμάξι...θα έπρεπε να σκεφτεστε διαφορετικά...βγήκανε στις 3 Νοεμβρίου και μέσα σε ένα βράδυ κατάργησαν την απόσυρση..και κράτησαν τα ίδια τέλη Σουφλιά...λοιπόν ο παππούς που αγόρασε ένα αμάξι πριν 30 χρόνια τότε που ήταν γερός και δούλευε για να το χαρεί ως νέος άνθρωπος τώρα μπορεί να μην έχει ή και να μην θέλει να πληρώσει 820 ευρώ για αυτό το αυτοκίνητο...αλλά δεν καταλαβα με ποια λογική έρχεται αυτό το κράτος και του λέει σε τιμωρώ για το τότε?
ε αντί λοιπόν να τα βάζουμε με τα ακινητοποιημένα ας ακινητοποιήσουμε τους 300 και τους υποστηρικτές παρατρεχαμενούς τους για να ξανα-κυκλοφορήσουν τα ακινητοποιημένα...
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες