Oct 21, 2014, 12:21 PM

Εντάξει Χρηστάρα, να μην τρέξω λοιπόν με το αμαξάκι μου που το ετοιμάζω εδώ και χρόνια λίγο λίγο ... Θα περιμένω πότε θα γίνει ενιαίο, γιατί αλλιώς θα κάνω κακό στους αγώνες και δεν θα πάει μπροστά το άθλημα.

Παύση των συμμετοχών παιδιά, μην τολμήσει και βγάλει κανένας νέος λισάνς. Μόνο οι παλιοί επιτρέπεται να τρέξουν, αυτοί έχουν ιδρώσει το μπάκετ και ξέρουν. Οι νέοι αν δεν τρέξετε ενιαίο, δεν θα γίνετε ποτέ πραγματικοί οδηγοί. Να καθίσετε στην γωνιά σας και να περιμένετε να φυτρώσουν στα δέντρα τα αγωνιστικά του ενιαίου.

Δεν μας αρκεί να θέλει ένας νέος να τρέξει με το αυτοκίνητο του και να επιλέξει τους αγώνες αντι για τα λιμανάκια. Όοοοοοοχι, δεν μας κάνει αυτός, δεν τον θέλουμε. Δεν ξέρει τις προϊστορική χρηματοοικονομική λαμογο-ιστορία των ελληνικών αγώνων και γι'αυτό θα μας πάει πίσω. Γιατί εδώ στην Ελλάδα, ο οδηγός αγώνων δεν είναι απλά κάποιος που κάνει με μεγαλύτερη ασφάλεια το χομπυ του. Στην Ελλάδα οδηγός αγώνων σημαίνει στάση ζωής, σημαίνει επαναστάτης, σημαίνει είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου για την εξυγίανση ολόκληρης της κοινωνίας.

Ρε έχετε χαζέψει τελείως μου φαίνεται ...

Καταλάβατε ; Ακούς εκεί να ζητάτε κατηγορίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, για να πηγαίνετε μετά στην saloon και να ...

Ωχ ...
Που ;
Στην Salloon ;
Ναι στην salloon ...
Μα εκεί δεν είναι που επιτρέπονται τα πάντα ;
Ναι εκεί ...
Εκεί δεν είναι όλα τα τέρατα χωρίς περιορισμούς ;
Ναι εκεί ...
Ε, γάμησε το, μαλακία πήγα να πω

Διαβάζω τέτοιες νοοτροπίες και προσπαθώ να καταλάβω αν όντως είμαι εγώ αυτός που θα πάει το άθλημα πίσω ...