-
Εντάξει Χρηστάρα, να μην τρέξω λοιπόν με το αμαξάκι μου που το ετοιμάζω εδώ και χρόνια λίγο λίγο ... Θα περιμένω πότε θα γίνει ενιαίο, γιατί αλλιώς θα κάνω κακό στους αγώνες και δεν θα πάει μπροστά το άθλημα.
Παύση των συμμετοχών παιδιά, μην τολμήσει και βγάλει κανένας νέος λισάνς. Μόνο οι παλιοί επιτρέπεται να τρέξουν, αυτοί έχουν ιδρώσει το μπάκετ και ξέρουν. Οι νέοι αν δεν τρέξετε ενιαίο, δεν θα γίνετε ποτέ πραγματικοί οδηγοί. Να καθίσετε στην γωνιά σας και να περιμένετε να φυτρώσουν στα δέντρα τα αγωνιστικά του ενιαίου.
Δεν μας αρκεί να θέλει ένας νέος να τρέξει με το αυτοκίνητο του και να επιλέξει τους αγώνες αντι για τα λιμανάκια. Όοοοοοοχι, δεν μας κάνει αυτός, δεν τον θέλουμε. Δεν ξέρει τις προϊστορική χρηματοοικονομική λαμογο-ιστορία των ελληνικών αγώνων και γι'αυτό θα μας πάει πίσω. Γιατί εδώ στην Ελλάδα, ο οδηγός αγώνων δεν είναι απλά κάποιος που κάνει με μεγαλύτερη ασφάλεια το χομπυ του. Στην Ελλάδα οδηγός αγώνων σημαίνει στάση ζωής, σημαίνει επαναστάτης, σημαίνει είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου για την εξυγίανση ολόκληρης της κοινωνίας.
Ρε έχετε χαζέψει τελείως μου φαίνεται ...
Καταλάβατε ; Ακούς εκεί να ζητάτε κατηγορίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, για να πηγαίνετε μετά στην saloon και να ...
Ωχ ...
Που ;
Στην Salloon ;
Ναι στην salloon ...
Μα εκεί δεν είναι που επιτρέπονται τα πάντα ;
Ναι εκεί ...
Εκεί δεν είναι όλα τα τέρατα χωρίς περιορισμούς ;
Ναι εκεί ...
Ε, γάμησε το, μαλακία πήγα να πωΔιαβάζω τέτοιες νοοτροπίες και προσπαθώ να καταλάβω αν όντως είμαι εγώ αυτός που θα πάει το άθλημα πίσω ...
-
Πως Xρησταρα ? σε αποκαλεσα πουθενα εγω Κλαμπαναρα ? η εχουμε παιξει ταβλι μαζι ? αντε αγορακι μου στον μπαμπα σου ...........
-
Έλα Παναγία μου τι βλέπουν τα μάτια μας....
-
H πλακα είναι ότι σε λιγο καιρο θα γινετε φιλοι...
Όμως:
Εδώ εχουμε μια τραγικη πλεον κατασταση (2η χρονια διχως ΠΠΤ), μια πιστα που και πριν την κριση δεν την πλησιάζαμε (και την χαιρονται οι γειτονες οπου -οι Βουλγαροι- τρεχουν με παραβολο 50€ μια φορα το χρονο -από την κριση και μετα-) και λογικο είναι να προσπαθει να βρεθει μια διέξοδος για να γινουν καποιοι αγωνες.
Για πολύ καιρο νομιζαμε -βαζω και τον εαυτο μου μεσα- ότι το πρόβλημα είναι πρωτα και κυρια στους κανονισμούς που σκοτωνουν τον συναγωνισμο κτλ. Η πλακα είναι όμως ότι οι κανονισμοι είναι εδώ χρονια και οι ομαδοποιήσεις των κλασεων είναι κατά τουλάχιστον 80% σωστες. Αρα τρεχει κατι άλλο...Τρεχει λοιπον ότι οι νεοι (>25 χρονων) ΔΕΝ εχουν αυτή τη συνεχεια, τουλάχιστον σε αγωνες πιστας. Δεν εχουν ζησει τις Τριπολες, την F3 και τα ενιαια, μια εποχη που 'είμασταν καλα', σε μια Ελλαδα σε χαμηλοτερη οικονομικη κατασταση και διχως πιστες. Αυτοι οι νεοι λοιπον θελουν να πανε με τα δικα τους μετρα, όταν -αρκετοι από αυτους- καβαλησαν καινουργια αυτοκίνητα που δυστυχως δεν εχουν ομολογκασιον και αρα δεν σχετίζονται και τοσο με τα 'παραδοσιακα' αγωνιστικα.
Ο Μανος -με τον οποιο μιλησαμε προσφατα-, θεωρει -δεν το λεω ειρωνικα- το MR2 του με το μοτερ των 192HP ως την 'exige του φτωχου', μια κατασκευη κεντρομηχανη, πισωκινητη, που ουδεμια σχεση εχει με το κλασσικο προσθιοκινητο hatchback και με ελαχιστα χρηματα σε σχεση με το αποτελεσμα βαραει ψηλα -προς το παρον- 20αρια στις Σερρες, επιδοσεις που εμεις οι καθαροαιμοι αγωνιαρηδες δεν τις βλέπουμε ουτε με το κυαλι. (βεβαια αν γινονταν συστηματικα αγωνες αυτό θα επιδεχοταν καποιας συζητησης, αφου υπαρχει timeattackαδικο παλιο civic που γυρνα μεσαια 20αρια, σαφως με μεγαλυτερο κοστος από το MR2, αλλα διαχειρησιμο από ένα δουλεμενο διλιτρο αγωνιστικο). Σκέφτεται λοιπον πως αυτος και οι φιλοι του μπορουν να πανε στη saloon -που όλα επιτρέπονται- και να δει τι αξιζει. Γιατι να τον κοψει καποιος;
Ο κυρ Χρηστος όμως, με την εμπειρια του βλεπει ότι αυτά εχουν ξαναγινει: Κατηγορια ΤΝ στις αρχες του 2000, Meva Cup λιγο πιο μετα, Formula saloon εδώ και καιρο. Όλα αυτά όμως δεν εχουν βαθος και αποστερουν τις κανονικες κατηγοριες από τους λιγους που εχουν μεινει και θελουν πιστα. Στην δε προσωπικη περιπτωση του Μανου που όπως μας εχει πει εχει ιδια επαφη με το παρελθον δεν μπορει να το 'συγχωρησει' και απασφαλισε.
Τωρα το εγχείρημα του Μανου και της παρεας του θα εχει μελλον;
Τουλάχιστον ας εχει το δικαιωμα να δοκιμασει, εντος των πλαισιων της Formula Saloon, κατι που ηδη υπαρχει. Και βλέπουμε...
Εγω παντως πιστευω ότι ΑΝ η saloon φτουρισει ποτε ως κατηγορια και αφου οι οδηγοι της είναι τοσο ακομπλεξαριστοι στο θεμα των επιδοσεων (μαλιστα αυτή τη στιγμη εχουν όχι απλα το πανω, αλλα το...παραπανω χερι στις Σερρες), θα πρεπει να μπουν μαζι με την Super Touring να τελειωσει το θεμα και τελικα να αναβιωσουν αυτοι οι ρημαδοαγωνες ταχύτητας...Τωρα στο θεμα του ενιαιου, τι ωραια που θα ηταν...Πραγματικα. Όμως αν κανω λαθος διορθωσε με κυρ Χρηστο, ότι καινουργιο αυτοκινητο 'που θα σου μεινει' λογω homologation αυτή τη στιγμη είναι μονο το swift sport, το οποιο προταθηκε αλλα δεν...Ότιδηποτε άλλο ακομα και αν βρεθουν οι ηρωες, μολις παλιωσει, τελος. Και αποδειξη είναι ότι σχεδόν κανεις από τις εποχές ενιαιων/cup δεν συνεχιζει πια, γιατι στην πλειοψηφια τους εμειναν με το αμαξι εκεινο στο χερι, μη μπορώντας να το πουλησουν και να πανε σε κατι άλλο. Εσκασε και η κριση μετα...
Το μονο ενιαιο που θα μπορουσε όπως ειμαστε τωρα να περπατησει θα ηταν αν μια αντιπροσωπεια εμπαινε στον κοπο να βγαλει πχ 10-15 spark 1000αρια, δικα της, τα οποια θα τα υπενοικιαζε στους αγωνιζομενους...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πως Xρησταρα ? σε αποκαλεσα πουθενα εγω Κλαμπαναρα ? η εχουμε παιξει ταβλι μαζι ? αντε αγορακι μου στον μπαμπα σου ...........Δεν μπορει !!!
Και αυτο, που κανεις φιλους τοσο ευκολα, θα εχει την τεχνη του !!! Χα Χα'el-em'
-
Johan κανείς ενα απλό λάθος για το ενιαίο. Μια περίπτωση για το μετά ειναι να εχει ομολογκασιον, μια άλλη να υπάρχει ζήτηση στο εξωτερικό. Αν πχ πηγαίναμε για Κλιο προηγούμενης γενιάς θα μπορούσαν άνετα οι κάτοχοι να το πουλήσουν ξανά έξω. Το ίδιο και για ενιαίες ειδικές κατασκευές που δεν εξελίσσονται τακτικά. Επίσης υπάρχει και η προοπτική της ενοικίασης και όχι απαραίτητα απο αντιπροσωπεία. Γίνεται απο τον οποιοδήποτε αρκεί να υπάρχει ζήτηση. Υπάρχει ομως για arrive and drive?
Τώρα σχετικά με το MR2 πως ακριβώς ζήτησε να τρέξει; Με τι μέτρα ασφαλείας και σε τι αγώνες;
-
Να ξεκαθαριζετε τι εννοειτε οταν αναφερεστε σε 'νεους'. Γιατι αν μιλατε για νεους κατω των 25, το κοβω πολυ χλωμο. Οι σημερινοι κατω των 25 δεν εχουν το αυτοκινητο στο μυαλο τους με τον τροπο που το ειχαμε εμεις οι 35-45 τωρα οταν ειμαστε 25.
-
-
Τι σημασία έχει ρε Τίμο κι αν είμαστε πιο κοντά στα 30 παρά στα 20, παίζει κανέναν ρόλο ; Όλοι άσχετοι είμαστε, κανενός η άποψη δεν είναι σεβαστή. Όλες είναι άξιες χλεβασμού και ανάξιες μιας υπεύθυνης και αναλυτικής απάντησης. Τρέμουν όλοι μην πέσουν στην οργή του Χρηστάρα απ'το 4ΤF, λές και άμα τους πιάσει στο στόμα του, θα αμαυρωθεί μια για πάντα το όνομά τους απ'την σκηνή του μηχανοκίνητου.
Εδώ κάποιοι την έχουν δεί εθνοπατέρες των ελληνικών αγώνων. Μπαίνουν στο τσιφλίκι, γράφουν τα δικά τους, δεν μπαίνει κανείς στην διαδικασία να απαντήσει στους χρησμούς και τις αοριστολογίες και στο τέλος νομίζουν οτι έχουν και δίκιο. Αν κανείς βέβαια τολμήσει και μιλήσει, μαύρο φίδι που τον έφαγε ! Είτε πολύ μικρός θα είναι, είτε πολύ μεγάλος, είτε λάθος αμάξι θα οδηγεί, είτε θα είναι ανιστόρητος, είτε ...
Θέλουμε να εξυγιανθεί το άθλημα μαγικά Τίμο, τι δεν καταλαβαίνεις ; Σαν ένα όνειρο, να αλλάξουν όλα μέσα σε μία νύχτα. Δεν μας απασχολεί να δουλέψουμε με αυτά που έχουμε, κάτω απο τις δεδομένες συνθήκες. Διώξτε τον Μιχελακάκη απο πρόεδρο και βάλτε τον εθνοπατέρα των ελληνικών αγώνων, έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα.
Χρηστάρα να σου πώ ρε συ ... σε πείραξε το 'Χρηστάρα' βλέπω και στεναχωριέμαι, μόνο σε αυτό απάντησες όμως ... Μάλλον συμφωνούσες με τα υπόλοιπα που έγραψα, θετικό αυτό. Μπορεί να γίνουμε και φίλοι όπως λέει και ο Johan, να παίξουμε και τάβλι πλακωτό. Με στέλνεις στον μπαμπά μου βλέπω όμως, να υποθέσω πως είναι κάποια τεχνική για να με κάνεις να πεισμώσω περισσότερο και να τρέξω στους αγώνες ; Είναι για το καλό του αθλήματος και αυτό ; Με έχεις μπερδέψει γενικά ... δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, έχω προβληματιστεί. Να τρέξω ; Να μην τρέξω ; Μην κάνω καμιά μαλακία και τρέξω γιατί το γουστάρω και καταλήξω να κάνω κακό στο άθλημα, κρίμα είναι ...
Ααα ρε Χρηστάρα, βασικά όχι, Χρηστάκο ... Σήμερα πήρες bonus points και θα σε λέω Χρηστάκο ! Εδώ κοντεύουμε να γίνουμε και φίλοι, στα υποκοριστικά θα κολλήσουμε ; Άλλωστε εδώ είναι φόρουμ, δεν μετράει η ηλικία, μόνο οι λέξεις, οι φράσεις και τα σημεία στίξης.
@Go_For_Pole
Το MR2 θα τρέξει με γυάλισμα κέρωμα, πατουράτη ζάντα και φυμέ, ενώ ο οδηγός του με λευκό ξεκούμπωτο κοντομάνικο πουκάμισο, μιλιτέρ βερμούδα και εσπαντρίγιες για καλύτερο feeling.Ο χρήστης S3 έγραψε:
+1
Όχι που νομίζει οτι θα βγάλει άκρη μαζί μου ο Χρηστάκος, δεν ξέρει που έχει μπλέξει ... -
Mα ειναι δυνατον να τα βαλω με ΤΗΝ κλανια που οδηγαει αυτο το πραμα ?
.........τσ τσ δεν τολμαω καν να τα βαλω μαζι σου , μονο απ'την επιλογη του τουτου σου ........και που μπορουν να βγαλουν ολοι τα συμπερασματα τους .... φτωχο πλην τιμιο παληκαρακι αλλααααα μεγαααααλο ταλεντο σην σφαιρα της φαντασιας σου με τις χρονομετρησεις του κωλου !
Οσο για τα υπολοιπα που εγραψες πορδιτσα , μονο στο μικρο μυαλο σου υφισταντε αυτα , και το λιγοτερο που μπορει να διαπιστωσει ανθρωπος με μυαλοαπ'τους διαλογους μου εδω μεσα , ειναι οτι παντα μιλαω με ντοκουμεντα και αποδειξεις συμπερασματα απο καταστασεις και εργα που εχουν γινει , και δεν υποθετω..... επειδη διαβασα στο ιντερνετ οτι κατι τετοιο γινεται στην Σκωτια , και ειχε επιτυχια στα βλαμενα της j.l.y. πρωτα απ'ολα γιατι εδω στην χωρα της μιμητικης νεολαιας μας ολα κρατανε για μερικους μηνες , αναλογα την αντοχη της ματαιοδοξιας των εμπλεκομενων .
Δεν υπηρξα ποτε αντιθετος στο να τρεξουν οι καγκουρες σαν το δικο σου στους αγωνες , την στιγμη που θα υπαρχουν κι αλλα **τετοια **η παρομοια , και θα μπορουν να υποσχεθουν οτι θα υπαρχει μελλον , και δεν θα καταστρεψουν και αυτοι αλλλη μια αγωνιστικη περιοδο οπως πολυ σωστα εγραψε ο φιλος μου πιο πανω ......
Στην δε σαλουν , η αποψη μου ειναι εκτος απ'τα μετρα ασφαλειας που πρεπει να εχουν να μπορουν να τρεχουν με πληρεις ελευθεριες ολες οι **σωστα μηχανολογικες ** εξελιξεις-μετατροπες ακομα και σε αυτοκινητα που δεν ειχαν ομολογκασιον για αγωνες (και βασικα διαφωνω να γινοντε σαλουν , αυτοκινητα που ηδη εχουν τουλαχιτον 2 -3 κατηγοριες και θα μπορουσαν να τρεχουν εκει )και οχι να συνοστιζοντε σε μια ! .......καταλαβες τιποτα πορδιτσα ? -
johanndelta εγραψε............
:whistlink:
Ωραια τα λες Γιοχαν , αλλα τα ονειρα δεν ειναι αυτα που θα μπορεσουν να στηριξουν το θεσμο ενιαιου αγωνιστικου περιμενοντας απο αντιπροσωπειες , που εμαθαν με εκκατομυρια στα ταμεια τους , τις ημερες αυτες !
Αν δεν βασιστουμε στον ρεαλισμο της εικονας της κοινωνιας μας .....δεν πιστευω οτι γινεται τιποτε αλλο .
Σιγουρα υπαρχουν και 5-10 νεαρα ατομα που εχουν τον να τρεχουν με αυτοκινητα των 40 -80. k ευρω , αλλα αυτοι σπανια ερχοντε πλεον κοντα στο θεσμο αυτον ...........
Εγω δεν μπορω να φανταστω νεο και οχι μονον , ακομα και 35αρη που ειχε στο προγραμμα της ζωης του να περασει απ'τον υγιεστερο χωρο των αγωνων κανοντας το ονειρο του πραγματικοτητα αυτην την εποχη , αγοραζοντας αυτοκινητο πανω απο 2- 2.5οο ευρω κανοντας το ετοιμο να τρεχει με αλλα τοσα περιπου !Σε λιγες ημερες θα δουμε ολοι νομιζω , την προκηρυξη ενιαιου για το 2015 και απ'οτι εχω ακουσει απο πολλους οδηγους , απ'αυτα που εχουν , ειναι διατεθημενοι να το ακολουθησουν (μερικοι τρεχουν και με αλλο αγωνιστικο ) σαν εναν παμφθηνο θεσμο με μεγαλη ομως αξια αθλητικη , οπως εχει την φημη και την αναγνωρηση απο ολους οσους οδηγους περασαν απο τετοιο θεσμο !
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
@Go_For_Pole
Το MR2 θα τρέξει με γυάλισμα κέρωμα, πατουράτη ζάντα και φυμέ, ενώ ο οδηγός του με λευκό ξεκούμπωτο κοντομάνικο πουκάμισο, μιλιτέρ βερμούδα και εσπαντρίγιες για καλύτερο feelingΑ μάλιστα, ευχαριστώ για την ειρωνία.
-
Χρηστάκο, έχεις καταλάβει φαντάζομαι οτι μπαίνω εδώ μέσα μια φορά την ημέρα απλά και μόνο για να σε τρολάρω έτσι ; Εγώ θα τρέξω όπου, όπως και με ότι γουστάρω εφόσον μου το επιτρέπουν οι κανονισμοί. Θα κάνω την καύλα μου για όσο θέλω, όποτε θέλω και θα περάσω καλά.
Νομίζεις οτι χρειάζομαι την έγκριση ή την ευλογία σου σχετικά με το όχημα μου ή την επιλογή των συμμετοχών μου ;
Ή μήπως νομίζεις οτι χαρακτηρισμούς του τύπου 'κλανιά' και 'πόρδίτσα' θα με κάνεις να νευριάσω και να πέσω στο επίπεδό σου ; Το οποίο επίπεδο παρεμπιπτόντως φροντίζεις να το αναδεικνύεις καθημερινά, όταν απ'την μια φροντίζεις να με μειώνεις διαρκώς σχετικά με την ηλικία μου και απ'την άλλη αφιερώνεις τόσο χρόνο με το να ασχολείσαι μαζί μου.
-
Εσυ μπορει τις σου ,να κανεις οτι δεν τις ακους , και να σφυρας κι αδιαφορα μην σε καταλαβουν κι οι γυρο σου !
Επειδη εχω αλλη και δεν μ'ενδιαφερουν οι γνωμες των κρετινων , παρα μονον αυτων που εχουν γεματο σκαλπ , καπου καπου χρειαζεται να ξεμπροστιαζοντε ανοησιες κι αποψεις κι απο τα προβληματικα παιδακια που εχουν πλησιασει το σπορ
οποτε , αφιερωνω χρονο (εχω μπολικο ) με επικοδομητικους διαλογους με εξαιρετικα ατομα εδω μεσα , σε θεματα που ασχολουμε μια ολοκληρη ζωη ,και που απασχολουν και εκεινους , που φυσικα οπως ειπα ....δεν ειναι για ολους !
Απο αυτους τους διαλογους μπορουν να μαθουν πολλα ,ακομα και θρασυτατα κακομαθημενα .....νεοελληνακια , αν φυσικα το μονο τους μειονεκτημα ειναι ...αυτο !
Υ.Γ. αυτες τις αηδιες με τα ..., τα χρησιμοποιουν ολοι οι κρετινοι συχνα , οταν δεν εχουν να πουν τιποτα εξυπνο στις ....αντιπαραθεσεις των αλλων .
-
Παρακαλώ να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να ομιλείται κόσμια. Οποιαδήποτε προσωπική επίθεση, με απρεπείς χαρακτηρισμούς, από εδώ και πέρα δεν θα γίνει ανεκτή. [Admin]
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Απο αυτους τους διαλογους μπορουν να μαθουν πολλα ,ακομα και θρασυτατα κακομαθημενα .....νεοελληνακια , αν φυσικα το μονο τους μειονεκτημα ειναι ...αυτο !
Και καταλήγουμε και πάλι στο ίδιο συμπέρασμα ...
Θέλουμε, νέες συμμετοχές, βέβαια οι συμμετοχές αυτές προφανώς και δεν θα έρθουν απο ηλικίες άνω των 35, ΑΛΛΑ οι ηλικίες κάτω των 35 είναι θρασύτατα κακομαθημένα νεοελληνάκια επειδή τολμούν και λένε την άποψη τους. Μα είναι δυνατόν να ανοίγουν το βρωμόστομά τους οι νέοι και να μιλάνε ; Τι ξέρουν αυτοί ; Μόνο οι παλιοί ξέρουν ! Και στο εξωτερικό είναι όλοι βλάκες και δεν πρέπει να τους αντιγράψουμε, καθώς είναι προφανές οτι εμείς τα καταφέραμε πολύ καλύτερα τα τελευταία 10 χρόνια.
Κάνεις και εποικοδομητικούς διαλόγους εσύ εδώ μέσα ; Μόνος σου μιλάς, μόνος σου τ'ακούς και ρίχνεις και κανένα μπινελίκι στον el em που και που. Δεν προσπαθώ να σου πω άνθρωπε μου οτι έχεις λανθασμένη νοοτροπία επι του θέματος, έχω διαβάσει πολύ σωστά πράγματα απο σένα με τα οποία έχω συμφωνήσει αρκετές φορές. Στην θεωρία συμφωνούμε, στην πράξη όμως έχεις χάσει πολλά επεισόδια και πρέπει να συνέλθεις άμεσα. Σταμάτα να χαρακτηρίζεις όποιον διαφωνεί μαζί σου αναιδή-θρασύ-κακομαθημένο και άνοιξε τα ματάκια σου για να δεις την πραγματικότητα.
Είναι κρίμα ένας άνθρωπος σαν εσένα, με την εμπειρία και την γνώση του χώρου και με τόσες όμορφες και σωστές θέσεις επι του αντικειμένου, να παραμένει τόσο άκαμπτος σε μερικές πολύ συγκεκριμένες απόψεις που τον κάνουν να φαίνεται ο κακός της υπόθεσης. Είναι πραγματικά κρίμα ...
Τέλος απο μένα γιατί απ'οτι φαίνεται you can't teach an old dog new tricks και δεν θέλω να σε ζορίζω σε επικίνδυνη ηλικία.
Καλή καρδιά και για όλους τους χαρακτηρισμούς ...
-
Mπραβο στο καλο ....., και μαθε και τουτο εξυπνακια , οτι το μεγαλυτερο ποσοστο που μ'ακουει-ακουγε , συμφωνει , ** σεβεται **, στελνει μηνυματα ,με συμβουλευεται και πρατει μεχρι κεραιας και εχει τα καλυτερα αποτελεσματα με τα ελαχιστα χρηματα που εχει-ειχε να διαθεσει στο σπορ(και τα περισσοτερα παιδια με πτυχια ανωτατων σπουδων , οχι πτυχιουχοι καφετεριας) ...... ειναι (και ηταν ) απο 22 μεχρι 35 ..................
Αντε και καλη σταδιοδρομια
-
Πολλή πλάκα έχεις εν τέλει !!! Χα Χα
'el-em'
Τα προσωπικά σας να τα λύσετε με πμ. [MOD] -
Το θέμα καθαρίστηκε από τις τελευταίες 'φιλοφρονήσεις' και στάλθηκαν οι σχετικές προειδοποιήσεις. Κανονίστε να το κλειδώσουμε τελείως.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Πολλή πλάκα έχεις εν τέλει !!! Χα Χα'el-em'
Τα προσωπικά σας να τα λύσετε με πμ. [MOD]Προς Mods,
Μην γινεστε γραφικοι !!!
Που ειναι το μεμπτο στο 'Πολλη πλακα εχεις εν τελει !!!' ?????'el-em'
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !