-
Αν είχα ιταλικά αυτοκίνητα απ'την αρχή τώρα δε θα είχα τη σουηδέζα αλλά κανένα LIAZ (γιουγκοσλάβικο)........
-
Good troll is a good troll
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Tzo, αν βάλεις και ένα bou(μπου) μπροστά, προκύπτει η αγαπημένη λέκη του Καραϊσκάκη
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Ότι και να λέτε η μηχανή 1.9 TDi της audi-vw αποδείχτηκε στα ταξί scoda oktavia λίρα 100.Έχω πολλούς φίλους ταξιτζήδες με οχήματα της group vw και πάρα πολλοί απ'αυτούς έχουν σήμερα 1.200.000χλμ χωρίς να έχουν κάνει ακόμη επισκευή στη μηχανή. Δεν έχουν βγάλει επίσης το παραμικρό σε καροσερί ζημιά.Αυτό δε λέει κάτι? Αν θέλετε ρωτήστε ταξιτζήδες. Τώρα τι λέει ο καθένας χωρίς να τα δουλέψει, για μένα είναι ψιλά γράμματα.Όποιος βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη παίρνει αμάξι κι όχι τσικρίκια. Εξάλλου αν πας σε μπουζουκτσίδικο πρώτη μούρη οι παρκαδόροι βάζουν porce ferrari mercedes audi bmw κι όλα τα υπόλοιπα σε κάνα παρατημένο χωράφι.......οκ, ρωτα και αλλους ομως με Octacia tdi να δεις οτι δεν ειναι ολοι ευχαριστημενοι!
επισης ρωτα και αυτους που εχουν επαγγελματικα fiat/iveco/opel να δεις τι εχουν να σου πουν για μοτερ που βγαζουν στα ιδια κυβικα με τους tdi περισσοτερη ιπποδυναμη!πολλοι λενε οτι οι Ιταλοι ειναι μπροστα απο ολους στο πετρελαιο! και απο οσα εχω ακουσει απο επαγγελματιες, πιστευω οτι δεν εχει βγει τυχαια η φημη αυτη!
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Δε δούλεψες έξω φίλε μου γι αυτό μιλάς για fiat και πράσινα άλογα.Ξέρεις τι είναι να έχεις το μαχαίρι στο λαιμό στη Γερμανία ξυπνώντας το πρωί με -10 για να βγάλεις μεροκάματο με το αμάξι σου? Δεν πήρε μπρος ... έβγαλε ζημιά την έβαψες......
χαχαχα οκ!
τωρα θες και τα λες, ετσι?το multijet φιλε μου ειναι κλασεις ανωτερο και πιο αξιοπιστο απο το tdi!
και δες στο youtube με χαμηλες θερμοκρασιες για ποτε παιρνει ενα multijet μπροστα και ποτε ενα tdi...θα μου πεις τωρα οτι τα iveco/fiat professional ειναι μαπες... για αυτο τα πιο πολλα επαγγελματικα στην Ελλαδα ειναι fiat...
οκ, εχε οτι γνωμη θες, αλλα μην προσπαθεις να πεισεις με αερολογιες τους αλλους...δες πωλησεις επαγγελματικων στην Ελλαδα, αν ηταν μαπες τα πετρελαιοκινητα fiat, δεν θα ειχαν εκεινη την θεση!
ουτε θα επαιρναν και αλλες εταιριες απο εκεινη, οπως suzuki, chevrolet, opel, παλιοτερα η saab κλπ!tdi καμια εταιρια δεν χρησιμοποιει, εκτος των vag. τα συμπερασματα δικα σου!
-
Tα βαλες με το 4fiat φορουμ τωρα, θα τα ακουσεις. Τα γαλλικα και ιταλικα ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα στον κοσμο, τρεμε tdi , τρεμε fsi ερχεται ο καταπληκτικος Multijet (κυριλε ονομα) να τα σαρρωσει ολα.
ΕΙδικα ο 1.9tdi του γκρουπ ζηλευει τα τερατα των γαλλων, γι αυτο και βλεπουμε ολοι να εχουν γαλλικα ταξι με MULTIJETPeace on the Streets SAAAAAAAN
-
Ειδικα ο fsi που πρεπει να συμπληρωνεις τηγανολαδο καθε 50χλμ.
-
Εγω βάζω ηλιελαιο, το καιει καλυτερα και δινει +20 kw.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Tα βαλες με το 4fiat φορουμ τωρα, θα τα ακουσεις. Τα γαλλικα και ιταλικα ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα στον κοσμο, τρεμε tdi , τρεμε fsi ερχεται ο καταπληκτικος Multijet (κυριλε ονομα) να τα σαρρωσει ολα.
ΕΙδικα ο 1.9tdi του γκρουπ ζηλευει τα τερατα των γαλλων, γι αυτο και βλεπουμε ολοι να εχουν γαλλικα ταξι με MULTIJETPeace on the Streets SAAAAAAAN
Πιτσιρικα, άκυρος...
-
Γιωτόμπαλος θες να πεις
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Τα audi αν τα συντηρείς βάση κατασκευαστή δε σ'αφήνουν στο δρόμο και γενικώς δε βγάζουν ζημιές αλλά θέλουν βαθιές τσέπες για να τα πάρεις.Αν με τα σημερινά δεδομένα πάρεις το Α4 2.0 TDI, δεν πα να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας? Αν το βάλεις κάτω μ' ένα άλλο οποιαδήποτε αυτοκίνητο σε βάθος 10ετίας θα δεις πως τα χρήματα που επένδυσες για να πάρεις το audi είναι κατά 70% λιγότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα (βλέπε ζημιές-συνεργεία-νεύρα.....γιατροί).Κι ύστερα αν θες να το πας με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, βρίσκεις και στο περίπτερο της γειτονιάς σου......Ναι όντως τα Αudi δεν βγάζουν ζημιές Αυτό δείχνει και η έρευνα που κατατάσσει την Audi στην δεύτερη θέση αναξιόπιστης μάρκας όσον αφορά τους κινητήρες:http://new.e-oropos.gr/?p=410
Επίσης σε όλες τις έρευνες αξιοπιστίας φυγουράρει στις τελευτεύες θέσεις: http://www.gocar.gr/news/feed/10456,Agg ... istia.html
Επίσης, από 2 γνωστούς μου, που έχουν Audi A3 και Α4 έχω ακούσει τα χειρότερα σε θέματα αξιοπιστίας.. Τους έχει βγάλει πολλά προβλήματα η μηχανή και πέρα από μηχανικά προβλήματα τους έχουν παρουσιαστεί και θέματα ποιότητας, αδικαιολόγητα αν σκεφτείς ότι έδωσαν ένα σωρό χρήματα για να τα αποκτήσουν... Τα Audi είναι πολύ υπερεκτιμημένα... Δεν φτάνει που τα παίρνουν όλα έτοιμα από την Volkswagen, τα πουλάν και πανάκριβα... Στα Audi πληρώνεις και καλά το σήμα.. Χίλιες φορές Volkswagen που αξίζουν περισσότερο τα λεφτα τους -
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Και μη λέτε κι άλλα γιατί εκτός απ'το quattro έχω κι ένα vw Τ4 1.9 TDi μοντ' 92 με 830.000 χλμ. και 131 hp. Αυτά δεν πάτησαν στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένα γιατί έβγαιναν ακριβά.Στην Ελλάδα πάτησαν κυρίως τα Τ4 2.4 πεντακύλινδρα κι όλα βγήκαν προβληματικά για έναν λόγο. Κανένας δεν άλλαξε θερμοστάτη γιατί κανένας δεν ενημερώθηκε πως όλα αυτά παρήχθησαν με προορισμό την Σκανδιναβία.Όλα πάθανε από φλάντζα κεφαλής αρχικά με όλα τα επακόλουθα μετά.tzo,χάρηκα οταν διάβασα οτι έχεις scania r730 ,αλλα οταν διάβασα για τους 2.0 tdi και αυτά που γράφεις για τα Τ4.Mπορείς να μας πείς που βρήκες Τ4 1.9 tdi 131 hp του 1992,οταν το 1992 κινητήρας tdi ΔΕΝ υπήρχε??? Οπως και αυτό που γράφεις για τα πεντακύλινδρα Τ4 2.4 δεν πιστευω να το λες σοβαρά.
-
μην πετάξει κανείς φίδια, αμέσως να τον πούμε ψεύτη
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Και μη λέτε κι άλλα γιατί εκτός απ'το quattro έχω κι ένα vw Τ4 1.9 TDi μοντ' 92 με 830.000 χλμ. και 131 hp. Αυτά δεν πάτησαν στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένα γιατί έβγαιναν ακριβά.Στην Ελλάδα πάτησαν κυρίως τα Τ4 2.4 πεντακύλινδρα κι όλα βγήκαν προβληματικά για έναν λόγο. Κανένας δεν άλλαξε θερμοστάτη γιατί κανένας δεν ενημερώθηκε πως όλα αυτά παρήχθησαν με προορισμό την Σκανδιναβία.Όλα πάθανε από φλάντζα κεφαλής αρχικά με όλα τα επακόλουθα μετά.
tzo,χάρηκα οταν διάβασα οτι έχεις scania r730 ,αλλα οταν διάβασα για τους 2.0 tdi και αυτά που γράφεις για τα Τ4.Mπορείς να μας πείς που βρήκες Τ4 1.9 tdi 131 hp του 1992,οταν το 1992 κινητήρας tdi ΔΕΝ υπήρχε??? Οπως και αυτό που γράφεις για τα πεντακύλινδρα Τ4 2.4 δεν πιστευω να το λες σοβαρά.
To T4 το πήρα μεταχειρισμένο απ'το Μανχάιμ της Γερμανιάς και απ'την εταιρία ΑΒΒ, η οποία το 1997 πούλαγε 8 όμοια.Αν θέλετε κλείνω ένα ραντεβού και το βλέπετε κι από κοντά.Όταν πήρα τηλ ένα γνωστό μου που δουλεύει στην αντιπροσωπεία της VW-AUDI στην Αθήνα για να μου στείλει μια φυσούνα ημιαξονίου, μόλις του έδωσα τον αριθμό πλαισίου, μου λέει.... καλά, που το βρήκες αυτό τ'αμάξι?
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Τα audi αν τα συντηρείς βάση κατασκευαστή δε σ'αφήνουν στο δρόμο και γενικώς δε βγάζουν ζημιές αλλά θέλουν βαθιές τσέπες για να τα πάρεις.Αν με τα σημερινά δεδομένα πάρεις το Α4 2.0 TDI, δεν πα να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας? Αν το βάλεις κάτω μ' ένα άλλο οποιαδήποτε αυτοκίνητο σε βάθος 10ετίας θα δεις πως τα χρήματα που επένδυσες για να πάρεις το audi είναι κατά 70% λιγότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα (βλέπε ζημιές-συνεργεία-νεύρα.....γιατροί).Κι ύστερα αν θες να το πας με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, βρίσκεις και στο περίπτερο της γειτονιάς σου......
Ναι όντως τα Αudi δεν βγάζουν ζημιές Αυτό δείχνει και η έρευνα που κατατάσσει την Audi στην δεύτερη θέση αναξιόπιστης μάρκας όσον αφορά τους κινητήρες:http://new.e-oropos.gr/?p=410
Επίσης σε όλες τις έρευνες αξιοπιστίας φυγουράρει στις τελευτεύες θέσεις: http://www.gocar.gr/news/feed/10456,Agg ... istia.html
Επίσης, από 2 γνωστούς μου, που έχουν Audi A3 και Α4 έχω ακούσει τα χειρότερα σε θέματα αξιοπιστίας.. Τους έχει βγάλει πολλά προβλήματα η μηχανή και πέρα από μηχανικά προβλήματα τους έχουν παρουσιαστεί και θέματα ποιότητας, αδικαιολόγητα αν σκεφτείς ότι έδωσαν ένα σωρό χρήματα για να τα αποκτήσουν... Τα Audi είναι πολύ υπερεκτιμημένα... Δεν φτάνει που τα παίρνουν όλα έτοιμα από την Volkswagen, τα πουλάν και πανάκριβα... Στα Audi πληρώνεις και καλά το σήμα.. Χίλιες φορές Volkswagen που αξίζουν περισσότερο τα λεφτα τουςΜέρα με τη νύχτα είναι όμως τα γερμανικά audi με τα Ελληνικά.6 ψαλίδια το δικό μου μπροστά 4 τα Ελληνικά.Πολλαπλή αλουμινίου το δικό μου πλαστική τα Ελληνικά.Καδένα το δικό μου,ιμάντας χρονισμού τα Ελληνικά.Σωληνάκια αλουμινίου το δικό μου στο ABS,πλαστικά τα Ελληνικά. Κλιψάκια μεταλλικά στους μηχανισμούς των παραθύρων το δικό μου, πλαστικά τα Ελληνικά (αυτά που σπάνε και μένουν τα παράθυρα ανοιχτά....). Να πω κι άλλα?
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Δε δούλεψες έξω φίλε μου γι αυτό μιλάς για fiat και πράσινα άλογα.Ξέρεις τι είναι να έχεις το μαχαίρι στο λαιμό στη Γερμανία ξυπνώντας το πρωί με -10 για να βγάλεις μεροκάματο με το αμάξι σου? Δεν πήρε μπρος ... έβγαλε ζημιά την έβαψες......
χαχαχα οκ!
τωρα θες και τα λες, ετσι?το multijet φιλε μου ειναι κλασεις ανωτερο και πιο αξιοπιστο απο το tdi!
και δες στο youtube με χαμηλες θερμοκρασιες για ποτε παιρνει ενα multijet μπροστα και ποτε ενα tdi...θα μου πεις τωρα οτι τα iveco/fiat professional ειναι μαπες... για αυτο τα πιο πολλα επαγγελματικα στην Ελλαδα ειναι fiat...
οκ, εχε οτι γνωμη θες, αλλα μην προσπαθεις να πεισεις με αερολογιες τους αλλους...δες πωλησεις επαγγελματικων στην Ελλαδα, αν ηταν μαπες τα πετρελαιοκινητα fiat, δεν θα ειχαν εκεινη την θεση!
ουτε θα επαιρναν και αλλες εταιριες απο εκεινη, οπως suzuki, chevrolet, opel, παλιοτερα η saab κλπ!tdi καμια εταιρια δεν χρησιμοποιει, εκτος των vag. τα συμπερασματα δικα σου!
Εδώ στην Κοζάνη το χειμώνα με -10 όλα τα ιταλικά πιάνουν τα συνεργεία.Άλλο δε βαράει μίζα, σε άλλο κολλάνε οι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και μην πάω στους προθερμαντήρες και στα παγώματα που κάνει το πετρέλαιο.Έχω φίλο με fiat strada πετρέλαιο και σε τέτοιες συνθήκες έχει ένα σωρό προβλήματα.Τα fiat το χειμώνα είναι για Λαμία και κάτω μεριά.Αλλά όσα και να γράφω εδώ μάλλον δεν πιάνουν τόπο οπότε οι δύσπιστοι μπορείτε να τα δείτε κι από κοντά αυτά πους σας λέω.
-
Όλα μου τα αυτοκίνητα είναι στη διάθεση όλων σας.Μπορείτε να τα δείτε από κοντά.Και με το R730 θα με βλέπετε στα truck festival.Μπείτε στο youtube να δείτε το βιντεάκι ενός R730 διασχίζοντας την Ιταλία ακούγοντας Πάολα-Καρρά ....... για τις άρρωστες ψυχές.........μπας και ξεχάσετε τα fiat......
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Τα audi αν τα συντηρείς βάση κατασκευαστή δε σ'αφήνουν στο δρόμο και γενικώς δε βγάζουν ζημιές αλλά θέλουν βαθιές τσέπες για να τα πάρεις.Αν με τα σημερινά δεδομένα πάρεις το Α4 2.0 TDI, δεν πα να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας? Αν το βάλεις κάτω μ' ένα άλλο οποιαδήποτε αυτοκίνητο σε βάθος 10ετίας θα δεις πως τα χρήματα που επένδυσες για να πάρεις το audi είναι κατά 70% λιγότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα (βλέπε ζημιές-συνεργεία-νεύρα.....γιατροί).Κι ύστερα αν θες να το πας με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, βρίσκεις και στο περίπτερο της γειτονιάς σου......
Ναι όντως τα Αudi δεν βγάζουν ζημιές Αυτό δείχνει και η έρευνα που κατατάσσει την Audi στην δεύτερη θέση αναξιόπιστης μάρκας όσον αφορά τους κινητήρες:http://new.e-oropos.gr/?p=410
Επίσης, από 2 γνωστούς μου, που έχουν Audi A3 και Α4 έχω ακούσει τα χειρότερα σε θέματα αξιοπιστίας.. Τους έχει βγάλει πολλά προβλήματα η μηχανή και πέρα από μηχανικά προβλήματα τους έχουν παρουσιαστεί και θέματα ποιότητας, αδικαιολόγητα αν σκεφτείς ότι έδωσαν ένα σωρό χρήματα για να τα αποκτήσουν... Τα Audi είναι πολύ υπερεκτιμημένα... Δεν φτάνει που τα παίρνουν όλα έτοιμα από την Volkswagen, τα πουλάν και πανάκριβα... Στα Audi πληρώνεις και καλά το σήμα.. Χίλιες φορές Volkswagen που αξίζουν περισσότερο τα λεφτα τουςΜέρα με τη νύχτα είναι όμως τα γερμανικά audi με τα Ελληνικά.6 ψαλίδια το δικό μου μπροστά 4 τα Ελληνικά.Πολλαπλή αλουμινίου το δικό μου πλαστική τα Ελληνικά.Καδένα το δικό μου,ιμάντας χρονισμού τα Ελληνικά.Σωληνάκια αλουμινίου το δικό μου στο ABS,πλαστικά τα Ελληνικά. Κλιψάκια μεταλλικά στους μηχανισμούς των παραθύρων το δικό μου, πλαστικά τα Ελληνικά (αυτά που σπάνε και μένουν τα παράθυρα ανοιχτά....). Να πω κι άλλα?
Όχι φτάνει.
Πόσο να γελάσουμε πια!!!! -
-
αυτα που λες δεν ισχυουν. μην σου πω οτι ισχυουν τα αντιθετα γιατι γερμανια τα πουλανε γυμνα τα αουντι φιλτατε εν αντιθεση με ελλαδα.
να μου ελεγες για ιαπωνικα αμαξια θα σου ελεγα ενταξη ειναι γνωστο οτι οι ιαπωνες κρατανε τα καλα για την παρτη τους.
Τι ζημιες εχουν βγαλει τα αυτοκινητακια σας;