-
Kαι μια αλλη ερωτηση το 6 αρι αυτο χειροκινητο εχει καμια σχεση με το αυτοματο εξαρι της aishin που προσφατα μπηκε στα αυτοκινητα του ομιλου:
-
Kαμία απολύτως. Της aisin είναι κλασσικό επικυκλικό με μετατροπέα, το mcm είναι in-house εξέλιξη της psa, έχει μόνο σχέση (άμεση) με το καινούριο ρομποτικό εξάρι...
-
Ρε παληκάρια, ξέρει κανείς αν θα ΄ρθει 5-πορτο επιτέλους;
Τι διάλο; Πόσο μακάκες είναι εκεί και θέλουν να αλλάξουν τόσο κάθετα target group αγοραστών; Ο πωλητής μάλιστα στο Χανιαδάκη μου ΄πε ότι δεν έρχεται ούτε το S/W
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Ρε παληκάρια, ξέρει κανείς αν θα ΄ρθει 5-πορτο επιτέλους;Τι διάλο; Πόσο μακάκες είναι εκεί και θέλουν να αλλάξουν τόσο κάθετα target group αγοραστών; Ο πωλητής μάλιστα στο Χανιαδάκη μου ΄πε ότι δεν έρχεται ούτε το S/W
Δεν θα έρθει πεντάπορτο ποτέ. Δεν προβλέπεται. Το station αν το θές να κόψουν τον κώλο τους και να στο φέρουν παραγγελία
-
Μονο νεκροφορες δε λες καποια νεα sw..Π.χ. c5, insignia..
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ειναι μακακες επειδη δεν βγαινει 5πορτη???
Νομιζω θελει λιγο παραπανω τεχνη να την κανεις 5πορτη και να χει και το κυρτο τζαμι πισω!Είναι μακάκες όταν αποφασίζουν να ξεγράψουν ένα μεγάλο ποσοστό των οικογενειαρχών που τις προτιμούσαν και να στραφούν τόσο απότομα στην business αγορά.
Δηλ εσύ ποιοί νομίζεις ότι αγοράζουν Citroen C5, όσοι θέλουν ένα αμάξι για να πουλήσουν μούρη (=εταιρίες στα στελέχη τους) ή όσους τους αγγίζουν οι χώροι, άνεση και η αξία τιμής προς απόδοση, όπως λεν και στη διαφήμισή τους;
-
Οι οικογενειάρχες μπορούν να αγοράσουν την station. Κατα τα άλλα μια πίσω πόρτα αλά Σουπέρμπ ή 5αρα δεν θα με χάλαγε
-
Ειναι μακακες επειδη δεν βγαινει 5πορτη???
Νομιζω θελει λιγο παραπανω τεχνη να την κανεις 5πορτη και να χει και το κυρτο τζαμι πισω!Είναι μακάκες όταν αποφασίζουν να ξεγράψουν ένα μεγάλο ποσοστό των οικογενειαρχών που τις προτιμούσαν και να στραφούν τόσο απότομα στην business αγορά.
Δηλ εσύ ποιοί νομίζεις ότι αγοράζουν Citroen C5, όσοι θέλουν ένα αμάξι για να πουλήσουν μούρη (=εταιρίες στα στελέχη τους) ή όσους τους αγγίζουν οι χώροι, άνεση και η αξία τιμής προς απόδοση, όπως λεν και στη διαφήμισή τους;
Το οικογενειαρχη τον καλυπτει και το σενταν!
Πολυ απολυτος εισαι στη γνωμη σου!
Δλδ ολοι οι οικογενειαρχες ψαχνουν μεγεθη C5 5πορτα??? Μαλλον οχι!
Και αν θες να μιλησουμε με στατιστικα, το κοινο που παει σε αυτη την κατηγορια στρεφεται σε σενταν καθαρο, οχι σε 5 πορτο!
Σιγα το προβλημα αν δεν ανοιξει ολη η πισω πορτα!
Τα πορτ μπαγκαζ της κατηγοριας ετσι κι αλλιως ειναι αβησος! τεραστια...εκει κολλαμε?Για ξανακύττα τα στατιστικά να δεις πόσοι αγοράζουν station στη μεσαία κατηγορία (όχι στα premium μεσαία, αλλά στα οικογενειακά μεσαία) και τα λέμε πάλι.
Έχεις δίκιο ότι για σένα μπορεί να μην είναι τόσο πρόβλημα ότι δεν ανοίγει η πίσω πόρτα. Για μένα πάντως και ίσως για πολλούς ακόμα (μιας και μου φαίνεται ότι πουλάει λιγότερο απ΄ το προηγούμενο C5 αν και απαίσιο) αυτό, σε συνδυασμό με το ότι πίσω - πρακτικά - δεν υπάρχει 5η θέση ήταν λόγος να μην το αγοράσω.
-
υπαρχουν αρκετα ατομα που θελουν να ανοιγει η πισω πορτα, απλα στην ελλαδα ειναι μειοψηφια γιατι θελουν η κουρσα τους να εχει πιο κυριλλε σχημα
ειναι ομως πιο βολικη , πρακτικη και προσφερει παραπανω χωρο
σε μας τα οικογενειακα μας ηταν παντα ετσι -
Σιγα το προβλημα αν δεν ανοιξει ολη η πισω πορτα!
Τα πορτ μπαγκαζ της κατηγοριας ετσι κι αλλιως ειναι αβησος! τεραστια...εκει κολλαμε?Ρηχή άβυσσος σε πολλά όμως... Και της Ψ5 δεν είναι και η μεγαλύτερη άβυσσος που κυκλοφορεί...
Συμφωνώ βέβαια, ότι τα νούμερα στην Ελλάδα δεν ευννούν τα SW... Δεν ισχύει παντού όμως...
-
Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος αυτοκίνητο Citroen C5 2010 1.6 thp 155. Μου παρουσιάστηκε βλάβη στο συμπλέκτη δίσκου πλατό. Βρήκαμε σε valeo που είναι αξιόπιστη εταιρία στα 650 όλο το σετ με βολάν ελατήρια κτλ. Μαζί με τοποθέτηση πάμε στα 1000€ περίπου. Την τιμή πως την βλέπετε,είναι φυσιολογική η να ψάχνω για αλλού
-
Τα εργατικά μου φαίνονται λίγο ακριβά,τα ανταλλακτικά νορμάλ
Άς μιλήσει και ο cruiser -
Εμένα ήταν διλιτρη και μου χάλασε το ρουλεμάν οπότε άλλαξα το σετ τον ένατο χρόνο στα 135000 χλμ αλλά ήταν το 2018 οπότε ήταν πιο φτηνά όλα και μου πήγε γύρω στα 350-400 μαζί με τα εργατικά.
Ήταν 5ταχυτο το κιβώτιο
-
Τόσο είναι κανονικα. Μέχρι 500-700 ευρώ Μαξ όλα μαζι. Σε εξωτερικά συνεργεία πάντα. Εννοείται αλλάζεις και ρουλεμάν και βολάν. Για να γίνει σωστή δουλειά
Citroen C5 1.6 THP