-
Ναί και έχει hill assist
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Καλή επιλογή αλλά από evo πως φτάσαμε εδώ ; καλό αυτοκίνητο με κορυφαία άνεση αλλά όχι για σπορτίφ προσανατολισμούς .Οντως σπορτιφ δεν ειναι αλλα απο το να παρει μεταχειρισμενο καλυτερα να παρει αυτο καινουριο με εξοπλισμο που θελει και δυνατοτητα επεκτασης εγγυησης απο το να παρει τα καθε μεταχειρισμενο απο μαντρα ή απο ιδιωτη που το εφερε απο γερμανια χωρις να ξερει τι ισως εχει παθει.........
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
750 euro έχει το gps. Και έχει χάρτες όλης της ευρώπης, tv, media center με 30gb σκληρό. Αξίζει! Καί είναι πολύ πιο όμορφο απο ένα aftermarket κολλημένο στο τζάμι!
http://actualite.autopromo.com/IMG/jpg/ ... c5_gps.jpgκαλά όλα αυτά που λες...το θέμα με τους χάρτες όμως είναι το κυριότερο. Το ότι έχει για όλη την ευρώπη δεν σημαίνει ότι έχει σωστούς για την ελλάδα. Κάτι ξέρω σε αυτό το θέμα παραπάνω. Ας το τσεκάρει δεν έχει να χάσει τίποτα...
-
Δεν νομίζω να μην είναι σωστοί. Το πολύ πολύ τους πάω στην citroen για μια αναβάθμιση
-
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα citroen c5 1.6 thp θα ήθελα να ρωτήσω για το navigation..μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει αν είναι καλό κυρίως για την Αττική;
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα citroen c5 1.6 thp θα ήθελα να ρωτήσω για το navigation..μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει αν είναι καλό κυρίως για την Αττική;Ναι αρκετα καλο μονο στην Αν. Αττικη δεν εχουν ενημερωθει καποια εργα που εχουν δρομους κλειστους....
-
Συγγνώμη για το άσχετο της ερώτησης αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω αν γνωρίζει κανείς κάτι για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που θα εξοπλίζει από τον Απρίλιο το νέο C5...?????
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει σωστή χαρτογράφηση; Γιατί αν δεν....τσάμπα θα το χεις. Οπως ένας φίλος με Insignia. Εχει gps με μάπα χάρτες με λατινικούς χαρακτήρες και στην ουσία είναι σαν να μην το έχει.
μην πληρώσεις τσάμπα ευρώ. Τσέκαρε το όχι από τον πωλητή όμως από ιδιοκτήτες σε ξένα φόρουμ.
Του θειου μου το Insignia (με το CD 500) μια χαρα χαρτες εχει, εισαι σιγουρος?
ε για να το λέω...;
πέρασε με ένα cd τους χάρτες που του έδωσαν. Απλά καμία σχέση με τα after market προγράμματα.
τσάμπα λεφτά κ τα χουν και πανάκριβα.
Τα έκαναν δώρο στα πρώτα που ήρθαν ελλάδα. Νομίζω έχει πάνω από 1,5 χιλιάρικο.
Έχουν βγει καινούριοι χάρτες για Ελλάδα, πες του φίλου σου να περάσει από την αντιπροσωπία του και να του βάλουν τους καινούριους.
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Συγγνώμη για το άσχετο της ερώτησης αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω αν γνωρίζει κανείς κάτι για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που θα εξοπλίζει από τον Απρίλιο το νέο C5...?????6αρι κλασσικό αυτόματο. Είναι ολοκαίνουργιο με κωδικό ΑΤ6 ,αν θυμάμαι καλά, και είναι της Aisin. Σηκώνει μέχρι 300Νm ροπής και είναι διαφορετικό απο το 6αρι των πετρελαιοκινητήρων.
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Σηκώνει μέχρι 300Νm ροπής και είναι διαφορετικό απο το 6αρι των πετρελαιοκινητήρων.
Μονο?
αρκετή είναι για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου
-
Σηκώνει μέχρι 300Νm ροπής και είναι διαφορετικό απο το 6αρι των πετρελαιοκινητήρων.
Μονο?
αρκετή είναι για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου
Νομιζα οτι τα κιβωτια εχουν ενα ευρως ασφαλειας!
Ηδη εχει 240NM απο μαμα! Νομιζω οτι ειναι λιγα τα 300 που λεει ο μιραγιος!τα 60 νιουτόμετρα δεν είναι αρκετό εύρος??
-
Για να το λεω νομιζω πως δεν ειναι! !μηχανολόγος μηχανικός στην σιτροέν είσαι?
-
Για να το λεω νομιζω πως δεν ειναι! !
μηχανολόγος μηχανικός στην σιτροέν είσαι?
Διαβασε και το υπολοιπο, δλδ την εξηγηση μου και παψε να κανεις τον εξυπνακια!
Εκανα εναν συλογισμο, αλλα μαλλον για σενα ειναι αρκετα!η εξηγηση σου δεν αφορά το αγοραστικό κοινό της c5...
την c5 θα την αγοράσει ο συνειδητοποιημένος 35+αρης , όχι ο κ@υλομένος 18χρονος...και μια χαρά πρόγραμμα μπορείς να βάλεις με τα 300Nm...
-
Για να τελειώνουμε την αντιπαράθεση που άνοιξε....
Το κιβώτιο αντικαθιστά το AL4 και αφορά τα μικρότερα μοτέρ του ομίλου. Σηκώνει 300 Νm αλλά υπάρχει και 6αρι στα 450Nm. Όποιος βάλει πρόγραμμα ή έχει σκοπό να βάλει πρόγραμμα μπορεί είτε να μην το πάρει αυτόματο ,όπως δεν αγοράζουν το 7αρι DSG οι βαγγέληδες, είτε να βάλει ,αν μπαίνει, το άλλο κιβώτιο.
Υποψη οτι το κιβώτιο σηκώνει τον 175αρη μαμά (260Nm) και οριακά δεν σηκώνει ένα πουσαρισμένο μοτέρ τα οποία συνήθως βγάζουν γύρω στα 300-310Nm.
Αυτά από μένα -
Ο migage με καλυψε πληρως τα 30 χιλιογραμμομετρα ειναι μια χαρα για αυτοματο σασμαν + το γεγονος οτι εχουμε να κανουμε με οικογενειακο αυτοκινητο το οποιο και να φορεσει προγραμμα θα ειναι απλα για μια μικρη βελτιωση οχι για να το σπας καθημερινα..
-
Δεν θυμαμαι πόσα σηκώνει το νέο χειροκίνητο 6αρι. Νομίζω γύρω στα 350 αλλα δεν είμαι σιγουρος...
Δόκτωρααααα -
To mcm; Κάπου κει. Αλλά νταξει, αυτά είναι ψιλοπλασματικά νούμερα. Το θεωρητικό όριο των BE που φοράνε τα 207 είναι χαμηλότερο αλλά παρόλα αυτά δεν έχουν πρόβλημα να 30ιζουν με πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα στο σασμάν.
-
- Διάβασα ότι στο DS3 θα μπει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που είναι σχεδόν έτοιμο από την εταιρία (συνεργασία PSA με BMW)..είναι δυνατόν να μπει στο DS3 και να μην μπει στη C5;
- το κλασσικό αυτόματο που αναφέρει ο φίλος είναι και σειριακό ή μόνο αυτόματο;
-
Παιδια εκτος απο τον κινητηρα στην c5 αλλαξανε και το κιβωτιο;Βλεπω στη φωτογραφια τη c5 με εξξαρι κιβωτιο ενω πριν κανα χρονο στο συγκριτικο τεστ 4 τροχων μεταξυ accord laguna c5 θυμαμαι οτι η c5 ειχε 5αρι σασμαν ενω τα αλλα δυο ειχαν 6αρι. Τωρα βλεπω εξαρι κιβωτιο .Αυτο το εξαρι ειναι το ιδιο με το 6αρι του 308 ; TO ειχα δοκιμασει ισως το καλυτερα κιβωτιο που εχω ποτε δοκιμασει
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
.Αυτο το εξαρι ειναι το ιδιο με το 6αρι του 308 ; TO ειχα δοκιμασει ισως το καλυτερα κιβωτιο που εχω ποτε δοκιμασειναι
Citroen C5 1.6 THP