-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
@Brakerπιες λίγο, θα σου περάσει
και αυτό σε συνδιασμό με άλλα μας κάνει...
-
Κορυφαία στιγμή Καβάντζο-parking epic failure
Στο κέντρο της θεσσαλονίκης έξω από κατάστημα μας. Υπάλληλος εντοπίζει θέση δίπλα από κάδο σκουπιδιών. Τρέχει και βάζει καρέκλα μέσα από το κατάστημα ( ολοκαίνουργια και από αυτές που λένε 'διευθυντού') για να πιάσει την θέση. Τρέχει στον δίπλα δρόμο να φέρει το αμάξι του. Η καρέκλα μάλλον τσουλάει στην κατηφορίτσα και πέφτει - ακουμπάει πάνω στον κάδο. Αποτέλεσμα:
- Περαστικός βλέπει ολοκαίνουργια καρέκλα 'πεταμένη' στα σκουπίδια και την παίρνει σπίτι του.
- Διερχόμενος οδηγός βλέπει την θέση που άδειασε και παρκάρει
3.Ο υπάλληλος χάνει και την θέση που είχε στον δίπλα δρόμο - Ο υπάλληλος χρεώνεται 200 ευρώ καρέκλα
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Κορυφαία στιγμή Καβάντζο-parking epic failureΣτο κέντρο της θεσσαλονίκης έξω από κατάστημα μας. Υπάλληλος εντοπίζει θέση δίπλα από κάδο σκουπιδιών. Τρέχει και βάζει καρέκλα μέσα από το κατάστημα ( ολοκαίνουργια και από αυτές που λένε 'διευθυντού') για να πιάσει την θέση. Τρέχει στον δίπλα δρόμο να φέρει το αμάξι του. Η καρέκλα μάλλον τσουλάει στην κατηφορίτσα και πέφτει - ακουμπάει πάνω στον κάδο. Αποτέλεσμα:
- Περαστικός βλέπει ολοκαίνουργια καρέκλα 'πεταμένη' στα σκουπίδια και την παίρνει σπίτι του.
3.Ο υπάλληλος χάνει και την θέση που είχε στον δίπλα δρόμο - Ο υπάλληλος χρεώνεται 200 ευρώ καρέκλα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μαγκιά δεν είναι. Σωστό δεν ξέρω. ΑΛΛΑ το 99% των πελατών θέλουν να έχουν θέα στη θάλασσα ή το δρόμο για περαντζάδα. Ο νόμος ΔΕΝ απαγορεύει αυτό που κάνω. Θα μου πεις ο νόμος δεν είναι δίκαιος. Ούτε και εγώ τότε βρίσκω δίκαιο να πληρώνω 5ψήφιο νούμερο για χρήση κοινόχρηστων χώρον στο δήμο, και να μην δικαιούμαι 'no parking' μπροστά στο χώρο αυτόν. Σε μια περιοχή που ΔΕΝ έχει το παραμικρό πρόβλημα parking. Δεν μιλάμε για Αριστοτέλους ή Ομόνοια. Για ένα χωριό στη Χαλκιδική μιλάμε. Και ας έρθει όποιος θέλει στον τσαμπουκά να μετακινήσει τα μηχανάκια...
Συμφωνώ με αυτό που λές! Αλλά όταν θα στην πεί ο άλλος (εάν του πέις π.χ. βγάλτο απο εδώ γιατί εμποδίζεις) απλά θα έχει ο άλλος δίκιο.
Από την στιγμή που δεν είναι παράνομο, μια χαρά μπορεί να παρκάρει ο άλλος, όπως μια χαρά μπορείς και εσύ να έχεις τα μηχανάκια σου.
That's all!
Btw ποιό χωρίο;
-
Κορυφαία στιγμή Καβάντζο-parking epic failureΣτο κέντρο της θεσσαλονίκης έξω από κατάστημα μας. Υπάλληλος εντοπίζει θέση δίπλα από κάδο σκουπιδιών. Τρέχει και βάζει καρέκλα μέσα από το κατάστημα ( ολοκαίνουργια και από αυτές που λένε 'διευθυντού') για να πιάσει την θέση. Τρέχει στον δίπλα δρόμο να φέρει το αμάξι του. Η καρέκλα μάλλον τσουλάει στην κατηφορίτσα και πέφτει - ακουμπάει πάνω στον κάδο. Αποτέλεσμα:
-
Που εγινε αυτο????????
-
Ο χρήστης koutote έγραψε:
Που εγινε αυτο????????Στην Αγ. Δημητρίου
Γιατί εσύ εκλεψες βρε !@$#$#** την καρέκλα ????
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μαγκιά δεν είναι. Σωστό δεν ξέρω. ΑΛΛΑ το 99% των πελατών θέλουν να έχουν θέα στη θάλασσα ή το δρόμο για περαντζάδα. Ο νόμος ΔΕΝ απαγορεύει αυτό που κάνω. Θα μου πεις ο νόμος δεν είναι δίκαιος. Ούτε και εγώ τότε βρίσκω δίκαιο να πληρώνω 5ψήφιο νούμερο για χρήση κοινόχρηστων χώρον στο δήμο, και να μην δικαιούμαι 'no parking' μπροστά στο χώρο αυτόν. Σε μια περιοχή που ΔΕΝ έχει το παραμικρό πρόβλημα parking. Δεν μιλάμε για Αριστοτέλους ή Ομόνοια. Για ένα χωριό στη Χαλκιδική μιλάμε. Και ας έρθει όποιος θέλει στον τσαμπουκά να μετακινήσει τα μηχανάκια...
Συμφωνώ με αυτό που λές! Αλλά όταν θα στην πεί ο άλλος (εάν του πέις π.χ. βγάλτο απο εδώ γιατί εμποδίζεις) απλά θα έχει ο άλλος δίκιο.
Από την στιγμή που δεν είναι παράνομο, μια χαρά μπορεί να παρκάρει ο άλλος, όπως μια χαρά μπορείς και εσύ να έχεις τα μηχανάκια σου.
That's all!
Btw ποιό χωρίο;
πμ... για τους αδιάκριτους...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kυριάκο το έχω όντως απορία αυτό... Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να πάει σε ένα μαγαζί για ποτό/καφέ με θέα και να παρκάρει το καρούλι του μπροστά στην μάπα του;Αφηνει το Golf αναμενο μπροστα στο μαγαζι με την μηχανη αναμενη και το αρκουδι να ψυχει το εσωτερικο...Δεν ξερω αν το θυμασαι
-
χαχαχα ο υπαλληλος του μηνα !
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Κορυφαία στιγμή Καβάντζο-parking epic failure
Στο κέντρο της θεσσαλονίκης έξω από κατάστημα μας. Υπάλληλος εντοπίζει θέση δίπλα από κάδο σκουπιδιών. Τρέχει και βάζει καρέκλα μέσα από το κατάστημα ( ολοκαίνουργια και από αυτές που λένε 'διευθυντού') για να πιάσει την θέση. Τρέχει στον δίπλα δρόμο να φέρει το αμάξι του. Η καρέκλα μάλλον τσουλάει στην κατηφορίτσα και πέφτει - ακουμπάει πάνω στον κάδο. Αποτέλεσμα:
χαχαχα ο υπαλληλος του μηνα !
οχι απλα του μηνα! ολων των εποχων στη θεσσαλονικη ο καλυτερος! Θα θελα πολυ να ημουν κοντα!!!!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
edit: δεν παρκάρω αυτοκίνητα, Ποιος ο λόγος αν ήταν να κόψω ο ίδιος τη θέα; Ακόμα και σε πελάτες του ξενοδοχείου δεν 'επιτρέπω' να παρκάρουν εκεί. Τα μηχανάκια το βράδυ είναι σε ιδιωτικό χώρο.Πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, φόρους καυσίμων, διόδια, φόρους και λοιπές π@π@ριές για να έχω το δικαίωμα όπου δεν υπάρχει απαγορευτικό στάθμευσης να παρκάρω ακόμα και μπροστά σε μαγαζί...
Το επιτρέπω θα έρθει να μου το πει ο τροχαίος που είναι το όργανο του νόμου ΚΑΙ όχι ο κάθε μαγαζάτορας που νομίζει ότι επειδή έχει μια καφετέρια το πεζοδρόμιο και ο δρόμος μπροστά είναι τσιφλίκι του...
(sorry για τον τόνο, αλλά είναι κάτι τέτοια μικρά πράγματα που κάνουν πολλούς να μουτζώνουν την ελλάδα και να κάνουν αναπόφευκτες συγκρίσεις με πόλεις της ευρώπης πχ ρώμη, παρίσι που τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια είναι ωραιότατα σταθμευμένα μπροστά από μαγαζιά... θα μου πεις εκεί έχουν και κλειστά ιστορικά κέντρα με απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία δυστυχώς)
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
edit: δεν παρκάρω αυτοκίνητα, Ποιος ο λόγος αν ήταν να κόψω ο ίδιος τη θέα; Ακόμα και σε πελάτες του ξενοδοχείου δεν 'επιτρέπω' να παρκάρουν εκεί. Τα μηχανάκια το βράδυ είναι σε ιδιωτικό χώρο.
Πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, φόρους καυσίμων, διόδια, φόρους και λοιπές π@π@ριές για να έχω το δικαίωμα όπου δεν υπάρχει απαγορευτικό στάθμευσης να παρκάρω ακόμα και μπροστά σε μαγαζί...
Το επιτρέπω θα έρθει να μου το πει ο τροχαίος που είναι το όργανο του νόμου ΚΑΙ όχι ο κάθε μαγαζάτορας που νομίζει ότι επειδή έχει μια καφετέρια το πεζοδρόμιο και ο δρόμος μπροστά είναι τσιφλίκι του...
(sorry για τον τόνο, αλλά είναι κάτι τέτοια μικρά πράγματα που κάνουν πολλούς να μουτζώνουν την ελλάδα και να κάνουν αναπόφευκτες συγκρίσεις με πόλεις της ευρώπης πχ ρώμη, παρίσι που τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια είναι ωραιότατα σταθμευμένα μπροστά από μαγαζιά... θα μου πεις εκεί έχουν και κλειστά ιστορικά κέντρα με απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία δυστυχώς)
Ψοφάτε για φασαρία πάντως... Όπως είδες χρησιμοποίησα ''... Όσο για τα 'τσιφλίκια' κτλ , δεν ξέρω τι να πω...
Το πρόβλημα αν είδες ξεκίνησε όταν εσύ και οποιοσδήποτε που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας κλπ, ΔΕΝ σεβόταν το απαγορευτικό που υπήρχε. Και μετά από κάποια παράπονα στο Δήμο για τις κλήσεις, ξηλώθηκε η πινακίδα και πάρκαρε ο καθέενας όπου γούσταρε... Το σωστό θα ήταν να απαγορεύεται το parking σε ένα μπροστά από ένα τουριστικό χώρο που τοι κράτος νοικιάζει στον ιδιώτη για αυτόν το σκοπό. Αλλιώς ας μην το νοικιάσει. Δηλαδή αυτό έχει να δείξει η Ελλάδα σαν αξιοθέατο;; Ένα απέραντο άναρχο parking;
Τί νομίζεις ότι σχολιάζει αρνητικά ο Ευρωπαίος; Την παράκληση του σερβιτόροου να μην κλείσει τη θέα, ή τον τσομπάνη Έλληνα, που γειώνει 100 άτομα που χαζεύουν τη θάλασσα-ηλιοβασίλεμα;; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
edit: δεν παρκάρω αυτοκίνητα, Ποιος ο λόγος αν ήταν να κόψω ο ίδιος τη θέα; Ακόμα και σε πελάτες του ξενοδοχείου δεν 'επιτρέπω' να παρκάρουν εκεί. Τα μηχανάκια το βράδυ είναι σε ιδιωτικό χώρο.
Πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, φόρους καυσίμων, διόδια, φόρους και λοιπές π@π@ριές για να έχω το δικαίωμα όπου δεν υπάρχει απαγορευτικό στάθμευσης να παρκάρω ακόμα και μπροστά σε μαγαζί...
Ψοφάτε για φασαρία πάντως... Όπως είδες χρησιμοποίησα ''... Όσο για τα 'τσιφλίκια' κτλ , δεν ξέρω τι να πω...
Το πρόβλημα αν είδες ξεκίνησε όταν εσύ και οποιοσδήποτε που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας κλπ, ΔΕΝ σεβόταν το απαγορευτικό που υπήρχε. Και μετά από κάποια παράπονα στο Δήμο για τις κλήσεις, ξηλώθηκε η πινακίδα και πάρκαρε ο καθέενας όπου γούσταρε... Το σωστό θα ήταν να απαγορεύεται το parking σε ένα μπροστά από ένα τουριστικό χώρο που τοι κράτος νοικιάζει στον ιδιώτη για αυτόν το σκοπό. Αλλιώς ας μην το νοικιάσει. Δηλαδή αυτό έχει να δείξει η Ελλάδα σαν αξιοθέατο;; Ένα απέραντο άναρχο parking;
Τί νομίζεις ότι σχολιάζει αρνητικά ο Ευρωπαίος; Την παράκληση του σερβιτόροου να μην κλείσει τη θέα, ή τον τσομπάνη Έλληνα, που γειώνει 100 άτομα που χαζεύουν τη θάλασσα-ηλιοβασίλεμα;;Kyr80 τωρα το συνειδητοποιησες οτι ολοι ειμαστε ετοιμοι για φασαριες για το παραμικρο?
Κατ αρχην εχεις δικιο να γκρινιαζεις γιαυτους που παρκαρουν μπροστα σου αλλα λαθος λογο! Δλδ οκ ειμαι καφρος εγω και παρκαρω μπροστα σου. Εσυ δε μπορεις να μου πεις παρτο απο εδω γτ ο ΚΟΚ δε το απαγορευει! Φυσικα εγω θα ενοχλησω την επιχειρηση σου αλλα στα @@ μου γιατι εχω τη διπλανη καφετερια και οι δικοι μου πελατες εχουν θεα! Παραδειγμα ηταν αυτο μη με παρεξηγησεις. Χρονια υπαρχει αυτο το προβλημα στην χαλκιδικη διοτι εσεις οι ντοπιοι με τη χωριατιλα που σας διακατεχει 1) δεν προβλεψατε χωρους σταθμευσης! Αφου θελετε να εχετε παραλιακο πεζοδρομο με μαγαζια μπροστα, φτιαχτε μια αλανα για παρκινγκ και απογορεψτε την εισοδο σε καθε οχημα, ακομα και τα δικα σας! 2) οι φραχτες σας ειναι τσιμα τσιμα με τον δρομο χωρις να αφησετε μια ελαχιστη αποσταση για πεζοδρομιο! Εχω προσωπικη εμπειρια απο ενα γνωστο μου που εχει σπιτι στη βουρβουρου απο τη πανω πλευρα του δρομου, ο οποιος εβαλε με δικα του εξοδα τον φραχτη 1-2 μετρα πιο μεσα για να γινει πεζοδρομιο και ετσι ο ντοπιος αγιονικολατης και καλα «επιχειρηματιας» εβγαλε τον φρακτη του 1-2 μετρα και κερδισε σε οικοπεδο και μαλιστα εβαλε και πισινα! Αλλα ειπαμε τοσο σας κοβει εσας τους χαλκιδικιωτες, τοσα κανετε! Και δε δικαιολογω τους «κοσμοπολιτες» θεσσαλονικιους και πρωτευουσιανους που και αυτοι κοιτανε τον κωλο τους!
Η χαλκιδικη ειναι ενα απο τα ομορφοτερα μερη της γης και με τη νοοτροπια του «τα χω πιο μεγαλα απο εσενα, κατσε να σε γαμησω» εχουμε καταστρεψει καθε γραφικο μερος της! Αμα θελετε τουριστες 1)γινεται ανθρωποι, μην ειστε ζωα!, 2)ριμοτομιση των χωριων, 3)βαλτε νομους και υπερασπιστητε τους! 4)λογικευτειται με τις τιμες (καφες σε beach bar 4ευρω??? Πλακα με κανετε? Στο σαλε της αυστριας πανω στις αλπεις πληρωσα τη ζεστη σοκολατα 2ευρω!)
Με λιγα λογια φιλε μου kyr80 βοηθηστε μας για να σας βοηθησουμε!
Με πολυ σεβασμο προς το ατομο σου και με ολη τη διαθεση να βοηθησω να αλλαξει η κατασταση ελπιζω να τα διαβασεις ξανα και ξανα και να παρεις ενα 10% απο αυτα που λεω! -
1oν που ξέρεις ότι ο Kyr είναι χαλκιδικιώτης
2ον που ξέρεις ότι ο άλλος δεν είναι τόσο μ@λάκας (που είναι) και ενώ υπάρχει πάρκινγκ παραδίπλα επιμένει να θέλει να το έχει φάτσα φόρα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1oν που ξέρεις ότι ο Kyr είναι χαλκιδικιώτης
2ον που ξέρεις ότι ο άλλος δεν είναι τόσο μ@λάκας (που είναι) και ενώ υπάρχει πάρκινγκ παραδίπλα επιμένει να θέλει να το έχει φάτσα φόραΤο εγραψε παραπανω
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
- δεν προβλεψατε χωρους σταθμευσης! Αφου θελετε να εχετε παραλιακο πεζοδρομο με μαγαζια μπροστα, φτιαχτε μια αλανα για παρκινγκ και απογορεψτε την εισοδο σε καθε οχημα, ακομα και τα δικα σας!
Χώρος στάθμευσης για τη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει.
- οι φραχτες σας ειναι τσιμα τσιμα με τον δρομο χωρις να αφησετε μια ελαχιστη αποσταση για πεζοδρομιο! Εχω προσωπικη εμπειρια απο ενα γνωστο μου που εχει σπιτι στη βουρβουρου απο τη πανω πλευρα του δρομου, ο οποιος εβαλε με δικα του εξοδα τον φραχτη 1-2 μετρα πιο μεσα για να γινει πεζοδρομιο και ετσι ο ντοπιος αγιονικολατης και καλα «επιχειρηματιας» εβγαλε τον φρακτη του 1-2 μετρα και κερδισε σε οικοπεδο και μαλιστα εβαλε και πισινα! Αλλα ειπαμε τοσο σας κοβει εσας τους χαλκιδικιωτες, τοσα κανετε! Και δε δικαιολογω τους «κοσμοπολιτες» θεσσαλονικιους και πρωτευουσιανους που και αυτοι κοιτανε τον κωλο τους!
Ριμοτομικό υπάρχει. Η εφαρμογή του όμως στα περισσότερα χωριά, κολάει στην απουσία χρημάτων για αποζημείωση. Ή νομίζεις ότι μπορείς να πείσεις τον κάθε παππού να σου δώσει τζάμπα γη; Εσύ θα το έκανες;
Η χαλκιδικη ειναι ενα απο τα ομορφοτερα μερη της γης και με τη νοοτροπια του «τα χω πιο μεγαλα απο εσενα, κατσε να σε γαμησω» εχουμε καταστρεψει καθε γραφικο μερος της! Αμα θελετε τουριστες 1)γινεται ανθρωποι, μην ειστε ζωα!, 2)ριμοτομιση των χωριων, 3)βαλτε νομους και υπερασπιστητε τους! 4)λογικευτειται με τις τιμες (καφες σε beach bar 4ευρω??? Πλακα με κανετε? Στο σαλε της αυστριας πανω στις αλπεις πληρωσα τη ζεστη σοκολατα 2ευρω!)
Με λιγα λογια φιλε μου kyr80 βοηθηστε μας για να σας βοηθησουμε!
Με πολυ σεβασμο προς το ατομο σου και με ολη τη διαθεση να βοηθησω να αλλαξει η κατασταση ελπιζω να τα διαβασεις ξανα και ξανα και να παρεις ενα 10% απο αυτα που λεω!- Γενικεύεις
2.Το εξήγησα. - Οι νόμοι εφαρμόζονται όχι με την λογική της ανάπτυξης, αλλά με τη λογική είσπραξης πόρων για το κράτος. Νόμους νομοθετεί η κυβέρνηση. Ούτε οι ξενοδόχοι,ούτε οι επαγγελματίες.
- Μπορώ να σου πω πολλά μέρη στο 2ο πόδι, που ο καφές είναι φθηνότερος. Αλλά δε θα δεις κωλαράκια πληρωμένα από το αφεντικό, δεν θα δεις in άτομα κλπ. Μπορώ αν θέλεις να σου δώσω με pm παραδείγματα μαγαζιών που είναι γεμάτα, με τιμές τουλάχιστον 50% πιο ακριβές από άλλα εφάμιλα. Τιμώρησε τα ακριβά μαγαζιά. Δεν σε υποχρεώνει κανείς για να πας
υ.γ. 1.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Όπου και έμενα μέχρι πριν από 2 χρόνια. Η κατάσταση εκεί είναι απείρως χειρότερη σε όλα όσα 'κράζεις' τη Χαλκιδική. Δεν είναι φυσικά άλλοθι αυτό για τις ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις αντιεπαγγελματισμού κάποιων του κλάδου μου(εστίαση-ξενοδοχείο)
υ.γ.2. Ένα από τα λίγα ποστ στο θέμα, που αξίζει να διαβάσει κάποιος... thank you -
Μπορεις να παρκαρεις οτι θελεις μπροστα στο μαγαζι, αρκει να εχει πινακιδες κ τελη κυκλοφοριας. Αντιστοιχα μπορω να παρκαρω κ εγω κ ο οποιοσδηποτε αλλος. Εκει τελειωνει η κουβεντα. Ολα τα αλλα απο το ενα αυτι μπαινουν κ απο το αλλο βγαινουν, αφου δεν μπορεις να καταλαβεις οτι στα 2 παραπανω ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ τα δικαιωματα κ οι απαιτησεις σου. Ειδικα αν ανεφερες την λεξη 'επιτρεπω' κολλημενη στο προσωπο σου ή οποιουδηποτε μη τροχαιου, θα ειχες κ την αναλογη αντιμετωπιση κ γειωση. Τοσο απλα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπορεις να παρκαρεις οτι θελεις μπροστα στο μαγαζι, αρκει να εχει πινακιδες κ τελη κυκλοφοριας. Αντιστοιχα μπορω να παρκαρω κ εγω κ ο οποιοσδηποτε αλλος. Εκει τελειωνει η κουβεντα. Ολα τα αλλα απο το ενα αυτι μπαινουν κ απο το αλλο βγαινουν (...)
+οο
και πραγματικά δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω.
ΥΓ:Συμφώνησα με τον kacey?να ανησυχήσω?
-
Πρωτη φορα ειναι? Εγω σε παω στοιχημα οτι αμα βγουμε καμμια βολτα ολοι μαζι, πολλοι θα συμφωνησετε μαζι μου βλεποντας τι εννοω με αυτα που γραφω.
Ασε που εχουν γινει κ χειροτερα, εχω συμφωνησει με τον Λαππα εγω
Καβάντζο-parking