-
Τι ψάχνεται να βρείτε τώρα ;
-
Στηρίζουμε προβλέψεις.
-
Εγώ έκανα μια συγκεκριμένη πρόβλεψη και ανέφερα συνοπτικά που τη στηρίζω. Αν προλάβω θα το αναλύσω πιο διεξοδικά. Από εκεί και πέρα ο κάθε μπούφος νομίζει πως αναφερόμαστε στον ΜΠΑΟΚ οπότε ως συνήθως χαλάει τα τόπικ με ενοχλητικό θόρυβο (το έκανα report, για να δούμε..).
-
Για τη διαφορετικότητα που ανέφερες σε σχέση με Kegg κάτι?? Λόγο υβριδικού?
-
Ναι, κυρίως λόγω υβριδικού αλλά όχι μόνο. Έχω την αίσθηνση πως αν και από προδιαγραφές είναι πολύ κοντά η Koenigsegg επιλέγει να είναι πολύ λιγότερο GT τα αυτοκίνητά της με λιγότερη ηχομόνωση, πιο σκληρά κλπ. Την Koenigsegg την έχω σε μεγάλη εκτίμηση πάντως, νομίζω μπορεί να βγάλει ισάξια (ή σχεδόν έστω) αυτοκίνητα παρά το πολύ μικρότερο μεγεθός της.
-
Η mclaren προσπαθεί να πουλήσει την P1 ως το πιο all round hypercar (ρυθμίσεις για την ανάρτηση σε τριά υψη κλπ). Η Ferrarι είναι φεράρι και δεν την νοιάζουν τέτοια. Ετσι κι αλλιώς πουλημένα είναι ολα.
Χωρίς να υποτιμώ την Kegg το μικρό της μέγεθος φαίνεται στα προϊόντα της. Αξιέπαινο πάντως αυτό που κατάφερε ο Von Koenigsegg.
-
Φυσικά και τη νοιάζουν τη ferrari αυτά, αυτό δείχνουν όλα της τα προϊόντα τα τελευταία 20 χρόνια.
Αν λείπει κάτι από την Koenigsegg είναι αυτό το τελευταίο στάδιο που κάνει αν θες το προϊόν ολοκληρωμένο. Όμως είναι τόσο μικρή η παραγωγή της και η έλλειψη αυτή έχει και κάποια οφέλη οπότε δεν το θεωρώ προσωπικά πρόβλημα, βλέπω ακόμα πως δεν εστιάζουν ιδιαίτερα σε αυτό και μάλλον καλά κάνουν. Τα Koenigsegg μου δίνουν την εντύπωση πως είναι ακριβώς και μόνο το αυτοκίνητο που θα ήθελε να οδηγεί ο ίδιος ο ιδρυτής της και αυτό είναι από μόνο του usp και σωστή -για το μέγεθος της εταιρίας- πρακτική.
ΥΓ. BILL33 ελπίζω να μη τα σβήσεις και αυτά
-
Τι δουλειά έχει η Koenigsegg στο φεράρι τόπικ?
-
Πιθανώς αλλά παίζει σε μια κατηγορία που το 'γυάλισμα' αυτό έχει αρχίσει να μετράει ακόμα περισσότερο. Και το 2002 (??) που βγήκε το πρώτο Kegg μπορεί αυτό να μην είχε τόση σημασία ομως το 2013 και με αυτά που παρουσιάζει ο ανταγωνισμός σφίγγει το πράγμα.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Τι δουλειά έχει η Koenigsegg στο φεράρι τόπικ?Χασπί εσυ
-
-
Το ίδιο έβαλα στο Φερράρι Φόρουμ πριν λίγο Πάνο. Ας υπάρχει και στα δύο!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ έκανα μια συγκεκριμένη πρόβλεψη και ανέφερα συνοπτικά που τη στηρίζω. Αν προλάβω θα το αναλύσω πιο διεξοδικά. -
-
http://www.autonews.com/article/2013050 ... z2SnlCOeXd
Ωραίο άρθρο.
-
-
-
-
Οπου φαίνεται πως δε βολεύει το σχήμα του τιμονιού αν έχει >1 στροφές από άκρη σε άκρη
Αλλά βέβαια θέλουμε 'F1 pedigree' και ας είναι και προφανώς λάθος -
Το αν βολευει η οχι μπορει να το πει καποιος μονο αν το δοκιμασει. Στις αλλες παντως μια χαρα ειναι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
LaFerrari (πρώην F70/F150)