-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τι θα διαβάζαμε αν είχε κανένα γιαπωνέζικο σήμα...
+1
Θυμάμαι τι λέγανε για τους καθρέπτες της Ηγουαιρρρα, τώρα ένα πέριεργο πράμα, κανένας δεν τους πρόσεξε- πάρα πολλά.
Άσε που βγάλανε κατευθείαν την Lamborghini Veneno άσχημη-έκτρωμα-ασχημότερηκαιαπότοχρέος ενώ αυτή είναι καταπληκτική κλπ κλπ κλπ. Από χαρακτηριστικά γαμεί και δέρνει αλλά εξωτερικά είναι στο ίδιο επίπεδο με την Veneno.
Έχω γράψει πιο πίσω για τους καθρέφτες που μοιάζουν με τα αφτιά του ντάμπο. Αλλά από την αηδία της Lambo είναι περίπου 317 φορές ανώτερη σχεδιαστικά, χωρίς και πάλι να είναι όμορφη σε στυλ 8C ας πούμε.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Η μουρη μου φερνει σε κακή καγκουρομετατροπή. Να δείχενι σώνει και καλά άγριο. Σαν εκείνο το κόκκινο Focus.Αν εξαιρέσεις τη μούρη όμορφη είναι και συνολικά πιο όμορφη απο την P1.
+1
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η μουρη μου φερνει σε κακή καγκουρομετατροπή. Να δείχενι σώνει και καλά άγριο. Σαν εκείνο το κόκκινο Focus.
Αν εξαιρέσεις τη μούρη όμορφη είναι και συνολικά πιο όμορφη απο την P1.
+1
+2
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Nομίζω ότι έχει 47% τεχνολογία απευθείας από την F1.
ΡομανΚ κινδυνεύεις να γίνεις πιο κλισέ κι απ τους κλισέ που σατιρίζεις (ενίοτε εύστοχα)
Kλισέ φράσεις, είναι το 80% των καθημερινών μας συνομιλιών. Επίσης είναι ένα θέμα που απασχολούσε πάντα το φόρουμ.
Ο προφυλακτήρας φέρνει λίγο σε Shark Nose του '60
Μαλακία βέβαια που ένα Agera R είναι ταχύτερο.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τι θα διαβάζαμε αν είχε κανένα γιαπωνέζικο σήμα...
+1
Θυμάμαι τι λέγανε για τους καθρέπτες της Ηγουαιρρρα, τώρα ένα πέριεργο πράμα, κανένας δεν τους πρόσεξε- πάρα πολλά.
Άσε που βγάλανε κατευθείαν την Lamborghini Veneno άσχημη-έκτρωμα-ασχημότερηκαιαπότοχρέος ενώ αυτή είναι καταπληκτική κλπ κλπ κλπ. Από χαρακτηριστικά γαμεί και δέρνει αλλά εξωτερικά είναι στο ίδιο επίπεδο με την Veneno.
να πω την ταπεινη μου αποψη;
απο μπροστα πιο ομορφη η Φερραρι...αλλα σε ολα τα αλλα η Λαμπο απιστευτα πιο επιθετικη και ομορφη.
Θα περασω να την δω καποια μερα απο κοντα...αλλα σαν αρμονια στο πισω μερος μου φαινεται πιο ομορφη η Enzo...κατι ηξερε ο Προεδρας και δεν εβγαλε το αβαταρι...
Προεδρε...ειναι παλιατζουρα πλεον η FXX...
η τεχνολογια προχωραει...εσυ τα εχεις πει...τωρα απο αποψη τεχνολογιας και επιδοσεων...δεν το συζηταμε...αμαξι που ξεφτυλιζει τροικανους οχι αστεια...
θα μπορουσαν να ειχαν τολμησει περισσοτερο στο πισω μερος...ειδικα στο fianco...
-
Σταματήστε να κάνετε bump το thread!!!
-
-
Ν' αλλάξει ο τίτλος του νήματος, το Φ70 δεν υπάρχει πουθενά πλέον.
-
la ferrari;
-
με μισο εκατομμυριο παιρνεις ενα ζευγαρι φαναρια και προφυλακτηρες κομπλε αβαφους της la
-
-
http://www.autowp.ru/pictures/f/ferrari ... rari_8.jpg
-
Fernando ALONSO?
-
Πανεμορφη!!Μου αρεσει πολυ!Τρελαίνομαι για τα στρογγυλά πισω φωτα...
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Fernando ALONSO?Το όνομα του ιδιοκτήτη, προφανώς.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://www.autowp.ru/pictures/f/ferrari/laferrari/laferrari_8.jpgπου είναι Ορέστης να μας πει οτι μοιάζει με τη μίτ που μοιάζει με το ιμπιζα?
-
Πως ειναι ετσι..
-
-
Αν έχει κανά ωραίο μωράκι θα εστιάσω την προσοχή μου, αλλίως θα περάσω αδιάφορος
-
LaFerrari (πρώην F70/F150)