-
Πήγαινε σε ένα σταθμό μετρό και πάρε μία δωρεάν κάρτα από αυτές που δίνουν οι εταιρείες με 200' /μήνα προς όλους για ένα χρόνο (προυπόθεση να βάλεις δέκα ευρώ στην κάρτα εντός χρόνου από την ημέρα ενεργοποίησης , αυτό ίσχυε τουλάχιστον για την wind..)
Ανοίγεις π.χ wind roaming και wind roamer και κάνεις μια χαρά την δουλειά σου για αυτό το σύντομο διάστημα που θες (με πολύ μικρή χρέωση λόγω Ε.Ε) κ χωρίς να δεσμεύεσαι με συμβόλαια κ.λ.π -
πηρα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων πριν απο λιγο, στη wind
μου εξηγησανε οτι καρτοκινητο με Roaming δεν υπαρχει -
να πληρώσεις άλλο ένα μήνα το συμβόλαιο για να μην αγχώνεσαι, δεν παίζει;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
να πληρώσεις άλλο ένα μήνα το συμβόλαιο για να μην αγχώνεσαι, δεν παίζει;Δεν ειναι δικο μου το υπάρχον, ειναι εταιρικό, δεν το ελέγχω εγω.
-
καρτοτηλέφωνα δεν έχει η Αυστρία δηλαδής;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
μου εξηγησανε οτι καρτοκινητο με Roaming δεν υπαρχειΦυσικά και υπάρχει πχ. Cosmokarta.
Προτείνω να πάρεις ένα ελληνικό καρτοτηλέφωνο, το οποίο θα μπορείς να χρησιμοποιείς και όταν έρχεσαι Ελλάδα -εκτός και αν σκοπεύεις να ρίξεις μαύρο βράχο πίσω σου. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καρτοτηλέφωνα δεν έχει η Αυστρία δηλαδής;δεν ξερω αν εγω ειμαι περιεργος αλλα αισθανομαι ανασφαλης να οδηγησω Βενετια Βιεννη χωρις ενα τηλεφωνο πανω μου
δηλαδη τωρα εδω που τα λεμε και Αθηνα Κορινθο να πηγαινα παλι ανασφαλης θα αισθανομουνα χωρις ενα τηλεφωνο
ανθρωποι ειμαστε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φυσικά και υπάρχει πχ. Cosmokarta.
Προτείνω να πάρεις ένα ελληνικό καρτοτηλέφωνο, το οποίο θα μπορείς να χρησιμοποιείς και όταν έρχεσαι Ελλάδα -εκτός και αν σκοπεύεις να ρίξεις μαύρο βράχο πίσω σου.κατι τετοιο θελω, αρα βλακειες μου ειπανε απο Wind....
οκ, θα ρωτησω Cosmote
thanx -
Και η Vodafone έχει κανονικότατα roaming στα καρτοκινητά της. Είμαι σίγουρος και η Wind. Μάλλον δεν κατάλαβαν την ερώτηση.
-
http://www.kathimerini.gr/761089/articl ... -ta-kinhta
Καταργείται από 15/12/2015 το roaming στην Ε.Ε. Οι χρεώσεις δηλαδή.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
μου εξηγησανε οτι καρτοκινητο με Roaming δεν υπαρχειτο δικο μου wind f2g μια χαρα δουλευει στο εξωτερικο και χρεωση ειναι 0,30 το λεπτο.
-
Εγω είχα παλιοτερα καρτοκινητο και εκανε roaming.Νομιζω όλα κάνουν.Τωρα έχω καρτοκινητο ξένης χ΄ρας και δουλευει στην Ελλαδα.Απλα θα πρεπει να προσέξεις να έχεις αρκετες μονάδες,γιατι αμα δεν έχει μονάδες δεν μπορείς όχι μονο να κάνεις αλλά ούτε να δεχθείς κλήσεις.Μόνο emergency.
-
Να μην εμπιστευεσαι το τμημα εξυπηρέτησης της wind, υπάρχουν κατάλογοι με χρεώσεις σε ολα τα sites,επίσης αμφιβάλλω αν το Βενετία Βιέννη είναι νεκρή διαδρομή όποτε και αν περάσεις
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Κάτι σαν http://www.mobilka.gr/index δεν θα βολευε;
-
Μου ειπανε απο το HR της δουλειας οτι μπορω να διακοψω το συμβολαιο εφοσον παραιτουμε και να το γυρισω σε καρτοκινητο Cosmote κρατωντας και το ιδιο νουμερο
Θα το κανω και θα φορτωσω μοναδες πριν φυγω να ειμαστε σιγουροι -
Οταν κανεις καινουργιο συμβολαιο με συσκευη, χρειαζεται καποια ενεργοποιηση, καποια ενεργεια συνδεσης με το δικτυο, η οταν σου ερθει το πακετο σπιτι ανοιγεις και παιζει?
Σκεφτομαι να κανω λιγες μερες νωριτερα το συμβολαιο με την T-mobile Austria, να μου ερθει σπιτι Ελλαδα και οταν το ανοιξω να εχω μια συνδεση κανονικη με roaming και αποολλα
(εξαλλου για αρθη θα κανω ενα σουπερ πακετο με καμια 50αρια ευρω το μηνα που εχει μεσα τα παντα, για να δικαιολογησω και το Note )
Ρωταω μη χρειαζεται να κανεις κατι, πχ να κανει καποια αρχικη συνδεση με το δικτυο , και επειδη δε θα το βρισκει εδω μη μου μεινει στο χερι αχρηστο
Βλεπετε κανα κινδυνο στο σεναριο αυτο? -
http://www.vodafone.gr/portal/client/ne ... dateUntil=
Νέα εφαρμογή Τελών για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου
Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 11 Ιουνίου 2014 εφαρμογή Τέλους ίσο με 15€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) στις περιπτώσεις μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing.
Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών.Σε αυτό το σήμειο, νομίζω πως οι εταιρίες κινητης τηλεφωνίας, φωνάζουν οσο πιο δυνατά μπορούν: 'σας θεωρούμε τέρμα μ@λακες, και θα σας πάρουμε και το τελευταιο cent' προς τους συνδρομητές συμβολαίου...
Νταξει, δεν υπαρχει πλεον...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.vodafone.gr/portal/client/news/pressReleaseClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40184&dateFrom=&dateUntil=Νέα εφαρμογή Τελών για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου
Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 11 Ιουνίου 2014 εφαρμογή Τέλους ίσο με 15€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) στις περιπτώσεις μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing.
Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών.Σε αυτό το σήμειο, νομίζω πως οι εταιρίες κινητης τηλεφωνίας, φωνάζουν οσο πιο δυνατά μπορούν: 'σας θεωρούμε τέρμα μ@λακες, και θα σας πάρουμε και το τελευταιο cent' προς τους συνδρομητές συμβολαίου...
Νταξει, δεν υπαρχει πλεον...
Να συμπληρωσω κι εγώ οτι αυτο :
'..Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών...'
ΔΕΝ υπάρχει! Το λενε μονο..κι οσα κοροιδα τσιμπησουν! Ο νομος ειναι υπερ του καταναλωτη και σαφως περιλαμβανει ΚΑΙ την επιδοτηση συσκευης! Όσοι πηρατε πρόσφατα κινητό με επιδότηση, βουρ για καταγγελία συμβασης αζημιως...οτι κι αν σας λένε σε εξυπηρέτηση πελατών και καταστήματα! Αναφέρετε την προσφυγή στην ΕΕΤΤ, σε συνήγορο καταναλωτή κτλ (στην τελική κάντε κιόλας) και θα βρεθείτε με το κινητό δωρεαν!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατι τετοια κοντρα τις τελευταιες μερες η Κοσμοτε με την Βονταφον για το ποια εχει το καλυτερο δικτυο??
Αρχισε η COS, απαντησε η VOD και τωρα ειδα καινουρια απαντηση της COS..
-
Αμερικάνικος φορτιστής βάζοντάς του βύσμα για τις εδώ πρίζες θα λειτουργεί κανονικά? Επειδή αυτοί έχουν 110V(?) κι εμείς 220 έχει κάποια σχέση?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]