-
https://www.pankarta.gr
ετουτοι ειναι -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
κακώς το σηκώνεις και ακόμη χειρότερα που κάλεσες ο ίδιος.....παίζουν πολλές απάτες με κρυφές υπερχρεώσεις.
Ναι το ξέρω ότι κάτι βρωμάει. Μία φορά απάντησα, μια φορά πήρα πίσω και άλλη μια φορά πήρα από άλλο τηλέφωνο (ξενο όχι δικό μου) [emoji38]
Απλά βλέπω ότι οι κλήσεις δεν σταματάνε ρε γμτ.Τι τηλέφωνο έχεις; μπορείς να την μπλοκάρεις και να μην σε πρήζουν. Και ποιο νούμερο ειναι που σε πήρε για να δούμε τι παίζει. Συνήθως είναι μια απάτη με κερδισμένα ψώνια και σε έστελνε μέσω τηλ κέντρου να χρεώνεσαι.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νταξ μ@λ@κ@ς λέει ο λαός, γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Το είχα ξεχάσει εντελώς ότι μπορώ να το μπλοκάρω.
6933917567 είναι ο αριθμος για όσους ενδιαφέρονται!!!
πανελληνια καρτα υγειας... μην σκας... μπλοκ και παμε παρακατω!!
-
Ρε σεις δεν παλεύεστε. Πως ξέρετε ότι είναι αυτοί?
-
χεχε...
νομιζω και απο νετ το βρισκεις ευκολα, αν και συνεργαζονται με πολλους πελατες μου.
το νουμερο ειναι απο τηλεφωνικο με πολλες γραμμες που ομως βγαινουν απο αυτο -
Έχω ένα Sony Xperia Ultra και η κάρτα της Βόδιφον, δεν αναγνωρίζεται (στο Alcatel που έχω, μια χαρά)
Ο φίλος που μου το έδωσε, το χρησιμοποιούσε κανονικά ως τηλέφωνο, εταιρεία δεν ξέρω.
Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση; -
Εφόσον φταίει η κάρτα και όχι το κινητό (φαντάζομαι δοκίμασες με άλλη sim), πήγαινε από μια Vodafone και ζήτησε να σου την αλλάξουν. Κανονικά νομίζω ότι στοιχίζει 5 Ευρώ, αλλά πρέπει να στην αλλάξουν δωρεάν, λόγω φθοράς.
-
Δεν δοκίμασα άλλη sim, γιατί το χρησιμοποιώ ως tablet, οπότε δεν με πολυνοιάζει.
-
Αν δε σε νοιάζει εσένα τόσο ώστε να δοκιμάσεις μια δεύτερη sim, γιατί καθόμαστε και το συζητάμε;
Τέλος πάντων, αν θες να βρεις την άκρη, τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...
-
To 'γκουκλη μαπι' σε εσας ειναι καλο;;;;
Το εβαλα στο κινητο και οτι να ναι μου εβγαζε ως επιλογες δρομων κατα τη μιση διαδρομη που το χρησιμοποιησα.
-
Το χρησιμοποιώ μόνιμα, σε ελάχιστες περιπτώσεις με έχει μπερδέψει τόσο ελάχιστες που δε θυμάμαι που ακριβώς. Κατά τ άλλα άψογο.
-
Αντροιντ οτο;;;;
Εχει καποια διαφορα αυτο στους χαρτες απο το κανονικο αππ του κινητου;
-
Απορία σχετικά με τα φοιτητικά / student προγράμματα.
Είμαι σε vodafone καρτοπρόγραμμα εδώ και 34 μήνες περίπου (με δέσμευση 18 μηνών κάθε φορά) και πριν κανένα μήνα άρχισαν να με ενοχλούν σχετικά με την ανανέωση για άλλους 18 μήνες. Όμως αποφάσισα να πάω σε άλλο δίκτυο και έτσι έκανα αίτηση φορητότητας αριθμού. Λίγο μετά με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν πολύ συμφέρον πρόγραμμα, student :To Καρτοπρόγραμμα Student σας προσφέρει 1000 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 600 λεπτά προς Vodafone, 100 SMS προς όλους & 3GB για χρήση internet από το κινητό!
- με 12,41 € / μήνα (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ & φόρος κινητής)
Πως ξεφυτρώνει αυτό τώρα; (δεν δικαιούμαι student). Πως όταν κανείς κάνει αίτηση να πας σε άλλο δίκτυο βγαίνουν οι καλές προσφορές;
Παράλληλα έχω δει κάτι ανάλογο να γίνεται από κάποιον που κάπως τα καταφέρνει με την cosmote στο φατσοβιβλίο ...
Υπάρχει κάποιο ρίσκο να είναι κανείς σε τέτοιο πρόγραμμα χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά;
-
Κανενας κινδυνος...προχώρα.Εχω ηδη και εγω φοιτητικο σε cosmote χωρις εννοειται δικαιολογητικα.
1000 λεπτα προς ολους ,1200mb internet με 8,5 ευρο
Μεσα στον τρεχον μηνα δικαιωμα ανανεωσης εως 4 φορες.Ποτε βεβαια δεν ανανεωσα διοτι τα 1000 λεπτα φτανουν και περισσευουν.
-
Τα 1000 λεπτά έχουν τρίλεπτη χρέωση ανά κλήση;
Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε να έχετε κάποιου είδους δέσμευση.
Κάντε φορητότητα ως απλή κάρτα που θα τη φορτώνετε κάθε μήνα.
Έχω στην οικογένεια 4 κάρτες Frog (Cosmote) και 5 κάρτες Q(Wind), οι χρεώσεις είναι ίδιες και καλύτερες με τις προσφορές που περιγράφετε, χωρίς καμία δέσμευση.
π.χ. παλιά κάρτα Φρόγκ, κάθε φορά που βάζω 10 ευρώ, δίνουν 300 λεπτά (100 τρίλεπτα) προς όλους και 1,5γίγα για 15 μέρες. Με τα ~ 8,5€ που μένουν καθαρά μετά τους φόρους, μπορείς να αγοράζεις 5 γίγα ίντερνετ, ή δύο φορές από λιγότερα για να καλύψεις περισσότερες βδομάδες (στέλνοντας 'κρυφό' SMS προσφοράς που ισχύει πολλά χρόνια τώρα). Το καλοκαίρι, όταν για παράδειγμα πας διακοπές, με 15€ έχει κι απεριόριστο streaming πολυμέσων για ένα μήνα, μοιράζω από κει με hot spot και στα παιδιά, και μια χαρά. Κάθε δεύτερη βδομάδα δίνουν με 3€ 2 ώρες προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Κάποια Σ/Κ δίνουν δωρεάν data. Κάποιες αργίες και γιορτές επίσης...
Εφόσον είστε άνθρωποι που μπαίνετε σε φόρουμ, θα βρείτε πανεύκολα όλες αυτές τις προσφορές για να εκμεταλευτείτε στο μέγιστο και το τελευταίο ευρώ. Απλά μια φορά το μηνά, μέσα απ' το App φορτίζεις χρήματα, στη κυριολεξία 2-3 κλικ. Κι αν για κάποιο λόγο δεν το χρειάζεσαι, μπορείς για κάποιες μέρες/βδομάδες να μη βάλεις λεφτά.
Και στη wind (Q) εχει παρόμοια 'δώρα' με λίγο διαφορετική χρέωση. και σε όλες τις εταιρείες. απλά τον πρώτο δεύτερο μήνα θα μάθεις τί παίζει, ή μέσα σε δυο μέρες αν μπεις στα φόρουμ. Ποιο το όφελος να έχει πολύμηνη δέσμευση; Στη καλύτερη περίπτωση θα πλησιάσεις αυτά που περιγράφω, περισσότερα δεν πρόκειται να πάρεις για τα λεφτά σου...
(κι έχεις επιλογές, ακόμη και 'χαμένα' να πάνε τα λεφτά κάποιο μήνα, στείλτα δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού ή την Κιβωτό του Κόσμου κλπ. όχι να τα τραβάνε οι εταιρείες εις υγείαν το κορόιδο ακόμη κι όταν δεν τα χρησιμοποιείς).
-
Καλησπέρα σας. Έχω 3 αριθμούς στην cosmote στο ίδιο αφμ οικογενειακό πρόγραμμα. Σήμερα υπέγραψα τα συμβόλαια που μου απέστειλε η vodafone για να πάμε στο δίκτυο της με φορητότητα. Σε πόσες μέρες ενεργοποιούμαστε στο δίκτυο της vodafone?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]