-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πιθανότατα έχεις δίκιο αλλά μού φαίνεται υπερβολή να χαρακτηρίζουμε κάποιον ζώο επειδή πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε ιδιωτικό χώρο που δεν είναι χαρακτηρισμένος ως χώρος στάθμευσης.
Πάντα με την επιφύλαξη να είναι κάποιος άσχετος κι όχι ο ιδιοκτήτης/ενοικιαστής του κτίσματος.
Φυσικα κ ΔΕΝ ειναι υπερβολη κ ΕΙΝΑΙ καραζωο αν δεν ειναι χαρακτηρισμενος κ με αδεια χωρος σταθμευσης, οταν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ απαγορευει σε εμενα να παρκαρω στο κομματι του ΔΗΜΟΣΙΟΥ δρομου που χρησιμοποιει ως εισοδο-εξοδο...Κ καλο φθινοπωρο.
Πολύ πιθανό να απαγορεύεται έτσι κι αλλιώς η στάση/στάθμευση στο συγκεκριμένο δρόμο. Οπότε δε σου επιβάλλει κάποιον επιπλέον περιορισμό.
Στην φωτογραφία (http://img200.imageshack.us/img200/1871/0121vw.jpg) φαίνεται ότι από τη μία πλευρά το πεζοδρόμιο είναι βαμμένο κίτρινο στην άκρη, άρα απαγορεύεται η στάση/στάθμευση εκεί. Πολύ πιθανό να συμβαίνει το ίδιο και στο κάθετο στενό. Επίσης, ίσως να χρησιμοποιεί τη ράμπα εισόδου/εξόδου κάποιου υπόγειου χώρου στάθμευσης. Αν δεν έχουμε αποκλείσει τα παραπάνω, ΔΕΝ είναι ζώο. Στην χειρότερη είναι πιθανό ζώο
Καλό φθινόπωρο με περισσότερη διαλλακτικότητα σε κάποιες περιπτώσεις
-
τελικά εκεί που νόμιζα ότι μόνο οι Αθηναίοι ταρίφες είναι ζώα.. είναι και οι Σαλονικείς. σταματούσαν όπου να ναι για να πάρουν κόσμο. η παιδεία τελικά φαίνεται δεν είναι στη φλέβα μας.
είδα κι άλλα ζωάκια στο ταξίδι ανεξαρτήτως καταγωγής αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί ήμουν διακοπές και δεν ήθελα να χαλαστώ
-
Στο καθετο στενο, ακριβως ΠΡΙΝ την πινακιδα Ρ20 (=δεν απαγορευεται, εκτος κ αν πιασουμε το θεμα 'αποσταση απο γωνια') κ κατω απο την γκομενα με το πορτοκαλομαυρο συνολακι, αν παρατηρησεις θα δεις το πεζοδρομιο να ειναι κατεβασμενο (εκει που φαινεται να ασπριζει λιγο). Βλεποντας κ τις γλαστρες, ειμαι σιγουρος οτι το ανεβαζει απο εκει. Οποτε εχει φαει δημοσιο χωρο για εισοδο/εξοδο, αρα θελει αδεια κ επειδη ξερω οτι τετοιες πρασιες ΔΥΣΚΟΛΑ γινονται παρκινγκ, θα μου επιτρεψεις να ειμαι δυσπιστος.
σε καθε περιπτωση,
α) εγω ειπα 'ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ, τοτε ναι ειναι ζωο'
β) το οτι απαγορευεται η σταθμευση σημαινει οτι η Τροχαια πρεπει να ερθει να μου δωσει κληση, δεν δινει το δικαιωμα σε αυτον να οικιοποιειται δημοσιο χωρο για ιδιον ωφελος κ δεν τον κανει λιγοτερο ζωο.Καλη η διαλλακτικοτητα αλλα εκει που σηκωνει συζητηση το θεμα. Μερικα θεματα δεν σηκωνουν ερμηνειες.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
σε καθε περιπτωση,α) εγω ειπα 'ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ, τοτε ναι ειναι ζωο'
Μας δουλεύεις; Μόλις στην ίδια σελίδα είναι το ποστ σου, και γράφεις ουσιαστικά 'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΖΩΟ, αν δεν έχει άδεια', το οποίο απέχει σαφώς εννοιολογικά από το* 'ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ, τοτε ναι ειναι ζωο'*
Και επαναλαμβάνω ότι αν στέκεστε σε αυτό το παράδειγμα μάλλον έχουμε γίνει ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στις κότες. Συγκρίνεται αυτό με το παράδειγμα του lokatzis; Αυτοί είναι τα πραγματικά ΚΑΡΑΖΩΑ, όπως και οι μαλάκες που κλείνουν το ήδη στενό πεζοδρόμιο της Κατεχάκη αναγκάζοντας με να περπατάω με τις τσάντες πάνω στο δρόμο. Θα ξαναπεράσω το απόγευμα από εκεί αν θέλεις φωτογραφίες. Και πες εγώ είμαι -ακόμα- αρτιμελής και οι τσάντες ελαφριές. Περνάω στα γρήγορα διαολοστέλνοντας το μαλάκα. Οι μανάδες με καροτσάκια τι θα κάνουν; Τα αναπηρικά αμαξίδια;
-
Δεν καταλαβαινω που κολλησες. Λεω κατι διαφορετικο με προηγουμενως? Λεω οτι ολα οσα λεω ισχυουν εφ'οσον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ. Κ φυσικα δεν ειναι υπερβολη να τον λεμε ζωο, οχι για το πεζοδρομιο που τρωει (αφου ειναι φαρδυ), αλλα για το κομματι του δρομου που χρησιμοποιει για να μπει εκει μην αφηνοντας αλλον να παρκαρει σε εκεινο το κομματι του ΔΡΟΜΟΥ.
-
Αυτοί που εχθές με τα μεγάλα φώτα και τα ομίχλης σε μία ξάστερη νύχτα δεν με άφησαν σε ησυχία στο κομμάτι ως τα Καμμένα Βούρλα. Μετά το jersey με απάλλαξε από την παρουσία τους....
-
Μέγιστο ζώο ο κωλοπαιδαράς που μου έκλεψε τον υαλοκαθαριστήρα πλευράς οδηγού (Bosch Aerotwin) ενώ είχα παρκάρει το αμάξι με εξωτερικό κάλυμμα ηλιοπροστασίας παρμπρίζ και το πήρα χαμπάρι εν κινήσει, αφού ξεπάρκαρα...Ευτυχώς δεν έξυσα παρμπρίζ με το γυμνό βραχίονα . Τόπος, Κόστα Αργολίδας, απέναντι από τις Σπέτσες.
-
Sε κατι τετοιες στιγμες, ευχομαι να ειμαι μπροστα την ωρα που το κανει. Αν πετυχω ποτε καποιον, θα φαει ΠΟΛΥ ξυλο, οποιος και να ειναι, ο,τι ηλικια και αν εχει..
-
Μαλάκες ζώα οι σκουτερόβιοι (2 τεμάχια ήταν) στην λ. Ηρακλείου στο ύψος της Α.Ο., που όπου έβλεπαν υψώματα και φουσκώματα στα πεζοδρόμια, ανέβαιναν μερικά μέτρα πριν, γκαζώνανε και κάνανε αλματάκια στον δρόμο. Όλα αυτά μέσα στην ροή της κίνησης φυσικά.
Χωρίς κράνος βέβαια, έτσι?Μα πόσο μαλάκες είναι ορισμένοι ρε πστ μου...
-
Πιστεύω ότι πλέον οι οδηγοί που δεν χρησιμοποιούν φώτα ομίχλης όταν αυτά δεν χρειάζονται, είναι μειοψηφία.
Κατεβαίνοντας από Αγ. Άννα στην Εύβοια προς Χαλκίδα, σε ένα κομβόι ~10 αυτοκινήτων, μόνο οι 2 δεν τα είχαμε αναμμένα...
Α στα διάλα καγκούρια....
-
Πλέον μπαίνουν και τα φώτα ημέρα εκεί σε ορισμένα αυτοκίνητα. Βέβαια δε νομίζω να είχαν οι 8 στους 10, αλλά λέμε τώρα..
-
Να τη βαλει στο κωλο του τη μαυρη κεραια που μου εκλεψε το κωλοζωο στην κερκυρα κοντα στο τεννις.
Καποια μερα θα τον πιασω ενα απο αυτους τους ηλιθιους και θα τα πληρωσει μαζεμενα -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τελικά εκεί που νόμιζα ότι μόνο οι Αθηναίοι ταρίφες είναι ζώα.. είναι και οι Σαλονικείς. σταματούσαν όπου να ναι για να πάρουν κόσμο. η παιδεία τελικά φαίνεται δεν είναι στη φλέβα μας.είδα κι άλλα ζωάκια στο ταξίδι ανεξαρτήτως καταγωγής αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί ήμουν διακοπές και δεν ήθελα να χαλαστώ
σε συνέχεια του άνωθι, χθες μετά το πλύσιμο που του έκανα παρατήρησα γρατζουνιές κλειδιού στην πίσω αριστερή μεριά ασταδιαλα εγκάθετες μπουγάτσες τι σας φταίει το αυτοκινητάκι μου ρε
-
Ζώο ο μπάρμπας που ξεπαρκάροντας, έγδαρε (θέλει βάψιμο) τον πίσω φτερο-προφυλακτήρα του SMART της κόρης.
Τρίτη φορά που το 'τρώνε' με αυτό τον τρόπο απο την αρχή του χρόνου.
Ευτυχώς ο ένας απο τους προηγούμενος άφησε σημείωμα. . Ο άλλος την 'έκανε'....
Τρομερή και η κόρη όμως, που συμπτωματικά επέστρεφε και είδε το σκηνικό. Φρίκαρε και έγινε σεισμός! Τον ανάγκασε να κάνει δήλωση στην ασφαλιστική του και σήμερα, μετα απο ραντεβού με εμπειρογνώμονα (INTERAMΕRICAN), το κόστος βγήκε 90 €.
Μικρή η ζημιά, αλλα σε δουλειά να βρισκόμαστε, μια και η 'αρρώστια' για αγρατζούνιστο αμάξι ειναι κληρονομική ... -
Δε στοιχίζει τίποτα ρε γμτ μια δήλωση. Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είσαι και να αναγκάζεις τον άλλον να τα βάλει από την τσέπη του; Τι τις χρυσοπληρώνουμε τις ασφαλιστικές;;
Την 'αρρώστια' του αγρατζούνιστου την έχω δυστυχώς κι εγώ και δεν αφήνω γρατζουνιά 'να πέσει κάτω'.
Περαστικά στον smartaro
-
Μεγα ζωο η κοπελιτσα που εσφαξε το κοκκινο βγαινοντας στην παραλιακη Μ.Αλεξανδρου και παραλιγο να πεσει πισω της ενας μοτοσυκλετιστης.
-
Μκροτσουτσουνο και κομπλεξικο ζωο που αποζηταει προσοχη ο μακακας με το σαπιο και ΄΄΄΄κωλοφτιαγμενο ΄΄΄΄ με κοκκινα πιτσιλιστηρια (αυτα που δινουν 15 hp εκαστο ) Fiat Uno στο Βραχατι Κορινθιας ο οποιος σπινιαρε,εκανε ζικ-ζακ ,τραβαγε χειροφρενα και γενικα εκανε οτιδηποτε μαλακια του ερχοταν στο κουφιο κεφαλι του αναμεσα στα αυτοκινητα στο σχεδον ΓΕΜΑΤΟ παρκινγκ της περιοχης οδηγωντας ολο μαγκια , με υφος χιλιων καρδηναλιων και κοιτάζοντας τις κοπελες μηπως και τον ερωτευτει καμια παραφορα απο τις οδηγικες του ικανοτητες
Οταν τον εβρισα μαζι με 2 φιλους μου μας εγραψε στα @@ του και συνεχισε να κανεις τις ταρζανιες του, μα ποσο μαλακας γυφτος και ανεγκεφαλος μπορει να ειναι καποιος ??? βρε μαλακα τι σου φταιει ο αλλος να του τρακαρεις το αυτοκινητο με το μπουρδελακι σου ?
και μη φανταστείτε οτι μιλαμε για κανενα πιτσιρικα , το ζωο ηταν πανω απο 27 χρονων -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πλέον μπαίνουν και τα φώτα ημέρα εκεί σε ορισμένα αυτοκίνητα. Βέβαια δε νομίζω να είχαν οι 8 στους 10, αλλά λέμε τώρα..εγω εβγαλα απο τα φωτα ομιχλης τις λαμπες πυρακτωσεως των 55w και εβαλα led 0,84 watt για ντεκορ
ισα που φωτειζουν,απλα για να φαινεται πιο ωραιοστο ford S-max που ειχε ο θειος μου ειχα δει οτι τα φωτα ομιχλης αναβουν με το που αναψεις το αυτοκινητο,παραξενευτηκα,τελικα εχουν δευτερη σκαλα για φωτα ομιχλης και τα πρωτα ειναι ημερας
-
viewtopic.php?f=5&t=35906
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]