-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...υπαρχει μελος εδω μεσα που θεωρει εγκληματικα επικινδυνο το να βαλεις τους υαλοκαθαριστηρες σε λειτουργια στα 140 χαω (πραγμα που εγω θεωρω αστειο, οπως κ πολλοι αλλοι που συμφωνησαν μαζι μου)?
Ποιος το έγραψε αυτό;
Απίστευτα πράματα διαβάζει κανείς εδώ μέσα τελικά...Αξίζει να μπαίνω πιο συχνά.
Χανεις περναει ευχαριστα η ωρα μερικες φορες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλεξ, τα στοιχήματα τα βάζουμε με φίλους, (ή μωρά ). Όχι με τυπάκια που το θεωρούν αμαρτία να παραδεχτούν ότι έκαναν ένα λάθος.Αν είναι να βάλουμε το στοίχημα, γίνομαι και μωρό, το παίζω και φίλος σου. Είμαι σίγουρος όμως ότι και πάλι δε θα το βάλεις, γιατί ξέρεις το διασυρμό που θα ακολουθήσει. Ο 1ος που το δοκίμασε, γνωρίζει καλύτερα. Το βίντεο ανέβηκε και τώρα δε μιλάει καθόλου. Θες να είναι ο 2ος;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Χανεις περναει ευχαριστα η ωρα μερικες φορες
Θα σου πω μόνο αυτό:
έκανα τη σελίδα αυτή αρχική σελίδα στον browser. -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Αν είναι να βάλουμε το στοίχημα, γίνομαι και μωρό, το παίζω και φίλος σου. Είμαι σίγουρος όμως ότι και πάλι δε θα το βάλεις, γιατί ξέρεις το διασυρμό που θα ακολουθήσει. Ο 1ος που το δοκίμασε, γνωρίζει καλύτερα. Το βίντεο ανέβηκε και τώρα δε μιλάει καθόλου. Θες να είναι ο 2ος;
Ευχαριστώ.
Δεν την παλεύεις καθόλου, έτσι;
Keep going!
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Ο 1ος που το δοκίμασε, γνωρίζει καλύτερα. Το βίντεο ανέβηκε και τώρα δε μιλάει καθόλου. Θες να είναι ο 2ος;ανέβηκε video και δεν το είδα?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...υπαρχει μελος εδω μεσα που θεωρει εγκληματικα επικινδυνο το να βαλεις τους υαλοκαθαριστηρες σε λειτουργια στα 140 χαω (πραγμα που εγω θεωρω αστειο, οπως κ πολλοι αλλοι που συμφωνησαν μαζι μου)?
Ποιος το έγραψε αυτό;
Απίστευτα πράματα διαβάζει κανείς εδώ μέσα τελικά...Αξίζει να μπαίνω πιο συχνά.
+1
Ο 1ος που το δοκίμασε, γνωρίζει καλύτερα. Το βίντεο ανέβηκε και τώρα δε μιλάει καθόλου. Θες να είναι ο 2ος;
ανέβηκε video και δεν το είδα?
+1
(Μιλάμε έχω μείνει μ@λάκας! )
-
500 φορες Πιπινε σου εχω γραψει οτι εκτιθεσαι εδω μεσα με τα απιστευτα που γραφεις καθε φορα..Λουσου τα για αλλη μια φορα..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για διαβαστε κ τι εγραψα πιο πανω. Ειπα οτι 'εφ'οσον δεν κανει πεζους λουτσα, το οτι εσυ θεωρεις οτι πρεπει να κοψεις δεν σημαινει οτι συμμεριζεται κ την αποψη σου, οπως επισης κ το οτι το νερο που καταληγει στο παρμπριζ σου δεν ειναι δικο του προβλημα'.Είναι πρόβλημα αυτού που θα φάει τα νερά, το οποίο όμως έχει δημιουργήσει ο άλλος που τα πέταξε
Ο 1ος που το δοκίμασε, γνωρίζει καλύτερα. Το βίντεο ανέβηκε και τώρα δε μιλάει καθόλου.
Εγώ είμαι ο 1ος;
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ο 1ος που το δοκίμασε, γνωρίζει καλύτερα. Το βίντεο ανέβηκε και τώρα δε μιλάει καθόλου.
Εγώ είμαι ο 1ος;
Ευχαριστώ
Αν είσαι εσύ, απορώ πού βρίσκεις το θάρρος και μιλάς!
Ευχαριστώ.
ΥΣ: Όπως πάει, το φόρουμ θα γίνει ευγενικό μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Στην επόμενη συνάντηση λέω να καλέσουμε και τον Χρήστο Ζαμπούνη, να του δείξουμε μερικά πράγματα...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εγώ είμαι ο 1ος;
Ευχαριστώ
Κολλησες κι εσυ..?
-
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να σβηστούν οι τελευταίες 2 σελίδες και να το ξαναπάμε από την αρχή !!!!! -
ζωο ο ταξιτζης που με πηγε το πρωι στο νοσοκομειο οταν του ειπα μην τρεχεις γιατι χτυπησα την μεση μου
νεοελληνας με ταξι=καταστροφη -
μίλησες στον ταξιτζή ρε
ολοι αδέρφια είμαστε: http://www.youtube.com/watch?v=ZcyCUMGi ... re=related
-
καλά 3 σελίδες τρώγεστε για τα νερά ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλά 3 σελίδες τρώγεστε για τα νερά ?Όχι για το παρκάρισμα του Πιπίνου καί ήθελα να συμμετέχω .... αλλά δεν πρόλαβα !!!!
-
Αρχιζώο ο λεχρίτης καγκουρογκριζομάλης με Α3 sportback 1,6 με σκούρα φιμέ που χωρίς να έχει κανέναν μπροστά του, σε δρόμο δύο λωρίδων, έβγαλε φλας αριστερά και άρχισε να αλλάζει λωρίδα ενώ ήμουν δίπλα του ! Το σκηνικό έγινε στο δρόμο Ν.Μουδανιών - Θεσσαλονίκης. Μικρότερο ζώο εγώ που ενώ είδα ότι ήταν λαλακας που λαλακιζόνταν δεν άφησα 500+ μέτρα απόσταση για να είμαι ήσυχος
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Αρχιζώο ο λεχρίτης καγκουρογκριζομάλης με Α3 sportback 1,6 με σκούρα φιμέ που χωρίς να έχει κανέναν μπροστά του, σε δρόμο δύο λωρίδων, έβγαλε φλας αριστερά και άρχισε να αλλάζει λωρίδα ενώ ήμουν δίπλα του ! Το σκηνικό έγινε στο δρόμο Ν.Μουδανιών - Θεσσαλονίκης. Μικρότερο ζώο εγώ που ενώ είδα ότι ήταν λαλακας που λαλακιζόνταν δεν άφησα 500+ μέτρα απόσταση για να είμαι ήσυχοςΜπορεί να έτυχε να μπείς στην τυφλή γωνία του και να μην σε είδε καθόλου...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ποιος το έγραψε αυτό;
Moi!
edit: δεν ξέρω αν ο kacey αναφέρεται σε μένα, πάντως δεν το θεωρώ εγκληματικά επικίνδυνο, απλώς μαλακία και ενίοτε... αγχωτικό.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μπορεί να έτυχε να μπείς στην τυφλή γωνία του και να μην σε είδε καθόλου...Η μούρη μου ήταν ακριβώς δίπλα στους πίσω τροχούς του και όχι διαγώνια πίσω, λογικά πρέπει να γέμιζα ολόκληρο τον καθρέφτη του οδηγού! Απλά δεν κοίταζε για να αλλάξει λωρίδα, έβγαλε φλας και άρχισε αργά να αλλάζει λωρίδα χωρίς να κοιτάξει ότι είχε αυτοκίνητο ακριβώς δίπλα του. Λεπτομέρεια είναι ότι καθώς τον περνούσα άρχισε να με κλείνει επικίνδυνα και ενώ είχα φτάσει σχεδόν δίπλα-δίπλα επιβράδυνα για να μην πέσει πάνω μου. Οταν με είδε ήμουν στη θέση που έγραψα παραπάνω.
-
Εδώ στην Πάτρα, το τελευταίο δεκαήμερο οι οδηγοί κινούνται σ' ένα παράλληλο σύμπαν! Ποτέ δεν έχω δει τόσα ζώα μαζεμένα! Περιληπτικά:
- το Σάββατο 12/06 μεσήλικο θηλυκό ζώο με Mazda 3 προηγούμενης γενιάς κατάφερε, μέσα σε 100 m, ν' αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας 3 φορές! Εγώ είχα πάρει τις αποστάσεις μου και την παρακολουθούσα άναυδος!
-την Πέμπτη17/06, στο ίδιο περίπου σημείο -αρχή της Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών- άλλο μεσήλικο θηλυκό ζώο τράκαρε τον αδελφό μου, κάνοντας το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ακόμη μεγαλύτερο ζώο ήταν ο συνοδηγός της, που υποστήριζε πως έφταιγε ο αδελφός μου, επειδή το λάστιχό του έσκασε όταν η εν λόγω κυρία τον πέταξε στο πεζοδρόμιο!
-το Σάββατο 19/06 ήταν η κορύφωση, η παγκόσμια ημέρα ζώων. Ανά λεπτό (κυριολεκτικά) αντικρύζαμε και ένα από αυτά. Ο βασιλιάς τους ήταν ένας μεσήλικας με Mercedes 190, που αποφάσισε να κοκκαλώσει το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου. Ο αδελφός μου, που ακολουθούσε, έβαλε φλας για να κάνει ελιγμό αποφυγής εμποδίου από αριστερά έχοντας πλήρη ορατότητα. Την στιγμή που τα 2 οχήματα βρίσκονταν παράλληλα στο οδόστρωμα, το εν λόγω ζώον αποφάσισε, χωρίς φλας, να στρίψει αριστερά! Ούτε που κατάλαβα πως αποφύγαμε την σύγκρουση, ούτε που κατάλαβε αυτός τί ακριβώς έγινε...
Δεν έχω βρει λογική εξήγηση για τα παραπάνω, παρά μόνο μεταφυσική...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]