-
Εμ μου κολλάει στα 2 μέτρα με 100 στην συγγρού, εμ πάει να πέσει πάνω μου, εμ μου κορνάει, εμ μου αρχίζει τις χειρονομίες...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βρίσκω να παρκάρω αρκετά πιο κάτω, πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, σε άσχετο σημείο. Με βόλευε γιατί είχε και ράμπα μπροστά και το ανέβασα εύκολα.
Και πάνω που νόμιζα ότι μόνο εγώ το διάβασα αυτό.................
Επειδή δεν αφήνω να πέσει κάτω, κάτι που έχει σχέση με Χρήστο Λάππα, απαντάω, έτσι για να έχει και λίγο ενδιαφέρον, αυτές τις μέρες που έχω νεύρα και μπλέκω με άσχετους (για νέο δίπλωμα, σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς κτλ, σύμφωνα με το e-ΚΕΠ, χρειάζεται το παλιό δίπλωμα...!!!) και προβληματικούς.
Αν παρατηρήσεις, λοιπόν, αυτά που έχω γράψει κατά καιρούς (καλύτερα στο bloka), θα δεις ότι, αν και δεν είμαι κατά του να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, μιας και οι συνθήκες αναγκάζουν τους περισσότερους να το κάνουν, είναι κάτι που προσωπικά ΔΕΝ κάνω εκτός και αν:
α) Βρεθώ σε απόγνωση
β) Έχει τρόπο να ανέβω και να κατέβω ομαλά = ράμπα ή πολύ πολύ χαμηλό κράσπεδο
γ) Δεν ενοχλεί σοβαρό αριθμό ατόμωνΠάμε στο προκείμενο, λοιπόν:
α) Ήμουν σε απόγνωση γιατί δεν υπήρχε άλλη θέση τριγύρω. Την περιοχή την ξέρω και ήξερα πού και πώς να ψάξω, οπότε εκεί που πάρκαρα ήταν η μόνη θέση.
β) Είχα τρόπο να ανέβω και να κατέβω = υπήρχε ράμπα ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητό μου
γ) Ο κόσμος που θα περνούσε, απλά ΔΕΝ θα είχε ΚΑΜΙΑ ενόχληση γιατί ακριβώς πίσω μου και στο σημείο που πάρκαρα απλά ΔΕΝ υπήρχε πεζοδρόμιο για διάφορους λόγους: δέντρο στη μέση του πεζοδρομίου, σκουπίδια, μπάζα κτλ. Ουσιαστικά, λοιπόν, πάρκαρα στο σημείο που οι πεζοί θα ανέβαιναν και πάλι στο πεζοδρόμιο, αφού είχαν περάσει το κομμάτι με το πρόβλημα. Ενόχληση = ΚΑΜΙΑ.Φαντάζομαι ότι στην οδό Ευκαλύπτων και Περικοκλάδων που διαμένετε τα πεζοδρόμια είναι 10 m φάρδος. Καταλαβαίνω, λοιπόν, την απορία σας γιατί, αφού δεν έχουμε παξιμάδι, να μην τρώμε παντεσπάνι, αλλά είναι λιγάκι άκαιρη και άκυρη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ούτε μπορώ, όταν γράφω κάτι, να δικαιολογώ και να εξηγώ τα πάντα, γιατί, ο σκοπός της δημοσίευσης δεν ήταν το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο, αλλά η κλοπή που έγινε χωρίς λόγο.
Για επαλήθευση, δείτε και το σημείο: 37.941433 Ν, 23.660943 Ε. Θα παρατηρήσετε δέντρα πιο πίσω, κάτι ετοιμόρροπα σπίτια κτλ. Ποιος περνάει από εκεί στο πεζοδρόμιο; Ο βασιλιάς των Πυγμαίων πάντως βρίσκει στα κλαδιά που έχει λίγο πιο πίσω, οπότε μάλλον ή πας για τάμα γονατιστός ή βγαίνεις στο δρόμο για να τα παρακάμψεις.
Και μιας και το είπα. Πάμε ένα στοίχημα τα ποτάκια; Αν καταφέρεις κ. Χρήστο Λάππα να περπατήσεις σε εκείνο το σημείο στο πεζοδρόμιο, κερνάω εγώ ό,τι πιείς. Αν δεν τα καταφέρεις, κερνάς ό,τι πιώ, και χωρίς να είσαι παρών (καλύτερα δηλαδή). Δεν είναι τίποτε, για χατήρι σου θα θυμηθώ τα παλιά, 1-2 μπουκαλάκια θα ανοίξω Μικρολίμανο. Το Block (πρώην Δύτες) θα έχει κανένα καλό μωρό, δεν μπορεί...!!!
Ευχαριστώ.
-
Κάποτε αναρωτιόμουν γιατί δεν βλέπω τυφλούς ή ανάπηρους στους δρόμους μας. Μετά κατάλαβα ότι αυτό ήταν αδύνατο. Αν φίλε pipinos δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα πεζοδρόμια είναι εκεί για τους πεζούς (είτε περνάει κάποιος είτε όχι) τότε απλά έχεις εσφαλμένη αντίληψη του τι σημαίνει σεβασμός στον συνάνθρωπό σου. Και για τα δέντρα αν μου πεις πάλι θα σου πω ότι δεν σε δικαιολογεί. Απλά ήσουν λάθος.&-
ΥΓ. Οι ράμπες δεν είναι για να ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα πιο εύκολα στο πεζοδρόμιο... Νομίζω δηλαδή
-
M αρεσει που αυτα τα γραφεις στο thread με τιτλο Ζώα,Ζώα,Ζώα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν την παλευω με τους συνήθως παπάκηδες ή αυτούς που καβαλάνε κινέζικα χάρχαλα και μπαστακώνονται μπροστά σου με 30. Τους περνάς με πολύ κόπο και τσουπ στο επόμενο φανάρι είναι μπροστά σου εμπόδιο. Ξανά να τους περάσεις ξανά φανάρι....τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω.Εν τω μεταξύ μερικοί από αυτούς τρώνε τυρόπιτα και πίνουν γάλα οδηγώντας άλλοι στρίβουν τσιγάρο ή καπνίζουν άλλοι μιλούν στο κινητό. Οτι να ναι, σαν κάτι βίντεο από δρόμους του Βιετναμ.
Ακριβώς. Ίσα ίσα για να σου σπάνε τα νεύρα και τίποτε περισσότερο. Πηγαίνεις αριστερά, μπαστακώνεται ο μπάρμπας και πηγαίνει με όσα χρειάζεται για να πετύχεις ΟΛΑ τα φανάρια κόκκινα. Πας δεξιά να περάσεις τον μπάρμπα και μπαίνει μπροστά ο Πακιστάν δικάβαλο να κουβαλάει φαγητά και να κάνει 8άρια στο δρόμο. Τον περνάς και στο επόμενο φανάρι πάλι μπροστά σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά γίνεται και Κυριακές που ο δρόμος είναι άδειος και μπορείς να πας άνετα με υψηλές ΜΩΤ για συνθήκες πόλης. Και αν τον περάσεις, θα βρεθεί ο γρήγορος που θα κάνεις σφήνες, αρκετές για να σε κλείσει πίσω από τον μπάρμπα ή τον Πακιστάν.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Κάποτε αναρωτιόμουν γιατί δεν βλέπω τυφλούς ή ανάπηρους στους δρόμους μας. Μετά κατάλαβα ότι αυτό ήταν αδύνατο. Αν φίλε pipinos δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα πεζοδρόμια είναι εκεί για τους πεζούς (είτε περνάει κάποιος είτε όχι) τότε απλά έχεις εσφαλμένη αντίληψη του τι σημαίνει σεβασμός στον συνάνθρωπό σου. Και για τα δέντρα αν μου πεις πάλι θα σου πω ότι δεν σε δικαιολογεί. Απλά ήσουν λάθος.&-ΥΓ. Οι ράμπες δεν είναι για να ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα πιο εύκολα στο πεζοδρόμιο... Νομίζω δηλαδή
Η ράμπα για ποιο λόγο ήταν εκεί; Για να ανεβαίνει τι; Για αυτοκίνητο είναι, μόνο που το σπίτι είναι πλέον κλειστό. Αλήθεια, σε ποια περιοχή μένεις;
Ξεκάθαρα:
ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οταν ο δρομος εχει μαζεψει τοσο νερο, ειναι ζωώδες να μη κοβεις και να σηκωνεις νερα που πανε δεξια κ αριστερα.
Αν ο chrisimone εκεινη την ωρα, που δεν εβλεπε τιποτα με τα νερα στο παρ-μπριζ, επεφτε πανω σε παρκαρισμενο ή σε καποιον πεζο που πεταχτυκε, ποιος θα εφταιγε;;;
Αν κατεβρεχε καποιον πεζο που περπατουσε αμεριμνος και του ερχοταν ολο το νερο που σηκωσε ο μαλακας κ έτρωγε καμια σαβουρα;;Δεν εχει να κανει με τα λαστιχα και τις καυλες του οδηγου. Ο ΚΟΚ ειναι συγκεκριμενος, ο οδηγος οφειλει να μετριαζει την ταχυτητα του οχηματος, αναλογα με τις συνθηκες που επικρατουν.
Εγω τον εστελνα σπιτι του χωρις διπλωμα, για επικίνδυνη οδήγηση ανευ σύνεσης και προσοχής, καθως θετει σε κινδυνο ολους τους χρήστες του δρομου αλλα και πεζους.kacey, χαλάρωσε...έκοψε...πριν πήγαινε με 160km/h.
Συν του ότι (για να απαντήσω και σοβαρά), αν όλοι πηγαίνανε με 30km/h, έπρεπε να πάει κι αυτός?
Αν όλοι σταματούσαν γιατί θεωρούσαν ότι κινδύνευε η ζωή τους με αυτό το νερό στο δρόμο, πρέπει να σταματήσει κι αυτός?
Αν όλοι πέσουν στο γκρεμό, πρέπει να πέσεις κι εσύ?Χαλαρώστε...Το ότι έπρεπε να κόψει ο οδηγός, μετριάζοντας την ταχύτητα του οχήματός του ανάλογα με τις συνθήκες πάει τόσο στον οδηγό που έτρεχε αλλά και στον συνφορουμίστα μας.Αν έπεφτε σε παρκαρισμένο, σημαίνει ότι κι αυτός οδηγούσε χωρίς σύνεση και προσοχή γιατί πήγαινε με μία ταχύτητα με την οποία δεν έλεγχε ως εκεί που έβλεπε.
Κλασσικά οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους άλλους.
Την καμπούρα του ο καμπούρης ποτέ δεν την βλέπει.ΥΓ: συν του ότι το κράτος έπρεπε να θεσπίσει υποχρεωτικούς τους λασπωτήρες.Τότε δε θα είχαμε ούτε πολύ 'σπρέι' τις βροχερές μέρες ούτε ο τύπος που έτρεχε θα ενοχλούσε τους γύρω του.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Οταν ο δρομος εχει μαζεψει τοσο νερο, ειναι ζωώδες να μη κοβεις και να σηκωνεις νερα που πανε δεξια κ αριστερα.
Αν ο chrisimone εκεινη την ωρα, που δεν εβλεπε τιποτα με τα νερα στο παρ-μπριζ, επεφτε πανω σε παρκαρισμενο ή σε καποιον πεζο που πεταχτυκε, ποιος θα εφταιγε;;;
Αν κατεβρεχε καποιον πεζο που περπατουσε αμεριμνος και του ερχοταν ολο το νερο που σηκωσε ο μαλακας κ έτρωγε καμια σαβουρα;;Δεν εχει να κανει με τα λαστιχα και τις καυλες του οδηγου. Ο ΚΟΚ ειναι συγκεκριμενος, ο οδηγος οφειλει να μετριαζει την ταχυτητα του οχηματος, αναλογα με τις συνθηκες που επικρατουν.
Εγω τον εστελνα σπιτι του χωρις διπλωμα, για επικίνδυνη οδήγηση ανευ σύνεσης και προσοχής, καθως θετει σε κινδυνο ολους τους χρήστες του δρομου αλλα και πεζους.kacey, χαλάρωσε...έκοψε...πριν πήγαινε με 160km/h.
Συν του ότι (για να απαντήσω και σοβαρά), αν όλοι πηγαίνανε με 30km/h, έπρεπε να πάει κι αυτός?
Αν όλοι σταματούσαν γιατί θεωρούσαν ότι κινδύνευε η ζωή τους με αυτό το νερό στο δρόμο, πρέπει να σταματήσει κι αυτός?
Αν όλοι πέσουν στο γκρεμό, πρέπει να πέσεις κι εσύ?Χαλαρώστε...Το ότι έπρεπε να κόψει ο οδηγός, μετριάζοντας την ταχύτητα του οχήματός του ανάλογα με τις συνθήκες πάει τόσο στον οδηγό που έτρεχε αλλά και στον συνφορουμίστα μας.Αν έπεφτε σε παρκαρισμένο, σημαίνει ότι κι αυτός οδηγούσε χωρίς σύνεση και προσοχή γιατί πήγαινε με μία ταχύτητα με την οποία δεν έλεγχε ως εκεί που έβλεπε.
Κλασσικά οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους άλλους.
Την καμπούρα του ο καμπούρης ποτέ δεν την βλέπει.ΥΓ: συν του ότι το κράτος έπρεπε να θεσπίσει υποχρεωτικούς τους λασπωτήρες.Τότε δε θα είχαμε ούτε πολύ 'σπρέι' τις βροχερές μέρες ούτε ο τύπος που έτρεχε θα ενοχλούσε τους γύρω του.
kacey???????
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
[...]Αν παρατηρήσεις, λοιπόν, αυτά που έχω γράψει κατά καιρούς (καλύτερα στο bloka), θα δεις ότι, αν και δεν είμαι κατά του να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, μιας και οι συνθήκες αναγκάζουν τους περισσότερους να το κάνουν, είναι κάτι που προσωπικά ΔΕΝ κάνω εκτός και αν:
α) Βρεθώ σε απόγνωση
β) Έχει τρόπο να ανέβω και να κατέβω ομαλά = ράμπα ή πολύ πολύ χαμηλό κράσπεδο
γ) Δεν ενοχλεί σοβαρό αριθμό ατόμωνΠάμε στο προκείμενο, λοιπόν:
α) Ήμουν σε απόγνωση γιατί δεν υπήρχε άλλη θέση τριγύρω. Την περιοχή την ξέρω και ήξερα πού και πώς να ψάξω, οπότε εκεί που πάρκαρα ήταν η μόνη θέση.
β) Είχα τρόπο να ανέβω και να κατέβω = υπήρχε ράμπα ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητό μου
γ) Ο κόσμος που θα περνούσε, απλά ΔΕΝ θα είχε ΚΑΜΙΑ ενόχληση γιατί ακριβώς πίσω μου και στο σημείο που πάρκαρα απλά ΔΕΝ υπήρχε πεζοδρόμιο για διάφορους λόγους: δέντρο στη μέση του πεζοδρομίου, σκουπίδια, μπάζα κτλ. Ουσιαστικά, λοιπόν, πάρκαρα στο σημείο που οι πεζοί θα ανέβαιναν και πάλι στο πεζοδρόμιο, αφού είχαν περάσει το κομμάτι με το πρόβλημα. Ενόχληση = ΚΑΜΙΑ.Φαντάζομαι ότι στην οδό Ευκαλύπτων και Περικοκλάδων που διαμένετε τα πεζοδρόμια είναι 10 m φάρδος. Καταλαβαίνω, λοιπόν, την απορία σας γιατί, αφού δεν έχουμε παξιμάδι, να μην τρώμε παντεσπάνι, αλλά είναι λιγάκι άκαιρη και άκυρη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ούτε μπορώ, όταν γράφω κάτι, να δικαιολογώ και να εξηγώ τα πάντα, γιατί, ο σκοπός της δημοσίευσης δεν ήταν το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο, αλλά η κλοπή που έγινε χωρίς λόγο.
Για επαλήθευση, δείτε και το σημείο: 37.941433 Ν, 23.660943 Ε. Θα παρατηρήσετε δέντρα πιο πίσω, κάτι ετοιμόρροπα σπίτια κτλ. Ποιος περνάει από εκεί στο πεζοδρόμιο; Ο βασιλιάς των Πυγμαίων πάντως βρίσκει στα κλαδιά που έχει λίγο πιο πίσω, οπότε μάλλον ή πας για τάμα γονατιστός ή βγαίνεις στο δρόμο για να τα παρακάμψεις.
[...]
- Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τον ορισμό του 'σοβαρού αριθμού ατόμων'. Είναι ο ίδιος που θα μας αποτρέψει από το ρίξιμο τοξικών σε ποτάμι;
- Το ότι εμπρός-πίσω έχει εμπόδια δε μου λέει τίποτα. Ιδίως όταν περπατώ με την φορά των αυτοκινήτων (δηλ. τα έχω πλάτη) προσπαθώ να κάθομαι όσο το δυνατόν λιγότερο στο δρόμο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ανεβοκατεβαίνω δρόμο-πεζοδρόμιο κάθε 5 μέτρα.
-
Ούτε μπορώ, όταν γράφω κάτι, να δικαιολογώ και να εξηγώ τα πάντα, γιατί, ο σκοπός της δημοσίευσης δεν ήταν η κλοπή, αλλά το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο που έγινε χωρίς λόγο.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Η ράμπα για ποιο λόγο ήταν εκεί; Για να ανεβαίνει τι; Για αυτοκίνητο είναι, μόνο που το σπίτι είναι πλέον κλειστό. Αλήθεια, σε ποια περιοχή μένεις;Ξεκάθαρα:
ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Ευχαριστώ.
Εεε, δεν είμαι ο Λάππας ... Που θες να ξέρω εγώ για ποιο λόγο ήταν εκεί η ράμπα? Εγώ διαβάζω ράμπα και σκέφτομαι εύκολη μετάβαση στο πεζοδρόμιο από τον δρόμο. Επιμένεις δηλαδή ότι έχεις δίκιο που το ανέβασες στο πεζοδρόμιο...? Πες με υποχόνδριο, πες με όπως νομίζεις, αλλά το πεζοδρόμιο είναι για τους πεζούς. Δεν με δικαιολογεί τίποτα για να βάλω το αυτοκίνητό μου εκεί πάνω. Τι να πω, μάλλον είμαι από τους ελάχιστους που σέβονται τους πάντες.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
- Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τον ορισμό του 'σοβαρού αριθμού ατόμων'. Είναι ο ίδιος που θα μας αποτρέψει από το ρίξιμο τοξικών σε ποτάμι;
Ο σοβαρός αριθμός ατόμων είναι πολύ απλός ως ορισμός, αλλά δεν μπορεί να δοθεί αριθμητικά με ακρίβεια. Θεώρησε, λοιπόν, το εξής: Αν σε ένα μέρος περνάνε άτομα με συχνότητα τουλάχιστον 1 άτομο / min έχουμε σταθερή κίνηση ατόμων. Αν περνάνε 1 άτομο / 10 min, τότε, δεν περνάνε ουσιαστικά άνθρωποι, όπως συμβαίνει στη γειτονιά μου τα βράδια. Αυτός είναι και ο λόγος που δε διαμαρτύρομαι όταν ανεβαίνουν σε πεζοδρόμια οι γείτονες. 1 αυτοκίνητο / 5 min και 1 άνθρωπος / 10 min, σημαίνουν κίνδυνο ~ 0%.
- Το ότι εμπρός-πίσω έχει εμπόδια δε μου λέει τίποτα. Ιδίως όταν περπατώ με την φορά των αυτοκινήτων (δηλ. τα έχω πλάτη) προσπαθώ να κάθομαι όσο το δυνατόν λιγότερο στο δρόμο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ανεβοκατεβαίνω δρόμο-πεζοδρόμιο κάθε 5 μέτρα.
Αν είσαι μονίμως στο δρόμο λόγω εμποδίων, πες ότι σου φταίει το αυτοκίνητο μετά. Γλυφάδα είπαμε; Εκάλη; Πού μένεις; Έχεις ιδέα από πεζοδρόμια Πειραιά, Μανιάτικων κτλ; Βλέπω τα ίδια που έβλεπα από τον pezos στο bloka, που δεν είχε αντιληφθεί ότι στα Μανιάτικα υπάρχουν πεζοδρόμια 30-50 cm με κολώνα της ΔΕΗ στη μέση.
Θες να κάνεις εσύ τη δοκιμή και τα ποτάκια; Αν καταφέρεις και το διασχίσεις στο πεζοδρόμιο και δεν πας στο απέναντι που είναι άνετο, τότε, σε κερνάω ό,τι πιείς.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εεε, δεν είμαι ο Λάππας ... Που θες να ξέρω εγώ για ποιο λόγο ήταν εκεί η ράμπα? Εγώ διαβάζω ράμπα και σκέφτομαι εύκολη μετάβαση στο πεζοδρόμιο από τον δρόμο. Επιμένεις δηλαδή ότι έχεις δίκιο που το ανέβασες στο πεζοδρόμιο...? Πες με υποχόνδριο, πες με όπως νομίζεις, αλλά το πεζοδρόμιο είναι για τους πεζούς. Δεν με δικαιολογεί τίποτα για να βάλω το αυτοκίνητό μου εκεί πάνω. Τι να πω, μάλλον είμαι από τους ελάχιστους που σέβονται τους πάντες.Γνωρίζω ότι δεν είσαι ο Λάππας, αλλά και με σένα πάει το ίδιο στοίχημα. Αφού το πεζοδρόμιο είναι για τους πεζούς, τότε, πάμε να το διασχίσεις και να σε κεράσω. Δε θες ποτά; Θες φαγητό; Πιτόγυρα, πίτσες, gourmet καταστάσεις; Ό,τι θέλεις είμαι μέσα. Αλλά, θα το διασχίσεις κι εγώ με την κάμερα να τραβάω. Αν κατέβεις στο δρόμο, αν πας γονατιστός, αν φύγεις από την πορεία σου κερνάς. Αν καταφέρεις να πηγαίνεις πάνω στο πεζοδρόμιο για την απόσταση των 100-200 m που έχει αυτό μήκος, δικά μου όλα.
Έκλεισε ή όχι;
-
Πιπινος.. για αλλη μια φορα....
-
@ Καβουρας
Εχεις μπλεξει τα μπουτια σου με τα μουστακια σου
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
kacey???????
συνηθισμένος ότι αυτά τα πετάει συνήθως ο kacey...
wagner, σε σένα αναφερόμουν.
-
Εγώ θα συμφωνήσω με τον pipino, όχι τιποτα άλλο, αλλά για το ενδεχόμενο να παίξει και τσάμπα ποτάκι
-
@pipinos
Καταρχήν δεν είπες 'Ευχαριστώ', 2η φορά που το ξεχνάς (πλακίτσα, μην παρεξηγηθείς ).
Δεν είμαι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη μένω... Οπότε λίγο δύσκολο το στοίχημα εκτός και αν προτίθεσαι να πληρώσεις τα μεταφορικά μου (και καθόσον παιδί της ευκολίας παρακαλώ αεροπλάνο ). Δεν την γνωρίζω την περιοχή που αναφέρεις από τη στιγμή που δεν ξέρω από Αθήνα, όμως σου είπα ότι δεν έχει σημασία. Δεν είναι δικό σου θέμα αν μπορεί να περάσει ο πεζός από το πεζοδρόμιο είτε λόγω κολώνας είτε για τον οποιονδήποτε λόγο. Δικό σου θέμα είναι στην περίπτωση που θα βρεθεί ΕΝΑΣ να περάσει από εκείνο το πεζοδρόμιο να μην τον ενοχλείς. Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό που σου λέω? Συμφωνείς ή όχι? Επίσης, τι πάει να πει 'σοβαρός αριθμός ατόμων'?? Ένας να βρεθεί να κατέβει από το πεζοδρόμιο και 1/1.000.000 να περνάει αυτοκίνητο 04:34 τα χαράματα και να τον πατήσει τότε πώς θα αισθανθείς? Δεν θα το έχεις βάρος στην συνείδησή σου?Φιλικά, djalma
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ ΚαβουραςΕχεις μπλεξει τα μπουτια σου με τα μουστακια σου
απλά ρε συ ώρες-ώρες διαβάζω απίστευτα πράματα εδώ μέσα.
(δε λέω ότι δεν λέγονται και σωστά αλλά κάποιες φορές το παρα-μαμάμε το θέμα ) -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@pipinosΚαταρχήν δεν είπες 'Ευχαριστώ', 2η φορά που το ξεχνάς (πλακίτσα, μην παρεξηγηθείς ).
Δεν είμαι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη μένω... Οπότε λίγο δύσκολο το στοίχημα εκτός και αν προτίθεσαι να πληρώσεις τα μεταφορικά μου (και καθόσον παιδί της ευκολίας παρακαλώ αεροπλάνο ). Δεν την γνωρίζω την περιοχή που αναφέρεις από τη στιγμή που δεν ξέρω από Αθήνα, όμως σου είπα ότι δεν έχει σημασία. Δεν είναι δικό σου θέμα αν μπορεί να περάσει ο πεζός από το πεζοδρόμιο είτε λόγω κολώνας είτε για τον οποιονδήποτε λόγο. Δικό σου θέμα είναι στην περίπτωση που θα βρεθεί ΕΝΑΣ να περάσει από εκείνο το πεζοδρόμιο να μην τον ενοχλείς. Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό που σου λέω? Συμφωνείς ή όχι? Επίσης, τι πάει να πει 'σοβαρός αριθμός ατόμων'?? Ένας να βρεθεί να κατέβει από το πεζοδρόμιο και 1/1.000.000 να περνάει αυτοκίνητο 04:34 τα χαράματα και να τον πατήσει τότε πώς θα αισθανθείς? Δεν θα το έχεις βάρος στην συνείδησή σου?Φιλικά, djalma
Δεν έχω πρόβλημα. Εγώ στα πληρώνω τα μεταφορικά. Απλά στη συνέχεια, θα πληρώσεις πολύ περισσότερα σε ποτά δικά μου. Τα 2 μπουκάλια θα τα ανοίξω, οπότε υπολόγισε στο περίπου τι θα πάθεις...
Το πρόβλημα του πεζού, είναι και δικό μου θέμα. Εφόσον παίρνω την απόφαση να ανέβω στο πεζοδρόμιο, είναι δικό μου θέμα. Όπως και στη γειτονιά μου, αυτοί που ανεβαίνουν, το κάνουν και δικό τους θέμα. Από εκεί και μετά όμως, σταθμίζεις πιθανότητες. Αυτό που γράφεις, είναι κάτι δυνατό, αλλά απίθανο. Δηλαδή, να βρεθεί πεζός, να πάει μπουσουλώντας κάτω από τα δέντρα, να πηδήξει πάνω από τα σκουπίδια και τα μπάζα, να περάσει την κολώνα και να ενοχληθεί από το αυτοκίνητο... Ε, όποιος το κάνει μπράβο του και φυσικά, τότε, θα παραδεχθώ το λάθος μου. Μέχρι να δω έναν να το κάνει όμως, πέρα από το παράνομο της πράξης, ενόχληση προς ανθρώπους δεν υπάρχει, ούτε κίνδυνος. Άλλωστε, αν ήθελε κάποιος, περνούσε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τον τοίχο άνετα (εκτός και αν είναι BB, οπότε δε χωράνε οι πλάτες). Πόσο πιθανό το έχεις όμως να βρεθεί ΒΒ να κάνει ό,τι σου έγραψα και μετά να μην χωράει λόγω του αυτοκινήτου; Ή για να το κάνω ακόμα χειρότερο. Πόσοι ανάπηροι θα πηδήξουν με το καρότσι πάνω από τα μπάζα και μετά θα ενοχληθούν από το αυτοκίνητο;
Ευχαριστώ.
-
Αν τροχονομος σε εγραφε για παρκαρισμα σε πεζοδρομιο ποια θα ηταν η αντιδραση σου;
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]