-
Σήμερα απόγευμα περπατούσα αμέριμνος στο πεζοδρόμιο στην Κηφισιά. Ξαφνικά ένας κύριος με τραβάει βίαια στην άκρη. Με έσωσε. Διότι μια με ένα τζιπ, μιλώντας στο κινητό, ερχόταν από πίσω μου και προκειμένου να πάρει τη στροφή χωρίς να παρατήσει το κινητό, καβάλησε το πεζοδρόμιο και παραλίγο κι εμένα. Φυσικά συνέχισε να μιλάει σα να μη συμβαίνει τίποτε, ενώ είδε όλη τη φάση.
Πλέον ο πεζός αξίζει λιγότερο κι από μύγα. -
Συγνωμη για να καταλαβω. Οδηγος ανεβηκε στο πεζοδρομιο (κ μετα ξανακατεβηκε) κ δεν καταλαβε τιποτα?
Αυτο μαζι με το προηγουμενο ('το παραπατω στην μεση του δρομου γιατι δεν προλαβαινω να βρω να παρκαρω) ενισχυουν την αποψη μου οτι
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συγνωμη για να καταλαβω. Οδηγος ανεβηκε στο πεζοδρομιο (κ μετα ξανακατεβηκε) κ δεν καταλαβε τιποτα?Αυτο μαζι με το προηγουμενο ('το παραπατω στην μεση του δρομου γιατι δεν προλαβαινω να βρω να παρκαρω) ενισχυουν την αποψη μου οτι
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ...
Εδω αρχιζω να αποκτω και εγω την ιδια αποψη...
-
Αρχικά ο imago αφού επιβίωσε απ την α-λα final destination επίθεση, πρέπει να παίζει κανένα τζόκερ
Απ την άλλη ρε Kacey, εσύ που έχω δει πως γενικά έχεις πρωτότυπες και ξηγημένες ιδέες (δεν ειρωνεύομαι), τι θα έκανες εκείνη την ώρα; Όταν η άλλη η μουλάρα έχει το θράσσος (για θράσσος μιλάμε) να σε σταματάει στη μέση του δρόμου γιατί θέλει να πάρει τσιγάρα και να το θεωρεί νορμάλ, τι μπορείς να της κάνεις;! Όσο την περίμενα να βγει έψαχνα τρόπους αντίδρασης (με το να αρχίσω κι εγώ να βρίζω όπως οι πίσω μου δεν κέρδιζα κάτι) αλλά δεν σκέφτηκα τπτ
Αυτή πολύ ψύχραιμη την είδα, παίζει να το έχει κάνει συνήθεια αν περνάει από κανένα περίπτερο/ψιλικατζίδικο όπως πάει στη δουλειά της να σταματάει να εφοδιαστεί στα γρήγορα.
Και επειδή ήμουν πίσω της από λίγη ώρα πριν, ξέρω ότι δεν έκανε κύκλο για να ψάξει θέση. Το είπε κι όλας βέβαια, βιαζόταν η γυναίκα!wat
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συγνωμη για να καταλαβω. Οδηγος ανεβηκε στο πεζοδρομιο (κ μετα ξανακατεβηκε) κ δεν καταλαβε τιποτα?Ακριβώς. Συνέβη στην οδό Κυριαζή, κεντρικός δρόμος. Όσοι είναι από εκεί ξέρουν ότι έχει πολύ στενά πεζοδρόμια. Αυτή ερχόταν από κάθετο και ενώ την έπαιρνε να στρίψει καβάλησε το πεζοδρόμιο απλώς για να μην αφήσει το κινητό ενώ το τιμόνι το έστριβε με το ένα χέρι. Ο κύριος που με έσωσε (και μου τα είπε όλα αυτά) με τράβηξε μέσα σχεδόν μέσα στη μπουτίκ. Αφού έγινε όλο αυτό, αυτήν την είδα τελευταία στιγμή να συνεχίζει να μιλάει στο κινητό και να μου ρίχνει μια κλεφτή αδιάφορη ματιά. Άσε, ούτε μύγα να ήμουν.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπορείς κάλλιστα να ισχυριστείς ότι πρώτα κοίταξες δεξιά (δηλαδή από εκεί που ΔΕΝ έπρεπε να έρχονται αυτοκίνητα), είδες το εν λόγω αυτοκίνητο σταματημένο (άρα δεν είχες κανένα λόγο να υποψιαστείς ότι θα βάλει όπισθεν), ύστερα κοίταξες αριστερά (σου πήρε λίγα δευτερόλεπτα λόγω έλλειψης ορατότητας), δεν είδες κανέναν να έρχεται και ξεκίνησες. Στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν το εν λόγω αυτοκίνητο έβαλε την όπισθεν και σε χτύπησε
πρέπει βέβαια να αποδείξεις ότι έκανε όπισθεν, αλλιώς θεωρείται ότι τον τράκαρες εσύ από πίσω, οπότε βρίσκεις και τον μπελά σου.
Πρέπει να βρεις μάρτυρες ή ο άλλος να είναι συνεργάσιμος και λογικός ώστε να αναλάβει την ευθύνη του (κάτι λέγαμε για το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Ελλάδα έτσι? )
-
Εντάξει , αλλα θα πρέπει και ο αλλος να αποδειξει πως ειναι δυνατό ενα αμάξι να πηγαινει σαν το κάβουρα......
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Εντάξει , αλλα θα πρέπει και ο αλλος να αποδειξει πως ειναι δυνατό ενα αμάξι να πηγαινει σαν το κάβουρα......μα γράφει:
Με βρήκε δυνατά με την πίσω δεξιά του γωνία στην μπροστά δεξιά μου γωνία.
που σημαίνει ότι κάλλιστα μπορεί να τον τράκαρε ο άλλος από πίσω και όχι ότι αυτός έκανε όπισθεν.
Πάντως ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ όταν έχεις στοπ παραχωρείς προτεραιότητα σε όλους.Το πρόβλημα είναι ότι δεν γράφει 'σε όλους όσους κινούνται νομίμως στο οδόστρωμα'...οπότε αν πάμε με το γράμμα του νόμου, δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο...
Θα μου πεις, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, αλλά όταν πας (που το απεύχομαι) σε δικαστήριο, ο δικαστής και οι δικηγόροι παίζουν με τις λέξεις, ασχέτως τι είναι λογικό. -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Απ την άλλη ρε Kacey, εσύ που έχω δει πως γενικά έχεις πρωτότυπες και ξηγημένες ιδέες (δεν ειρωνεύομαι), τι θα έκανες εκείνη την ώρα; Όταν η άλλη η μουλάρα έχει το θράσσος (για θράσσος μιλάμε) να σε σταματάει στη μέση του δρόμου γιατί θέλει να πάρει τσιγάρα και να το θεωρεί νορμάλ, τι μπορείς να της κάνεις;! Όσο την περίμενα να βγει έψαχνα τρόπους αντίδρασης (με το να αρχίσω κι εγώ να βρίζω όπως οι πίσω μου δεν κέρδιζα κάτι) αλλά δεν σκέφτηκα τπτ
Αυτή πολύ ψύχραιμη την είδα, παίζει να το έχει κάνει συνήθεια αν περνάει από κανένα περίπτερο/ψιλικατζίδικο όπως πάει στη δουλειά της να σταματάει να εφοδιαστεί στα γρήγορα.
Και επειδή ήμουν πίσω της από λίγη ώρα πριν, ξέρω ότι δεν έκανε κύκλο για να ψάξει θέση. Το είπε κι όλας βέβαια, βιαζόταν η γυναίκα!wat
Βασικά, η αντίδραση είναι μία και μοναδική. Βρίσκεις τρόπο και μπαίνεις μπροστά της (στενά, παραβιάσεις, κάνε ό,τι θες), σταματάς το αυτοκίνητο σε μονόδρομο, κατεβαίνεις, κλειδώνεις και της λες περίμενε λίγο, πετάγομαι Χαλάνδρι για χ...μο και έρχομαι. Το έχω κάνει μία φορά σε κάποιον που με έπρηξε στο δρόμο πηγαίνοντας με 10 και σταματώντας συνεχώς χωρίς λόγο. Ούτε έκανε λίγο δεξιά να περάσουμε, ούτε πάρκαρε, ούτε τίποτε, εκεί να καθυστερεί τον κόσμο. Σταμάτησε σε περίπτερο, σταμάτησε να μιλήσει με τον φίλο του το Μήτσο, χαιρέτησε έναν βο(υ)λευτή που είχε έρθει για να μαζέψει καμία ψήφο, σταμάταγε ανάποδα στα STOP, κατέβηκε για κουλούρι στο φούρνο... Και να μην υπάρχει σε εκείνο το κομμάτι εναλλακτική διαδρομή, όλα τα στενά με απαγορευτικό. 10 min κάναμε 2 Km. Σε κάποια φάση, όταν πλέον του κόρναρα αφού είχα νευριάσει που άφηνε τους άλλους να περνάνε στο STOP, μου λέει το απίστευτο:
- Μα ΕΧΟΥΝΕ STOP...!!!
Η κοπέλα δίπλα μου έμεινε. Ακόμα το λέει όταν βλέπει κάποιον να πηγαίνει ανάποδα στα σήματα.
Μετά δεν άντεξα, όταν βγήκα μπροστά από τα στενά, έφτασα κοντά στο σπίτι, αφήνω το αμάξι στη μέση του δρόμου και του λέω:
- Πετάγομαι για χ...μο και έρχομαι. Τι είναι; Ένα περιοδικό θα διαβάσω και θα βγω...
Κόκκαλο ο τύπος...!!!
Ευχαριστώ.
- Μα ΕΧΟΥΝΕ STOP...!!!
-
Aφου κατεβαινε τοσο συχνα απο το αμαξι επρεπε καποιος να το παρει, να το ανεβασει σε ενα πεζοδρομιο και να πεταξει τα κλειδια.
Εναλλακτικα να το παρκαρε μπροστα απο το ΑΤ της περιοχης και να πει στον σκοπο να το φυλαει
-
Μου χει τυχει και μενα με οπισθεν σε μονοδρομο, αλλα ευτυχως με λογικο ανθρωπο που ζητησε συγνωμη κι εκανε δηλωση. Από τοτε κοιταω παντα και τις δυο πλευρες, αλλωστε πολλοι πανε αναποδα.
-
Το σημειο που λεει ο φιλος babiz (Καναρη και Θεμιστοκλεους) ειναι παααααααρα πολυ ασχημο. Η καναρη (που εχει stop ειναι ανηφορικη σ' εκεινο το σημειο, ενω στη γωνια ειναι ΠΑΝΤΑ κατι παρκαρισμενο, συνηθως SUV. Εισαι τοσο απασχολημενος μετο να προσπαθεις να ακουσεις αν ερχεται κανεις (να δεις ουτε λογος, βλεπεις μονο αφου εχεις περασει) που δε σου περναει απ' το μυαλο να κοιταξεις απ' την αλλη.
Περναω απο εκει σχεδον καθημερινα, καιρος να αρχισω να κοιταω και για αναποδους... -
ακριβώς όπως τα είπες.. και εγώ περνάω συχνά από εκεί
και ξεκινάω πάντα σιγά σιγά και υποψιασμένος κοιτώντας πάντα αριστερά και σε ετοιμότητα για φρένο....
οπότε, πώς να κοιτάς και για ζώα που έρχονται από την άλλη.... -
Αρχη-Ζωαρα ο Δημαρχος που κατεβασε χθες μαζι με τους ενδρομους δημοτες Αλοιμου και Ελληνικου (που παρεμποδίζονται απο τα μπανια τους, τα τελευταια τρια χρονια, μονο απο τα τρια κεντρα διασκεδασης και οχι τα Ολυμπιακα Ακινητα που εχουν το 90% της παραλια μεχρι το Καταραλα της Γλυφαδας κλειστο με φραχτες) σκουπηδιαρες κ εκελεισε τον δρομο που παει στο Ακρωτήρι, προκαλοντας πανικο στην Παραλιακη!
Η κινηση εφτασε μεχρι το ΣΕΦ!!!Λογος;;;
Οι διαφονιες με τους επιχειρηματιες που διαχειρίζονται τα ακινητα και εχουν τα τρια κεντρα διασκεδασης Ακρωτήρι, Vega και Wynn.
Το θεματακι λυθηκε οταν εμαθε οτι το Wynn συνεργαζεται με το Ακρωτήρι και αποχωρισαν οι σκουπηδιαρες...http://troktiko.blogspot.com/2010/06/bl ... _1636.html
-
Παρασκευή βράδυ έχω βγει για ποτάκι Καστέλλα στον Δον Κιχώτη. Είχα πάει 2 φορές εκεί στο παρελθόν και ήταν ΧΑΛΙΑ από ζέστη. Πήγα, λοιπόν, με αρνητική διάθεση εκ των προτέρων. Βρίσκω να παρκάρω αρκετά πιο κάτω, πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, σε άσχετο σημείο. Με βόλευε γιατί είχε και ράμπα μπροστά και το ανέβασα εύκολα. Το μόνο που με προβλημάτιζε με το σημείο ήταν ότι είχε ένα ερειπωμένο σπίτι εκεί και φοβόμουν μην πέσει τίποτε στο αμάξι...
Πηγαίνω στο μαγαζί και περνάω περιέργως καλά. Πίνω τα ποτάκια μου, έκανα ωραία συζήτηση έπειτα από πολύ πολύ καιρό και πάω να φύγω κατά τις 2.30. Πηγαίνω στο αμάξι, ανοίγω, κοιτάω στο πορτ μπαγκάζ που είχα αφήσει το τσαντάκι και δεν το βλέπω. Αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια. Μπαίνω μέσα και κοιτάω πίσω και το δεξί μικρό παράθυρο στην πόρτα πίσω από το συνοδηγό ήταν σπασμένο. Βγαίνω έξω, ρίχνω μια ματιά και είχε κατεβάσει και το τζάμι ο τύπος.
Να μην τα πολυλογώ, είχε κάνει το εξής:
Γροθιά στο μικρό τζάμι να σπάσει. Πρέπει να έριξε αρκετές γιατί με την μεμβράνη δεν... και άφησε και αίματα πάνω στο αυτοκίνητο.
Έβαλε το χέρι του μέσα και κατέβασε το πίσω παράθυρο με τη μανιβέλα.
Έβαλε την πλάτη του στον τοίχο (πώς έφτασε δεν καταλαβαίνω) ή σε κάποιο άλλο σταθερό εμπόδιο πίσω, το πόδι στην πόρτα (βρήκαμε αποτύπωμα παπουτσιού) και με το άλλο πόδι μπήκε μέσα στο αμάξι (πατημασιά στο πίσω κάθισμα).
Κατέβασε το ένα από τα δύο καθίσματα (τα φιμέ τον έσωζαν από παρατήρηση κι ας είναι και 1ο στάδιο), πήρε το τσαντάκι κι έφυγε κύριος.Πρακτικά, μου έκανε την εξής ζημιά:
3 usb flash disks αξίας 30€ συνολικά (μάλλον λέω πολλά)
1 κινητό 5 ετών αξίας 30€ (καινούργιο πολύ παραπάνω, αλλά δεν πουλιέται πλέον) που το είχα για το what's up μόνο
1 βαλβίδα για την μπάλα μπάσκετ
1 adaptor mini-sd 2 usb (έχω καμιά 10αριά από δάφτους)
1 μηχανικό μολύβι
1 στυλό
1 μαρκαδόρο
1 τσίχλα
5 προφυλακτικά
50 οδοντογλυφίδες σε νάυλον με γεύση μέντα
1 χάρτης της αττικής
1 πορτοφόλι με τα κλασσικά ταυτότητες, διπλώματα, κάρτες, κάρτα οασα, κάτι άσχετες κάρτες (βιβλιοθήκες, ieee κτλ)
10 κάρτες από μαγαζιά γνωστών
1 μεμβράνη στο τζάμι 20-30€Ήρθε ασφάλεια μέσα σε 10 min, το κατέγραψαν και μου ζήτησαν ταυτότητα... έλεος τους λέω, αν την είχα, δε θα σας καλούσα για το τζάμι που το αλλάζουν δωρεάν από την ασφάλειά μου. Μου είπαν να πάω στα κεντρικά στον Πειραιά, να αφήσω το αμάξι εκεί για τη σήμανση. Εκεί, ο φρουρός δεν αναλάμβανε να το κοιτάει και το πήγα σπίτι. Σάββατο πρωί, πήγα για μήνυση κατά αγνώστου, σήμανση κτλ. Αν και δεν κολλάει το γράφω:
-
Αυτός που πήρε αποτυπώματα, βρήκε ένα ΤΕΛΕΙΟ και τι έκανε; Του γλυστράει η ταινία που το καταγράφει και το καταστρέφει επιτόπου... Ευτυχώς, βρήκε κάτι άλλο πιο κάτω. Παραξενεύτηκε όμως με το παπούτσι και αυτός μέχρι που βρήκα μόνος μου τι ακριβώς έγινε.
-
Ο φρουρός στο τμήμα (ένας δόκιμος) - ΑΚΟΥΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ;;; - όταν του είπα να ρίχνει μια ματιά μέχρι να κατέβω με τη σήμανση, να μην το ακουμπίσει κανείς και να μην πάρουν τίποτε από μέσα, γύρισε το κεφάλι από την άλλη και έκανε πως κοιτάει αλλού. Μπράβο του...
Έγιναν όλα τελικά, πήγα και μου έβαλαν και ένα plexiglass μέχρι Δευτέρα που θα φορέσουν το κανονικό τζάμι, έπλυνα τα αίματα απέξω και Δευτέρα θα το πάω για βιολογικό στο εσωτερικό να καθαρίσει τελείως. Από Τρίτη αρχίζουμε με τις κάρτες και τις ταυτότητες και βλέπουμε. Τουλάχιστον τώρα που χαλαρώνουμε, με έβαλαν να κάνω δουλειά που έπρεπε να κάνω έτσι κι αλλιώς. Νέες ταυτότητες, νέο δίπλωμα κτλ. Ουσιαστικά, δηλαδή, μόνο οι κάρτες της τράπεζας είναι πρόβλημα που θα κάνουν καμιά εβδομάδα να έρθουν και τα 3 usb που είχαν μέσα, διάφορα αρχεία και θα μου φάει 1-2 h να τα περάσω πάλι από το pc.
Κα για να κλείσω. Αυτός που πήρε το τσαντάκι είναι μεν πρεζόνι, αλλά ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ζώον. Βρε μούσχαρε, αφού με παρακολουθείς (για να πάει κατευθείαν, μάλλον στο ερείπιο ήταν και κοίταγε), δε βλέπεις ότι βγαίνω από το αμάξι, βγάζω τα κινητά από το τσαντάκι και το ρίχνω πίσω; Αν ήμουν κάτοικος θα το έπαιρνα μαζί. Άρα πάω για διασκέδαση και μάλιστα στο δρόμο μιλάω στο κινητό και 100% με βλέπεις. Άρα, ούτε κινητό έχω μέσα στο τσαντάκι. Είναι δυνατόν να πηγαίνω για διασκέδαση και να αφήνω λεφτά μέσα στο αμάξι; Πώς θα πληρώσω στο μαγαζί; Τι να πει κανείς....;;;
Ευχαριστώ.
-
-
Γι αυτό ποτέ μα ποτέ δεν αφήνω τσαντάκι ή οτιδήποτε σχετικό μέσα στο αυτοκίνητο και να φαίνεται. Εδώ μέχρι και τη θήκη που έχω για τον καπνό δεν την αφήνω στο κάθισμα ή στο ταμπλό γιατί μοιάζει με πορτοφόλι.
-
Πριν 4 χρόνια για έναν αδειο Zippo δίπλα απο το χειρόφρενο και ένα ασημένιο σταυροδάκι στον καθρεφτη πλήρωσα μια 500άρα € (τζάμι οδηγού και μηχανισμό παραθύρου) στην Αγ. Δημητρίου μπροστά στο ΑΧΕΠΑ (γνωστό στέκι ... βανδάλων) μεσημεριάτικα!
Από τότε ξανά ούτε τσίχλες σε ορατό σημείο και με τιποτα έστω και προσωρινός αποθηκευτικός χώρος το πορτμπαγκάζ.Και ένα κουφό (τραγελαφικό) που μου συνέβη πριν λίγες μέρες.
Το προηγούμενο ΣΚ ήμουν σε γάμο και 1 μέρα μετά (Δευτέρα μεσημέρι) στο παρκινγκ του ΜΑΚΡΟ μια ... γριά γύφτισα ... μου πήρε τις κορδέλες απο τους εξωτερικούς καθρεφτες. Την χαζευα από μια απόσταση να λύνει τους φιόγκους και να κοιτά γύρω της μήπως την βλέπουν! Με το που τελείωσε, ανοιγόκλεισα τον συναγερμό και άρχισε να τρέχει ... αφήνοντας την μία παντόφλα της κοντά στο αμάξι!!! -
Το ηλίθιο της υπόθεσης είναι πως με έβλεπε ο τύπος 100%. Πήγε και πήρε, ουσιαστικά τίποτε. Αν πουλήσει τα πάντα, ίσως βγάλει 10€ και πολλά λέω. Τα usb που είχα είναι το περισσότερο κόστος γιατί πρέπει να περιμένω 2 ώρες να γίνει το sync. Ταυτότητα και δίπλωμα θα τα άλλαζα έτσι κι αλλιώς. Οι κάρτες θα έρθουν σπίτι, οπότε μία η άλλη. Τα κλειδιά από το Παν/μιο θα τα πάρω από έναν που φεύγει για εξωτερικό φέτος και θα τα δώσει πίσω. Κινητό θα το πέταγα (ανακύκλωση) και θα έπαιρνα ένα Nokia C2 με διπλή SIM για what's up και CU και θα χάριζα τα Ν82 και Ν97 (που τα είχα πάνω μου) και θα έπαιρνα ένα Ν8, πράγμα που θα γίνει έτσι κι αλλιώς, οπότε, ούτε γάτα, ούτε ζημιά στην τελική. Μόνο τα 20€ της μεμβράνης μετράνε ουσιαστικά και οι βενζίνες για να πάω στο ΑΤ και στο ΥΜΕ.
Το γαμώτο είναι πως, με το που βλέπω τη ζημιά, παίρνω τηλέφωνο σπίτι και τους λέω να ακυρώσουν αμέσως όλες τις κάρτες και να έρθουν πετώντας εκεί, μέχρι να πάρω την ΕΛΑΣ. Ήθελα να προλάβω πριν περάσει ο σκουπιδιάρης να ελέγξω τα σκουπίδια. Εγώ να φύγω από τον τόπο δε γινόταν γιατί πήρα την αστυνομία και περίμενα, οπότε ήθελα κόσμο να κοιτάξει τους κάδους +/- 1000 m που συνήθως πετάνε τέτοια πράγματα. Άργησαν να έρθουν όμως και είχαν μαζέψει τα σκουπίδια, οπότε ή το τσαντάκι βρίσκεται σε κάποιον ΧΥΤΑ ή ακόμα δεν το βρήκαν πεταμένο μακριά ή επειδή η μεμβράνη τον ανάγκασε να κόψει τα χέρια του, το πέταξε από εκδίκηση κάπου που δεν το βρίσκουμε.
Ευχαριστώ.
-
Ποια είναι τα ζώα στην περίπτωση αυτή....εμείς που τα ανεχόμαστε η κάποιοι άλλοι
Ντοκουμέντο ντροπής
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=147882&cid=4 -
Πριν λιγο:
Με φωναζει το 'μωρο' γιατι ο συναγερμος στο 107, παρ'ολο που εχει αφοπλιστει, χτυπαει εν κινησει.
Κατεβαινω να δω τι παιζει, στην αναγκη να βγαλω την ασφαλεια για να παει στο καλο...
Τελοσπαντων, ξεκιναει να παει στο προορισμο της αλλα περιμενω να δω εαν ξαναχτυπησει ο συναγερμος.Βγαινει λοιπον ενας παππους απο ενα καθετο στενο με καμμια 60χλμ, ετοιμος να σκασει στη πορτα του οδηγου. Ευτυχως το 'μωρο' αντεδρασε ακαριαια, ειχε χωρο και τον απεφυγε με ελιγμο...
Τη γλιτωσαμε παρα 2-3 εκατοστα.**Ημουν αφηρημενος λεει! **
Τι τρεχεις ρε μλκ τοτε?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]