-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Ok, στο σταματάω εδώ. Το τζάμι το καθαρίζουμε πριν ξεκινήσουμε, όχι κατά τη διάρκεια της πορείας. Έτσι το' μαθα εγώ.Av κάνεις ταξίδι με 200άρες μετά από 150χλμ το παμπριζ θα εχει γίνει χάλια και θα θέλει πιεστικό!
Όταν σκάνε κάτι μεγάλα ζουζούνια εκεί όχι απλά το καθαρίζεις εν κινήσει αλλά αν δεν φρενάρεις το καθαρίζεις με πολλά χλμ για να μην ξεραθεί πάνω το μυγάκι. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ok, στο σταματάω εδώ. Το τζάμι το καθαρίζουμε πριν ξεκινήσουμε, όχι κατά τη διάρκεια της πορείας. Έτσι το' μαθα εγώ.
Av κάνεις ταξίδι με 200άρες μετά από 150χλμ το παμπριζ θα εχει γίνει χάλια και θα θέλει πιεστικό!
Όταν σκάνε κάτι μεγάλα ζουζούνια εκεί όχι απλά το καθαρίζεις εν κινήσει αλλά αν δεν φρενάρεις το καθαρίζεις με πολλά χλμ για να μην ξεραθεί πάνω το μυγάκι.Kαι με νορμαλ ταχυτητα (130-140χλμ) παλι χαλια γινεται το παρμπριζ.
Και παντα, μα παντα, το μεγαλυτερο ζουζουνι θα σκασει ακριβως στο σημειο που πεφτει το ματι σου ... -
Απο αλλο φορουμ
-
Τουλάχιστον δεν έχει παρκάρει πάνω στη διάβαση, αν είναι η Lambo που μας ενδιαφέρει.
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Και παντα, μα παντα, το μεγαλυτερο ζουζουνι θα σκασει ακριβως στο σημειο που πεφτει το ματι σου ...Μεγάλη αλήθεια !
Καταραμένοι μεσιμεριανοί ταρίφες....
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καταραμένοι μεσιμεριανοί ταρίφες....
Και οι βραδυνοί, τις ίδιες κατάρες έχουν.
-
Ψάχνω να βρω ποιός είναι το ζώο.
Βγαίνοντας από τη Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, από την πύλη της Ούλωφ Πάλμε, ακολουθεί διασταύρωση. Αυτός με το γαλάζιο σηματάκι δεν έχει προτεραιότητα σε σχέση με το πορτοκαλί; Γιατί όποτε φτάνω σε αυτό το σημείο οι εκ αριστερών συμπεριφέρονται λες και έχω στοπ ή βγαίνω από πάρκινγκ;
Δημόσιος δρόμος δεν είναι και ο δρόμος στο Πανεπιστήμιο;Εναλλακτικά, στην εικόνα κάτω, το κόκκινο δεν έχει προτεραιότητα σε σχέση με το γαλάζιο;
Με κίτρινο είναι οι δυνατές κατευθύνσεις, γιατί με τις σκιές δε φαίνονται καθαρά τα πράγματα.
-
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το γαλάζιο βέλος δεν έχει στοπ, καθώς εγώ ερχόμενος από Ευφρονίου και θέλοντας να μπω μέσα στην πανεπιστημιούπολη (στρίβω αριστερά) σταματώ για να του παραχωρήσω προτεραιότητα. Στοπ δεν έχω σίγουρα εγώ, έτσι όπως μπαίνω, άρα αν είχε αυτός θα έπρεπε να σταματάει αυτός.
Μήπως έχει στην έξοδο της πανεπιστημιούπολης στοπ, οπότε ορθά κινούνται αυτοί του γαλάζιου βέλους; -
Όσο έχω κοιτάξει, δεν υπάρχει κάτι.
Θα ξαναπάω σήμερα μάλλον, οπότε θα προσπαθήσω να θυμηθώ να κοιτάξω. -
Δεν το θυμάμαι και γω αν έχει STOP. Η αλήθεια είναι πως πάντοτε παραχωρούσα προτεραιότητα στους 'κίτρινους', είτε ερχόμουν από δεξιά, είτε από αριστερά.
-
SUPER ΖΩΟ ταριφας που δεν κρατιεται και την βγαζει και κατουραει στην μεση του δρομου στο Ρετζικι (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) με ανοικτη πορτα, απο απεναντι ευτυχως ερχεται αργα αλλο ΙΧ που σταματαει και περνα στο τσακ!! Δεν μπορουσε να του παρει την πορτα του ΠΟΥΣΤΗ....
Ποιος ΑΓΙΟΣ θα μας απαλλαξει απο αυτην την ΚΩΛΟΡΑΤΣΑ????Μην παιρνεται ταξι....τα
αρχιδια ουτε καν φορους πληρωνουν, εγω εχω να μπω σε σκατοταριφα πανω
απο 20χρονια.......ΟΥΣΤ ΣΤ ΤΑΡΙΦΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ -
Για να μην γενικευω, θα πω οτι υπαρχουν και ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΙ ταξιτζηδες που κανουν μια χαρα την δουλεια τους
Αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο οτι δεν ειναι καφροι
Δεν μπορω να καταλαβω επισης γιατι μερικοι σωστοι, θα πρεπει να υπερασπιζονται αυτα τα καθαρματα
Εγω δηλαδη που εχω καταστημα λιανικης, θα πρεπει να υπερασπιζομαι ολους τους εμπορους, ακομα και αν κανουν λαμογιες?Τωρα για οτι αφορα τους ταριφες, εχω ενα μεγαλο υπαρξιακο ερωτημα
Οσοι γινονται ταριφες αργοτερα γινονται καφροι, ή οσοι ειναι καφροι γινονται αργοτερα ταριφες?
-
Ζώο ο κολόγερος με Pajero πρώτης γενιάς που βγήκε από παρκάρισμα χωρίς να έχει ανάψει φλας και χωρίς να ελέγξει άν ερχόταν κάποιος.Στο τσακ το γλυτώσαμε το στούκο.
Ούτε μια γυναίκα από το απέναντι πεζοδρόμιο που του φώναξε να προσέξει δεν άκουσε.
Αλλά το κορυφαίο ήταν που όταν του είπα για το φλας κατέβηκε κάτω για να μου ζητήσει τα ρέστα.Υ.Γ. δεν τον έβρισα πολύ.....
-
Ζώο Νο. 1: ο οδηγός του Passat που πήγαινε με 200 χθες το βράδυ στην Ε.Ο με καμένη μπροστά και πίσω λάμπα. Αρχικά νόμιζα πως ήταν μηχανή!
Ζώο Νο. 2: Ο Οδηγός του Honda Civic (ΝΙΚ 82χχ) που χθες με κίνηση στον Περιφερειακό Θεσ/νίκης είχε ξεσκιστεί στη σφήνα (από τέρμα αριστερά - τέρμα δεξιά) και όπου δεν είχε χώρο να χωθεί, κολλούσε στο 1 μέτρο τον μπροστινό του. Του εύχομαι γρήγορα να φάει τα μούτρα του (μόνος του εννοείται!) -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ζώο ο κολόγερος με Pajero πρώτης γενιάς που βγήκε από παρκάρισμα χωρίς να έχει ανάψει φλας και χωρίς να ελέγξει άν ερχόταν κάποιος.Στο τσακ το γλυτώσαμε το στούκο.
Ούτε μια γυναίκα από το απέναντι πεζοδρόμιο που του φώναξε να προσέξει δεν άκουσε.
Αλλά το κορυφαίο ήταν που όταν του είπα για το φλας κατέβηκε κάτω για να μου ζητήσει τα ρέστα.Υ.Γ. δεν τον έβρισα πολύ.....
Και φλας να είχε ανάψει απλή προειδοποίηση είναι, όχι υποχρέωση για σενα να σταματήσεις να βγει. Άρα τυπικά και τότε θα όφειλε να ελέγξει και να περιμένει να περάσεις αν δεν του το επέτρεπες εσύ.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Τις εφαγες;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Βγαίνοντας από τη Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, από την πύλη της Ούλωφ Πάλμε, ακολουθεί διασταύρωση. Αυτός με το γαλάζιο σηματάκι δεν έχει προτεραιότητα σε σχέση με το πορτοκαλί; Γιατί όποτε φτάνω σε αυτό το σημείο οι εκ αριστερών συμπεριφέρονται λες και έχω στοπ ή βγαίνω από πάρκινγκ;Επειδή είναι ηλίθιοι / άσχετοι.
Εχεις απόλυτο δίκιο, οι εκ των δεξιών έχουν προτεραιότητα.
Το άλλο κουφό σε αυτή τη διασταύρωση είναι αυτοί που έρχονται από την Ούλωφ Πάλμε, και θέλουν να στρίψουν αριστερά για να μπουν Πανεπιστημιούπολη, να εκβιάζουν και αυτοί την προτεραιότητα από τους... απέναντι που έρχονται ευθεία!!! Μα το θεό είχα πετύχει μοτοσυκλετιστή με BMW που έστριψε έτσι χύμα και παραλίγο να τον φάει ταξί που ερχόταν νόμιμα από την άλλη!!!
Γενικά στην Ελλάδα συχνά τείνει να 'ισχύει' το 'είμαστε περισσότεροι από εδώ, άρα έχουμε προτεραιότητα, νια νια νια νια νια'.
Πάντως εάν υπήρχε σωστή αρχή ασφαλείας και επίβλεψης των δρόμων, καθώς και σωστή κάθετη σήμανση (διαγραμμίσεις), η προτεραιτότητα θα έπρεπε να είναι όντως σύμφωνα με τη λογική των πολλών.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Βγαίνοντας από τη Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, από την πύλη της Ούλωφ Πάλμε, ακολουθεί διασταύρωση. Αυτός με το γαλάζιο σηματάκι δεν έχει προτεραιότητα σε σχέση με το πορτοκαλί; Γιατί όποτε φτάνω σε αυτό το σημείο οι εκ αριστερών συμπεριφέρονται λες και έχω στοπ ή βγαίνω από πάρκινγκ;Επειδή είναι ηλίθιοι / άσχετοι.
Εχεις απόλυτο δίκιο, οι εκ των δεξιών έχουν προτεραιότητα.
Το άλλο κουφό σε αυτή τη διασταύρωση είναι αυτοί που έρχονται από την Ούλωφ Πάλμε, και θέλουν να στρίψουν αριστερά για να μπουν Πανεπιστημιούπολη, να εκβιάζουν και αυτοί την προτεραιότητα από τους... απέναντι που έρχονται ευθεία!!! Μα το θεό είχα πετύχει μοτοσυκλετιστή με BMW που έστριψε έτσι χύμα και παραλίγο να τον φάει ταξί που ερχόταν νόμιμα από την άλλη!!!
Στο συγκεκριμένο σημείο ισχύει πράγματι η εκ δεξιών προτεραιότητα που σχεδόν κανείς δεν τηρεί. Έχει να κάνει και με την ελαφρά ανικανότητα πολλών οδηγών που περνάνε απ το σημείο, καθώς η πλειοψηφία τις ώρες αιχμής είναι φοιτητές που δεν οδηγούν πολύ καιρό και δεν έχουν την εμπειρία να κρίνουν την κατάσταση.
Αρκετά τρακαρίσματα συμβαίνουν εκεί και έχω πετύχει ουκ ολίγες φορές στουκαρισμένο αμάξι στην άκρη του πλακοστρωμένου δρόμου με τους οδηγούς να γκρινιάζουν (καλή ταλακία και αυτό το πλακόστρωτο ε, ειδικά ευθεία πιο πέρα που στενεύει και στρίβει κι όλας μπορεί άνετα να φύγεις με 20-30χλμ γλιστρώντας στο πλακάκι άμα έχει λίγη γλίτσα από ψιλόβροχο).
Το σωστό πάντως είναι ότι ισχύει η κυκλική εκ δεξιών προτεραιότητα αν και πολλές φορές αναγκάζεσαι να... αλλάξεις τα πλάνα σου γιατί άμα βλέπεις ότι ο άλλος δεν κόβει, απ το να τα τσουγκρίσετε βάζεις την προτεραιότητά σου κάπου 'αλλού' και κόβεις.
-
Δεν κουρεύουν και λίγο τους θάμνους εκεί αριστερά, δεν μπορείς να δεις τον Χριστό σου!
Κάνω την προσευχή μου κάθε φορά..
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]