-
Χθες το βράδυ (01:00) στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση ανατολικά για να καταλαβαίνει και ο dodger ) στην αριστερή στροφή πριν την έξοδο για κωσταντινοπολίτικα, ΠΕΖΟΣ περπατούσε στην άκρη της αριστερής λωρίδας, δίπλα στην μπαριέρα περπατούσε αντίθετα στην κίνηση και ήταν μέσα στην αριστερή λουρίδα!
-
Παρόμοιο περιστατικό:
Χθες το απόγευμα βρισκόμουν στην αριστερή λωρίδα της Σταδίου και ενώ πήγαινα με 40-50 πιεζόμουν να περάσει αμάξι, που ερχόταν με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Καθώς περίμενα να μπω στη μεσαία για να περάσει, βλέπω μ@λάκα οδηγό δικύκλου να έχει παρκάρει στην αριστερή λωρίδα και να ψάχνει κάτι κάτω από το δίκυκλο, σκύβοντας και κλείνοντας πάνω από τη μισή αριστερή λωρίδα, σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν σταμάτησα μέχρι να μαζευτεί.
Αν είχα αφήσει τον από πίσω να περάσει νωρίτερα, δίκυκλο και αναβάτης θα είχαν γίνει αλοιφήΠροηγουμένως, έτερος με κόκκινο αυτοκίνητο ΙΜΑ 8479 σταμάτησε στη μεσαία λωρίδα της Πατησίων προκειμένου να στρίψει αριστερά στην Αλεξάνδρας, αδιαφορώντας για τους από πίσω, αδιαφορώντας επίσης για αυτούς που περίμεναν κανονικά για να στρίψουν. Σε παρατεταμένα κορναρίσματα όλων αυτών που έγραψε στα @@ του, έβγαλε εκνευρισμένος το χέρι του από το παράθυρο και γκάζωσε
-
Ελληναρας !!! και θα το επαιζε μαγκας και εξυπνος οτι οι αλλοι οι μαλακες ειναι κολλημενοι στην κινηση και αυτος ειναι ο εξυπνος! Μπραβο και εις κατωτερα !!!
-
Εδώ κυκλοφορούν πάνω στα πεζοδρόμια, ο ποδηλατόδρομος θα τους σταματούσε;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εδώ κυκλοφορούν πάνω στα πεζοδρόμια, ο ποδηλατόδρομος θα τους σταματούσε;Κατς καλά ρε φιλαράκ' δε γκατάλαβες με φαίνεται, εγουώ δε φουρλογήθ'κα για να γιν' ο πουδηλατοδρομους; Από τ δική μ' τη φουρλογία δε μπήκ' το πλακάκ' δου χάμου; Μερουκαματιάρης άθρουπος είμ' και παλεύου να βγάλου το ψωμί, συ θα με πεις από που να πάου που τα βρήκς ούλα έτοιμα; Να φέρτε πίσου τα κλεμένα ρε φιλαρακ και μετά να μι πεις ιμένα από που θα περάσ΄. Σα μπολύ αέρα δε πήρατε ούλοι οι ζαγαραίοι;
Και να σου πουω και κάτι άλλ', να σου πουω και κατι άλλ', του παπί δεν ην ποιου γρήγουρο από του σκερμπελέδι το πουδήλατο; Θα καθυστερήσου ποιον, θα καθυστερήσου ποιον τους χασμέρ'δες τσι ποδηλάτες τς φλώρους; Τι κακό κάνου να περνάω σ'απο δω, ίσα μέχρι φτου κείθε κα στη γουνία λες και συ πείραξα. Λες και συ πείραξα; Μα μη με τρελαίνεις τώρα σε λέου και κατέβου απ το παπί και σι κάνω τόπι κι σένα κι όλο σ του σόι.τημπαναϊαμ σήμερα με το γκάθε σατράπ'
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Με τον τελευταιο ΚΟΚ εχουν εξαλειφθει καθε ειδους διοικητικες υποχρεωσεις που αφορουσαν τα ποδηλατα.Για πες περισσότερα
-
Προσωπικά μου κάνει εντύπωση το πώς δε βλέπουμε πιο συχνά αυτοκίνητα στους ποδηλατόδρομους της Θεσσαλονίκης.
Ναι, ξέρω, θεωρητικά δε χωράνε, αλλά ο Ελληνάρας όλο και κάτι θα βρει!
-
Είναι γνωστό ότι μεγάλο μέρος των μηχανάκηδων στην Ελλάδα είναι μλκες ολκής .
Η νέα μόδα δε ορισμένων είναι να χρησιμοποιούν τους ποδηλατόδρομους γιά να πάνε ανάποδα σε μονοδρόμους , ενώ κινούνται και με 50-60 χαω .
Οπότε στις διασταυρώσεις σκάνε πάνω στα αμάξια που βγαίνουν σιγά - σιγά στον ποδηλατόδρομο .
Σήμερα επιστρέφοντας από Κόρινθο γύρω στις 3 το μεσημέρι , 5 ζώα με μεγάλες μηχανές , ενώ είχε αρκετή κίνηση από Sunday drivers ο δρόμος , 200αρίζανε ανάμεσα στα αμάξια , πηγαίνανε χωρίς φώτα ακόμα και σε τούνελ και γενικά έκαναν ότι μπορούσαν γιά να τους τύχει η 'κακιά ώρα' .
Εν τω μεταξύ αφού κάνανε τα τερματίσματα , σταματάγανε αλληλοσυγχαιροντο και μετά μας ξαναπέρναγαν .
Και το αποκορύφωμα .
Οδηγός ΙΧ στην Αττική οδό σταμάτησε στη ΛΕΑ αμέσως μετά την έξοδο Πεντέλης , μόλις άρχισε το μεγάλο τούνελ και έχεις δυσκολία προσαρμογής στο σκοτάδι , χωρίς αλάρμ και έφυγε ο οδηγός αφήνοντας τον συνοδηγό υποψήφιο γιά 'αναχώρηση' .
Τι να πει κανείς ....
-
To ότι σταμάτησε στη ΛΕΑ δε μου λέει κάτι, γι'αυτό είναι η ΛΕΑ, για να σταματάς για κάτι που έπαθες. Είναι ζώο όμως επειδή δεν έβαλε φώτα για να φαίνεται. Επίσης, όταν μπαίνεις σε τούνελ, δεν τίθεται θέμα προσαρμογής στο σκοτάδι, κτλ. Αν συμβεί το 'κακό', η τροχαία θα σου πει, να μην έτρεχες.
-
Μάλλον σταμάτησε εκεί γιατί έχει σκιά.
-
Στην ΛΕΑ, μόνο στην Ελλάδα σταματας με αλάρμ (αν είσαι τόσο τολμηρός και αποφασίσεις να σταματήσεις)
Στο εξωτερικό σταματάνε (χωρίς αλάρμ) ακόμα και γιά να συμβουλευτούν το χάρτη ή να μιλήσουν στό κινητό λες και βρίσκονται σε πάρκινγκ! -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Προσωπικά μου κάνει εντύπωση το πώς δε βλέπουμε πιο συχνά αυτοκίνητα στους ποδηλατόδρομους της Θεσσαλονίκης.Ναι, ξέρω, θεωρητικά δε χωράνε, αλλά ο Ελληνάρας όλο και κάτι θα βρει!
-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Με τον τελευταιο ΚΟΚ εχουν εξαλειφθει καθε ειδους διοικητικες υποχρεωσεις που αφορουσαν τα ποδηλατα.
Για πες περισσότερα
Τι να πω? Στον τελευταιο ΚΟΚ (ειμαι σχεδον σιγουρος οτι) εχουν εξαφανιστει καθε ειδους αστειοτητες που μιλαγαν για αδειες κ πινακιδες στα ποδηλατα.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Με τον τελευταιο ΚΟΚ εχουν εξαλειφθει καθε ειδους διοικητικες υποχρεωσεις που αφορουσαν τα ποδηλατα.
Για πες περισσότερα
Στις προηγούμενες 1-2 σελίδες έχει γίνει παράθεση των άρθρων του προηγούμενου και του ισχύοντος ΚΟΚ που διαφέρουν ως προς τις υποχρεώσεις των ποδηλάτων
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Προσωπικά μου κάνει εντύπωση το πώς δε βλέπουμε πιο συχνά αυτοκίνητα στους ποδηλατόδρομους της Θεσσαλονίκης.Ναι, ξέρω, θεωρητικά δε χωράνε, αλλά ο Ελληνάρας όλο και κάτι θα βρει!
στον πειραια στην αγια τριαδα στις bus λωριδες πανε μισοι μισοι και κλεινουν και τα δυο ρευματα αμα λαχει
αλλα δεν εχει τυχει κανα λεωφορειο να μην εχει καλα φρενα και του καρφωσει μια να βρεθει στο πλαισιο μεσα -
Είναι μ@@@κες οι οδηγοί της ΕΘΕΛ που στρίβουν 90 μοίρες και έχουν το ένα χέρι στο παράθυρο!
ΕΛΕΟΣ βρε ζώα πίαστε το τιμόνι! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είναι μ@@@κες οι οδηγοί της ΕΘΕΛ που στρίβουν 90 μοίρες και έχουν το ένα χέρι στο παράθυρο!
ΕΛΕΟΣ βρε ζώα πίαστε το τιμόνι!Aμα εχει μπιλια δεν χρειαζεται και τα δυο χερια .
-
Τιμονιέρα δεν το λέμε αυτό bill?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τιμονιέρα δεν το λέμε αυτό bill?Εγω μπιλια το εχω ακουσει το http://www.slang.gr/media/img/200910/22 ... d7868e.jpg
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]