-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κορυφαίο!!!Το R&D βρήκε άξιο συνεχιστή!
Χοϊδάς, Ζώτος, Κορρές και σία στο ίδιο τεύχος. ΟΝΕΙΡΟ!
Αν και θα το προτιμούσα ένα (δύο, τρία, τέσσερα, κλπ) κλικ πιο τεχνικό, μου αρέσει αυτός ο αφηγηματικός τόνος που είχε το πρώτο τεύχος.
Τέτοια περιοδικά μας χρειάζονται, αν δεν θέλουμε να γεμίσουμε Max Power...
+1000
Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο θα είναι πιο τεχνικό.
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο θα είναι πιο τεχνικό.Νομίζω ότι κάπου το γράφει και ο ίδιος ο Χοϊδάς. Ότι δηλαδή το πρώτο τεύχος θα έχει πιο περιγραφικό χαρακτήρα και από τα επόμενα θα μπουν σε τεχνικές λεπτομέρειες.
-
Χμ...εγώ πάλι, άλλο κατάλαβα...
Ότι θα κοιτάξει να αναλύει τεχνικά θέματα, με όσο ελαφρύτερο τρόπο γίνεται...σαν να μιλάμε σε καφενείο γιαυτά τα θέματα...
Όπως και να έχει, είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια και θα πάρει την μορφή που χρειάζεται σιγά σιγά, άλλωστε πιστεύω ότι σε τέτοια περιοδικά, οι συστάσεις των αναγνωστών θα έχουν βαρύτητα... -
Όχι πως με χαλάει η στυλ καφενείου ανάλυση, αλλά διαβάζεται πολύ γρήγορα και πότε να περάσουν δύο μήνες για το καινούριο τεύχος...
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Όχι πως με χαλάει η στυλ καφενείου ανάλυση, αλλά διαβάζεται πολύ γρήγορα και πότε να περάσουν δύο μήνες για το καινούριο τεύχος...Χαχα ναι...σε σχέση με το R&D που μπορεί να πέρναγε και το δίμηνο και να μην το είχες ξεζουμίσει τελείως...
-
το πηρα!
συγχαρητηρια στο διατσιδη που τολμησε να βγαλει ενα περιοδικο χωρις διαφημισεις....
(αν ειναι να κοπει και αυτο οπως το r&d , ας βαλει και μια διαφημιση δεν χαλασε κ ο κοσμος)με συνεργατες σαν τον χοιδα κορρε στεφανατο κτλ ηταν σιγουρο οτι το περιεχομενο θα ηταν αξιολογο
πολλα μπραβο!!
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
το πηρα!
συγχαρητηρια στο διατσιδη που τολμησε να βγαλει ενα περιοδικο χωρις διαφημισεις....
(αν ειναι να κοπει και αυτο οπως το r&d , ας βαλει και μια διαφημιση δεν χαλασε κ ο κοσμος)με συνεργατες σαν τον χοιδα κορρε στεφανατο κτλ ηταν σιγουρο οτι το περιεχομενο θα ηταν αξιολογο
πολλα μπραβο!!
Ο Διατσίδης το βγάζει?
-
Ναι!
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
το πηρα!
συγχαρητηρια στο διατσιδη που τολμησε να βγαλει ενα περιοδικο χωρις διαφημισεις....Μάλλον δέν είχε διαφημίσεις επειδή είναι πρώτο τέυχος...
-
Το πηρα και εγω σημερα.Αρκετα καλο...
-
Πολλά τα ενδιαφέροντα άρθρα αλλά το πλέον αποκαλυπτικό ΙΜΗΟ είναι αυτό των καυσίμων.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
το πηρα!
πολλα μπραβο!!
Ο Διατσίδης το βγάζει?
Βασικά είδα μια 'Δέλτα' εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών ... κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς). Και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν ήταν εκδοτική. Του Διατσίδη είναι;
Τεσπα, δεν μ' ενδιαφέρει ποιος το βγάζει, όσο οι άνθρωποι που γράφουν δεν 'καθοδηγούνται' (και νομίζω οι συγκεκριμένοι είναι δύσκολοι σε κάτι τέτοιο) και το περιοδικό επιβιώνει και βγάζει ένα λογικό κέρδος για να συντηρείται.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πολλά τα ενδιαφέροντα άρθρα αλλά το πλέον αποκαλυπτικό ΙΜΗΟ είναι αυτό των καυσίμων.το έχω πάρει λίγες μέρες και ακόμα δεν το έχω διαβάσει όλο !!!
σήμερα, ξεκινάω από το άρθρο των καυσίμων
-
Σε συνέχεια του R&D (του οποίου έχω κ έχω διαβάσει όλα τα τεύχη), φυσικά και αγόρασα το Ignition.
Το περίμενα πώς και πώς μετά το hint που μου είχε δώσει πριν κανα μήνα ο ίδιος ο Κορρές, τον οποίο είχα την ευτυχία να συναντήσω σε μια διάλεξή του. Απίθανος τύπος...Ελπίζω να το τιμήσουμε το περιοδικό και να το υποστηρίξουμε όσο μπορούμε. Μην καταντήσει πάλι να ρωτάμε τους περιπτεράδες αν 'ήρθε το τάδε;' -'το πιο;'
-
Ωραία! Δεν είχα ιδέα. Η μοναδική λύση μου φαίνεται η συνδρομή...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ωραία! Δεν είχα ιδέα. Η μοναδική λύση μου φαίνεται η συνδρομή...Ναι, δεν είναι κακή ιδέα, την είχα σκεφτεί και με το R&D, αλλά έχω μία επιφύλαξη για το πόσο θα ζήσει ένα τέτοιο περιοδικό... Άρα περίπτερο από εμένα κι ας το ψάχνω...
Πχ, στο R&D σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για συνδρομή, τους πήρα και τηλέφωνο, αλλά ένα τεύχος μετά πάπαλα...
-
Το εχει βρει κανενας εκτος Αθηνων,γιατι εγω Πρέβεζα δεν εχω πετυχει ουτε ένα
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Το εχει βρει κανενας εκτος Αθηνων,γιατι εγω Πρέβεζα δεν εχω πετυχει ουτε έναΣτη Θεσσαλονίκη χρειάστηκε ψάξιμο... Και πέτυχα ένα τελευταίο...
Και το R&D είχε θεματάκια διαθεσιμότητας, αλλά απ' ότι φαίνεται το Ignition έχει θεματάρες με τη διαθεσιμότητά του...
Κάντε κάτι κύριε Χοϊδά!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Το εχει βρει κανενας εκτος Αθηνων,γιατι εγω Πρέβεζα δεν εχω πετυχει ουτε ένα
Στη Θεσσαλονίκη χρειάστηκε ψάξιμο... Και πέτυχα ένα τελευταίο...
Και το R&D είχε θεματάκια διαθεσιμότητας, αλλά απ' ότι φαίνεται το Ignition έχει θεματάρες με τη διαθεσιμότητά του...
Κάντε κάτι κύριε Χοϊδά!
Στη Θεσσαλονίκη το βρήκα πολύ εύκολα, δίπλα στην καμάρα.
-
Και εγώ αν και στην αρχή σκέφτηκα ότι θα πέσει τρελό ψάξιμο, το βρήκα με την πρώτη στο περίπτερο
Ακόμα δεν βρήκα χρόνο να το διαβάσω όμως
περιοδικό «IGNITION» νεο!!