-
Οι κωλοφυλλάδες φταίνε γι' αυτό. Τώρα και με την άρση θα διαβάζουμε κάθε μήνα την ωδή στη ροπή.
-
Τις μακριές σχέσεις, που γίνανε ακόμα μακρύτερες για να είμαστε και CO2 friendly, τις ξεχνάμε έ;
Υ.Γ. Αυτή η ωδή στην ροπή είναι ανύπαρκτη στον ξένο τύπο -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Οι κωλοφυλλάδες φταίνε γι' αυτό. Τώρα και με την άρση θα διαβάζουμε κάθε μήνα την ωδή στη ροπή.+oo
-
-
Ααααχ, μια τετοια με M-pack...
-
Αυτοί οι Ολλανδοί όταν μιλάνε, πως δεν πνίγονται?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτοί οι Ολλανδοί όταν μιλάνε, πως δεν πνίγονται?αυτό ακριβώς έλεγα στο djalma χθες ή προχθές
-
Η νεα 3αρα είναι τόσο ωραια που μου αρέσει ακόμα και σε κόκκινο χρώμα. ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Τι κρίμα που δεν εχω 35.000 να την αγοράσω και θα βολευτω με το getz
-
φαντασου ποιοτητα...
να κλωτσας τον προφυλακτηρα και να ανοιγει το πορτμπαγκαζ...παει χαλασε και η μπε-εμ-βε..........
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Η νεα 3αρα είναι τόσο ωραια που μου αρέσει ακόμα και σε κόκκινο χρώμα. ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.Τι κρίμα που δεν εχω 35.000 να την αγοράσω και θα βολευτω με το getz
Ποια θα έχει 35?
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι το μεταξόνιο των 2810χιλ σε αυτοκίνητο μήκους μόλις 4,625 μέτρων. Ο δε χώρος αποσκευών μια χαρά: 480 λίτρα. Και απο τις φωτογραφίες που έχω δεί οι χώροι για τους επιβάτες πίσω μοιάζουν πάρα πολύ καλοί.
Αν και γαλλόφιλος, ας τα βλέπουν κάποιοι απο Γαλλία μεριά που κατασκευάζουν σεντάν περίπου στα 4,8 μέτρα και επιτυγχάνουν 440 λίτρα πορτμπαγκάζ και όχι ότι οι χώροι για τους επιβάτες είναι και απο τους μεγαλύτερους της κατηγορίας.
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
φαντασου ποιοτητα...
να κλωτσας τον προφυλακτηρα και να ανοιγει το πορτμπαγκαζ...παει χαλασε και η μπε-εμ-βε..........
Δε κλωτσαει το προφυλακτηρα,απλα κουναει το ποδι του απο κατω.
Προφανως υπαρχει αισθητηρας ωστε να ανοιγει το πορτ μπαγκαζ με αυτον τον τροπο οταν κρατας κατι και με τα δυο χερια.Υποθετω οτι θα δουλευει μονο στα αυτοκινητα με keyless entry!
οριστε και video...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ga32ARnY9c -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
φαντασου ποιοτητα...
Προφανως υπαρχει αισθητηρας ωστε να ανοιγει το πορτ μπαγκαζ με αυτον τον τροπο οταν κρατας κατι και με τα δυο χερια.Υποθετω οτι θα δουλευει μονο στα αυτοκινητα με keyless entry!
οριστε και video...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ga32ARnY9cδλδ εάν στο φανάρι που είσαι σταματημένος, έρθει και βάλει ένας το πόδι του σε έχει κλέψει πανεύκολα
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
φαντασου ποιοτητα...
οριστε και video...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ga32ARnY9cδλδ εάν στο φανάρι που είσαι σταματημένος, έρθει και βάλει ένας το πόδι του σε έχει κλέψει πανεύκολα
Το ίδιο δε θα έκανε κι αν άνοιγε το πορτ μπαγκαζ πατώντας το κουμπί του?
Πάντως, δεν υπάρχει τέτοιος φόβος, γιατι οι θύρες λογικα θα κλειδώνουν κατα την εκκίνηση. Εδω το κάνει η E90, η Ε81/87 κλπ...δεν θα το κάνει η F20?
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
και εννοειται αυτο επιλεγεις να το απενεργοποιησεις μεσω του μενου...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και εννοειται αυτο επιλεγεις να το απενεργοποιησεις μεσω του μενου...Γιατί? Εγώ τις βάζω να κλειδώνουν για περισσότερη ασφάλεια.
Άλλωστε σε περίπτωση ατυχήματος (χτύπα ξύλο) ανοίγουν αυτόματα.
-
Και αυτό είναι το σωστό. Ειδικά για γυναίκες οδηγούς που αφήνουν τσάντες στο κάθισμα του συνοδηγού.
Την αδερφή του κολλητού μου την έχουν κλέψει έτσι με το 500 γιατί δεν ήξερε καν ότι έχει τέτοιο feature το αμάξι.
-
Στα παλιοτερα αυτοκίνητα με της απλές ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές το πορτμπαγκαζ έμενε συνέχεια ξεκλείδωτο. Μου έχουν ανοιξει το πορτμπαγκαζ πριν χρόνια σε φαναρια και μου πήραν τις αλυσίδες.
Υπήρχε η λειτουργία του κλειδώματος εν κινήσει και τοτε αλλα στο Megane (του 99') ουτε η ίδια η Renault δεν μου απαντησε ποτε αν απενεργοποιούνταν και άνοιγαν αυτοματα σε περίπτωση ατυχήματος αντιθετα στην Nissan το λενε και στο μανουαλ.
Οπως και να έχει το αυτοματο άνοιγμα με το κουνημα του ποδιού είναι μια καλή διευκολυνση. -
-
Με M-Pack, χρωματάρα και φρενάρες: http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=634014
BMW 3-Series 2012 - F30/F32