-
Εμενα οποτε παω να ρωτησω δεν μου κανουν πανω απο 700ε.
-
Μήπως είσαι άσχημος?
-
-edit-
-
Εμένα στην 1 μου είχαν κάνει δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος και στο si έκοψαν 1000 ευρω και μου έκαναν δώρο το γυαλισμα/κέρωμα, αλλα μετα έδωσα 500 για να φτιάξω τη μλκία τους.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρε Γρηγόρη, που έχεις δει πουλάκι μου γραμμένη μια στάνταρ έκπτωση που δίνουν ΟΛΟΙ οι αντιπρόσωποι ανεξαρτήτως ποσού? Η έκπτωση είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης, δεν το καταλαβαινεις?Αν ήταν έτσι, τότε όλες οι τιμές θα είχαν έκπτωση 2500€ across the board...
Σε σένα έκαναν, σε άλλον μπορει να μην κάνουν και σε άλλον μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη.
Γιαυτο καλο είναι να μιλάμε για αρχικές τιμές και όχι μετα την πιθανή έκπτωση.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Ρε Νικο, ΑΥΤΗ την εποχη, ΤΟΣΟ κανουν, οι δυο μεγαλυτεροι αντιπ/σωποι της. 2,5κ ο ενας, 2κ και κατι ψιλα, ο αλλος.
Πηγε και ο fanis75, τα ιδια του ειπαν.
Εν πασει περιπτωση, εαν εσυ πας, και σου την κανουν, ΜΗΝ δεχτεις ρε παιδι μου καμμια εκπτωση...Ασε την για πουρμπουαρ...
Σαφως και το σωστο ειναι να μιλαμε με επισημες αρχικες.
Αφου τα ΠΑΝΤΑ σχεδον ομως, πλεον στην τριτοκοσμικη και 'καμμενη' αγοραστικα χωρα που βρισκομαστε ειναι υπο διαπραγματευση,
νομιζω καλο ειναι να ξερουμε, απο την στιγμη που παμε σε μια εκθεση, τι διαθεσιμες εκπτωσεις παιζουν στην αγορα... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εμένα στην 1 μου είχαν κάνει δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος και στο si έκοψαν 1000 ευρω και μου έκαναν δώρο το γυαλισμα/κέρωμα, αλλα μετα έδωσα 500 για να φτιάξω τη μλκία τους.Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Αλλη εποχη ρε Νικο οταν πηρες της 1...Τοτε ειμασταν ακομα στην αναπτυξη...(και καλα)
Την si ομως την πηρες σε πολυ καλη τιμη για την κατασταση που την βρηκες...
Μιση τιμη απο την αρχικη της ως καινουργια, με τα εξτρα που ειχε, 3χρονια μετα (αν θυμαμαι καλα)
ειναι εξαιρετικη περιπτωση. Σιγουρα βεβαια σε ενα βαθμο, αυτο οφειλεται λογω του οτι ειναι ιδιαιτερη επιλογη και απευθυνεται σε λιγους... -
εγω πριν μιλησα για μια αλλη αγορα,την ιταλικη και ναι εκει σου υπολογιζουν οταν πας να παρεις την τιμη του αμαξιου ακομα και την εκπτωση.Πριν καν ξεκινησεις την διαδικασια.
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο αυτο.
κακο ειναι να ξερεις οτι πχ με την εκπτωση μπορεις να πας απο 320 σε 328?Δηλαδη ειναι καλυτεροι οι δικοι μας που εσκασα 46,5χιλιαρικα για το 320 μετρητοις και μου εκανε δωρο τα πατακια;
Οπως και να εχει πιστευω πως σε τιμες μετρητοις η 328i θα στοιχιζει περιπου σε αυτα τα χρηματα ακομα και αν δεν εχει τελικα οσα εξτρα θελω,μια και βλεπω μια ελαφρα αυξηση στις τιμες.
Ειμαι περιεργος να δω τις τελικες τιμες Ελλαδα.
Εδω αλλοι αγοραζουν κινητα απο Αγγλια γιατι ειναι φθηνοτερα ,δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην γινεται και για τα αυτοκινητα αυτο εστω και για κοντινες χωρες.
Απλα πρεπει καποιος να γνωριζει.Απο εκει και περα το αμαξι χωρις Μ πακ δεν αξιζει για μενα.
Σιγουρα ,αν ζουμε μεχρι τοτε,θα το δοκιμασω να δω ποσο πιο γρηγορες ειναι ολες σε σχεση με τα παλια μοντελα.απο περιεργεια και μονο γιατι προσωπικα δεν ᾽᾽βρισκομαι᾽᾽ για να κανω καμμια αγορα.
ΥΓ. θελω να παω BMW welt...εκει τις εχουν ηδη σε μοστρα αν ξερει καποιος;
ΥΓ2. Με το κουρεματακι μαλλον για ποδηλατο bmw μας βλεπω... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ΥΓ. θελω να παω BMW welt...εκει τις εχουν ηδη σε μοστρα αν ξερει καποιος;
ΥΓ2. Με το κουρεματακι μαλλον για ποδηλατο bmw μας βλεπω...
...μην σου πω για κανενα μπρελοκακι bmw, και πολυ θα ειναι...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νικο, μην νομιζεις οτι σε ξεχασα...
Στο ποστ με το ανταλλακτικο που παραθετεις, δεν επιβεβαιωνει/διαψευδει την υπαρξη ηλεκτρονικου γκαζιου.
Ειναι το περιβλημα/κουτακι της πεταλουδας. Το πως λειτουργει, -μηχανικα/ηλεκτρικα, δεν το γραφει καπου, δεν το βλεπω, δεν το παραθετεις. Το οτι τα περισσοτερα μοντελα της Bmw φορουν αυτο το περιβλημα της πεταλουδας, μαζι και με την Si, δεν σημαινει απαραιτητως κατι, ειδικα απο την στιγμη που ΔΕΝ διευκρινιζεται ο τροπος λειτουργιας της πεταλουδας.
Εκτος αν δεν βλεπω εγω καλα κατι. Αν ειναι ετσι, ή εαν εχεις κατι επισημο, που να επιβεβαιωνει οτι η πεταλουδα ελεγχεται ηλεκτρονικα, και οχι μηχανικα (με ντιζα δηλαδη) στην si, να το δεχτω και να παραδεχτω παραλληλα οτι εχω λαθος.
Μεχρι τοτε ομως, λαβε και εσυ υποψιν σου τα εξης:Hλεκτρονικος ελεγχος πεταλουδας απο την Bmw:
http://www.bmw.com/com/en/insights/tech ... ntrol.htmlAυτο ειναι το εξαρτημα ΝΙκο, αναφερεται και ως EML το ακρωνυμο του στα Γερμανικα.
Εχεις κατι τετοιο στην si ?
Παμε τωρα στο δελτιο τυπου της Bmw για την 320si:'load management is controlled in this case by a conventional throttle butterfly'
(στην παραγραφο 'Sporting Agility and Superior Handling' , τρεις σειρες κατω απο την φωτο που δειχνει ανοιχτο το καπω)http://www.bmwblog.com/2009/10/28/bmw-3 ... ivers-car/
Νικο, τι σημαινει 'conventional throttle butterfly'? Σιγουρα παντως ΟΧΙ ηλεκτρονικος ελεγχος γκαζιου...
Το θεμα ειναι (που δεν ειναι αυτο, ΑΛΛΑ δεν αποδεικνυεται οτι εχεις και δικιο...) οτι ΔΕΝ αναφερεται καπου η λεξη fly by wire, ή εστω EML που ειναι το ακρωνυμο του ηλεκτρονικου γκαζιου στα Γερμανικα, σε οτι μου εχεις παραθεσει...
...μεχρι ομως να υπαρχει ξεκαθαρη, πασιφανης απαντηση, οπως ανεφερα και πριν, κρατω τις επιφυλαξεις μου...
Ποιος είναι είναι Λευκαδίτης ρε;
-
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία.
-
Τωρα το ειδα..Επος
-
ΚΟΡΥΦΑΙΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πέθανα με το που πήρα γραμμή τι παίζει .....
ΣΑΤΑΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
Τραγικο....
Μιλαμε για πολυ πλακα...
-
-
-
Ρε παιδιά, αυτο το μαύρο σκατουλακι στον προβολο εμπρός, τι στο καλο είναι; Το έχω δει και σε αλλα...
-
Αισθητήρας παρκαρίσματος?
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε παιδιά, αυτο το μαύρο σκατουλακι στον προβολο εμπρός, τι στο καλο είναι; Το έχω δει και σε αλλα...Αισθητηρας παρκαρισματος, αλλα υπαρχει και καμερα για να βλεπεις οταν βγαινεις απο στενο.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
H ιδέα για το τηλέφωνο στο Σπανό, δόθηκε κάπου εδώ:
viewtopic.php?p=2355802#p2355802
Αλλά μιας και δεν έλεγε ο συγκεκριμένος να πάρει τηλέφωνο, πήρε άλλος!
Παραλίγο να ήμουν εγώ, αλλά εκείνη την ημέρα ήμουν άρρωστος και ομολογώ, πως δεν θα ήμουν τόσο καλός όσο αυτός που πήρε τελικά!
Εύγε!Μείνετε συντονισμένοι!
-
Βρήκα σήμερα ένα άρθρο για την si τυχαία στο drive που κράζει τους 4Τ που μιλάνε για ντίζα
BMW 3-Series 2012 - F30/F32