-
Την Invite 1.8 4x4
-
λοιπόν, μετά από 10000χλμ εχω να πω τα εξής:
το αμαξι ειναι αριστο για τα δικα μου δεδομενα!!!η καταναλωση ειναι στο 5,7 μεση σε ολες τις συνθήκες, και γενικα ολα μια χαρα!!!ουτε τριγμοι, ουτε τιποτα!!!σουπερ οχημα!!! -
Ο χρήστης IliasSoul έγραψε:
Την Invite 1.8 4x4Κι εγω την ίδια έκδοση πήρα. Σε λευκό!!
Καλά χιλιόμετρα σου ευχομαι! -
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Επιτέλους εφτασε . Με περιμένει στην αντιπροσωπεία το μωρο
Άντε με το καλό! Καλοτάξιδο να είναι!
Μαζί το πήραμε τελικά, έκανα την πρώτη βόλτα, αστική διαδρομή (σταμάτα-ξεκίνα) 10km + 6km ορεινή ανάβαση και πλακωματάκι σε χώμα με φυτευτή πέτρα, με μέση κατανάλωση 6,8l/100. Απίστευτα πράγματα!
Τώρα 'ξεφλουδίζω' το manual...
-
Παιδιά πήγα σήμερα και το παρήγγηλα.
1.8 4Χ4 invite μαύρο.
Απ΄ότι μου είπαν στο τέλος του μήνα θα το πάρω.
Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να το οδηγήσω. -
Μου είπε σήμερα ο αντιπρόσωπος ότι μπορώ να βάλω ένα νέο σύστημα multimedia για ASX που έχει τα πιο κάτω χαρικτηριστικά με 990 ευρώ:
7' digital TFT LCD Touch Screen,
RGB color display,
Resolution: 800x480 Build-in GPS function,
voice guide,
Rute plan DVD/VCD/CD/MP3/MPEG4/CD-R/WMA,
Build-in Bluetooth with A2DP,
Build-in AM/FM Radio,
RDS included,
iPod connectivity,
factory panel,
original harness and plug compatibility,
graphical user interface USB jack,
SD card slot,
dual Zone Entertainment.
Αν το συστημα παραγγελθεί πριν τον εκτελονισμό τοποθετείται από την Hellenic Logistics, ενώ στη συνέχεια από τις αντιπροσωπείες.
Τι λέτε βρε παιδιά αξίζει τα 990 ευρώ; -
Εμένα, με βάση τα χαρακτηριστικά που παραθέτεις μου κάνει για κινεζιά ολκής που φοράμε αρκετοί σε άλλα αυτοκίνητα βέβαια και γενικά δεν είναι άσχημα. Τα λεφτά βέβαια πολλά, τι στιγμή που παίζουν γύρω στα μισά εξωτερικό.
http://cgi.ebay.co.uk/8-HD-DVD-TV-GPS-U ... 562cbcd0ea -
Τι λέτε βρε παιδιά αξίζει τα 990 ευρώ;[/quote]
κινέζικη μπαρούφα με 900€, να τους πεις να το φάνε Μα καλά για ηλίθιους μας περνάνε? Η Μitsubishi στην Αγγλία βάζει εναλλακτικά kenwood και εμείς εδώ Κινέζο?
Φίλε μου με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις ένα καλό επώνυμο! -
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Δεν πρόκειται να το βάλω τελικά.Άσε που μπορεί του χρόνου να δίνει κάποιο καλύτερο σε καλύτερη τιμή. -
Βάζεις αυτή την βάση με όλους τους αντάπτορες ώστε να δουλεύουν όλα κανονικά και μετά επιλέγεις πηγή με οθόνη μεγέθους 2 din. Επιλογές πολλές, όπως kenwood, pioneer, alpine κλπ. Τιμές από 350 ευρώ περίπου συν τη βάση.Μπορείς ναβάλεις και κάμερα οπισθοπορείας εννοείται.
http://www.gelisound.gr/SearchShopLooku ... 52@~689968
Και από ελληνικό μαγαζί...
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
λοιπόν, μετά από 10000χλμ εχω να πω τα εξής:
το αμαξι ειναι αριστο για τα δικα μου δεδομενα!!!η καταναλωση ειναι στο 5,7 μεση σε ολες τις συνθήκες, και γενικα ολα μια χαρα!!!ουτε τριγμοι, ουτε τιποτα!!!σουπερ οχημα!!!εντυπωσιακα μικρη η καταναλωση. αν θες μας λες και σε τι συνθηκες κυριως κινησαι, με τι ταχυτητες κτλ. αντικειμενικα ομως παντα
-
Γειά σε όλους . Αν και είμαι νέο μέλος σε αυτο το φόρουμ, έχω παρακολουθήσει αρκετά θέματα. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν βγαίνω εκτος θέματος. Ενδιαφέρομαι να αγορασω και εγω το diesel 4x4 αλλά ρε παιδιά δεν φοβάστε για ραδιενέργεια? Δεν ξέρω να έχει ξαναειπωθεί κατι γι'αυτό το θέμα , αν ναι παρακαλώ πείτε μου που να το δω, αν οχι λίγη βοήθεια θα ηταν ευπρόσδεκτη . Ο μόνος λόγος που δεν προχωράω στην αγορά του είναι αυτος. Μπορει να ακούγεται αστείο αλλά δεν μ' έχει πεισει καμία αρμόδια και υπευθυνη αρχή για τους ελέγχους που πρέπει να γινονται , αν γινονται δλδ. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Διαβάστε εδώ σχετικά: http://www.trelokouneli.gr/2011/04/blog-post_8404.html -
εντυπωσιακα μικρη η καταναλωση. αν θες μας λες και σε τι συνθηκες κυριως κινησαι, με τι ταχυτητες κτλ. αντικειμενικα ομως παντα
κίνηση μέσα στην πόλη με πολλές ανηφόρες (μένω στην Καβάλα) και καθημερινές αποστάσεις μέσω εγνατίας με ταχύτητες 140-150.....
-
εγινα κατοχος ενος asx invite 1.8 4x4.ταξιδεψα Λαρισα - Θεσ/νικη με 140κμ και μου εκαψε 6 λιτρα/100χμ μικτα και μεσα στην πολη.καταπληκτικο αυτοκινητο και τελεια τετρακινηση.
-
εγινα κατοχος ενος asx invite 1.8 4x4.ταξιδεψα Λαρισα - Θεσ/νικη με 140κμ και μου εκαψε 6 λιτρα/100χμ μικτα και μεσα στην πολη.καταπληκτικο αυτοκινητο και τελεια τετρακινηση.
-
του περασα multimidia οθονη kenwood DNX7260BT και ψηφιακο δεκτη tv kenwood KTC-600E τελειο μηχανιμα
-
Ο χρήστης fotisf1 έγραψε:
Γειά σε όλους . Αν και είμαι νέο μέλος σε αυτο το φόρουμ, έχω παρακολουθήσει αρκετά θέματα. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν βγαίνω εκτος θέματος. Ενδιαφέρομαι να αγορασω και εγω το diesel 4x4 αλλά ρε παιδιά δεν φοβάστε για ραδιενέργεια?Αυτό ξαναπέστο! 400-500km (που νομίζω ότι χωρίζουν το εργοστάσιο από την πασίγνωστη πλέον Φουκουσίμα) είναι μάλλον αστεία για ένα συμβάν αρκετά μεγαλύτερο από το Τσερνομπιλ που ξεχάστηκε ως διά μαγείας σε dt... Μάλλον 'είναι πολλά τα λεφτά, Άρη' και ενοχλητικοί όσοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου (βλ. και σημερινό αφιέρωμα στο 'Ε' για τον Ιάπωνα φωτογράφο των εργατών στα σχετικά εργοστάσια)...
-
Ο χρήστης spameras έγραψε:
Γειά σε όλους . Αν και είμαι νέο μέλος σε αυτο το φόρουμ, έχω παρακολουθήσει αρκετά θέματα. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν βγαίνω εκτος θέματος. Ενδιαφέρομαι να αγορασω και εγω το diesel 4x4 αλλά ρε παιδιά δεν φοβάστε για ραδιενέργεια?
Αυτό ξαναπέστο! 400-500km (που νομίζω ότι χωρίζουν το εργοστάσιο από την πασίγνωστη πλέον Φουκουσίμα) είναι μάλλον αστεία για ένα συμβάν αρκετά μεγαλύτερο από το Τσερνομπιλ που ξεχάστηκε ως διά μαγείας σε dt... Μάλλον 'είναι πολλά τα λεφτά, Άρη' και ενοχλητικοί όσοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου (βλ. και σημερινό αφιέρωμα στο 'Ε' για τον Ιάπωνα φωτογράφο των εργατών στα σχετικά εργοστάσια)...
Ουάου....
Και ειδικοί επί των πυρηνικών οι του Ε.... Το έχει μετρηθεί βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω.... Σε απόσταση 100 km δεν μετρήθηκε τίποτα ....
http://www.jaif.or.jp/english/news_imag ... 53470P.pdf
αλλά τι ξέρει η Ιαπωνική Κυβέρνηση.... οι ειδικοί της Ε τα ξέρουν όλα...
κατά τα άλλα κρίση στην αγορά αυτοκινήτου.... θέλουμε αγοραστές.... πολλοί οι καλοθελητές που για λίγα ευρώ θα πουλήσουν φόβο ώστε να επιλέξουν οι λιγοστοί αγοραστές το προϊόν μίας άλλης εταιρείας.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και ειδικοί επί των πυρηνικών οι του Ε.... Το έχει μετρηθεί βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω.... Σε απόσταση 100 km δεν μετρήθηκε τίποτα ....
Να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση σε αυτό το εν μέρει :
Ούτε καμιά διάθεση να 'θάψω' τη Χ ή τη Υ μάρκα έχω, ούτε να trollάρω. Υποψήφιος αγοραστής είμαι που, αν θέλεις, δεν πολυπιστεύει αυτά που με ευκολία του πασάρουνε.Επί της ουσίας - σαφώς και χωρίς να έχω κάποια ειδική γνώση - δεν αντιλαμβάνομαι πώς η ραδιενέργεια σταματάει στα 100km και δεν παρασύρεται π.χ. από αέρα ή το νερό. Το ότι δεν μετράνε πέρα από τα 100 σημαίνει ότι δεν υπάρχει και 'θέμα' ?
Και επεκτείνω τις αδαείς μου ερωτήσεις: Σε ένα νέο κάρο, η ραδιενέργεια από τις εξωτερικές επιφάνειες (λένε ότι) φεύγει με ένα γερό πλύσιμο. Τι γίνεται όμως με τα ανταλλακτικά/μέρη του που έχουν τυχόν κατασκευαστεί πιθανώς α) με κάποιο (μικρό έστω) επίπεδο μόλυνσης και β) από ανεξάρτητους κατασκευαστές/προμηθευτές γεωγραφικά διασκορπισμένους (π.χ. υφάσματα, πλαστικά, επενδύσεις, κ.ο.κ.) και με τα οποία θα έρχεται όλη μου η οικογένεια σε καθημερινή επαφή ?
-
Ο χρήστης nik_dim έγραψε:
του περασα multimidia οθονη kenwood DNX7260BT και ψηφιακο δεκτη tv kenwood KTC-600E τελειο μηχανιμαΚι εμένα με ενδιαφέρει να του βάλω κάτι τέτοιο όταν το πάρω. Από πού το πήρες? Έχει και navigation?
Αν μπορείς βάλε και καμιά φώτο να το δούμε..
Mitsubishi ASX Crossover