-
Καλησπερα. Εχω παραγγειλει το 1,8 4χ4 invite σε λευκο, στις 23-02-2011, με παραδοση Ιουνιο. Καλα τα 1,500 euro ειναι σιγουρα. Τελικη τιμη 28,890 -2,100 η αποσυρση. Γνωριζει κανεις αν γινεται να βαλεις απο την αντιπροσωπεια πανω στο αυτοκινητο πραγνατα απο το panorama, εκτος βεβαια της ηλιοροφης? Με ενδιαφερουν οι καθρεφτες. Ειναι δυνατον σχεδον 30,000 euro και να μην ειναι αναδιπλουμενοι? Ας μας πουν εντυπωσεις και αρνητικα σχολια, αν υπαρχουν, οσοι το εχουν παραλαβει. Σημερα μιλησα με τον αντιπροσωπο και μου ειπε για πιθανη μειωση τιμης λογω πτωσης του Γιεν.
-
Εγώ παίδες έχω ξενερώσει με τις αυξήσεις και τις άλλες αηδίες! Απαράδεκτα πράγματα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά και μάλλον σίγουρα την ακύρωση της παραγγελίας μου. Θα κάνω και μια βόλτα από την AUDI γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για μείωση στο Q5 9.000ε + 1.000 και κάτι € extra σε εξοπλισμό, μπας και οριστικοποιήσω την απόφασή μου με πανηγυρικό τρόπο.
Ας πληρώσουν άλλοι 30.000 για Invite...... -
λοιπόν κύριοι για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Όλοι παραπονιόμαστε στην Ελλάδα για το τάδε και το δείνα και τίποτα δε γίνεται. Ναι το συγκεκριμένο όχημα είναι φοβερό (για το diesel μιλάω γιατί το βενζινοκίνητο είναι τελείως ψόφιο) αλλά...... ήταν ήδη ακριβότερο σε σχέση με άλλες χώρες και με πιο φτωχό εξοπλισμό και τώρα πάμε για έξτρα καπέλο απο 1100-1500 ευρω ανάλογα την αντιπροσωπεία (άλλο κουφό αυτό). Χρεώνουν ότι θέλουν κι όσο θέλουν γιατί ΕΜΕΙΣ τους κάνουμε μάγκες. Εμείς για να πάρουμε άυξηση 20-30 ευρω φτύνουμε αίμα κι αυτοί τα 2-3.000 χιλίαρικα τα έχουν ''αεράτα''.
Απο μένα ένα μεγάλο Χ , ακύρωσα την παραγγελία και κοιτάω για νέα μοντέλα , στο κάτω κάτω παίρνω ενα βενζινοκίνητο με λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση και το βάζω αέριο , ήδη ζαχαρώνω το νέο Ford C-max 1.6 150hp!!!(αμαξάρα)
Και σκεφτείτε τώρα εδώ μέσα στο forum όπως είμαστε να δώσουμε 40-50 ακυρώσεις να δω εγω πόσο μάγκες είναι , η δύναμη είναι στους πολλούς , σκεφτείτε και μην αφήνετε την καταναλωτική μανία να σας παρασέρνει (άποψή μου)
Δε θα σας χάλαγε ας πούμε σε 1 μήνα να έδιναν άκυρο στην αυξηση και να το πέρναμε στην παλιά τιμή (ούτε κι εμένα)!!!!! -
παιδιά, μας έχουν γραμμένους κανονικα!!δεν τους νοιάζει τίποτα!!μια ζωή δικαιολογίες είναι ο Σαρακάκης...Θυμάμαι εν έτη 2003 όταν είχα παραγγείλει το type-r έκανε 9 μήνες να έρθει!!!!!
δεν παίζεται η κατάσταση!!! ότι θελουν κανουν!!ειπαμε και πριν: ο Σαρακακης δεν ζει απο τα αυτοκίνητα!!!!δεν τον πολυνοιάζουν οι πωλήσεις!!Ακυρώστε όλοι σας τις παραγγελίες και θα δείτε ότι δεν θα κανει τίποτα!!!!εδω στην καβάλα να δειτε, ο αντιπρόσωπος δεν ξερει τι του γίνεται!! μία λέει 1500 αύξηση, μια 1100....αντε βγαλε ακρη!!!πάντως και εγώ αν είχα το θέμα της αύξησης των 1500 ευρώ δεν θα το έπαιρνα....υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές... -
Κάποιος που έχει το 1.6, μπορεί να επιβεβαιώσει/αναιρέσει το 'τελείως ψόφιο' ??
-
Ο χρήστης djepoxy έγραψε:
Κάποιος που έχει το 1.6, μπορεί να επιβεβαιώσει/αναιρέσει το 'τελείως ψόφιο' ??ε εναξει βρε φιλε,αναλογως τι περιμενεις απο ενα αυτοκινητο.και το 1.8 πετρελαιο δεν ειναι και γκαζοφονιας εχοντας αλλα 2.0 κατα νου....
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,
ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ASX 1.8
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΤ ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ EMAIL ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ........ΦΙΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΟ Η ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ?
ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ?Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
Έκανεσ εσύ την εγκατάσταση; Πόσο κόστισε; Το εχεις δει να λειτουργεί σε άλλο αυτοκίνητο; Εχεις δει διαφορά στο trip computer στην κατανάλωση;
ναι εγ.ω την έκανα την εγκατασταση...γελοία είναι...ξεκουμπώνεις την φύσα πριν τα μπεκ, κουμπώνεις του εξαρτήματος και μρτά την εργοστασιακή την κουμπώνεις σε μια παράλληλη συνδεσμολογία που δίνει το κιτ...η μανούρα είναι να σταθεροποιήσεις το εγκεφαλάκι, μιας και τα πράγματα μέσα στη μηχανή είναι στριμωχτά... κόστισε 300 ευρώ με τα μεταφορικά, το έχω δει σε BMW X3 kai X5...μεγάλη διαφορά...βέβαια παίζουν ρόλο και τα κυβικά..διαφορά είδα στο trip... λίγο αυξημένη ήταν στην αρχή (κανά1 λιτρο/100) αλλά θέλει να κάνεις χιλιόμετρα για να δουλέψει κανονικά... πάντως το αμάξι τραβά πολύ γερά τουλάχιστον μέχρι τις 3500 σ.α.λ. που το πήγα μιας και έχω μόνο 2800 χλμ ακόμα...
Δεν υπάρχει θέμα με την εργοστασιακή εγγύηση? Το πήρες με το remote control?
δεν έχεις πρόβλημα με την εργοστασιακή εγγύηση μιας και είναι plug-n- play..το βάζεις και το βγάζεις μόνος σου εύκολα... ναι το πήρα με το τηλεκοντρόλ...το μονο που κάνει αυτο ειναι on-off...μακάρι να έκανε και αλλαγή προγραμμάτων....
-
και για να απαντησω τον φιλο που ρωτησε για το 1.6 , εκανα test drive και το πετρελαιο και τη βενζινη. Εμπειρικα να ξερεις οτι περιπου τα αλογα πρεπει να ειναι το 1/10 του βαρους του αυτοκινητου για να παει αρκετα καλα (παιζουν και 10αδες αλλοι παραγοντες ρολο), δηλαδη να εχεις την ενεργητικη ασφαλεια. Στην περιπτωση λοιπον του ASX εχεις 115 άλογα δηλαδη πολυ λιγα!!! ενταξει για να τσουλησει στο δρομο ειναι καλα αλλα αν αρχισεις να το φορτωνεις (που γι αυτο το θες) και το καλοκαιρι με air condition δυσκολα τα πραγματα.
Τελος πάντων περιμένω 1 μήνα μπας κι αλλαξει τιποτα (που δεν το βλεπω ) και πηγαινω για αγορα αλλου αυτοκινητου (μαλλον αυτου που προανέφερα) Για μένα πλέον το συγκεκριμένο μοντέλο είναι υπερτιμημένο και όσο κι αν το γουστάρω αυτά τα λευτά δεν τα δίνω. -
Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις για το 1.6, το θέμα βέβαια είναι ότι αποτελεί μονόδρομο για την Αθήνα. Από την άλλη, ο ανταγωνισμός δεν προσφέρει κάτι σημαντικά καλύτερο, πχ και το qq αντίστοιχη ιπποδύναμη έχει. Πάντως σίγουρα το asx δεν θα το αγοράσει κάποιος για κόντρες. Τώρα το πώς θα τα πάει με το φόρτωμα, είναι και αυτό ένα θέμα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...δεν μπορούσαν και αυτοί να βάλουν το τούρμπο μοτέρ του Colt Ralliart που το είχαν κ έτοιμο? Αλλά μετά θα λέγαμε ότι καίει τη μάνα του κ τον πατέρα του. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι οι ιάπωνες το σκέφτηκαν καλά πριν εξελίξουν και βάλουν τελικά το μοτέρ που έβαλαν κ το οποίο από ότι γράφεται στις δοκιμές είναι ελαστικό και καλό κ προπάντων οικονομικό. Αρκεί να αποδειχθεί κ αξιόπιστο.
-
ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ASX 1.8
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΤ ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ EMAIL ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ........ΦΙΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΟ Η ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ?
ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ?και σε μένα το ίδιο έγινε αλλά δεν έχεις πρόβλημα...σε όλα τα αμάξια κουμπώνει με τον ίδιο τρόπο...βγάλε το καπάκι της μηχανής, ξεκούμπωσε την φύσα πάνω από τα μπεκ, κούμπωσε την νέα, μετά την εργοστασιακή στην 2η φύσα που έχει το κιτ και είσαι έτοιμος.Μετά κάνε pairing το τηλεκοντρόλ, πατώντας τα 2 κουμπια ταυτόχρονα και συνεχόμενα για λίγο και off you go!!
εμένα ήρθε σε 6 εργάσιμες μέρες.... -
Και εγώ ξενερωμένος με την απαράδεκτη τιμολογιακή πολιτική αλλά και ενημέρωση των αντιπροσωπειών της συγκεκριμένης εταιρίας. Δε κάνουν καν τον κόπο να διορθώσουν τις τιμές στον τιμοκατάλογο. Πρέπει επιτέλους και σε αυτή την χώρα να αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση. Το αν ο Σαρακάκης και ο κάθε Σαρακάκης ζει από τη μια η την άλλη του επιχειρηματική δραστηριότητα είναι θέμα προς συζήτηση. Ο κάθε επιχειρηματίας όσο μεγάλος και να είναι υπολογίζει όλες του τις δραστηριότητες. Αν κάποιοι ερωτευτήκαν τόσο πολύ το ASX και αρνούνται να ακυρώσουν μόνιμα τη παραγγελία τους, ας τη παγώσουν τουλάχιστον όσο τους παίρνει και αυτό θα περάσει κάποιο μήνυμα.
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ASX 1.8
ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ?και σε μένα το ίδιο έγινε αλλά δεν έχεις πρόβλημα...σε όλα τα αμάξια κουμπώνει με τον ίδιο τρόπο...βγάλε το καπάκι της μηχανής, ξεκούμπωσε την φύσα πάνω από τα μπεκ, κούμπωσε την νέα, μετά την εργοστασιακή στην 2η φύσα που έχει το κιτ και είσαι έτοιμος.Μετά κάνε pairing το τηλεκοντρόλ, πατώντας τα 2 κουμπια ταυτόχρονα και συνεχόμενα για λίγο και off you go!!
εμένα ήρθε σε 6 εργάσιμες μέρες....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ,ORIGINAL ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ 4.ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΡΟΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟ ASX 1.8...ΤΟ ASX 1.8 ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ 6.3 L/100KM ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ...ΥΨΗΛΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ MITSUBISHI ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ. -
Φιλε dj απλα είναι το πράγματα , το κάνεις ενα test drive κι αποφασίζεις. Εγω όταν το έκανα πάντως test με μένα και τον πωλητή πήγαινε ας πω ''αξιοπρεπώς''. Μην κολάς μ ένα μοντέλο που στην τελική ούτε κανένα φοβερό design έχει κι ο κινητήρας είναι καλός μόνο στο diesel και τωρα πρέπει να μπούμε σε σειρά αναμονής να περιμένουμε και να φάμε και το καπέλο.
Ρε πάνε καλά ? Απορώ μερικοί εδω μέσα πως το ανέχεστε , σιγά μην τους παρακαλέσω κι όλας , ξυπνάτε ρεεεεεε ένα κάρο λευτά δίνετε δεν είναι 100 ευρώ!!!!!!!
Δοξα τον θεό έχει πολλά αξιόλογα μοντέλα σ αυτά τα λευτά -
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ,ORIGINAL ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ 4.ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΡΟΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟ ASX 1.8...
ΤΟ ASX 1.8 ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ 6.3 L/100KM ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ...ΥΨΗΛΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ MITSUBISHI ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣκαλή ιδέα!!να δούμε τι κερδίζουμε!!!
όσο για τα ανταλλακτικα, αυτό είναι 1 θεμα.... -
Καποιοι αναφερεστε σε αλλα αυτοκινητα που υποστηριζετε οτι ειναι καλυτερα, στα ιδια χρηματα. Δεν λεει ομως κανεις ποια ειναι αυτα??????????? Τι μπορω να παρω με 28890 - 2.100(αποσυρση) καλυτερο απο το ASX? Και μεχρι 1800cc? Και με μικρη σχετικα καταναλωση? Και 4x4? Και με αρκετα αλλα πλεονεκτηματα. Δεν λεω ομως οτι επειδη το παρηγγειλα ειμαι και απολυτα ικανοποιημενος. Και απο την συμπεριφορα του Σαρακακη, οσον αφορα την αυξηση της τιμης αλλα και οτι το αυτοκινητο το παιρνεις ξερο οπως ερχεται, χωρις να μπορεις καθολου να βαλεις εχτρα πανω του. Ουτε τις μπαρες οροφης!!! Καποιος απερριψε το ASΧ προσανατολιζομενος στο AUDI Q5. Χθες το ειδα και πηρα προσφορα. 61.150 - 14.000(εκπτωση) = 47.150euro. Σχεδον διπλασια τιμη, αλλα και τελειως διαφορετικο αυτοκινητο. Δεν συγκρινονται με τιποτε.
-
Ο χρήστης Nikostheod έγραψε:
Καποιοι αναφερεστε σε αλλα αυτοκινητα που υποστηριζετε οτι ειναι καλυτερα, στα ιδια χρηματα. Δεν λεει ομως κανεις ποια ειναι αυτα??????????? Τι μπορω να παρω με 28890 - 2.100(αποσυρση) καλυτερο απο το ASX? Και μεχρι 1800cc? Και με μικρη σχετικα καταναλωση? Και 4x4? Και με αρκετα αλλα πλεονεκτηματα. Δεν λεω ομως οτι επειδη το παρηγγειλα ειμαι και απολυτα ικανοποιημενος. Και απο την συμπεριφορα του Σαρακακη, οσον αφορα την αυξηση της τιμης αλλα και οτι το αυτοκινητο το παιρνεις ξερο οπως ερχεται, χωρις να μπορεις καθολου να βαλεις εχτρα πανω του. Ουτε τις μπαρες οροφης!!! Καποιος απερριψε το ASΧ προσανατολιζομενος στο AUDI Q5. Χθες το ειδα και πηρα προσφορα. 61.150 - 14.000(εκπτωση) =47.150euro. Σχεδον διπλασια τιμη, αλλα και τελειωςο διαφορετικο αυτοκινητο. Δεν συγκρινονται με τιποτε.
Εχεις δικιο φιλε μου!
Περιμενω και εγω καποιους να μας πουν καποιο αλλο αντιστοιχο αυτοκινητο στα ιδια πλαισια με το asx.
Εχω παραγγειλει και εγω το asx 1.8 4x4 invite και το περιμενω το Μαιο. -
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό μήπως;Καλο το tiguan αλλα εγω μιλαω μονο για πετρελαιο!!
Κανω πολλα χιλιομετρα!!!
Σε αλλους μπορει να κανει!! -
σε απάντηση αρκετών που ζήτησαν πληροφορίες για την έκδοση 1,6 ήθελα να σας πληροφορήσω, δεδεομένου ότι είμαι κάτοχος ενός intense panorama, από τον προηγούμενο Νοέμβριο ότι:
- πράγματι στις χαμηλές ταχύτητες το αυτοκίνητο είναι λίγο βαρύ αλλά αυτό είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθένα, εμέα δεν με ενοχλεί μέρσα στην πόλη στην πρώτη, δευτέρα και τρίτη να μην έχω γρήγορη επιάχυνση, εξάλλου η οικονομική και οικολογική οδήγηση το επιβάλλει πλέον (ας δει κάποιος πόσο μεγαλώνει η κατανάλωση σε αυτές τισ ταχύτητες στις μεγάλες στροφές)
- σε αττική οδό και εθνική οδό η μέση κατανάλψση είναι πράγματι 5,9, μέσα στο λεκανοπέδιο μέσο όρο 7 - 7,5
- το σταμάτημα της μηχανής με το σταματημα του αυτοκινήτου ενώ όταν δεν το είχα μου φαινόταν χαζό και πολυτέλεια τώρα μου φαίνεται τόσο έξυπνο και απαραίτητο
- τα φώτα του είναι εκπληκτικά
- έχει εκπληκτικό κράτημα στον δρόμο, λες και κολλάνε οι ρόδες στον δρόμο όταν υπάρχει αναπήδηση
- με τα φρένα καταλαβαίνω το θεωρητικό θέμα αλλά στην πάξη δεν το θεωρώ πρόβλημα, απλά ίσως κάποις από νέο αυτοκίνητο να περίμενε πιο άμεσο κοκάλωμα
-
Ακομα περιμενουμε ολους εσας που λετε οτι υπαρχουν τοσα αλλα μοντελα ισαξια με το asx σε τιμη , πετρελαιο ,εξοπλισμο και 4χ4!!!!
Ποια ειναι αυτα????????????
Mitsubishi ASX Crossover