-
Ο χρήστης nik_dim έγραψε:
σχετικα με το φιλτρο dpf πρεπει να κανει αυτοκαθαρση η υπαρχει προβλημα οταν γινετε αυτο?εχω κανει 7500χιλ και μου το εχει κανει 4 περιπου φορες αυτο με την αυξημενη καταναλοση.μετα ομως απο 20 λεπτα ταξιδιου επανερχεται το trip σε κανονικα επιπεδα.εως τωρα το μονο πετρελαιο που εχω βαλει ειναι το V PAWER της SELL.εχει να κανει με την ποιοτητα του πετρελαιου?Σωστά, τόσο διαρκεί περίπου. Θεωρείται φυσιολογική η συγκεκριμένη λειτουργία - και μπορεί να μην γίνει αντιληπτή ιδιαίτερα αν συμβεί κατά την διάρκεια ταξιδιού, αφού οι οσμές της καύσης δεν περνάνε στην καμπίνα. Μόνο η παρατήρηση στο Trip computer μπορεί να σε υποψιάσει. Στο service, το διαγνωστικό μηχάνημα δίνει σίγουρα την πληροφορία πόσες φορές έχει κάνει αυτήν την διαδικασία ο κινητήρας (ελπίζω να μας το πουν).
Σίγουρα παίζει ρόλο η ποιότητα του πετρελαίου - Για την SHELL δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω διαβάσει κάπου ότι το καύσιμο που δίνει, είναι μείγμα βιο-ντίζελ και αυτό έχει αναφερθεί ότι δεν είναι και το καλύτερο για κινητήρες με DPF.(Αυτό με επιφύλαξη). Αν και νομίζω ότι χρειάζεται και λίγο πειραματισμός. Εγώ φουλάρω όποτε μπορώ σε πρατήριο που τουλάχιστον με την βενζίνη που έβαζα επί χρόνια δεν είχα προβλήματα και εμπιστεύομαι τον ιδιοκτήτη (και που δεν έχω δει ποτέ το όνομά του στα πρατήρια που έχουν πιαστεί για νοθεία). Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβαλλοντος κλπ κλπ.....δημοσιεύονται κατά καιρούς λίστες όπως η παρακάτω....
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm -
Ο χρήστης georgeCM έγραψε:
σχετικα με το φιλτρο dpf πρεπει να κανει αυτοκαθαρση η υπαρχει προβλημα οταν γινετε αυτο?εχω κανει 7500χιλ και μου το εχει κανει 4 περιπου φορες αυτο με την αυξημενη καταναλοση.μετα ομως απο 20 λεπτα ταξιδιου επανερχεται το trip σε κανονικα επιπεδα.εως τωρα το μονο πετρελαιο που εχω βαλει ειναι το V PAWER της SELL.εχει να κανει με την ποιοτητα του πετρελαιου?
Σωστά, τόσο διαρκεί περίπου. Θεωρείται φυσιολογική η συγκεκριμένη λειτουργία - και μπορεί να μην γίνει αντιληπτή ιδιαίτερα αν συμβεί κατά την διάρκεια ταξιδιού, αφού οι οσμές της καύσης δεν περνάνε στην καμπίνα. Μόνο η παρατήρηση στο Trip computer μπορεί να σε υποψιάσει. Στο service, το διαγνωστικό μηχάνημα δίνει σίγουρα την πληροφορία πόσες φορές έχει κάνει αυτήν την διαδικασία ο κινητήρας (ελπίζω να μας το πουν).
Σίγουρα παίζει ρόλο η ποιότητα του πετρελαίου - Για την SHELL δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω διαβάσει κάπου ότι το καύσιμο που δίνει, είναι μείγμα βιο-ντίζελ και αυτό έχει αναφερθεί ότι δεν είναι και το καλύτερο για κινητήρες με DPF.(Αυτό με επιφύλαξη). Αν και νομίζω ότι χρειάζεται και λίγο πειραματισμός. Εγώ φουλάρω όποτε μπορώ σε πρατήριο που τουλάχιστον με την βενζίνη που έβαζα επί χρόνια δεν είχα προβλήματα και εμπιστεύομαι τον ιδιοκτήτη (και που δεν έχω δει ποτέ το όνομά του στα πρατήρια που έχουν πιαστεί για νοθεία). Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβαλλοντος κλπ κλπ.....δημοσιεύονται κατά καιρούς λίστες όπως η παρακάτω....
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htmΟλα τα πετρελαια κινησης εχουν βιοντιζελ μεσα τους.
-
Καλησπέρα σε όλους, δημιούργησα ένα φόρουμ για να τα λέμε εκεί όλοι οι κάτοχοι ASX πιο οργανωμένα
Είναι ο ακόλουθος σύνδεσμος
http://mitsubishiasx.forumgreek.com/ -
Ο χρήστης cubapete έγραψε:
το έκλεισα και εγώ μάγκες και περιμένω ανυπόμονα!!!! (diesel 2x4)
το καθυστέρισα πολύ γιατί ενώ το αμάξι μου άρεσε πολύ με χαλούσαν 2-3 πραγματάκια όπως το ότι δεν μπορούσα να πάρω και diesel και πανόραμα καθώς και το 'φτωχό' εσωτερικό. (όχι στα κοντερ, αλλά στο ραδιο-cd). Θα βάλω όμως και οθόνη οπότε θα αλλάξει μέσα. Η μόνη παραχώρηση που έκανα τελικά ήταν στην οροφή που ήθελα πολύ. Απλά δεν βρήκα τελικά κάτι που να μου αρέσει τόσο. Το hyundai ix35 τελικά που περίμενα να οδηγήσω μου φάνηκε λίγο (κυρίως ο κινητήρας γιατί κατά τα άλλα είναι όμορφο) σε σχέση με το mitsubishi.
Τεσπα έπρεπε να βιαστώ να πάρω απόφαση για να μην χάσω την απόσυρση. Με τον χρόνο που έφαγα κατάφερα να φάω μια ακόμα αύξηση στο κεφάλι 500 ευρώ η οποία είναι καινούργια. Οπότε όσοι το ψάχνετε να ξέρετε!!!
Χρωματάκι το u17 δηλαδή το titanium (μολυβί). Αν δεν το έβλεπα από κοντά δεν θα με ενδιέφερε το χρώμα αλλά το είδα και έπαθα ζημιά. Δεν είναι ούτε γκρι, ούτε ασημί. Κάτι ενδιάμεσο και του πάει πολύ.
Εύχομαι να μην αργήσει πάνω από τα τέλη Οκτώβρη. Το κακό είναι ότι με βλέπω να πληρώνω σήμα για 1-2 μήνεςΚαλοριζικο και να το χαρεις!!
θες να μας πεις ποσο πηγε τελικη τιμη με αποσυρση?
-
ευχαριστώ πολύ φίλε μου, 25550 με απόσυρση (2100 ευρά). Έφαγα για λίγες μέρες αύξηση 500 γιούρο!!!!
-
μια που ανεφερες την αποσυρση , το μετρο μεχρι ποτε ισχύει? ακούσατε τίποτα?
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
μια που ανεφερες την αποσυρση , το μετρο μεχρι ποτε ισχύει? ακούσατε τίποτα?Όταν ξεκίνησε ίσχυε μέχρι 20/12/2011.
Δεν έχω ακούσει κάτι για παράταση...
-
Καλησπέρα και από μένα, προχθες παρέλαβα ένα ASX 1,6 Invite χρώματος καφέ και είμαι πολυ χαρούμενος . Ακόμα είμαι στο ψάξιμο για τα βασικά καθώς το έχω οδηγήσει ελάχιστα. Η αρχική σκέψη ήταν για diesel αλλά δεν μπορούσα να βρω κάποιο άμεσα, μέσα στον Αύγουστο, οπότε κατέληξα στο βενζινοκίνητο.
Συνέχεια όταν μπορέσω να διατυπώσω απορίες.
-
-
ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑ !!!!! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ASX 1600 PANORAMA ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΝΕΒΡΥΣΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ( ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1ΩΡΑ ΔΡΟΜΟ) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?????
-
Με τοσο θόρυβο που έχει αυτό το αυτοκίνητο, μη δινεις σημασια....
-
Η καλύτερη προσφορά για μένα, το ASX DIESEL ΜΕ 15840Ε .Να δουμε τι θα κανει τωρα η nissan με το juke που εχει 15800 με αποσυρση-- το scoda yeti εχω απορια ποσο θα παει τωρα που το asx επεσε τόσο .... και οι άλλες εταιρειες που εχουν αναλογα μοντελα... kia sportage wv tiguan και άλλα πολλά... αφήστε που ερχετε και της opel το ανάλογο μοντελακι σε 3 μήνες νομίζω (ξεχνάω το όνομα του) .
Ολα αυτα προς όφελος μας παιδια... ο ανταγωνισμός και η κρίση θα ωφελήσει όποιον παει να παρει dieselaki με το νεο έτος.
Στην σελιδα δεν ανανεωθηκε στο τιμοκαταλογο η τιμη του asx, μονο μια διαφημιση στην αρχικη σελιδα εχουν βαλει και λεει 15840Ε, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ MITSUBA ΠΑΛΙ ΕΒΑΛΕΣ ΓΚΟΛ...πρωσοπικα εχω την καλητερη αποψη για την εταιρεια αλλα οι τιμες της με αφηναν μακρια...ζαχαρωνω το asx,ακομη καλοβλεπω colt και lancer εαν τα φερει diesel!
τα σχολια σας για την προσφορα -
Πόσο σίγουρος είσαι ότι αφορά το Diesel ?
Αρχική
1.8 Invite______150 Manual Πετρέλαιο 26.860,00 €
1.8 Invite_4WD_150 Manual Πετρέλαιο 29.390,00 €- τις εκπτώσεις = 15840 ???????
Αν δεν κάνω λάθος η έκπτωση είναι 2500 .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πόσο σίγουρος είσαι ότι αφορά το Diesel ?Αρχική
φτου... εχεις δικιο βιαστηκα, τσαμπα χάρηκα ο καημενος... ειδα καλύτερα την διαφημιση στην TV και λέει cazoline & diesel και οχι μόνο diesel.Θα ηταν παγκοσμιο νεο αν το asx diesel ειχε 15840Ε.... οποιος βιαζετε σκονταφτει
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Αρχική
φτου... εχεις δικιο βιαστηκα, τσαμπα χάρηκα ο καημενος... ειδα καλύτερα την διαφημιση στην TV και λέει cazoline & diesel και οχι μόνο diesel.Θα ηταν παγκοσμιο νεο αν το asx diesel ειχε 15840Ε.... οποιος βιαζετε σκονταφτει
Ακριβο το cazoline.Mε ΟΜΟ μηπως καιει λιγοτερο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αρχική
Ακριβο το cazoline.Mε ΟΜΟ μηπως καιει λιγοτερο;
Αναλόγως τι πλύσιμο θες να κανεις, λευκα ή χρωματιστά κλπ...
Παντως και το gasoline-βενζινη πλενει και αυτο καποια πραγματα... με την μόνη διαφορά που πρεπει να ειναι μεταλικα και οξειδομενα, τα κανει λαμπικο... εχω πατερα που φτιαχνει το τρακτερ του, και πλενει βιδες και αλλα με βενζινη ή πετρελαιο...τα κανει αορατα -
ASXΤο ASX προσφέρεται με συνολικό κέρδος έως €4,600 (περιλαμβάνει προσφορά και απόσυρση και ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων diesel). Αναλυτικά οι τιμές με όφελος και απόσυρση: ASX 1.6 Inform ΜΥ13 17,570€, ASX 1.6 Invite 18.990€, ASX 1.6 Intense 20.510€, ASX 1.6 Intense Panorama 21.230€, ASX 1.8 DI-D Invite 22.260€, ASX 1.8 DI-D Invite 4WD 24.790€, ASX MY13 1.8 DI-D Invite 23.199€, ASX MY13 1.8 DI-D Invite 4WD 25,597€
http://www.mitsubishi-motors.gr/Greece/ ... X/ASX.aspx -
-
περασε και δεν ακουμπησε (σχεδον) στην Ελλαδα!
τι σου κανει ένα μοτερ που...δεν εχει! -
εδώ στα...βόρεια...βλέπω πολλά να κυκλοφορούν...
Το 1800cc νομίζω ότι έχει πάρει πολύ καλές κριτικές για το μοτέρ του...
Εμένα η καμπίνα με χαλάει...φτώχεια σταθερά η mitsubishi εκεί...
Mitsubishi ASX Crossover