Μετά από 14 ημέρες με το ASX και 1400 χλμ. έχω να πω ότι το αμάξι με έχει πραγματικά ενθουσιάσει. Ιδιαίτερα από θέμα άνεσης στο ταξίδι και χώρων αλλά και από κατανάλωση. Συνηθισμένος τόσα χρόνια στη βενζίνη μου φαινεται πραγματικά εντυπωσιακό!!! Για παραδειγμα σε ταξίδι φουλ φορτωμένο με δύο ενήλικες και δύο παιδιά με μπαγκάζια για 20 ημέρες διακοπές (συν καρότσι.. ) 370 χλμ όλα σε επαρχιακό και τα περισσότερα από αυτά σε βουνό (Μπράλος κλπ) είχα μέσο όρο 4.9 λίτρα/100 χλμ. Εννοείται σε πολύ νορμάλ ταχύτητες.
Αλλά και το εσωτερικό του (το οποίο δεν είχα και σε πολύ εκτίμηση ειδικά από πλευράς εμφάνισης), είναι πάρα πολύ στιβαρό και το βράδυ ο φωτισμός του είναι πραγματικά πολύ όμορφος... Τελικά μου αρέσει πάρα πολύ!
Αυτά τα καλά νέα...
Τα κακά είναι ότι άρχισε από τα 500 χλμ να κάνει ένα θόρυβο όταν στρίβω το τιμόνι σαν τρίξιμο, κάτι σαν κλικ,κλικ.
Θόρυβος ακανόνιστος κ όχι πάντα με την ίδια ένταση. Περισσότερο το νιώθεις στο τιμόνι παρά το ακούς σαν ήχο.
Από ξένο φόρουμ που διάβασα υπάρχει λένε θέμα με το σπιράλ του αερόσακου μέσα στο τιμόνι το οποίο είναι μάλλον ελαττωματικό και στο αλλάζουν αμέσως. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί είναι να μην ανοίξει ο αερόσακος σε περίπτωση ατυχήματος. Στην αντιπροσωπεία που τους τηλεφώνησα δεν ήξεραν τίποτα.
Αυτά ως τώρα. Όταν επιστρέψω Αθήνα θα πάω αμέσως σε αντιπροσωπεία για να διορθωθεί γιατί είναι πραγματικά πολύ σπαστικό για καινούριο αυτοκίνητο...
Φωτό όταν τις ανεβάσω σε κάποιο σάιτ...