-
το βίντεο τώρα το ειδα... στο τελος της ευθείας ριχνει 10χάω το Σιρόκο... επίσης κάπου εκει στα 130+ μου φανηκε οτι υπαρχει διαφορά μεταξύ στη δύναμη αρκετά αισθητή.
τωρα πώς γινεται να έχει καλυτερες εξόδους, καλύτερη επιτάχυνση και τελική κ τελικα να κερδίζει μονο για 0.6 δεν ξέρω. κι αν συνυπολογίσουμε ότι σε μια δεξιά καμπή λιγο του χόρεψε το Μεγκάν (άρα έχασε χρονο) παμε ακριβώς στα ίδια (αν όχι και πιο γρήγορο).
τεσπά, προσωπικά οι χρόνοι με αφηνουν παγερά αδιάφορο. φιλος με δυνατούτσικο αμάξι οδήγησε το ΜΧ-5 (1ης γενιάς) και δεν ήθελε να κατέβει. χρόνοι και άλογα ειναι για τους 15χρονους. το θέμα ειναι εάν σε κ@Υλwνει αυτο που οδηγάς. τελεία και παύλα.
δίνω τη σκυτάλη στον ΙΚΕ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μεγάλη βλακεία ΙΜΗΟ τα συγκριτικά με τα ίδια λάστιχα, εκτός αν αρχίζουν να ψάχνονται και με ίδιες αναρτήσεις κλπ.Οι χρόνοι του Drive δυστυχώς δεν είναι αξιόπιστοι.
Γιατι μεγαλη βλακεια? Ισα-ισα, μειωνεις στο ελαχιστο δυνατο τις ασταθμητες παραμετρους, την διαφορετικη δηλαδη αποδοση
διαφορετικων ελαστικων, συν το γεγονος οτι εχεις μια εταιρια στην διαθεση σου, να σου προμηθευει ΦΡΕΣΚΑ λαστιχα, και οχι
σε κατασταση οτι να ναι, απο προηγουμενη χρηση.
Δεν ξερω αν και ποσο αξιοπιστοι ειναι οι χρονοι του Drive, παντως οι χρονοι των 4τροχων στις Σερρες, και οι ταχυτητες εισοδου-εξοδου σε καθε Κ, αναλυτικα στο διαγραμμα που παρεθεσα, δειχνουν ξεκαθαρα, αν και ποσο ικανο ειναι το R
στις στροφες. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μεγάλη βλακεία ΙΜΗΟ τα συγκριτικά με τα ίδια λάστιχα, εκτός αν αρχίζουν να ψάχνονται και με ίδιες αναρτήσεις κλπ.
Οι χρόνοι του Drive δυστυχώς δεν είναι αξιόπιστοι.
Γιατι μεγαλη βλακεια? Ισα-ισα, μειωνεις στο ελαχιστο δυνατο τις ασταθμητες παραμετρους, την διαφορετικη δηλαδη αποδοση
διαφορετικων ελαστικων, συν το γεγονος οτι εχεις μια εταιρια στην διαθεση σου, να σου προμηθευει ΦΡΕΣΚΑ λαστιχα, και οχι
σε κατασταση οτι να ναι, απο προηγουμενη χρηση.
Δεν ξερω αν και ποσο αξιοπιστοι ειναι οι χρονοι του Drive, παντως οι χρονοι των 4τροχων στις Σερρες, και οι ταχυτητες εισοδου-εξοδου σε καθε Κ, αναλυτικα στο διαγραμμα που παρεθεσα, δειχνουν ξεκαθαρα, αν και ποσο ικανο ειναι το R
στις στροφες.Γιατί ρε συ Γρηγόρη αυτά τα αυτοκίνητα πολλές φορές φοράνε ελαστικά ειδικά εξελιγμένα για την περίπτωσή τους και το ξέρεις πολύ καλά. Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν κάποια Michelin πχ πρώτης τοποθέτησης έδιναν το προβάδισμα στο RS. Διυλίζουμε τον κώνωπα βέβαια εδώ και μέρες αλλά anyway...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το βίντεο τώρα το ειδα... στο τελος της ευθείας ριχνει 10χάω το Σιρόκο... επίσης κάπου εκει στα 130+ μου φανηκε οτι υπαρχει διαφορά μεταξύ στη δύναμη αρκετά αισθητή.τωρα πώς γινεται να έχει καλυτερες εξόδους, καλύτερη επιτάχυνση και τελική κ τελικα να κερδίζει μονο για 0.6 δεν ξέρω. κι αν συνυπολογίσουμε ότι σε μια δεξιά καμπή λιγο του χόρεψε το Μεγκάν (άρα έχασε χρονο) παμε ακριβώς στα ίδια (αν όχι και πιο γρήγορο).
τεσπά, προσωπικά οι χρόνοι με αφηνουν παγερά αδιάφορο. φιλος με δυνατούτσικο αμάξι οδήγησε το ΜΧ-5 (1ης γενιάς) και δεν ήθελε να κατέβει. χρόνοι και άλογα ειναι για τους 15χρονους. το θέμα ειναι εάν σε κ@Υλwνει αυτο που οδηγάς. τελεία και παύλα.
δίνω τη σκυτάλη στον ΙΚΕ
Eγω τα παρεθεσα ολα αυτα, γιατι γινεται ντορος οτι το R 'ειναι πεζοδρομοκυνηγος', 'δεν βγαζει τα 265 αλογα στο δρομο', και λοιπα χαριτωμενα. Ε, απο τους χρονους αυτους και τις καταγεγραμμενες ταχυτητες, μια χαρα τα βγαζει.
Επιπλεον και εγω μαζι σου, το θεμα ειναι να οδηγας οτι σε κα@λωνει, και εγω σε σχεση με αυτα που εχει η κατηγορια, θα ηθελα να εχω ενα Focus RS και να σπερνω τρομοκρατια, με τον 5κυλινδρο, και με Lift off oversteer, ολη την ωρα, ομως το μπ@@ρδ@λο ειναι πιο ακριβο, (καταργηθηκε, αφου ηρθε σε λιγα κομματια και με διαδικασια δημοπρασιας κτλ...) πινει πιο πολυ και κοστιζει περισσοτερο η συντηρηση του στην χωρα μας.
Το RS Cup επιπλεον κοστιζει 6-7κ παραπανω απο το R. Οταν πας να επιλεξεις, ολα αυτα μετρανε... -
γι'αυτο παίρνεις μια Ελάν και καθαρίζεις
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιατί ρε συ Γρηγόρη αυτά τα αυτοκίνητα πολλές φορές φοράνε ελαστικά ειδικά εξελιγμένα για την περίπτωσή τους και το ξέρεις πολύ καλά. Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν κάποια Michelin πχ πρώτης τοποθέτησης έδιναν το προβάδισμα στο RS. Διυλίζουμε τον κώνωπα βέβαια εδώ και μέρες αλλά anyway...
...και εμενα δεν θα μου εκανε εντυπωση αν στα MY2012 R μοντελα, με πληρως απενεργοποιουμενο ESP,
ριξει κανα-δυο δευτερολεπτα στο γυρο, στο Megane...
Tωρα διυλιζουμε τον κωνωπα, πριν ομως που πεταγανε καποιοι λασπη 'πεζοδρομοκυνηγος'
'δεν βγαζει τα 265 αλογα στο δρομο', τι καναμε?
Οσο για τα Pilot sport 2 που φοραει απο το εργοστασιο, μην εισαι και σιγουρος οτι στο βρεγμενο ειναι καλυτερα απο
τα SC3... -
γι'αυτο παίρνεις μια Ελάν και καθαρίζειςΕλαν (την μπροστοκινητη 1600αρα με το μοτερ Isuzu ) ή Elise? Eγω Elise R θα επαιρνα, αλλα με μεικτη, πρεπει να παει ο κουκος αηδονι...
Αμμα θες να βγεις με καμμια γκομενα, αμμα θες να κανεις κανενα ταξιδι της προκοπης?
Πρεπει να εχεις κι αλλο αμαξι, αυτα ειναι για χλιδατους, και 'φτιαγμενους'... -
Ελαν (την μπροστοκινητη 1600αρα με το μοτερ Isuzu ) ή Elise?showoff
-
φακορ ρε άσε τώρα που τα λεμε κοσμια και ωραία μη βάζεις φυτιλια πάλι
το θέμα είναι ένα: δεν υπαρχει περίπτωση να περάσει στην πίστα το Σιροκο το Μεγκάν. αυτο το καταλαβαίνουν όλοι πιστεύω
-
φακορ ρε άσε τώρα που τα λεμε κοσμια και ωραία μη βάζεις φυτιλια πάλιτο θέμα είναι ένα: δεν υπαρχει περίπτωση να περάσει στην πίστα το Σιροκο το Μεγκάν. αυτο το καταλαβαίνουν όλοι πιστεύω
Υπαρχει, και ειναι ηδη αυτη στην πιστα των Σερρων...
Αλλα δεν ειναι αυτο το πρωταρχικο θεμα, και ο ντορος που γινεται.
Το θεμα ηταν εαν το R ειναι 'πεζοδρομοκυνηγος' , και εαν 'δεν βγαζει τα 265 αλογα στο δρομο'
Αποδειχτηκε ομως συμφωνα με συγκριτικο του περιοδικου (για μια ακομη φορα) το αντιθετο... -
Τρως κάτι κολλήματα κι εσύ βρε Γρηγόρη...
Λες και αν το πάρεις θα σε νοιάζει αν οι άλλοι το λένε πεζοδρομιοκυνηγό ή όχι. Τόσο πολύ σημασία έχει η γνώμη των άλλων για σένα;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τρως κάτι κολλήματα κι εσύ βρε Γρηγόρη...Λες και αν το πάρεις θα σε νοιάζει αν οι άλλοι το λένε πεζοδρομιοκυνηγό ή όχι. Τόσο πολύ σημασία έχει η γνώμη των άλλων για σένα;
Eιναι αδικο, και αποτελει παραπληροφορηση, να γραφονται τετοιου ειδους σχολια, σε ενα forum, που υποτιθεται
οτι ασχολουμαστε περισσοτερο απο καποιους αλλους. Ειναι ενας ιστοτοπος που παραλληλα μπαινουν
και λιγοτερο γνωστες στον χωρο, και εχουμε ενα λογο παραπανω να προσπαθουμε γενικως, και σε ολες ανεξαιρετως τις περιπτωσεις, να υποστηριζουμε καταστασεις που πραγματικα ισχυουν, και οχι το αντιθετο.
Σαφως και δεν με νοιαζει σε προσωπικο επιπεδο, ξαναλεω οτι το ειδα απο κοντα υπο πιεση, γνωριζω καλυτερα απο πολλους
που αναφερονται αρνητικα, το τι μπορει να κανει και τι οχι, αλλα την επιμονη στην παραπληροφορηση, δεν την αφηνω
ετσι...
Οσο για το R, ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση για τα δικα μου δεδομενα. Το 160αρι, ισως... -
τελικά καταλήξαμε στο ότι το megane είναι πιο γρήγορο
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
τελικά καταλήξαμε στο ότι το megane είναι πιο γρήγοροAμμα δεν παρακολουθεις την συζητηση, δεν βλεπεις τα αδιαψευτα στοιχεια που παρατιθενται, οπου θελεις καταληγεις...
-
Βαλτός είσαι ρε συ να αρχίσει νέος γύρος παραθέσεων?
έδιτ
Δεν πρόκαμα που έλεγε και ο ΚουκουΦλώ -
Eγω τα παρεθεσα ολα αυτα,** γιατι γινεται ντορος οτι το R 'ειναι πεζοδρομοκυνηγος', 'δεν βγαζει τα 265 αλογα στο δρομο',** και λοιπα χαριτωμενα.
Tωρα διυλιζουμε τον κωνωπα, πριν ομως που πεταγανε καποιοι λασπη **'πεζοδρομοκυνηγος'
'δεν βγαζει τα 265 αλογα στο δρομο', **τι καναμε?Το θεμα ηταν** εαν το R ειναι 'πεζοδρομοκυνηγος' , και εαν 'δεν βγαζει τα 265 αλογα στο δρομο'**
Αποδειχτηκε ομως συμφωνα με συγκριτικο του περιοδικου (για μια ακομη φορα) το αντιθετο...Σε 5 ποστ το αναφερεις 3 φορες βρε Γρηγορη!
Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε! Ουτε πεζοδροκυνηγος ειναι και βγαζει και τα 265 στο δρομο! -
και τι θα γενειν αυτο το thread χωρις αντιπαραθεσεις?
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε! Ουτε πεζοδροκυνηγος ειναι και βγαζει και τα 265 στο δρομο!ναι αλλα einai πιο αργο απο το megane
gamw, den douleuoun ta translators
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
και τι θα γενειν αυτο το thread χωρις αντιπαραθεσεις?Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε! Ουτε πεζοδροκυνηγος ειναι και βγαζει και τα 265 στο δρομο!
ναι αλλα einai πιο αργο απο το megane
gamw, den douleuoun ta translators
Δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι,
δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι, δεν ειναι... -
Μεγάλη βλακεία ΙΜΗΟ τα συγκριτικά με τα ίδια λάστιχα, εκτός αν αρχίζουν να ψάχνονται και με ίδιες αναρτήσεις κλπ.
Οι χρόνοι του Drive δυστυχώς δεν είναι αξιόπιστοι.
σε κατασταση οτι να ναι, απο προηγουμενη χρηση.Διότι, πρώτα και κύρια, δεν αγοράζεις το αυτοκίνητο με τα ίδια λάστιχα της συγκριτικής δοκιμής αλλά με τα πρώτης τοποθέτησης. Δεν με ενδιαφέρει να δω τι κάνει το Α συγκριτικά με το Β εξαιρουμένων των ελαστικών αλλά περιλαμβανομένων των ελαστικών (εκτός και αν με το που το αγοράσω τα αλλάξω, που πόσοι το κάνουν άραγε αυτό...). Με άλλα λόγια, θέλω η δοκιμή να είναι με τελείως 'μαμά' αυτοκίνητα και η αλλαγή ελαστικών είναι πολύ σημαντικό βήμα προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Δευτερευόντως διότι το αυτοκίνητο μπορεί να έχει 'στηθεί' με βάση αν όχι ένα συγκεκριμένο λάστιχο (δύσκολο εκτός και αν μιλάμε για ειδικά αυτοκίνητα στυλ BMW M, supercars κτλ.) αλλά τουλάχιστον κάποια ελαστικά με κοινά χαρακτηριστικά. Παράδειγμα: τα περισσότερα σπορ ιαπωνικά (TypeR, Evo κτλ.) πάνε καλύτερα με λάστιχα με σκληρά πλαϊνά και τέτοια βαζουν ως πρώτη τοποθέτηση, το να βάλεις ένα λάστιχο με μαλακό πλαϊνό τι θα αποδείξει ?
Αν το (όποιο) περιοδικό έχει πρόβλημα με την υπέρμετρη φθορά των ελαστικών πρώτης τοποθέτησης του αυτοκινήτου που δοκιμάζει ο τρόπος δεν είναι τα δωρεάν συνήθως ίδια ελαστικά αλλά ένα φρέσκο σετ των ελαστικών πρώτης τοποθέτησης...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
...τέλος πάντων, εγώ το έχω πάρει είδη οπότε δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτή την μάχη εντυπώσεών σας... καλό σουκού αγαπητοί οδηγόφιλοι
Το πήρες το μηχάνημα?
Μεγεια και καλοτάξιδο να είναι! Θα βάλεις εδώ καμιά handmade photo ή θα ανοίξεις άλλο θρεντ-ημερολόγιο βολάν?
GOLF R - SCIROCCO R