-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
5,75 -
edit:
οκ τωρα το ειδα.. για γκολ R gti,gtd
κανονιστε ^&)&(#@$*) να κανετε κατι αναλογα και στο σιροκο.... εχετε κανει οσα εχετε κανει πια
-
τι να κανουν ακριβως? δε σε καταλαβαινω
-
led φαναρια σαν επιλογη στα εξτρα...
οχι οτι δν θα μπορουμε να τ βαλουμε μετα.. αλλα απο το εργοστασιο σαν πακετο θα ταν πολυ πιο οικονομικα.... ηδη τα βλεπω μρποστα μου
-
scirocco R challenge Μέγαρα το μεθεπόμενο ΣΚ, 7 Φεβρουαρίου...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
scirocco R challenge Μέγαρα το μεθεπόμενο ΣΚ, 7 Φεβρουαρίου...Εχω ηδη 'φυγει'...
-
Έχει κατανοήσει κανείς γιατί το Scirocco R δεν έχει τετρακίνηση σαν το Golf? Το μόνο πράγμα που υποθέτω είναι ότι σκέπτονται κάποια στιγμή να του τοποθετήσουν τον 2,5 κινητήρα του TTRS (και το σύστημα μετάδοσης), οπότε και καλά η τετρακίνιση θα πηγαίνει μόνο στα κορυφαία μοντέλα.
-
το γκολφ ρ,κρινωντας με βαση τα χαρακτηριστικα του κ μονο,πιστευω οτι θα ειναι πολυ ολοκληρωμενη προταση..το σιροκο,εχωντας εμπειρια απο το δικο μου,που φυσικα δεν ειναι ρ,θελω να το οδηγησω κ να το δοκιμασω ενδελεχως πριν το κρινω..εμφανησιακα παντως το γκολφ ρ κερδιζει τη μαχη,με τα δικα μου κριτηρια..
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Έχει κατανοήσει κανείς γιατί το Scirocco R δεν έχει τετρακίνηση σαν το Golf? Το μόνο πράγμα που υποθέτω είναι ότι σκέπτονται κάποια στιγμή να του τοποθετήσουν τον 2,5 κινητήρα του TTRS (και το σύστημα μετάδοσης), οπότε και καλά η τετρακίνιση θα πηγαίνει μόνο στα κορυφαία μοντέλα.Γιατί δεν τη χρειάζεται και θα είναι πιο αργό εκτός από τρέλες σε λάσπες και χιόνι.
-
OK, αλλά με αυτό το σκεπτικό γιατί τη χρειάζεται το Golf? Στην τελική πρακτικά όλος ο ανταγωνισμός είναι δικίνητος (και ενίοτε με περισσότερους ίππους)
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Έχει κατανοήσει κανείς γιατί το Scirocco R δεν έχει τετρακίνηση σαν το Golf?που σημαίνει λιγότερο βάρος ,φανταστικά
-
Το Haldex δεν επιβαρρύνει και τόσο πολύ από πλευράς βάρους (τηρουμένων των αναλογιών). Νομίζω ότι συνολικά θα ήταν πιο ολοκληρωμένο πακέτο
Edit: Η Brera που έχω υποφέρει τα πάνδεινα από το βάρος και 90 περίπου κιλά είναι από την τετρακίνηση (και να μην αρχίζω να μιλάω για απώλειες από το σύστημα μετάδοσης, κατανάλωση κοκ.). Παρά το γεγονός αυτό, δεν θα αγόραζα ποτέ FWD
-
αν το αυτοκίνητο είναι τόσο καλορυθμισμένο όπως διαβάζω ότι είναι το megane rs δεν νομίζω να μας λείψει η τετρακίνηση
- 150 κιλά δεν τα λες και λίγα
-
Τι είναι αυτό; Η διαφορά του Golf R από το Scirocco R? Σαν πολλά μου ακούγονται
Εκτός και αν μιλάς για τη διαφορά της 2,2 και 3,2 Brera, όπου καμιά 50 κιλά επιπλέον είναι από τον κινητήρα
-
New VW Golf 'R' 270HP Receives a 310-362HP Power Boost from B&B
http://carscoop.blogspot.com/2010/01/ne ... 362hp.html
Το βραδυ θα ειναι αορατο? -
Not bad...αν είχε λιγότερο boring εσωτερικό μπορεί και να μου έμπαιναν ιδέες
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Τι είναι αυτό; Η διαφορά του Golf R από το Scirocco R? Σαν πολλά μου ακούγονταιΕκτός και αν μιλάς για τη διαφορά της 2,2 και 3,2 Brera, όπου καμιά 50 κιλά επιπλέον είναι από τον κινητήρα
και εγώ νομίζω ότι είναι πολλά αλλα o qsis σε ένα thread άφησε να εννοηθεί ότι η διαφορα ενός s3 και ενός golf gti (ίδια αυτοκίνητα ουσιαστικά) είναι 150 κιλά λόγο τετρακίνησης
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του VW Scirocco R.
Αυτές ξεκινούν από τα 33.670€ για το Scirocco R 2.0 265ps και φτάνουν μέχρι τα 35.670€ για το Scirocco R 2.0 265ps DSG.
Τιμές VW Scirocco R
Scirocco R 2.0 265ps : 33.670€
Scirocco R 2.0 265ps DSG : 35.670€
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=1297 -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Τι είναι αυτό; Η διαφορά του Golf R από το Scirocco R? Σαν πολλά μου ακούγονται
Εκτός και αν μιλάς για τη διαφορά της 2,2 και 3,2 Brera, όπου καμιά 50 κιλά επιπλέον είναι από τον κινητήρα
και εγώ νομίζω ότι είναι πολλά αλλα o qsis σε ένα thread άφησε να εννοηθεί ότι η διαφορα ενός s3 και ενός golf gti (ίδια αυτοκίνητα ουσιαστικά) είναι 150 κιλά λόγο τετρακίνησης
ειναι στα 150 κιλα περιπου η διαφορα , αλλα δεν ξερω αν ειναι μονο λογω 4κινησης
(πχ ο κινητηρας εχει μεγαλυτερο τουρμπο, λογω των επιπλεον αλογων μπορει να εχει κι αλλα βαρυτερα μερη)ειναι σχετικα ελαφρυ το χαλντεξ και συμμαζεμενο σε διαστασεις, αλλα δεν παυει να εχει τα διαφορα παρελκομενα
επισης βαρος δινει και το dsg
το πιο βουβαλι golf ηταν το R32 με dsg , με 'μολις' 1600 κιλα σχεδον 100 κιλα πανω απο το s3..
δεν ξερω ποσο ζυγιζει ο 3.2, αλλα ο tfsi με τα ολα του (τουρμπο, i/c , υγρα) παει στα 155 κιλα και ειναι περιπου στα ιδια με τον V6 busso , το βαρος του οποιου μου ειχε αναφερει παλιοτερα ο τζουζεπεαρα το dsg σου δινει σιγουρα 70-80 κιλα , ισως και περισσοτερα
αν το αυτοκίνητο είναι τόσο καλορυθμισμένο όπως διαβάζω ότι είναι το megane rs δεν νομίζω να μας λείψει η τετρακίνηση
- 150 κιλά δεν τα λες και λίγα
στα αλογα που αναφερεις ενδεχομενως και να μη σου λειψει(αναλογα τον οδηγο), σε υπερβολες τυπου focus RS μπορει και να σου λειψει ακομα και στην πιστα
εξαρταται τι θελεις, και ποσο θες να ζοριζεσαι
εγω θα ξαναπω οτι οι δρομοι μας γλιστρανε για τοσα αλογα.. δεν θες τη 4κινηση μονο για τις δυσκολες συνθηκες, αλλα και για να μπορεις να βγαζεις καλυτερα τη δυναμη σου στο δρομο, χωρις να πρεπει να βασιζεσαι σε ηλεκτρονικα ή να κανεις οικονομια στο γκαζιεπισης αν σκοπευει καποιος να βελτιωσει και να παει στα 300+ αλογα το θεωρω αυτοκτονια να κανει κατι τετοιο σε μπροστοκουνητο
γενικα ομως την 4κινηση δεν τη βαζουν τοσο για τη πιστα (εκει ειμαι σιγουρος οτι το scirocco θα διασυρει) , αλλα για τον πραγματικο δρομο και στα 240 + αλογα πιστευω οτι θες 4κινηση αν κρινω απο καποια αυτοκινητα που εχω δει
το μπλοκε σιγουρα θα βοηθαει, αλλα δυστυχως δεν εχω αποψη επι του θεματος, μακαρι καποια στιγμη να εχω την ευκαιρια να οδηγησω megane rs
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αρα το dsg σου δινει σιγουρα 70-80 κιλα , ισως και περισσοτεραποσα κιλά παραπάνω είναι από ένα manual κιβώτιο?
πάντως τα σχόλια για την οδική συμπεριφορά του megane από τον ξένο τύπο είναι άριστα
GOLF R - SCIROCCO R