-
Καλορίζικο ...
Το θέμα δεν είναι ότι το έχεις μία εβδομάδα ...
Πόσα χλμ έχεις κάνει είναι ...
Μπορεί να έχει κάνει περισσότερα από όσα έκανε με το aircross συνολικά (οκ το χόντρυνα πολύ), αν το παίρνει στη δουλειά και κάνει τις διαδρομές που κάνει λόγο δουλειάς!!!
-
Αν ήμουν moderator θα άλλαζα το τίτλο του θέματος σε 'SEAT Leοn ΜΚIII (2013-2020)' για να υπάρχει και μία σωστή αντιστοιχία με το θέμα του νέου LEON.
-
#welldone_stormie
-
harisma23 wrote:
Τα εξουσιοδοτημένα δεν ασχολούνται με Vagcom και λοιπές πατέντες. Μπες σε VAG forums και θα βρεις τον τρόπο... Επίσης GIYF !
χμμμ...δυσκολεύουν τα πράγματα. Στο SEAT CLUB η πληροφορία για τα VAGCOM είναι άπειρη και γεμάτη παγίδες. Είχα την εντύπωση ότι και στα συνεργεία τα 'πειράζουν' αυτά.
Όπως σου είπα τα εξουσιοδοτημένα ούτε για πλάκα δεν αγγίζουν VAGcom, όπως και αντίστοιχα σε όλες τις άλλες εταιρίες (π.χ. Ford και Forscan). Κατά τ' άλλα παγίδες δεν υπάρχουν, αλλά θέλει διάβασμα και προσοχή. Και κόσμος πρόθυμος να βοηθήσει πάντα βρίσκεται μέσα στα clubs.
-
Για το vagcom μπορεί να σε βοηθήσει ο χρήστης stefan147, που το έχει και έχει κάνει και πολλές μοντίφες στο δικό του Leon Cupra. Αν δεν τον βρεις εδώ, μπορείς να του στείλεις PM στο petrolheads.gr που γράφει περισσότερο.
-
Αν ήμουν moderator θα άλλαζα το τίτλο του θέματος σε 'SEAT Leοn ΜΚIII (2013-2020)' για να υπάρχει και μία σωστή αντιστοιχία με το θέμα του νέου LEON.
Done!
-
Danke φίλε!...
-
Για το vagcom μπορεί να σε βοηθήσει ο χρήστης stefan147, που το έχει και έχει κάνει και πολλές μοντίφες στο δικό του Leon Cupra. Αν δεν τον βρεις εδώ, μπορείς να του στείλεις PM στο petrolheads.gr που γράφει περισσότερο.
Έχει αποχωρήσει ο stefan147 από το petrolheads και είχε ζητήσει να διαγραφούν και όλες οι δημοσιεύσεις του από ότι έχω καταλάβει...
-
Μου αρέσει ρε καταιγίδα που σου λέγαμε όλοι ότι παίρνεις καλύτερο αυτοκινητο από το C3 Aircross κι εσύ επέμενες ότι ήταν οπισθοχώρηση... Φαντάζομαι ότι τώρα κατάλαβες τι σου λέγαμε.
Καλοτάξιδο και πάλι!
-
-
Γνώριμο αυτοκίνητο...
-
Ευχαριστώ παίδες!
Από ποιόν έμπορο το πήρες? Ήταν εξυπηρετικοί?
SEAT Makris
-
Ευχαριστώ.
Όταν έψαχνα και εγώ με είχαν τσιγκλίσει κάτι τρελές προσφορές που έβγαζαν για το απερχόμενο μοντέλο, FR Plus στα 19500 χιλ!!!
Τι εγγύηση σου έδωσαν; Αυτόματο;
Μηχανικό & εγγύηση 4 χρόνια (2+ 2 χρόνια δώρο).
-
-
thanks!
-
Κάπου στα 16k
-
Φίλε Urban Silver, ασημί μεταλλικό.
-
Α ρε Storm σε ζηλεύω, κάθε χρόνο και διαφορετική καινουργίλα! Αυτό το τελευταίο πάντως προβλέπω να το παντρεύεσαι, για τα δικά σου δεδομένα βέβαια.... Σου εύχομαι πενταψήφιο ετήσιο αριθμό ευχάριστων χιλιομέτρων!
thank you...
-
Σε ευχαριστώ φίλε.
-
Realzeus thanks
SEAT León Mk3 (2013-2020)