-
Σιγα ρε παιδια το απιστευτο και το πανεμορφο,κοψτε κατι,ενα τυπικο σχεδιο ειναι ,κατα γενικη ομολογια τιποτα το ιδιαιτερο,το πισω μερος δε προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει ετσι οπως το εχουν σχεδιασει.
Το εσωτερικο ειναι ωραιο οντως.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Σιγα ρε παιδια το απιστευτο και το πανεμορφο,κοψτε κατι,ενα τυπικο σχεδιο ειναι ,κατα γενικη ομολογια τιποτα το ιδιαιτερο,το πισω μερος δε προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει ετσι οπως το εχουν σχεδιασει.Ενώ το Scirocco είναι σχεδιασμένο με βάση το χρυσό λόγο φ και το Museo Del Prado
προτίθεται να του παραχωρήσει θέση εκθέματος υψηλής αισθητικής.Μια χαρά είναι και τα 2, το CRZ χάνει λίγο με τις 16άρες. Ο christos.dimmou έχει σαν avatar βέβαια
το πως πραγματικά έπρεπε να βγει το CRZ. -
Ξεχωριστά και διαφορετικά το καθένα απο τα coupe της αγοράς. Το καθένα δική του σχεδίαση, τεχνολογία και ... φίλους/εχθρούς.
Εμφανησιακά το CRZ μ' αρέσει αρκετά αλλά όχι να νιώθω και το ρήγος απο την συγκίνηση! -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Σιγα ρε παιδια το απιστευτο και το πανεμορφο,κοψτε κατι,ενα τυπικο σχεδιο ειναι ,κατα γενικη ομολογια τιποτα το ιδιαιτερο,το πισω μερος δε προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει ετσι οπως το εχουν σχεδιασει.
Ενώ το Scirocco είναι σχεδιασμένο με βάση το χρυσό λόγο φ και το Museo Del Prado
προτίθεται να του παραχωρήσει θέση εκθέματος υψηλής αισθητικής.Μια χαρά είναι και τα 2, το CRZ χάνει λίγο με τις 16άρες. Ο christos.dimmou έχει σαν avatar βέβαια
το πως πραγματικά έπρεπε να βγει το CRZ.Το οποίο αν είχε βγει έτσι θα μας είχαν φάει κάποιοι ότι η Honda αντιγράφει την Audi. Τεχνικά περιμένα περισσότερα από το υβριδικό κομμάτι του οχήματος. Οπτικά με ικανοποίησε απόλυτα. Αντίστοιχα όμορφο ΙΜΗΟ (brutally όμορφο) είναι και το Rocco ειδικά στο πίσω μέρος που πρακτικά ξεχειλίζει δεξιά και αριστερά.
-
...
Ενώ το Scirocco είναι σχεδιασμένο με βάση το χρυσό λόγο φ και το Museo Del Prado
προτίθεται να του παραχωρήσει θέση εκθέματος υψηλής αισθητικής.Μα προφανώς!
Για να μην πιάσουμε την αισθητική καλλιέργεια του καλουπιού της Γκόλφως, που εννοείται, μοιάζει με γλυπτό.
-
Σαν κάτοχος Scirocco μπορώ να πώ ότι αν είχε βγεί ένα χρόνο πρίν με καλύτερο κινητήρα κι όχι υβριδικο μπορεί και να το επέλεγα έναντι του Scirocco.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το εσωτερικό με τα πολλά μπιμπιλίκια...θέλω απλά πράγματα με εργονομία κι όχι πολλά κουμπάκια-φωτάκια κλπ. Είμαι λάτρης των κλασσικών γραμμών τι να κάνουμε
Αν δε έβγαινε και κανένα 2lt Type R ή έστω 1800 με παραπάνω από 140hp θα ήταν best seller.
Στην ελληνική αγορά όμως δεν έχουμε τα ίδια γούστα με τον υπόλοιπο πλανήτη
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Είναι όντως απίστευτο!Άνετα το επέλεγα...
μου αρέσει που ότι αυτοκίνητο και να ποστάρουμε σου αρέσει...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
το πως πραγματικά έπρεπε να βγει το CRZ.Το οποίο αν είχε βγει έτσι θα μας είχαν φάει κάποιοι ότι η Honda αντιγράφει την Audi. Τεχνικά περιμένα περισσότερα από το υβριδικό κομμάτι του οχήματος. Οπτικά με ικανοποίησε απόλυτα. Αντίστοιχα όμορφο ΙΜΗΟ (brutally όμορφο) είναι και το Rocco ειδικά στο πίσω μέρος που πρακτικά ξεχειλίζει δεξιά και αριστερά.
Μονίμως υπάρχει η γκρίνια οτι κάποιος αντέγραψε κάποιον άλλον. Λες και η Audi έχει κάνει
registered trademark την τραπεζοειδή μάσκα.Τα 2 αυτοκίνητα στα concept τους ήταν πανέμορφα.
Είτε το Scirocco με το πανέμορφο iRoc (αυτό μάλιστα! )
είτε η Honda με το CrZ Sport HC.Έγω αν έπαιρνα κάποιο απο τα 2 θα σκεφτόμουν τα εξής :
Το Scirocco είναι πολύ ωραίο σε λευκό/πράσινο με τις ανθρακί ζάντες τις MTM.
Το CRZ(eto) είναι ωραίο σε λευκό με τις Type R ζάντες ή σε κόκκινο με 1 ίντσα χαμηλότερη
για πιο συγκρατημένο αποτέλεσμα. -
Έγω αν έπαιρνα κάποιο απο τα 2 θα σκεφτόμουν τα εξής :
Το Scirocco είναι πολύ ωραίο σε λευκό/πράσινο με τις ανθρακί ζάντες τις MTM.
Το CRZ(eto) είναι ωραίο σε λευκό με τις Type R ζάντες ή σε κόκκινο με 1 ίντσα χαμηλότερη
για πιο συγκρατημένο αποτέλεσμα.Το οτι στο Honda θα άδειαζε η μπαταρία στην δεύτερη διαδοχική προσπέραση και θα γινόσουν πίτα με τον απέναντι δεν θα το σκεφτόσουν;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είναι όντως απίστευτο!
Άνετα το επέλεγα...
μου αρέσει που ότι αυτοκίνητο και να ποστάρουμε σου αρέσει...
Πρέπει να πάρω άδεια από κάποιον για να γράψω, ότι μ'αρέσει σχεδιαστικά το CR-Z?
-
@ REALZEUS
Το ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο μύθος μήπως σου έχει περάσει από το μυαλό?
Εξηγούμε. Την ίδια φιλοσοφία λειτουργίας θα την βρεις και στο HCH II. Σίγουρα στο προσπέρασμα καταναλώνεις ενέργεια αλλά αν ήταν σε δύο sprint να αδειάσεις τις μπαταρίες..... τότε δεν θα το συζητάγαμε καθόλου.
Προσωπικά όποτε θέλησα να πατήσω το HCH II παρατήρησα πολύ απλά ότι το σύστημα επιλέγει μία πολύ πιο επιθετική πολιτική εκφόρτισης - επαναφόρτισης. Φυσικά και η κατανάλωση ανεβαίνει στην περίπτωση αυτή.
Τώρα θα μου πεις ότι έχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα στους συσσωρευτές. Ίσως αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ηλεκτροκινητήρας είναι rated στα 13 HP και όχι 20 HP δεν βλέπω πως αυτό θα προκαλούσε τόσο σημαντικές διαφορές.
ΥΓ. Το CR-Z στηρίζεται κυρίως στον βενζινοκινητήρα και λιγότερο στο ΙΜΑ και είναι ίσως το όχημα με το υψηλότερο λόγο απόδοσης βενζινοκινητήρα / συνολική απόδοση. Θεωρώ αδύνατες τις μετρήσεις που αναφέρει το γνωστό περιοδικό για έναν και μόνον λόγο. Πουθενά (εκτός σε κάτι εξωφρενικά χαμηλές στροφές που κανείς νοήμων δεν θα κρατούσε το κιβώτιο) ο ηλεκτροκινητήρας δεν διπλασιάζει την ροπή στο τροχό. Γιατί αν κάποιος βάλει τα νούμερα φαντάζει ότι χωρίς τον ηλεκτροκινητήρα η διαθέσιμη ροπή στο τροχό είναι πρακτικά η μισή. Πως το συγκεκριμένος τύπος το πέτυχε? Δεν γνωρίζω αλλά δεν είναι και πολύ δύσκολο να πεις και ψέματα στην Ελλάδα σήμερα.
ΥΓ 2. Κατέβασμα σχέση στο κιβώτιο (οδήγηση ως ένα φυσιολογικό coupe) προσφέρει τόσο την απαραίτητη ιπποδύναμη με αποτέλεσμα την σχετική ζωντάνια. Περισσότερα όταν το οδηγήσω το τουτού οπότε και σκοπεύω να προσπαθήσω ακριβώς αυτό που περιγράφεται (να του αδειάσω τις μπαταρίες...).
-
Ανταλλάξαμε mails σχετικά με αυτό το θέμα με τον συγκεκριμένο συντάκτη και δεν έχω κανέναν λόγο να τον αμφισβητώ. Τα υβριδικά κάνουν για πόλη που το φρενάρισμα φορτίζει τις μπαταρίες. Σε μια ανάβαση που για 10 χιλιόμετρα δεν ακουμπάς φρένο, έχεις μέινει από μπαταρία στις 3 πρώτες στροφές...
-
Άν το οδηγείς με καταιγίδα λέτε να φορτίζει? Κάποιος θα έχει παρατηρήσει το φαινόμενο στο κινητό του.
-
E αφου το πε το ντραιβ , τελος κλειδωστε κ το τοπικ να τελειωνουμε ...Σε ολη την ευρωπη δεν αναφερουν τιποτα , αλλα εδω ο μεγαλος δημοσιογραφος του ντραιβ αποκαλυψε τετοιο θεμα αρα σαφως κ ισχυει...
-
Ρε Δία σοβαρά και μένα μου κάνει εντύπωση που κανένα τεστ που έχω διαβάσει/δει δεν αναφέρει το παραμικρό. Να μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο έντυπο έχει λιγουλάκι βεβαρυμένο ποινικό μητρώο σε περιπτώσεις baloney...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε μια ανάβαση που για 10 χιλιόμετρα δεν ακουμπάς φρένο, έχεις μέινει από μπαταρία στις 3 πρώτες στροφές...Αυτό θα ήταν αλήθεια αν στα υβριδικά οι μπαταρίες φορτίζονταν αποκλειστικά από το φρενάρισμα. Στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει οπότε ο ισχυρισμός που κάνεις είναι λάθος.
ΥΓ. Αφού διαβάζεις Drive άσε τα τεχνικά θέματα και πες μας τίποτα πιο ψυχαγωγικό, πχ μετά τις φράσεις SUVλάκι, λίζα, τσιρότο κλπ έχουμε καμία νέα, πχ 'τζιρίζει' (CR-Z) κλπ? (δεν είμαι καλός στο σπορ αυτό πάντως, το παραδέχομαι).
-
http://www.crzforum.com/forum/general-d ... acing.html
-
Εμένα δεν μου κάνει καμιά εντύπωση, οι έλληνες είμαστε πολύ ζμπορΤ. Πλέον το δεξί πόδι το χρησιμοποιώ μόνο για φρένο, στο πεντάλ γκαζιού έχω βάλει μια πέτρα για να μην χάνω σε αίσθηση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αφού διαβάζεις Drive άσε τα τεχνικά θέματα και πες μας τίποτα πιο ψυχαγωγικό, πχ μετά τις φράσεις SUVλάκι, λίζα, τσιρότο κλπ έχουμε καμία νέα, πχ 'τζιρίζει' (CR-Z) κλπ? (δεν είμαι καλός στο σπορ αυτό πάντως, το παραδέχομαι).To Drive αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο ελληνικο περιοδικο αυτοκινητου (οχι τεχνικο).Δεν εχει καμια σχεση με το Drive πριν 2 χρονια.Εχουν αλλαξει τα παντα απο τη βαση, αν διαβασεις τα τελευταια τευχη θα με θυμηθεις
-
ναι εε? μου κινησες το ενδιαφερον
NEO HONDA CR-Z