Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4
    • 1
    • 2
    • 30
    • 31
    • 32
    • 33
    • 34
    • 155
    • 156
    • 32 / 156
    Περί αυτοκίνησης
    256
    3105
    10482
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      christos-lappas last edited by

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και γώ!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Z
        zorz last edited by

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
        Οτι παπακι το οποιο το καταδίωκε περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ μπήκε στο αντιθετο ρευμα και επεσε σε διερχομενο αυτοκινητο;;;
        Και τι σχεση εχουν οι καμερες μ αυτο;;;
        Ποσο συχνα περνανε παπακια σ εκεινο το σημειο και πεφτουν σε διερχομενα αυτοκινητα σ εκεινο το σημειο και μας τονιζουν οτι αυτο συμβαινει συχνα σ εκεινη την περιοχη;;;

You can run but you cannot hide...

• W
          wagner669 last edited by

Ο χρήστης zorz έγραψε:

Οτι παπακι το οποιο το καταδίωκε περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ μπήκε στο αντιθετο ρευμα και επεσε σε διερχομενο αυτοκινητο;;;
          Και τι σχεση εχουν οι καμερες μ αυτο;;;
          Ποσο συχνα περνανε παπακια σ εκεινο το σημειο και πεφτουν σε διερχομενα αυτοκινητα σ εκεινο το σημειο και μας τονιζουν οτι αυτο συμβαινει συχνα σ εκεινη την περιοχη;;;

You can run but you cannot hide...

Αυτον τον τυπο θελω να τον πετυχω καποια στιγμη.... με το χερρι θα ναι;;; ....με κανα ροπαλο μπεϊς-μπολλ θα ναι;; ....με βαριοπουλα θα ναι;;; πάντως για καλο δεν θα ναι!

Ειναι ο σουπερ γαμαω-πιδαω-αποτυχημένος-κλωνος/κλωουν-του-αλλου-γαμαω-πιδαω-Τσακ-Νορις....
          Και οι μπατσοι ειναι σουπερ και οι μικροαπατεωνες δεν εχουν που να πανε... και τετοια!

Υ.Γ. Ο Τσακ Νορις ειναι τοσο γρηγορος που εχει καταφερει να κλειδωθει εξω απο το σπιτι του, ενω ηταν ακομα μεσα σ αυτο....

• A
            avel last edited by

Ο χρήστης eleos έγραψε:
            To βιντεακι κακως το εσβησες. Κανονικα θα επρεπε να το κανεις upload στο youtube.

Α, με την ευκαιρία...

Εξαιρετικό αυτό το προγραμματάκι: http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec

Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

• P
              pipinos1976 last edited by

Ένα ενδιαφέρον άρθρο στα ΝΕΑ σήμερα:

Πρόστιμα μισού δισ. σε οδηγούς
              Από τον Ιούνιο οι ηλεκτρονικές κλήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Εθνική Οδό Αθηνών- Πατρών
              ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr
              ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Έρχονται οι ηλεκτρονικές κλήσεις της Τροχαίας: από τον Ιούνιο οι τροχονόμοι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Εθνική Οδό Αθηνών- Πατρών θα εφοδιασθούν με ειδικά μηχανήματα, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα μπλοκάκια και με αυτά οι παραβάσεις που θα βεβαιώνουν, θα καταγράφονται απευθείας σε έναν κεντρικό υπολογιστή.

Στόχος είναι να περιορισθούν οι κλήσεις που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σβήνονται και να εισπράττονται όσο γίνεται περισσότερα πρόστιμα.

Το ποσό των προστίμων που βεβαιώνεται μαζί με τις παραβάσεις του ΚΟΚ δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Το 2009 οι παραβάσεις για διάφορες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας έφτασαν τις 1.900.496, ενώ τα βεβαιωμένα πρόστιμα άγγιξαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ (491.898.000.). Το 2010 το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ζητήσει μηδενική ανοχή στις τροχαίες παραβάσεις και ήδη το πρώτο τετράμηνο του έτους έχει βεβαιωθεί διπλάσιο ύψος προστίμων σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα, πέρσι. Μόνο τον Ιανουάριο του 2010 βεβαιώθηκαν πρόστιμα αξίας 46.379.960 εκατομμυρίων ευρώ όταν το αντίστοιχο ποσό τον ίδιο μήνα, το 2009, ήταν περίπου 25 εκατομμύρια.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ετοιμάζεται να εφαρμόσει το σύστημα των ηλεκτρονικών κλήσεων από τον Ιούνιο. Οπως εξηγεί στα «ΝΕΑ» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρης Τασούλας, «πρόκειται για πρόγραμμα που έχει αναπτυχθεί σε δύο ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και η πιλοτική εφαρμογή του θα αρχίσει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, την Εθνική Οδό Κορίνθου- Πάτρας και πιθανόν θα συμπεριλαμβάνει και την Αττική Οδό».

Τέρμα οι χάρτινες
              Η Τροχαία πλέον δεν θα κόβει χάρτινες κλήσεις, η οποία πολύ εύκολα σχιζόταν ή διαγραφόταν με την ανοχή διοικητών αστυνομικών τμημάτων και με τις πιέσεις πολιτικών. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που διατηρεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «αγαπημένες» παραβάσεις των οδηγών είναι η παραβίαση των σημάνσεων, η υπερβολική ταχύτητα, η μη χρήση ζώνης ασφαλείας, ενώ χιλιάδες καταλαμβάνονται κάθε χρόνο να οδηγούν μεθυσμένοι.

Με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα οι τροχονόμοι θα εφοδιαστούν με μηχανήματα παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται από τη Δημοτική Αστυνομία σε αρκετούς δήμους της χώρας για την καταγραφή της παράβασης της παράνομης στάθμευσης. Απευθείας στα κεντρικά
              Τα νέα όμως μηχανήματα της Τροχαίας θα έχουν τη δυνατότητα καταγραφής σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμη και στις εθνικές οδούς και το πρόστιμο θα καταγράφεται κατευθείαν σε κεντρικό τερματικό, το οποίο θα βρίσκεται στην έδρα τού κατά τόπου τμήματος της Τροχαίας. Από εκεί θα ενημερώνεται αυτόματα και το τερματικό του υπουργείου, ενώ ο παραβάτης θα λαμβάνει την κλήση είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά.

«Σε αυτή την περίπτωση θα είναι αδύνατη η διαγραφή του προστίμου και οι όποιες χάρες γίνονταν μέχρι τώρα», εξηγεί ο κ. Τασούλας.

Πρόθεση ωστόσο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να ζητήσει από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τη μείωση των προστίμων του ΚΟΚ, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις θεωρούνται «εξοντωτικά». «Με τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης ορισμένα πρόστιμα είναι υπερβολικά και ίσως θα πρέπει να εξετάσουμε τη μείωσή τους σε χαμηλότερα επίπεδα», επισημάνουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ»

Με τις ηλεκτρονικές κλήσεις θα είναι αδύνατη η διαγραφή του προστίμου και οι όποιες χάρες γίνονταν μέχρι τώρα», λένε από την Τροχαία

Ερωτάται τώρα ο κόσμος του forum και κυρίως ο Υπουργός Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη. Έχουμε ή δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης; Γιατί θα είναι αδύνατη η διαγραφή του προστίμου όπως γράφει και το άρθρο; Παρανομεί ή όχι ο κ. Υπουργός;

Ευχαριστώ.

• K
                kotetsi last edited by

Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
                Ένα ενδιαφέρον άρθρο στα ΝΕΑ σήμερα:

[...]

Ερωτάται τώρα ο κόσμος του forum και κυρίως ο Υπουργός Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη. Έχουμε ή δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης; Γιατί θα είναι αδύνατη η διαγραφή του προστίμου όπως γράφει και το άρθρο; Παρανομεί ή όχι ο κ. Υπουργός;

Ευχαριστώ.

«Scripta manent» ή επί το ελληνικότερον «ό,τι γράφει δεν ξεγράφει».

• P

Το ενδιαφέρον πάντως είναι η καταστρατήγηση ενός νόμου χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να αντιδρά και χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται. Τουλάχιστον, αυτομάτως καταλαβαίνουμε ποια κόμματα έχουν ψηφίσει οι Έλληνες και γιατί δεν αντιδρούν (για το forum δεν το συζητώ, πιο υποταγμένο και νομιμοφανές δύσκολα να βρεθεί - εξαιρώ τους γκαζιάρηδες ηθικούς που ενοχλούνται όταν ανακλύπτουν ότι τρέχουν και άλλοι εκτός από αυτούς). Εδώ, θα πει κανείς, δεν αντιδρούν σε όσα ήρθαν και θα αντιδράσουν για τον ΚΟΚ; Βρε αδελφέ, ας δώσουμε εκεί το μισό Αιγαίο να μην μας ενοχλούν οι Τούρκοι. Ας δώσουμε και τη Μακεδονία και τη Ήπειρο να χαλαρώσουμε και βορείως. Μας αρκεί η Αθήνα και η Μύκονος και όλα τα άλλα ας τα πάρουν.

Είμαι και 100% σίγουρος ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει καταλάβει ακόμα το ρόλο της ομάδας Δίας. Αλήθεια, τους έχει κοιτάξει κανείς να δει τι κάνουν; Βόλες στο Ηράκλειο γύρω γύρω από τις καφετέριες, ειδικά τα βράδια, γράφουμε και κανένα παπάκι για κράνος ή καμιά ζώνη σε κανέναν ξεχασμένο, σταματάμε για έλεγχο αν πετύχουμε κανέναν πιτσιρικά με φιμέ και... τέρμα. Σίγουρα στην αντίληψή τους δεν έχουν πέσει οχήματα Diesel με ξένες πινακίδες, σίγουρα την ώρα που περνάνε κάθετα τη Σωτήρος στον Πειραιά και στους 4 το μάτι που θα έβλεπε τους παρεμπόρους δακρύζει χωρίς λόγο, σίγουρα έρχονται σε οργασμό την ώρα που πίνουν καφέ και τρώνε σάντουιτς και γι' αυτό τυφλώονται και δε βλέπουν τους τύπους στα φανάρια που πλένουν παρπρίζ. Αλλά ξέχασα, αυτοί κόβουν αποδείξεις ή η φοροδιαφυγή τους δεν ενδιαφέρει το κράτος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κόψουμε το μισθό των Ελλήνων, να αυξήσουμε τις εισφορές τους, ώστε το ΕΣΥ να εξυπηρετεί πιο άνετα τους Πακιστανούς και τους γύφτους*.

Ευχαριστώ.

• Πριν 2 χρόνια περιμένω να εξεταστώ στο Κρατικό Νικαίας που εφημερεύει. Μετά από 5 ώρες αναμονής (πήγα 17.00 και μπήκα 22.20), έρχεται μια οικογένεια γύφτων, μπαίνει μπροστά και παίρνει τη σειρά μας. 1-2 διαμαρτυρήθηκαν. Τότε, έρχεται η ασφάλεια του νοσοκομείου, αυτοί οι ξεφτιλισμένοι με την κρατική εξουσία δηλαδή, και αντί να διώξουν αυτούς που είχαν μπει παράνομα, έκαναν τα στραβά μάτια και μας συμβούλευαν να κάνουμε υπομονή. Σε ερώτησή μου τι θα κάνουν αν μπω μέσα κι εγώ, απάντησαν ότι θα με συλλάβουν και θα με παραδώσουν στην ΕΛΑΣ...!!! Έτσι, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Όσοι χαλάνε τη συνταγή, δηλαδή αντιδρούν στην υποδούλωση, συλλαμβάνονται. Για να μην αναφέρουμε ότι εξετάσεις κτλ τα πλήρωσα κανονικά γιατί το Κρατικό (κράτος) δεν είναι συμβεβλημένο με το ΙΚΑ (κράτος). Ε, λοιπόν, αλλαγή ονόματος σε Ταχίρ Μήτσι και τα προβλήματα λύνονται επιτόπου.
                  • P

Και μιας και το ξεκίνησα το θέμα. Κοιτάξτε τον πίνακα από τη δημοσίευση στα ΝΕΑ:

Κλήσεις Τροχαίας 2009-2010

Μέσα στο 2010 θα συγκεντρωθούν ~680.000.000 € από κλήσεις. Φανταστείτε τι πάρτι έχει στηθεί και γιατί η ομάδα Δ δεν κυνηγάει εγκληματίες και παράνομους αλλοδαπούς, αλλά κάνει ελέγχους μόνο σε Έλληνες.

Ευχαριστώ.

• A
                      aserf last edited by

Αντε ν΄ αρχίσουν να πέφτουν συγχότερα κλήσεις και για παραποίηση πινακίδων (π.χ. θαμπό κρύσταλλο) μπας και μερικοί μερικοί βάλουν μυαλό και τα αφαιρέσουν

• L
                        lokatzis last edited by

Η υπερβολή και το μένος σε όλο του το μεγαλείο. Ναι, έχουν αυξηθεί οι κλήσεις, αλλά μη βγάλουμε και άχρηστες τελείως τις περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ. Έχουμε ακούσει για διάφορα περιστατικά που επενέβησαν λόγω παρατηρητικότητας ή/και ταχύτητα προσέγγισης τόπων συμβάντων.

Γενικότερα, σε αρκετά που γράφεις έχεις δίκιο. Αλλά, πλέον, το έχεις χάσει το παιχνίδι πριν ξεκινήσει κάποιος να διαβάζει μια δημοσίευσή σου λόγω της απολυτότητάς σου και της μονόπλευρης θεώρησης σου των πραγμάτων.

• P

Θα έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις εάν:

1. Το Πάσχα του 2011 έχουμε μικρότερη εγκληματικότητα από το Πάσχα του 2010. Τα πονηρά στοιχεία πριν και μετά το Πάσχα δεν με πείθουν. Οι ληστείες αυξάνουν το Πάσχα λόγω ύπαρξης χρήματος στην αγορά και αυξημένων στόχων.

2. Δημοσιευθούν τα στοιχεία της Δίας και δούμε πόσες συλλήψεις παράνομων εμπόρων έχουν γίνει, πόσες συλλήψεις εγκληματιών, πόσες κλήσεις έχουν κοπεί, πόσοι έλεγχοι έχουν γίνει και σε πόσους από αυτούς οι ελεγχθέντες είναι Έλληνες. Κατάλαβες που το πάω; Αν σε 100 ελέγχους έχουμε 95 Έλληνες, τότε, απλά ΔΕΝ κάνουν τη δουλειά τους γιατί η αναλογία πληθυσμού είναι πλέον διαφορετική.

3. Η εγκληματικότητα στις περιοχές που περιπολούν (εξαιρώ το κέντρο της Αθήνας) έχει μειωθεί, όπως στην Πειραιώς, στου Ψυρρή κτλ. Αν δεν έχει μειωθεί εκεί, τότε, κάνουν επιχειρήσεις σε λάθος περιοχές και προσπαθούν να μειώσουν το 1 και αφήνουν τα 100.

4. Αρχίσει το Υπουργείο Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη να δίνει στοιχεία της εγκληματικότητας όπως έκανε στο παρελθόν. Η απόκρυψη μόνο απάτη δείχνει και τίποτε άλλο.

Κλείνοντας, θέλω να δω τι θα γίνει σε λίγο καιρό όταν αρχίσουν τα service στις μηχανές και τα μηχανικά προβλήματα, οπότε αναγκαστικά οι περιπολίες θα μειωθούν. Δεν είμαι αρνητικός στο καθετί, αλλά όταν βλέπω αυτά που γίνονται (κυνήγι των Ελλήνων = €€€), δεν μπορώ παρά να το σχολιάσω. Άλλωστε, νιώθω καθημερινά στόχος του κράτους. Λεφτά μου χρωστάει και δε μου τα δίνει και τώρα θα μου τα δώσει μειωμένα, πράγμα που δε θα γινόταν αν με πλήρωνε κανονικά. Απειλή από την εγκληματικότητα νιώθω, πράγμα που δεν υπήρχε το '80 ή στις αρχές του '90. Προστασία από την ΑΛΑΣ δεν υπάρχει και όσες φορές μου έχουν κάνει 'κακό' λύση δε δόθηκε, ίσα ίσα που έχασα χρόνο. Κυνήγι από την ΑΛΑΣ βλέπω για να μαζέψουν χρήματα*. Τι άλλο να ζητήσω δηλαδή ως αφορμή για διαμαρτυρία;

Ευχαριστώ.

• Γαλάτσι, Γαλατσίου και Βεΐκου, Τρίτη απόγευμα (αν δεν κάνω λάθος). 3 μηχανές της Δίας φτάνουν στο φανάρι. 4 αυτοκίνητα στη σειρά, ο ένας παράνομος γιατί κάνει 2η σειρά για να στρίψει αριστερά. Σταματάνε αριστερά και δεξιά μου και με κοιτάνε καλά καλά και οι 3 συνεπιβάτες. Τους καρφώνω κι εγώ για να δω πού το πάνε. Εξήγησέ μου το γιατί γίνεται αυτό; Το αυτοκίνητο είναι Opel Astra, πάντα πλυμμένο, γυαλισμένο, είμαι ντυμένος φυσιολογικά με πουκάμισο, γυαλί ηλίου, το αυτοκίνητο έχει ανοιχτά παράθυρα και με βλέπουν καθαρά. Ούτε ματιά στους δίπλα. Σιγά μην ασχοληθούν με την ΜΒ που κάνει 2η σειρά. Σιγά μην ασχοληθούν με τον Αλβανό που προσπαθεί να σφηνωθεί ανάμεσα σε εμένα και το παρκαρισμένο δεξιά μου. Σιγά μην ασχοληθούν με την κοπέλα που περίμενε να στρίψει αριστερά. Καλά, για τους 2 Πακιστανούς που πλένουν τζάμια και πουλάνε προϊόντα δεν το συζητώ. Είναι αόρατοι για την ΑΛΑΣ. Από όλους αυτούς ποιος είναι κωλόπαιδο και πρέπει να τιμωρηθεί που υπάρχει; Μα ο 33 ετών Έλληνας που έχει χρήμα, μπορεί να δουλέψει, είναι κοντά στην ηλικία με τους αστυνομικούς = μας παίρνει να τον ρεζιλέψουμε για να καυλώσουμε κτλ κτλ που σχολιάζουμε εδώ και καιρό.
                          • S
                            stam69 last edited by

Πάντως, όσες φορές μέχρι τώρα έχω πετύχει τη ΔΙΑΣ στο δρόμο, είτε θα τρέχουν σαν τρελλοί με σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα χωρίς σειρήνα-φάρο (=δεν υπάρχει περιστατικό), είτε θα παραβιάζουν κόκκινα-προτεραιότητες κ.λ.π. είτε θα .. απολαμβάνουν καφεδάκι-τυροπιτούλα-σάντουιτς-παγωτάκι. Ποτέ δεν τους είδα να σταματούν και να γράφουν για trivial παραβάσεις που μειώνουν την ποιότητα ζωής όλων μας (π.χ. κατάληψη οδοστρώματος, παραβίαση κοινής ησυχίας, παρκάρισμα σε διαβάσεις πεζών κλπ). Δεν ξέρω τι θα κάνουν αν πέσουν σε ληστεία, αλλά καλά θα είναι να αρχίσουν να πείθουν τον Έλληνα-ραγιά ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτά που ξέρει, ακόμα και τα 'μικρά', και να ξεφεύγει.

• P

Ο χρήστης stam69 έγραψε:
                              Πάντως, όσες φορές μέχρι τώρα έχω πετύχει τη ΔΙΑΣ στο δρόμο, είτε θα τρέχουν σαν τρελλοί με σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα χωρίς σειρήνα-φάρο (=δεν υπάρχει περιστατικό), είτε θα παραβιάζουν κόκκινα-προτεραιότητες κ.λ.π. είτε θα .. απολαμβάνουν καφεδάκι-τυροπιτούλα-σάντουιτς-παγωτάκι. Ποτέ δεν τους είδα να σταματούν και να γράφουν για trivial παραβάσεις που μειώνουν την ποιότητα ζωής όλων μας (π.χ. κατάληψη οδοστρώματος, παραβίαση κοινής ησυχίας, παρκάρισμα σε διαβάσεις πεζών κλπ). Δεν ξέρω τι θα κάνουν αν πέσουν σε ληστεία, αλλά καλά θα είναι να αρχίσουν να πείθουν τον Έλληνα-ραγιά ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτά που ξέρει, ακόμα και τα 'μικρά', και να ξεφεύγει.

Βασικότερο όλων είναι αυτό που γράφεις στο τέλος. Ο ραγιάς να μην ξεφεύγει από πουθενά γιατί αυτός πρέπει να υποκύψει, αυτός μας χαλάει τη μανέστρα. Σκέψου να είναι και αριστερός δηλαδή... Το πρόβλημα της Ελλάδος θα λυθεί αυτόματα, αν γράψουν για στερεοφωνικό που παίζει δυνατά. Άλλωστε, στον πιτσιρικά θα δείξουν την ισχύ τους.

Μου φαίνεται ονειρεύεσαι δικτατορία κι εσύ, όπως και πολλοί ένστολοι...

Μία κουβέντα για εγκληματικότητα θα γράψεις; Τι λες; Να πιάσουν αυτόν που έκλεψε το σπίτι μου ή τον τύπο που παρκάρει παράνομα στη γωνία; Μα φυσικά θα απαντήσεις τον 2ο γιατί ο 1ος είναι Αλβανός, άρα κάτι που δεν γνωρίζεις, ούτε σε έχουν εκπαιδεύσει να βλέπεις σαν αντίπαλο. Αντίθετα, ο Έλληνας είναι αυτός στον οποίο πρέπει να επιβάλεις την εξουσία σου για να συνεχίσεις την αναπαραγωγή της εξουσίας. Άσε που τώρα που θα μπουν στο κράτος και οι μετανάστες θα είστε συνάδελφοι και θα πρέπει να υπηρετείτε παρέα τον ίδιο σκοπό.

Ευχαριστώ.

• C

Δηλαδή, αν δεν μαζέψουν πρώτα τους μετανάστες και δεν βρουν αυτούς που έκλεψαν το σπίτι σου (προφανώς ο superman και η παρέα του ), δεν πρέπει να βεβαιώνουν άλλες παραβάσεις.

• L
                                  lokatzis last edited by

Βασικότερο όλων είναι αυτό που γράφεις στο τέλος. Ο ραγιάς να μην ξεφεύγει από πουθενά γιατί αυτός πρέπει να υποκύψει, αυτός μας χαλάει τη μανέστρα. Σκέψου να είναι και αριστερός δηλαδή... Το πρόβλημα της Ελλάδος θα λυθεί αυτόματα, αν γράψουν για στερεοφωνικό που παίζει δυνατά. Άλλωστε, στον πιτσιρικά θα δείξουν την ισχύ τους.

Μου φαίνεται ονειρεύεσαι δικτατορία κι εσύ, όπως και πολλοί ένστολοι...

Μία κουβέντα για εγκληματικότητα θα γράψεις; Τι λες; Να πιάσουν αυτόν που έκλεψε το σπίτι μου ή τον τύπο που παρκάρει παράνομα στη γωνία; Μα φυσικά θα απαντήσεις τον 2ο γιατί ο 1ος είναι Αλβανός, άρα κάτι που δεν γνωρίζεις, ούτε σε έχουν εκπαιδεύσει να βλέπεις σαν αντίπαλο. Αντίθετα, ο Έλληνας είναι αυτός στον οποίο πρέπει να επιβάλεις την εξουσία σου για να συνεχίσεις την αναπαραγωγή της εξουσίας. Άσε που τώρα που θα μπουν στο κράτος και οι μετανάστες θα είστε συνάδελφοι και θα πρέπει να υπηρετείτε παρέα τον ίδιο σκοπό.

Ευχαριστώ.

Το 'κόλλημά' σου ότι όλοι έχουμε πέσει θύματα μιας παγκόσμιας συνωμοσίας ώστε να κυνηγάμε τους Έλληνες και να αδιαφορούμε για τις παρανομίες Αλβανών-Πακιστανών ξεπερνά σε σύλληψη ακόμα και υπερπαραγωγές επιστημονικής φαντασίας

Υ.Γ.: Νομίζω ότι ο stam69 είναι στρατιωτικός. Το να κατηγορείς στρατιωτικό ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να θεωρεί τους Έλληνες εχθρό και τους Αλβανούς άκακους μάλλον συγκαταλέγεται στα ανέκδοτα.

• P

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
                                    Δηλαδή, αν δεν μαζέψουν πρώτα τους μετανάστες και δεν βρουν αυτούς που έκλεψαν το σπίτι σου (προφανώς ο superman και η παρέα του ), δεν πρέπει να βεβαιώνουν άλλες παραβάσεις.

Μπες στο θέμα γιατί είσαι εκτός. Αναφερόμαστε στην ομάδα Δίας. Η Δίας δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Η Τροχαία γράφει τροχαίες παραβάσεις. Τα Α.Τ. κυνηγούν το έγκλημα και κάνουν και άλλες δουλειές. Επειδή δεν έφταναν, φτιάξαμε τη Δίας. Αν η Δίας κάνει ότι και η Τροχαία, ποιος θα ασχοληθεί με το έγκλημα;

Από ειρωνείες πας καλά, αλλά από άποψη ή σκέψη δε βλέπω τίποτε. Για προτάσεις δε... ας το αφήσουμε.

Ευχαριστώ.

• C

Από ειρωνείες πας καλά.

Έχω καλό υλικό.

• P

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
                                        Το 'κόλλημά' σου ότι όλοι έχουμε πέσει θύματα μιας παγκόσμιας συνωμοσίας ώστε να κυνηγάμε τους Έλληνες και να αδιαφορούμε για τις παρανομίες Αλβανών-Πακιστανών ξεπερνά σε σύλληψη ακόμα και υπερπαραγωγές επιστημονικής φαντασίας

Υ.Γ.: Νομίζω ότι ο stam69 είναι στρατιωτικός. Το να κατηγορείς στρατιωτικό ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να θεωρεί τους Έλληνες εχθρό και τους Αλβανούς άκακους μάλλον συγκαταλέγεται στα ανέκδοτα.

Φέτος είδα πριν κάτι ημέρες περιπολικό να μαζεύει έναν αλλοδαπό που είχε βγει για βόλτα στη μέση της Λ. Κηφισού. ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο δεν είδα, ούτε έναν έλεγχο. Αντιθέτως, έχω τουλάχιστον 10 μαρτυρίες φίλων ότι τους σταμάτησαν για έλεγχο από τη Δίας. Δοκίμασέ το και μόνος σου. Πάρκαρε παράνομα στην Ερμού. Θα σε μαζέψουν σε χρόνο dt. Τους παράνομους πωλητές ούτε καν θα τους δουν. Θες να το κάνεις στον Πειραιά στη Σωτήρος; Θες να το δοκιμάσουμε στο Κερατσίνι; Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο 100%.

Όσο για το ΥΓ δεν το συζητώ. Φαντάζομαι και ο Παπαδόπουλος που μιλούσε για εσωτερικό κίνδυνο και άλλες αρλούμπες δεν είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου. Ούτε οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του. Κατ' επέκταση και ο Πινοσέτ ήταν θεόπνευστος και ενεργούσε σωστά κυνηγώντας ψεύτικους συμπατριώτες του. Το ότι είναι στρατιωτικός πώς εξασφαλίζει εκ των προτέρων ότι δεν έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου; Δηλαδή αν ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ θα την είχε πατήσει; Κάνε μια λίστα επαγγελμάτων που παθαίνουν πλύση και άλλων που δεν παθαίνουν για να ξέρουμε εκ των προτέρων και να μην παιδευόμαστε να κρίνουμε ατομικά.

Λοιπόν, εξηγώ αυτό που δεν κατάλαβες. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια συγκεκριμένη ιδεολογία. Συνήθως, η ιδεολογία του τον επηρεάζει ως προς την κρίση του. Αυτό που είδα στο post που σχολίασα και σε αρκετά ακόμα, είναι το εξής πολύ απλό: ξεχνάμε την σοβαρή παρανομία και ασχολούμαστε με τις μικρο-παρανομίες που βλέπουμε τριγύρω μας και αυτό γιατί δεν έχουμε συνηθίσει την παρουσία των αλλοδαπών ή το σοβαρό έγκλημα και θεωρούμε πως το μόνο που υπάρχει είναι ο γείτονας που μας έφαγε τη θέση στάθμευσης. Όλα γυρίζουν γύρω από τον μικρόκοσμό μας δηλαδή, χωρίς ευρύτερη εικόνα της κοινωνίας. Το παρκάρισμα, λοιπόν, είναι γελοίο και να το σχολιάζουμε γιατί μόνο δυνητικά μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος. Από τον παράνομο που πουλάει προϊόντα όμως γίνονται σοβαρές παρανομίες, όπως η παράνομη είσοδος στη χώρα, πράγμα που θα έπρεπε θεωρητικά να ενοχλεί έναν στρατιωτικό, η φοροδιαφυγή που θα έπρεπε να ενοχλεί όλους μας, το παρεμπόριο που ενοχλεί τους εμπόρους, αλλά και εμάς που μας απολύουν οι επιχειρήσεις γιατί δεν έχουν δουλειά κτλ. Δεν βλέπω όμως τον κόσμο να αναφέρεται στο γεγονός ότι η Δίας δεν τους κυνηγάει αυτούς. Απλά ΟΛΟΙ εκτός εμού, αναφέρεστε στο ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην παρανομία του παρκαρίσματος ή του στερεοφωνικού που παίζει δυνατά. Και στο κάτω κάτω της γραφής, γιατί να μην κυνηγήσουμε το πιο σοβαρό έγκλημα, αντί της μικροπαρανομίας;

Ευχαριστώ.

• L
                                          lokatzis last edited by

Αν διάβαζες και κανά άλλο θέμα (κυρίως από τον 'Αντίλογο') πέρα από την 'Μπατσολογική'* και το 'Περί Ραντάρ', θα έβλεπες ότι οι περισσότεροι που θεωρούμε απαραίτητη την ενασχόληση των αστυνομικών με την παράνομη στάθμευση θεωρούμε πολύ σημαντικά κι άλλα θέματα (σε αντίθεση με τις κατηγορίες σου). Η ουσία είναι μία στις περισσότερες παραβάσεις: αδιαφορία για το συνάνθρωπο και πλήρης επικέντρωση στην προσωπική βολή μας. Αυτός που το κάνει σε κάτι απλό όπως το παρκάρισμα είναι πολύ πιθανό (πιθανότερο από εμένα που δεν το κάνω στο παρκάρισμα) να το κάνει και σε κάτι πιο σοβαρό.

*Πρώην τίτλος του παρόντος θέματος

• P

Σε αυτό που γράφεις διαφωνώ κάθετα και κατηγορηματικά. Αν είναι έτσι, στη γειτονιά μου έχω πολλούς υποψήφιους δολοφόνους. Σε αυτό το επίπεδο, απλά δεν μπορώ να συζητήσω. Δε δέχομαι ότι ο καπνιστής είναι δυνητικά έμπορος ναρκωτικών, όπως δε δέχομαι ότι αυτός που παρκάρει παράνομα είναι πιθανώς κλέφτης τραπεζών ή ληστής ή δολοφόνος. Αυτά τα συμπεράσματα, και με συγχωρείς που το γράφω, είναι αποτελέσματα νοσηρής φαντασίας και ακόμα χειρότερα, προσωπικότητας που έχει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι ΤΕΛΕΙΩΣ αυθαίρετα το λιγότερο.

Ευχαριστώ.

Και για να μην γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, μη χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα ότι διαβάζω συγκεκριμένα θέματα. Ένας έγραφε για το 'Ζώα', τώρα αναφέρεις 2, ο άλλος θα πει άλλα 2. Τελικά, αποδεικνύεται ότι διαβάζω πολύ περισσότερα από αυτά που ξεχωριστά ο καθένας νομίζει.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 155
                                            • 156