-
Θα έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις εάν:
-
Το Πάσχα του 2011 έχουμε μικρότερη εγκληματικότητα από το Πάσχα του 2010. Τα πονηρά στοιχεία πριν και μετά το Πάσχα δεν με πείθουν. Οι ληστείες αυξάνουν το Πάσχα λόγω ύπαρξης χρήματος στην αγορά και αυξημένων στόχων.
-
Δημοσιευθούν τα στοιχεία της Δίας και δούμε πόσες συλλήψεις παράνομων εμπόρων έχουν γίνει, πόσες συλλήψεις εγκληματιών, πόσες κλήσεις έχουν κοπεί, πόσοι έλεγχοι έχουν γίνει και σε πόσους από αυτούς οι ελεγχθέντες είναι Έλληνες. Κατάλαβες που το πάω; Αν σε 100 ελέγχους έχουμε 95 Έλληνες, τότε, απλά ΔΕΝ κάνουν τη δουλειά τους γιατί η αναλογία πληθυσμού είναι πλέον διαφορετική.
-
Η εγκληματικότητα στις περιοχές που περιπολούν (εξαιρώ το κέντρο της Αθήνας) έχει μειωθεί, όπως στην Πειραιώς, στου Ψυρρή κτλ. Αν δεν έχει μειωθεί εκεί, τότε, κάνουν επιχειρήσεις σε λάθος περιοχές και προσπαθούν να μειώσουν το 1 και αφήνουν τα 100.
-
Αρχίσει το Υπουργείο Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη να δίνει στοιχεία της εγκληματικότητας όπως έκανε στο παρελθόν. Η απόκρυψη μόνο απάτη δείχνει και τίποτε άλλο.
Κλείνοντας, θέλω να δω τι θα γίνει σε λίγο καιρό όταν αρχίσουν τα service στις μηχανές και τα μηχανικά προβλήματα, οπότε αναγκαστικά οι περιπολίες θα μειωθούν. Δεν είμαι αρνητικός στο καθετί, αλλά όταν βλέπω αυτά που γίνονται (κυνήγι των Ελλήνων = €€€), δεν μπορώ παρά να το σχολιάσω. Άλλωστε, νιώθω καθημερινά στόχος του κράτους. Λεφτά μου χρωστάει και δε μου τα δίνει και τώρα θα μου τα δώσει μειωμένα, πράγμα που δε θα γινόταν αν με πλήρωνε κανονικά. Απειλή από την εγκληματικότητα νιώθω, πράγμα που δεν υπήρχε το '80 ή στις αρχές του '90. Προστασία από την ΑΛΑΣ δεν υπάρχει και όσες φορές μου έχουν κάνει 'κακό' λύση δε δόθηκε, ίσα ίσα που έχασα χρόνο. Κυνήγι από την ΑΛΑΣ βλέπω για να μαζέψουν χρήματα*. Τι άλλο να ζητήσω δηλαδή ως αφορμή για διαμαρτυρία;
Ευχαριστώ.
- Γαλάτσι, Γαλατσίου και Βεΐκου, Τρίτη απόγευμα (αν δεν κάνω λάθος). 3 μηχανές της Δίας φτάνουν στο φανάρι. 4 αυτοκίνητα στη σειρά, ο ένας παράνομος γιατί κάνει 2η σειρά για να στρίψει αριστερά. Σταματάνε αριστερά και δεξιά μου και με κοιτάνε καλά καλά και οι 3 συνεπιβάτες. Τους καρφώνω κι εγώ για να δω πού το πάνε. Εξήγησέ μου το γιατί γίνεται αυτό; Το αυτοκίνητο είναι Opel Astra, πάντα πλυμμένο, γυαλισμένο, είμαι ντυμένος φυσιολογικά με πουκάμισο, γυαλί ηλίου, το αυτοκίνητο έχει ανοιχτά παράθυρα και με βλέπουν καθαρά. Ούτε ματιά στους δίπλα. Σιγά μην ασχοληθούν με την ΜΒ που κάνει 2η σειρά. Σιγά μην ασχοληθούν με τον Αλβανό που προσπαθεί να σφηνωθεί ανάμεσα σε εμένα και το παρκαρισμένο δεξιά μου. Σιγά μην ασχοληθούν με την κοπέλα που περίμενε να στρίψει αριστερά. Καλά, για τους 2 Πακιστανούς που πλένουν τζάμια και πουλάνε προϊόντα δεν το συζητώ. Είναι αόρατοι για την ΑΛΑΣ. Από όλους αυτούς ποιος είναι κωλόπαιδο και πρέπει να τιμωρηθεί που υπάρχει; Μα ο 33 ετών Έλληνας που έχει χρήμα, μπορεί να δουλέψει, είναι κοντά στην ηλικία με τους αστυνομικούς = μας παίρνει να τον ρεζιλέψουμε για να καυλώσουμε κτλ κτλ που σχολιάζουμε εδώ και καιρό.
-
-
Πάντως, όσες φορές μέχρι τώρα έχω πετύχει τη ΔΙΑΣ στο δρόμο, είτε θα τρέχουν σαν τρελλοί με σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα χωρίς σειρήνα-φάρο (=δεν υπάρχει περιστατικό), είτε θα παραβιάζουν κόκκινα-προτεραιότητες κ.λ.π. είτε θα .. απολαμβάνουν καφεδάκι-τυροπιτούλα-σάντουιτς-παγωτάκι. Ποτέ δεν τους είδα να σταματούν και να γράφουν για trivial παραβάσεις που μειώνουν την ποιότητα ζωής όλων μας (π.χ. κατάληψη οδοστρώματος, παραβίαση κοινής ησυχίας, παρκάρισμα σε διαβάσεις πεζών κλπ). Δεν ξέρω τι θα κάνουν αν πέσουν σε ληστεία, αλλά καλά θα είναι να αρχίσουν να πείθουν τον Έλληνα-ραγιά ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτά που ξέρει, ακόμα και τα 'μικρά', και να ξεφεύγει.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Πάντως, όσες φορές μέχρι τώρα έχω πετύχει τη ΔΙΑΣ στο δρόμο, είτε θα τρέχουν σαν τρελλοί με σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα χωρίς σειρήνα-φάρο (=δεν υπάρχει περιστατικό), είτε θα παραβιάζουν κόκκινα-προτεραιότητες κ.λ.π. είτε θα .. απολαμβάνουν καφεδάκι-τυροπιτούλα-σάντουιτς-παγωτάκι. Ποτέ δεν τους είδα να σταματούν και να γράφουν για trivial παραβάσεις που μειώνουν την ποιότητα ζωής όλων μας (π.χ. κατάληψη οδοστρώματος, παραβίαση κοινής ησυχίας, παρκάρισμα σε διαβάσεις πεζών κλπ). Δεν ξέρω τι θα κάνουν αν πέσουν σε ληστεία, αλλά καλά θα είναι να αρχίσουν να πείθουν τον Έλληνα-ραγιά ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτά που ξέρει, ακόμα και τα 'μικρά', και να ξεφεύγει.Βασικότερο όλων είναι αυτό που γράφεις στο τέλος. Ο ραγιάς να μην ξεφεύγει από πουθενά γιατί αυτός πρέπει να υποκύψει, αυτός μας χαλάει τη μανέστρα. Σκέψου να είναι και αριστερός δηλαδή... Το πρόβλημα της Ελλάδος θα λυθεί αυτόματα, αν γράψουν για στερεοφωνικό που παίζει δυνατά. Άλλωστε, στον πιτσιρικά θα δείξουν την ισχύ τους.
Μου φαίνεται ονειρεύεσαι δικτατορία κι εσύ, όπως και πολλοί ένστολοι...
Μία κουβέντα για εγκληματικότητα θα γράψεις; Τι λες; Να πιάσουν αυτόν που έκλεψε το σπίτι μου ή τον τύπο που παρκάρει παράνομα στη γωνία; Μα φυσικά θα απαντήσεις τον 2ο γιατί ο 1ος είναι Αλβανός, άρα κάτι που δεν γνωρίζεις, ούτε σε έχουν εκπαιδεύσει να βλέπεις σαν αντίπαλο. Αντίθετα, ο Έλληνας είναι αυτός στον οποίο πρέπει να επιβάλεις την εξουσία σου για να συνεχίσεις την αναπαραγωγή της εξουσίας. Άσε που τώρα που θα μπουν στο κράτος και οι μετανάστες θα είστε συνάδελφοι και θα πρέπει να υπηρετείτε παρέα τον ίδιο σκοπό.
Ευχαριστώ.
-
Δηλαδή, αν δεν μαζέψουν πρώτα τους μετανάστες και δεν βρουν αυτούς που έκλεψαν το σπίτι σου (προφανώς ο superman και η παρέα του ), δεν πρέπει να βεβαιώνουν άλλες παραβάσεις.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Πάντως, όσες φορές μέχρι τώρα έχω πετύχει τη ΔΙΑΣ στο δρόμο, είτε θα τρέχουν σαν τρελλοί με σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα χωρίς σειρήνα-φάρο (=δεν υπάρχει περιστατικό), είτε θα παραβιάζουν κόκκινα-προτεραιότητες κ.λ.π. είτε θα .. απολαμβάνουν καφεδάκι-τυροπιτούλα-σάντουιτς-παγωτάκι. Ποτέ δεν τους είδα να σταματούν και να γράφουν για trivial παραβάσεις που μειώνουν την ποιότητα ζωής όλων μας (π.χ. κατάληψη οδοστρώματος, παραβίαση κοινής ησυχίας, παρκάρισμα σε διαβάσεις πεζών κλπ). Δεν ξέρω τι θα κάνουν αν πέσουν σε ληστεία, αλλά καλά θα είναι να αρχίσουν να πείθουν τον Έλληνα-ραγιά ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτά που ξέρει, ακόμα και τα 'μικρά', και να ξεφεύγει.
Βασικότερο όλων είναι αυτό που γράφεις στο τέλος. Ο ραγιάς να μην ξεφεύγει από πουθενά γιατί αυτός πρέπει να υποκύψει, αυτός μας χαλάει τη μανέστρα. Σκέψου να είναι και αριστερός δηλαδή... Το πρόβλημα της Ελλάδος θα λυθεί αυτόματα, αν γράψουν για στερεοφωνικό που παίζει δυνατά. Άλλωστε, στον πιτσιρικά θα δείξουν την ισχύ τους.
Μου φαίνεται ονειρεύεσαι δικτατορία κι εσύ, όπως και πολλοί ένστολοι...
Μία κουβέντα για εγκληματικότητα θα γράψεις; Τι λες; Να πιάσουν αυτόν που έκλεψε το σπίτι μου ή τον τύπο που παρκάρει παράνομα στη γωνία; Μα φυσικά θα απαντήσεις τον 2ο γιατί ο 1ος είναι Αλβανός, άρα κάτι που δεν γνωρίζεις, ούτε σε έχουν εκπαιδεύσει να βλέπεις σαν αντίπαλο. Αντίθετα, ο Έλληνας είναι αυτός στον οποίο πρέπει να επιβάλεις την εξουσία σου για να συνεχίσεις την αναπαραγωγή της εξουσίας. Άσε που τώρα που θα μπουν στο κράτος και οι μετανάστες θα είστε συνάδελφοι και θα πρέπει να υπηρετείτε παρέα τον ίδιο σκοπό.
Ευχαριστώ.
Το 'κόλλημά' σου ότι όλοι έχουμε πέσει θύματα μιας παγκόσμιας συνωμοσίας ώστε να κυνηγάμε τους Έλληνες και να αδιαφορούμε για τις παρανομίες Αλβανών-Πακιστανών ξεπερνά σε σύλληψη ακόμα και υπερπαραγωγές επιστημονικής φαντασίας
Υ.Γ.: Νομίζω ότι ο stam69 είναι στρατιωτικός. Το να κατηγορείς στρατιωτικό ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να θεωρεί τους Έλληνες εχθρό και τους Αλβανούς άκακους μάλλον συγκαταλέγεται στα ανέκδοτα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δηλαδή, αν δεν μαζέψουν πρώτα τους μετανάστες και δεν βρουν αυτούς που έκλεψαν το σπίτι σου (προφανώς ο superman και η παρέα του ), δεν πρέπει να βεβαιώνουν άλλες παραβάσεις.Μπες στο θέμα γιατί είσαι εκτός. Αναφερόμαστε στην ομάδα Δίας. Η Δίας δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Η Τροχαία γράφει τροχαίες παραβάσεις. Τα Α.Τ. κυνηγούν το έγκλημα και κάνουν και άλλες δουλειές. Επειδή δεν έφταναν, φτιάξαμε τη Δίας. Αν η Δίας κάνει ότι και η Τροχαία, ποιος θα ασχοληθεί με το έγκλημα;
Από ειρωνείες πας καλά, αλλά από άποψη ή σκέψη δε βλέπω τίποτε. Για προτάσεις δε... ας το αφήσουμε.
Ευχαριστώ.
-
Από ειρωνείες πας καλά.Έχω καλό υλικό.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το 'κόλλημά' σου ότι όλοι έχουμε πέσει θύματα μιας παγκόσμιας συνωμοσίας ώστε να κυνηγάμε τους Έλληνες και να αδιαφορούμε για τις παρανομίες Αλβανών-Πακιστανών ξεπερνά σε σύλληψη ακόμα και υπερπαραγωγές επιστημονικής φαντασίαςΥ.Γ.: Νομίζω ότι ο stam69 είναι στρατιωτικός. Το να κατηγορείς στρατιωτικό ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να θεωρεί τους Έλληνες εχθρό και τους Αλβανούς άκακους μάλλον συγκαταλέγεται στα ανέκδοτα.
Φέτος είδα πριν κάτι ημέρες περιπολικό να μαζεύει έναν αλλοδαπό που είχε βγει για βόλτα στη μέση της Λ. Κηφισού. ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο δεν είδα, ούτε έναν έλεγχο. Αντιθέτως, έχω τουλάχιστον 10 μαρτυρίες φίλων ότι τους σταμάτησαν για έλεγχο από τη Δίας. Δοκίμασέ το και μόνος σου. Πάρκαρε παράνομα στην Ερμού. Θα σε μαζέψουν σε χρόνο dt. Τους παράνομους πωλητές ούτε καν θα τους δουν. Θες να το κάνεις στον Πειραιά στη Σωτήρος; Θες να το δοκιμάσουμε στο Κερατσίνι; Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο 100%.
Όσο για το ΥΓ δεν το συζητώ. Φαντάζομαι και ο Παπαδόπουλος που μιλούσε για εσωτερικό κίνδυνο και άλλες αρλούμπες δεν είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου. Ούτε οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του. Κατ' επέκταση και ο Πινοσέτ ήταν θεόπνευστος και ενεργούσε σωστά κυνηγώντας ψεύτικους συμπατριώτες του. Το ότι είναι στρατιωτικός πώς εξασφαλίζει εκ των προτέρων ότι δεν έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου; Δηλαδή αν ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ θα την είχε πατήσει; Κάνε μια λίστα επαγγελμάτων που παθαίνουν πλύση και άλλων που δεν παθαίνουν για να ξέρουμε εκ των προτέρων και να μην παιδευόμαστε να κρίνουμε ατομικά.
Λοιπόν, εξηγώ αυτό που δεν κατάλαβες. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια συγκεκριμένη ιδεολογία. Συνήθως, η ιδεολογία του τον επηρεάζει ως προς την κρίση του. Αυτό που είδα στο post που σχολίασα και σε αρκετά ακόμα, είναι το εξής πολύ απλό: ξεχνάμε την σοβαρή παρανομία και ασχολούμαστε με τις μικρο-παρανομίες που βλέπουμε τριγύρω μας και αυτό γιατί δεν έχουμε συνηθίσει την παρουσία των αλλοδαπών ή το σοβαρό έγκλημα και θεωρούμε πως το μόνο που υπάρχει είναι ο γείτονας που μας έφαγε τη θέση στάθμευσης. Όλα γυρίζουν γύρω από τον μικρόκοσμό μας δηλαδή, χωρίς ευρύτερη εικόνα της κοινωνίας. Το παρκάρισμα, λοιπόν, είναι γελοίο και να το σχολιάζουμε γιατί μόνο δυνητικά μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος. Από τον παράνομο που πουλάει προϊόντα όμως γίνονται σοβαρές παρανομίες, όπως η παράνομη είσοδος στη χώρα, πράγμα που θα έπρεπε θεωρητικά να ενοχλεί έναν στρατιωτικό, η φοροδιαφυγή που θα έπρεπε να ενοχλεί όλους μας, το παρεμπόριο που ενοχλεί τους εμπόρους, αλλά και εμάς που μας απολύουν οι επιχειρήσεις γιατί δεν έχουν δουλειά κτλ. Δεν βλέπω όμως τον κόσμο να αναφέρεται στο γεγονός ότι η Δίας δεν τους κυνηγάει αυτούς. Απλά ΟΛΟΙ εκτός εμού, αναφέρεστε στο ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην παρανομία του παρκαρίσματος ή του στερεοφωνικού που παίζει δυνατά. Και στο κάτω κάτω της γραφής, γιατί να μην κυνηγήσουμε το πιο σοβαρό έγκλημα, αντί της μικροπαρανομίας;
Ευχαριστώ.
-
Αν διάβαζες και κανά άλλο θέμα (κυρίως από τον 'Αντίλογο') πέρα από την 'Μπατσολογική'* και το 'Περί Ραντάρ', θα έβλεπες ότι οι περισσότεροι που θεωρούμε απαραίτητη την ενασχόληση των αστυνομικών με την παράνομη στάθμευση θεωρούμε πολύ σημαντικά κι άλλα θέματα (σε αντίθεση με τις κατηγορίες σου). Η ουσία είναι μία στις περισσότερες παραβάσεις: αδιαφορία για το συνάνθρωπο και πλήρης επικέντρωση στην προσωπική βολή μας. Αυτός που το κάνει σε κάτι απλό όπως το παρκάρισμα είναι πολύ πιθανό (πιθανότερο από εμένα που δεν το κάνω στο παρκάρισμα) να το κάνει και σε κάτι πιο σοβαρό.
*Πρώην τίτλος του παρόντος θέματος
-
Σε αυτό που γράφεις διαφωνώ κάθετα και κατηγορηματικά. Αν είναι έτσι, στη γειτονιά μου έχω πολλούς υποψήφιους δολοφόνους. Σε αυτό το επίπεδο, απλά δεν μπορώ να συζητήσω. Δε δέχομαι ότι ο καπνιστής είναι δυνητικά έμπορος ναρκωτικών, όπως δε δέχομαι ότι αυτός που παρκάρει παράνομα είναι πιθανώς κλέφτης τραπεζών ή ληστής ή δολοφόνος. Αυτά τα συμπεράσματα, και με συγχωρείς που το γράφω, είναι αποτελέσματα νοσηρής φαντασίας και ακόμα χειρότερα, προσωπικότητας που έχει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι ΤΕΛΕΙΩΣ αυθαίρετα το λιγότερο.
Ευχαριστώ.
Και για να μην γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, μη χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα ότι διαβάζω συγκεκριμένα θέματα. Ένας έγραφε για το 'Ζώα', τώρα αναφέρεις 2, ο άλλος θα πει άλλα 2. Τελικά, αποδεικνύεται ότι διαβάζω πολύ περισσότερα από αυτά που ξεχωριστά ο καθένας νομίζει.
-
Αυτά τα συμπεράσματα, και με συγχωρείς που το γράφω, είναι αποτελέσματα νοσηρής φαντασίας και ακόμα χειρότερα, προσωπικότητας που έχει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι ΤΕΛΕΙΩΣ αυθαίρετα το λιγότερο.Μάλλον εσύ τότε πρέπει να το κοιτάξεις (όσον αφορά τα ψυχολογικά προβλήματα) γιατί αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα και μόνο!!!
Τι σχέση έχει η γενικότερη αδιαφορία για το συνάνθρωπο με ένα δολοφόνο ή ένα έμπορο ναρκωτικών ή κτλ; Πού τα συμπέρανες όλα αυτά;;;;
Αυτός που παρκάρει παράνομα και συνήθως ενοχλητικά προφανώς και με την πράξη αυτή δεν αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι εγκληματίας, να είναι αναίσθητος όμως ΝΑΙ, να είναι ζώο όμως ΝΑΙ, να είναι ο τύπος τη δουλειά μου να κάνω και χέστηκα για τους άλλους ΝΑΙ!!!Όλα τα άλλα που λες είναι απλά αλλού γι' αλλού...
-
@ pipinos
Εσύ δεν είχες αποχωρήσει από το φόρουμ;
-
Σημερα περι τις 9 παρα (μολις ειχε τελειωσει ο Ολυμπιακος -μπασκετ), ξεκινησα να ανεβω προς Αθηνα. Αφου ξεφυγαμε απο το πηξιμο της παραλιακης (αδειαζε το ΣΕΦ), πεσαμε στο πηξιμο της Συγγρου. Τι συνεβαινε? Κλουβα των ΜΑΤ να ψωλαρμενιζει με 50 χαω στην αριστερη λωριδα της Συγγρου κ φυσικα οι υπολοιποι ανεγκεφαλοι Ελλαδαρες οδηγοι να εχουν παραταχθει ολοι πισω κ δεξια της κ να πηγαινουν κ αυτοι με 50...
Ε αφου καταφερα να περασω απο οποια πιθανη κ απιθανη τρυπα βρηκα, εφαγε κ την μουτζα της η κλουβα οταν τους περασα (εδω insert ψαρωτικο φαρο+σειρηνα να΄ούμε φιλαρακι που μας μουτζωσες) κ εφτασα σαν ανθρωπος στον προορισμο μου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σημερα περι τις 9 παρα (μολις ειχε τελειωσει ο Ολυμπιακος -μπασκετ), ξεκινησα να ανεβω προς Αθηνα. Αφου ξεφυγαμε απο το πηξιμο της παραλιακης (αδειαζε το ΣΕΦ), πεσαμε στο πηξιμο της Συγγρου. Τι συνεβαινε? Κλουβα των ΜΑΤ να ψωλαρμενιζει με 50 χαω στην αριστερη λωριδα της Συγγρου κ φυσικα οι υπολοιποι ανεγκεφαλοι Ελλαδαρες οδηγοι να εχουν παραταχθει ολοι πισω κ δεξια της κ να πηγαινουν κ αυτοι με 50...Ε αφου καταφερα να περασω απο οποια πιθανη κ απιθανη τρυπα βρηκα, εφαγε κ την μουτζα της η κλουβα οταν τους περασα (εδω insert ψαρωτικο φαρο+σειρηνα να΄ούμε φιλαρακι που μας μουτζωσες) κ εφτασα σαν ανθρωπος στον προορισμο μου.
μ' αρέσει που ακόμα ασχολείσαι με το κωλοκράτος... μυαλό πάνω από τα 15 δεν μπαίνει...
άσχετο: πήγαινα για εφημερία τις προάλλες φορώντας την παραλλαγή του στρατού (για τους φαντάρους απαγορεύεται για τους γιατρούς όχι )... καθόμουν μες την κίνηση της Θεσσαλονίκης (στη Χανθ) με το σμαρτ, κατά τις 9 το πρωί (τότε πάμε μέσα για εφημερία ) και είχα μια τραγουδάρα να παίζει από τα 10 ηχεία μου . Σταματούν 2 αστυνομικοί της Διας έξω από το παράθυρο, με κοιτούν, και λέει ο ένας: 'δώσε φίλε κι άλλο, να γουστάρουμε πρωινιάτικα' Στο τέλος, μόλις ανέκτησε τη ροή του ο δρόμος, πέταξε και ένα 'καλή υπηρεσία φίλε' Ωραίος τυπάς
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μάλλον εσύ τότε πρέπει να το κοιτάξεις (όσον αφορά τα ψυχολογικά προβλήματα) γιατί αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα και μόνο!!!
Τι σχέση έχει η γενικότερη αδιαφορία για το συνάνθρωπο με ένα δολοφόνο ή ένα έμπορο ναρκωτικών ή κτλ; Πού τα συμπέρανες όλα αυτά;;;;
Αυτός που παρκάρει παράνομα και συνήθως ενοχλητικά προφανώς και με την πράξη αυτή δεν αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι εγκληματίας, να είναι αναίσθητος όμως ΝΑΙ, να είναι ζώο όμως ΝΑΙ, να είναι ο τύπος τη δουλειά μου να κάνω και χέστηκα για τους άλλους ΝΑΙ!!!Όλα τα άλλα που λες είναι απλά αλλού γι' αλλού...
Αν δεν έχεις διαβάσει σε τι απαντάω, βγάζεις ό,τι συμπεράσματα θέλεις. Αυτό δείχνει προκατάληψη. Αυτό που γράφω ΤΟΣΟ καιρό (και αμέσως πιο κάτω επιβεβαιώνεται) είναι πως η Δίας, αντί να κυνηγήσει την σοβαρή εγκληματικότητα, ασχολείται με μικροπαραβάσεις κυνηγώντας το εύκολο θύμα (Έλληνας που δεν έχει λόγο να αντιδράσει) που προσφέρει και το εύκολο κέρδος (αυτό που ζητάει το κράτος).
Η απάντηση που δόθηκε από τον lokatzis ήταν ότι:
Η ουσία είναι μία στις περισσότερες παραβάσεις: αδιαφορία για το συνάνθρωπο και πλήρης επικέντρωση στην προσωπική βολή μας. Αυτός που το κάνει σε κάτι απλό όπως το παρκάρισμα είναι πολύ πιθανό (πιθανότερο από εμένα που δεν το κάνω στο παρκάρισμα) να το κάνει και σε κάτι πιο σοβαρό
Δηλαδή τι προκύπτει από αυτή τη σκέψη αν το συνδυάσουμε με αυτά που έγραψα; Ότι αν πιάσουμε αυτόν που παρκάρει παράνομα ή οδηγεί χωρίς ζώνη, απλά πιάνουμε κάποιον που πολύ πιθανόν να είναι σοβαρός παραβάτης και φυσικά - μιας και αναφέρομαι σε σοβαρή εγκληματικότητα - όχι μόνο του ΚΟΚ, αλλά και του Ποινικού Κώδικα.
Τώρα, αν εσύ το θεωρείς φυσιολογικό, αυτός που δε φοράει ζώνη να θεωρείται δυνάμει δολοφόνος ή ληστής, τότε, με συγχωρείς, αλλά κάποιος πρόβλημα έχεις με τις έννοιες και το δικονομικό μας σύστημα, όπως επίσης και με την ψυχολογία. Δηλαδή, στους 4 που είναι παρκαρισμένοι στη γειτονιά μου στις γωνίες αυτή τη στιγμή, να τους κάνουμε σωματικό έλεγχο κάθε φορά που παρκάρουν παράνομα, να πιάνω και την Γκέλλυ γιατί είναι σε πεζοδρόμιο και να την ελέγχω γιατί μπορεί να έχει σκοπό να ληστέψει το Super Market στη γωνία. Μα είστε με τα καλά σας; Πώς μπερδεύετε έτσι τα πράγματα; Μορφωμένα παιδιά, με σπουδές και δεν μπορείτε να χωρίσετε 2 γαϊδουριών άχυρα. Έλεος πια...
Επίσης, ρίξτε και μια ανάγνωση στις ειδήσεις. Η Δίας δημιουργήθηκε για την εγκληματικότητα. Δεν έγινε για να κόβει πρόστιμα για ζώνες. Έλα όμως που το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της είναι αυτό; Και όχι μόνο, αλλά αυτομάτως, έγινε μέρος του προηγούμενου συστήματος και δεν ασχολείται ουσιαστικά με τις παραβάσεις, αλλά με τις παραβάσεις τις εύκολες, δηλαδή αυτές που δε θίγουν συμφέροντα:
Σταματούν 2 αστυνομικοί της Διας έξω από το παράθυρο, με κοιτούν, και λέει ο ένας: 'δώσε φίλε κι άλλο, να γουστάρουμε πρωινιάτικα' Στο τέλος, μόλις ανέκτησε τη ροή του ο δρόμος, πέταξε και ένα 'καλή υπηρεσία φίλε' Ωραίος τυπάς
ΜΟΛΙΣ γράψω κάτι, αυτομάτως επιβεβαιώνομαι. Δεν το βλέπετε αυτό; Κάνουν ακριβώς τα ίδια που έκαναν και στο παρελθόν οι υπόλοιποι. Ωραία, μειώθηκαν οι ληστείες σε τράπεζες που είναι σε κεντρικούς δρόμους. Τα υπόλοιπα όμως; Ποιος ο σκοπός της σωματικής έρευνας και του ελέγχου του αυτοκινήτου σε φίλη που παρκάρει έξω από το σπίτι της; Έχουν κάνει τα ίδια στους εμπόρους που πουλάνε παράνομα προϊόντα; Έχετε δει ποτέ τέτοιο περιστατικό; Έχετε δει να ελέγχουν πωλητές στα φανάρια; Θέλετε να βγάζω δελτίο ΚΑΘΕ ημέρα μέχρι να κάνουν ελέγχους να δούμε στατιστικά πόσες φορές θα ελέγξουν τους ίδιους εμφανώς παραβάτες; Και μην πει κανείς ότι ζώνη = δολοφόνος, αλλά πωλητής στο φανάρι = νομοταγής πολίτης γιατί θα τρελλαθούμε τελείως ομαδικά.
Εσύ δεν είχες αποχωρήσει από το φόρουμ;
Πονάει η αλήθεια; Να σταματήσω να την γράφω; Αν δεν ήμουν εγώ, ποιος θα ανέβαζε το δημοσίευμα από τα ΝΕΑ; Ποιος θα γκρίνιαζε για την ομάδα Δ; Έχεις ανεβάσει κάτι παρόμοιο; Μήπως κι εσύ θεωρείς πως ζώνη = πιθανώς ληστής τραπεζών ή φοροφυγάς ή / και παράνομα εισελθών στη χώρα μιας και αυτό ήταν το θέμα μας;
Ευχαριστώ.
-
-
-
Πονάει η αλήθεια; Να σταματήσω να την γράφω; Αν δεν ήμουν εγώ, ποιος θα ανέβαζε το δημοσίευμα από τα ΝΕΑ; Ποιος θα γκρίνιαζε για την ομάδα Δ; -
Πονάει η αλήθεια; Να σταματήσω να την γράφω; Αν δεν ήμουν εγώ, ποιος θα ανέβαζε το δημοσίευμα από τα ΝΕΑ; Ποιος θα γκρίνιαζε για την ομάδα Δ; Έχεις ανεβάσει κάτι παρόμοιο; Μήπως κι εσύ θεωρείς πως ζώνη = πιθανώς ληστής τραπεζών ή φοροφυγάς ή / και παράνομα εισελθών στη χώρα μιας και αυτό ήταν το θέμα μας;Ευχαριστώ.
Bρε κάνε ότι θες, στα τέτοια μου κι όλας. Ένας γραφικός ακόμα...
Απλά, όταν λες 'αποχωρώ' και φοράς παντελόνια, σημαίνει ότι αποχωρείς.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πονάει η αλήθεια; Να σταματήσω να την γράφω; Αν δεν ήμουν εγώ, ποιος θα ανέβαζε το δημοσίευμα από τα ΝΕΑ; Ποιος θα γκρίνιαζε για την ομάδα Δ;
Α σε παρακαλω, εγω ουτε δημοσιευματα σχολιαζω ουτε ασχολουμαι με συγκεκριμενες ομαδες. Εγω τσακωνομαι με ολους ανεξαιρετως που κανουν μλκιες στους δρομους επειδη νομιζουν οτι εχουν/κατι τους δινει παραπανω δικαιωματα απο τους υπολοιπους οδηγους. Ειτε ειναι μπατσοι, ειτε ειναι μπραβοι, ειτε ειναι ο Σταθοκωστοπουλος ο ιδιος, το ιδιο μου κανει
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4