-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
To να σου κόβει κάποια χλμ από την παράβαση είναι οκ,
Όχι δεν είναι ΟΚ, OK είναι ότι λέει ο νόμος τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Εάν ο νόμος είναι μούφα, πρέπει να αναθεωρηθεί. Δεν είναι στο χέρι του κάθε λειτουργού.
Οι εξαιρέσεις μας έχουν φάει.
Μην μου φωνάζεις εμένα!
Αφού δεν αλλάζουν τα όρια, αλλάζουν τις πραγματικές τιμές.
-
Τραλαλό.
Δύο φορές με σταμάτησαν σήμερα!
Η πρώτη, ήταν κάτι μηχανόβιοι ασφαλίτες συνοδείας, όχι ένστολοι, με τα μπλε φωτάκια.
Χώθηκαν μπροστά μου και μετά με έκλεισαν και με έκαναν να μείνω στη μέση κεντρικής διασταύρωσης. Τους κόρναρα, τους τραβούσα και βιντεάκι, και με φώναξαν να πάω στην άκρη. Ζήτησα ταυτότητα για να επιβεβαιώσω ότι ήταν αστυνομικοί... Μετά με ρώτησαν αν είχα πρόβλημα με τη συνοδεία. Μετά ζήτησαν αυτοί ταυτότητα, ευγενικότατοι δε λέω, με έβαλαν να σβήσω το βιντεάκι που τράβηξα, και έφυγα στο δρόμο μου.
Στη δεύτερη, έλεγχος για χαρτιά ΚΤΕΟ στο κλασικό μπλόκο στο χίλτον... Μια χαρά κι εκεί, κανένα πρόβλημα...
Καλημέρα μας!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τραλαλό.Δύο φορές με σταμάτησαν σήμερα!
Η πρώτη, ήταν κάτι μηχανόβιοι ασφαλίτες συνοδείας, όχι ένστολοι, με τα μπλε φωτάκια.
Χώθηκαν μπροστά μου και μετά με έκλεισαν και με έκαναν να μείνω στη μέση κεντρικής διασταύρωσης. Τους κόρναρα, τους τραβούσα και βιντεάκι, και με φώναξαν να πάω στην άκρη. Ζήτησα ταυτότητα για να επιβεβαιώσω ότι ήταν αστυνομικοί... Μετά με ρώτησαν αν είχα πρόβλημα με τη συνοδεία. Μετά ζήτησαν αυτοί ταυτότητα, ευγενικότατοι δε λέω, με έβαλαν να σβήσω το βιντεάκι που τράβηξα, και έφυγα στο δρόμο μου.
Στη δεύτερη, έλεγχος για χαρτιά ΚΤΕΟ στο κλασικό μπλόκο στο χίλτον... Μια χαρά κι εκεί, κανένα πρόβλημα...
Καλημέρα μας!!!
To βιντεακι κακως το εσβησες. Κανονικα θα επρεπε να το κανεις upload στο youtube.
-
σε εβαλαν να σβυσεις το βιντεακι?
-
Ναι, με την πρόφαση ότι έγραψα προσωπικά δεδομένα or something. (Πινακίδες του αυτοκινήτου που συνόδευαν; Who f'ing knows)
Δεν είχα όρεξη για μπλέξιμο και ομολογουμένως ίσως να παρα-αντέδρασα κι εγώ για τη συμπεριφορά τους στο δρόμο.
Αραγε να συγκράτησαν τα στοιχεία από την ταυτότητά μου και θα έχω τίποτε 'περίεργα' στο μέλλον;
-
Όχι βέβαια.
Στο Γκουαντάναμο έχεις ξαναπάει;
-
Avel πρεπει να κανουμε παρεα εμεις να μαθεις νεα κολπα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Avel πρεπει να κανουμε παρεα εμεις να μαθεις νεα κολπα...Διδαξε και τους υπολοιπους
-
Δεν ειναι κανα μαγικο, θαρρος θελει κ ενα ευγενικο θρασος του στυλ 'μαλιστε κυριε μου αλλα εγω εχω δικιο κ για αυτο σας γραφω στα @@ μου'...
Αυτα οταν εχουμε δικιο, οταν εχουμε κανει μλκια, κανουμε τον μλκα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ειναι κανα μαγικο, θαρρος θελει κ ενα ευγενικο θρασος του στυλ 'μαλιστε κυριε μου αλλα εγω εχω δικιο κ για αυτο σας γραφω στα @@ μου'...Αυτα οταν εχουμε δικιο, οταν εχουμε κανει μλκια, κανουμε τον μλκα.
Ειρωνια κολλαει πουθενα??
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ειναι κανα μαγικο, θαρρος θελει κ ενα ευγενικο θρασος του στυλ 'μαλιστε κυριε μου αλλα εγω εχω δικιο κ για αυτο σας γραφω στα @@ μου'...Θέλεις να δώσεις παράδειγμα περίπτωσης;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ειναι κανα μαγικο, θαρρος θελει κ ενα ευγενικο θρασος του στυλ 'μαλιστε κυριε μου αλλα εγω εχω δικιο κ για αυτο σας γραφω στα @@ μου'...
Θέλεις να δώσεις παράδειγμα περίπτωσης;
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=29532&p=1194479&hilit=καμερα#p1194479
Το θυμάμαι σαν σήμερα από τότε που μας είχε περιγράψει το περιστατικό αναλυτικά...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αυτα οταν εχουμε δικιο, οταν εχουμε κανει μλκια, κανουμε τον μλκα.
Ειρωνια κολλαει πουθενα??
Οχι, δεν χρειαζεται. Γιατι να ειρωνευτεις? Οταν εχεις δικιο κ δειχνεις οτι δεν φοβασαι-δεν στεκεσαι σουζα-δεν σε νοιαζει η στολη-δεν κολλας να τα βαλεις με οποιον κ αν εχεις απεναντι σου, τοτε αυτος που σου πουλαει την οποιαδηποτε μαγκια βλεπει οτι η τσαμπα μαγκια δεν περναει (που εχει συνηθισει να του καθονται σουζα) αυτοματα μπαινει στο τριπακι 'ωπα, τι ειναι αυτος, που μπλεξαμε?'.
Απο περιστατικα με μπατσους αλλο τιποτα. Ορεξη να εχεις να διαβαζεις εδω μεσα. Εχω παρει βιντεο περιπολικο να κανει κοντρες με αμαξι ΔΣ (BMW 750 παρακαλω) κ τους εχω κουνησει την καμερα οταν με ρωταγαν γιατι τρεχω μαζι τους, εχω στειλει περιπολικο πανω στο πεζοδρομιο εξω απο το Caravel οταν πηγαν να περασουν απο δεξια την ουρα στο φαναρι, εχω διωξει μπατσο που ηρθε να γραψει στην μεση του πουθενα επειδη δεν φευγαμε απο την Κερατεα που θελαμε να δουμε μια κοντρα απαγγελοντας τον μισο ΚΟΚ απ΄εξω, εχουμε παραγγειλει σουβλακια μεσα στο τμημα οταν ημασταν για εξακριβωση (Κηφισσια, το τμημα που ειναι στο ιδιο στενο με τα τρια γουρουνακια), εχω επιστρεψει στα Λιμανακια αφου πηγα για εξακριβωση (5 λεπτα υποθεση, την τελειωσα μονος μου) οπου βρηκα τον μπατσο που με εστειλε κ του ειπα 'τωρα που με εστειλες για εξακριβωση κ μου την εκαναν, δεν μπορεις να με ξαναστειλεις κ θα μεινω εδω ολο το βραδυ', εχω περασει (ακινδυνο) κοκκινο μαζι με περιπολικο το οποιο ειχε κλεισει δυο λωριδες κ μας πηγαινε τρενακι πατωντας γκαζι οταν ειδε το φαναρι να αλλαζει, οπου μετα του την ειπα κ για το κοκκινο, κ για το οτι κουβαλαγε μαζι του κ πηγαινε βολτα φιλαρακι του λιμενικο...
Κ μην ξεχναμε κ το τελευταιο που εγραψα τελευταιες μερες περσι εδω μεσα, οπου απο την μια μερια του δρομου στο Κολονακι εγραφαν τους παρκαρισμενους κ απο την αλλη Lexus με συνοδεια Ζητα ηταν αραγμενο ανενοχλητο κ εγω επαιρνα φωτογραφιες, κ στην ερωτηση του Ζητα 'τι τραβατε κυριε' η απαντηση ηταν 'οτι θελω, δεν θα σας δωσω λογαριασμο κυριε μου'
O Ζητας ειναι ακριβως απο πισω μου στην γωνια του δρομου κ τα λεει με δυο πεζους συναδελφους, ενω απεναντι γραφουν τους υπολοιπους...Κ ο οδηγος μεσα στο αυτοκινητο αν προσεξετε.
Οπως ειπα, θαρος κ θρασος.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Οπως ειπα, θαρος κ θρασος.
Και έναν καλό δικηγόρο stand-by δια παν ενδεχόμενο !
Ω, να δείτε πως τα μαζεύουν όταν βλέπουν δικηγόρο...Η MLS, σε συνεργασεια με τον Δικηγορικο Συλλογο Αθηνων και πάσης Ελλαδος προσφερει το MLS Kougionator 100-BT/WiFi/3G/aDSL για το εχετε παντα μαζι σας
-
Δείτε αυτό:
Όταν τον ρωτάνε ποια είναι τα επικίνδυνα σημεία, απλά ΔΕΝ τα αναφέρει και γράφει οι οδηγοί γνωρίζουν. Ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των οδηγών ή για τις εισπράξεις τελικά; Εμείς που είμαστε από άλλη περιοχή και περνάμε τη Λ. Μαραθώνος 2 φορές το χρόνο (και αν) δεν πρέπει να μάθουμε τα επικίνδυνα σημεία ή είμαστε αυτοί που στηρίζουν τις εισπράξεις και γι' αυτό δε μας ενημερώνει, ενώ αυτοί που περνάνε συχνά τα μαθαίνουν απέξω, οπότε δε χρειάζονται και ενημέρωση;
Τον αφήνω στην κρίση του κοινού και του Υπουργου Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη.
Ευχαριστώ.
-
Eιμαι στην οδο γουναρη κανα χιλιομετρο πριν τα γηπεδα τενις της βουλας, μπαινει μπροστα μου μια μηχανη της ομαδας ΔΙΑΣ και 2 πισω μου.....φωτισμος μηδεν.....μεχρι το φεναρι μετα τα γηπεδακια που στριψανε για Λ.Βουλιαγμενης μου βγαλανε τα ματια με αυτα τα μπλε φωτακια στο υψος των φλας...ελεος ρε μαλακες ελεος δλδ!!!!!!!! Μετα λεμε για τους καγκουρες με τα προβολακια!
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Δείτε αυτό:Όταν τον ρωτάνε ποια είναι τα επικίνδυνα σημεία, απλά ΔΕΝ τα αναφέρει και γράφει οι οδηγοί γνωρίζουν. Ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των οδηγών ή για τις εισπράξεις τελικά; Εμείς που είμαστε από άλλη περιοχή και περνάμε τη Λ. Μαραθώνος 2 φορές το χρόνο (και αν) δεν πρέπει να μάθουμε τα επικίνδυνα σημεία ή είμαστε αυτοί που στηρίζουν τις εισπράξεις και γι' αυτό δε μας ενημερώνει, ενώ αυτοί που περνάνε συχνά τα μαθαίνουν απέξω, οπότε δε χρειάζονται και ενημέρωση;
Τον αφήνω στην κρίση του κοινού και του Υπουργου Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη.
Ευχαριστώ.
Το βιντεο.... τι ηθελε να μας δειξει;;;
Οτι παπακι το οποιο το καταδίωκε περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ μπήκε στο αντιθετο ρευμα και επεσε σε διερχομενο αυτοκινητο;;;
Και τι σχεση εχουν οι καμερες μ αυτο;;;
Ποσο συχνα περνανε παπακια σ εκεινο το σημειο και πεφτουν σε διερχομενα αυτοκινητα σ εκεινο το σημειο και μας τονιζουν οτι αυτο συμβαινει συχνα σ εκεινη την περιοχη;;; -
Απλα με τετοιους γλυωδης κουτοπονηρους αξιωματικους.... σε υπευθηνες θεσεις, τι περιμενει κανενας να προχωρησει σωστα στην Ελλαδα.... ολη του η πρεμουρα ειναι να μην μαθουμε που ειναι οι καμερες!!!! ωστε να μας γραψει.... και να μας σωσει..... Να τον θυμαστε αυτον τον τυπο μπορει να γινει και αρχηγος καποια στιγμη.....τροχαιας Ελλαδος ακομα χειρωτερα.... και θα τον ρωτησει ο υπουργος για μια εισηγηση και καταλαβενεται τι επιστημονικη απαντηση θα παρει.... με τετοιους περιμενουμε να μειωθουν τα ατυχηματα η να αυξηθουν οι εισπραξεις.....
Το βιντεακι θα μας χρειαστει..... για να ξερουμε ποιοι παιρνουν αποφασεις και εφαρμοζουν πολιτικες για τα ατυχηματα και την μειωση τους....
Ειναι συγγενης του υπουργου μας οικονομικων???? -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Απλα με τετοιους γλυωδης κουτοπονηρους αξιωματικους.... σε υπευθηνες θεσεις, τι περιμενει κανενας να προχωρησει σωστα στην Ελλαδα.... ολη του η πρεμουρα ειναι να μην μαθουμε που ειναι οι καμερες!!!! ωστε να μας γραψει.... και να μας σωσει..... Να τον θυμαστε αυτον τον τυπο μπορει να γινει και αρχηγος καποια στιγμη.....τροχαιας ΕλλαδοςΑυτό ξαναπές το... Ο τύπος είναι απόφοιτος ΣΕΘΑ, αν κρίνω από το σηματάκι που φοράει και μάλλον θα τον δούμε να ανεβαίνει στο μέλλον. Πάντως, ούτε να μιλήσει δεν ξέρει.
ακομα χειρωτερα.... και θα τον ρωτησει ο υπουργος για μια εισηγηση και καταλαβενεται τι επιστημονικη απαντηση θα παρει.... με τετοιους περιμενουμε να μειωθουν τα ατυχηματα η να αυξηθουν οι εισπραξεις.....
Τι επιστημονικές απαντήσεις και κουραφέξαλα. Αφού όλοι το ξέρουμε οτι για τα τροχαία ατυχήματα φταίει η υπερβολική ταχύτητα και η κακιά η ώρα
Ειναι συγγενης του υπουργου μας οικονομικων????
Εγώ πάντως στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο ...Σεφερλής μεταμφιεσμένος.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4