-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γι αυτο αντικλειδιστη τσεπουλα και αντε γεια..
Στο θεμα με τη νειδικη φρουρο επειδη ειχα δει και τους 'Πρωταγωνιστες' που την ειχαν συνεντεξη οταν ηταν στο νοσοκομειο απλα ετσι ειναι το στυλακι της..Κι εμενα μου εκανε μια καποια εντυπωση καποιες δηλωσεις στη συνεντευξη τη προχθεσινη απλα εχει ενα ελαφρυντικο μετα απο αυτο που της εκαναν.. Θα μπορουσε να εχει κρατησει μια πιο ηπια σταση ωστοσο..Μου το ειχε πει ενας φιλος στο παιρνει το κλειδι το αντικλειδι στη τσεπη μανιβελια και αντε γεια!!!!Θα μεινει μαλ@κας ο Ζητας.......
@Καβουρας
Μιλαω για Ζηταδες παντα ετσι....Δε μιλαω για μπατσικο....Στο μπατσικο αμα χωθεις στα στενα την εκανες σε εχασε...Μια φορα και δυο την εχω παθει εγω με το ταφ.......
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ίσα ίσα τη γλίτωσα τη κλήση σήμερα.
Μέχρι πριν από 30 λεπτά ήμουν σταθμευμένος στην Ασκληπιού, μεταξύ Ακαδημίας και Σολωνος.
Νύσταξα και τη κοπάνησα από εκεί που ήμουν, και πηγαίνοντας προς το αμάξι βλέπω στρουμφ να κόβει κλήσεις στα σταθμευμένα χαμηλά. Αρχίζω και τρέχω να προλάβω το δικό μου που ήταν στη μέση, και βλέπω το έτερο στρουμφ να κόβει κλήσεις στα ψηλά.
Ευτυχώς ξεκίνησαν από τις άκρες και γλίτωσα.
Ξεφτίλες φραγκοφονιάδες, βγήκαν παγανιά τα ζώα να συμπληρώσουν μπλοκάκια..
Στου Σάκη το μαγαζί όμως στην αρχή της Βουλιαγμένης δεν ξέρουν να πάνε, που κλείνουν μία και δύο λωρίδες τα παρκαρισμένα..
Η πιο κάτω, που τα παρατανε μέχρι τη Φιλολάου πάνω στα πεζοδρόμια.
Η Ασκληπιου τους ενόχλησε, που μέρα νύχτα έχει σταθμευμένα εκεί πέρα.
Πάω στοίχημα θα κόψουν κλήσεις και στον παράδρομο της Ακαδημίας, στις αφετηρίες των λεωφορείων, γιατί ΚΑΙ ΕΚΕΙ εμποδίζουν..
Όπως μου είχαν σηκώσει το αμάξι, γιατί στις 11.30 λέει εμπόδιζε το λεωφορείο να στρίψει από Σόλωνος στην Ιπποκράτους, άσχετο οτι το'χα προσέξει και το είχα βάλει πολύ πιο μετά από το ταχυδρομικό κουτί. Τσίμπα τα 120 ευρώ, πλήρωσε και το πάρκινγκ 10 ευρώ.
Και νομίζουν οτι δικαιολογούν τους μισθούς τους οι ξεφτίλες.Φαντάζομαι τί θα είχε γίνει αν δεν είχες προλάβει να φύγεις και σου είχαν κόψει την κλήση.
Θα σε βλέπαμε τώρα στα κανάλια... -
Μέχρι πριν από 30 λεπτά ήμουν σταθμευμένος στην Ασκληπιού, μεταξύ Ακαδημίας και Σολωνος.
Νύσταξα και τη κοπάνησα από εκεί που ήμουν, και πηγαίνοντας προς το αμάξι βλέπω στρουμφ να κόβει κλήσεις στα σταθμευμένα χαμηλά. Αρχίζω και τρέχω να προλάβω το δικό μου που ήταν στη μέση, και βλέπω το έτερο στρουμφ να κόβει κλήσεις στα ψηλά.
Στου Σάκη το μαγαζί όμως στην αρχή της Βουλιαγμένης δεν ξέρουν να πάνε, που κλείνουν μία και δύο λωρίδες τα παρκαρισμένα..
Πάω στοίχημα θα κόψουν κλήσεις και στον παράδρομο της Ακαδημίας, στις αφετηρίες των λεωφορείων, γιατί ΚΑΙ ΕΚΕΙ εμποδίζουν..
Όπως μου είχαν σηκώσει το αμάξι, γιατί στις 11.30 λέει εμπόδιζε το λεωφορείο να στρίψει από Σόλωνος στην Ιπποκράτους, άσχετο οτι το'χα προσέξει και το είχα βάλει πολύ πιο μετά από το ταχυδρομικό κουτί. Τσίμπα τα 120 ευρώ, πλήρωσε και το πάρκινγκ 10 ευρώ.
Και νομίζουν οτι δικαιολογούν τους μισθούς τους οι ξεφτίλες.Αν εννοεις εκει που ηταν οι αφετηριες των λεωφορειων καλα θα κανουν να κοψουν κωλους! Πανε και παρκαρουν και οταν θελει να κατσει ενα αστικο δεν εχει χωρο!
-
Και νομίζουν οτι δικαιολογούν τους μισθούς τους οι ξεφτίλες.Την κλήση την έφαγες από τροχαία ή από δημοτική αστυνομία; Στο σημείο υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση ή πλήρης απαγόρευση;
Μπορεί κάποιος να τηλεφώνησε στο 100 και να έκανε καταγγελία για το συγκεκριμένο δρόμο, οπότε δεν είχαν άλλη λύση. Μπορεί μετά να πήγαν και στους δρόμους που αναφέρεις ότι θα έπρεπε να κόψουν κλήσεις. Υπάρχουν πολλά μπορεί και δε νομίζω ότι δικαιολογείται το μένος σου εφόσον πάρκαρες σε σημείο που απαγορευόταν. Αν πραγματικά σε ενοχλούν και νοιώθεις αδικημένος, π.χ., τα αυτοκίνητα που καβαλούν το πεζοδρόμιο στην Φιλολάου, πάρε εσύ ένα τηλέφωνο στο 100.
-
Οι κλήσεις είναι δικαιολογημένες μόνο όταν δίνονται σε άλλους.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Φαντάζομαι τί θα είχε γίνει αν δεν είχες προλάβει να φύγεις και σου είχαν κόψει την κλήση.
Θα σε βλέπαμε τώρα στα κανάλια...Αυτό που θα είχε γίνει αν είχα φάει κλήση, θα ήταν να πάω να διαμαρτυρηθώ στο τμήμα που ανήκει ο αστυνομικός που με έγραψε.
Αν εννοεις εκει που ηταν οι αφετηριες των λεωφορειων καλα θα κανουν να κοψουν κωλους! Πανε και παρκαρουν και οταν θελει να κατσει ενα αστικο δεν εχει χωρο!
Ακριβώς εκεί εννοώ. Μόνο που μετά τις 23.30-00.00 δεν υπάρχουν λεωφορεία εκεί, φεύγουν για το αμαξοστάσιο. Οπότε τα αμάξια δεν ενοχλούν κανέναν εκεί πέρα τις βραδυνές ώρες.
Εννοείται οτι δεν συμφωνώ για κανένα λόγο να παρκάρει κάποιος εκεί σε ώρες 'λειτουργίας' της αφετηρίας.Την κλήση την έφαγες από τροχαία ή από δημοτική αστυνομία; Στο σημείο υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση ή πλήρης απαγόρευση;
Μπορεί κάποιος να τηλεφώνησε στο 100 και να έκανε καταγγελία για το συγκεκριμένο δρόμο, οπότε δεν είχαν άλλη λύση. Μπορεί μετά να πήγαν και στους δρόμους που αναφέρεις ότι θα έπρεπε να κόψουν κλήσεις. Υπάρχουν πολλά μπορεί και δε νομίζω ότι δικαιολογείται το μένος σου εφόσον πάρκαρες σε σημείο που απαγορευόταν. Αν πραγματικά σε ενοχλούν και νοιώθεις αδικημένος, π.χ., τα αυτοκίνητα που καβαλούν το πεζοδρόμιο στην Φιλολάου, πάρε εσύ ένα τηλέφωνο στο 100.
Δεν έφαγα κλήση, πρόλαβα και τη κοπάνησα για 2 αμάξια.
Οι αστυνομικοί ήταν ΕΛΑΣ, όχι της δημοτικής και ήταν με περιπολικό σταθμευμένοι στη γωνία Ασκληπιού και Σόλωνος (ΠΑΝΩ στη διάβαση ). Άρα πολύ πιθανόν να ήταν καταγγελία, ίσως και από το γκαράζ που είναι πιο πάνω. Και τη μέρα και τη νύχτα παρκάρουν εκεί αμάξια, απλά όποτε θυμούνται πάνε και κόβουν κλήσεις.
Το συγκεκριμένο σημείο (Ασκληπιού μεταξύ Ακαδημίας-Σόλωνος) δεν έχει κανένα λόγο να απαγορεύεται η στάθμευση. Η Ασκληπιού είναι γεμάτη από σταθμευμένα πάνω από τη Σόλωνος, αλλά εκεί έχει πινακίδα που το επιτρέπει. Ουσιαστικά η Ασκληπιού πάνω από τη Σόλωνος είναι δρόμος μίας λωρίδας, οπότε μία λωρίδα με σταθμευμένα στο κάτω μέρος της ίσα ίσα βοηθά στο να μη γίνεται πανζουρλισμός πιο πάνω από τις 2 λωρίδες που θα γίνουν μία.
Οι κλήσεις που κόβονται στο συγκεκριμένο σημείο (Ασκληπιού), στην Ιπποκράτους όποτε το θυμούνται (μπλοκάκια) και στις Αφετηρίες (ξαναλέω τη νύχτα, που δεν έχει λεωφορεία) είναι καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα. Είναι το ίδιο πράγμα με το να βάζουν σε ευθεία κατηφόρα πινακίδα με όριο 60 και να κάθονται με το ραντάρ: Σκατά αστυνόμευση.Σηκώνουν μηχανάκια από το πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου που είναι 5 μέτρα και δεν ενοχλούν ιδιαίτερα κανέναν, ενώ την ίδια στιγμή έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα από τα σταθμευμένα διπλωματικά, βαν κλπ σε ώρες αιχμής. Επίσης δεν έχω δει κανέναν να κόβει κλήση στο βανάκι της δημοτικής που είναι μονίμως σταθμευμένο πριν το περίπτερο στην Πανεπιστημίου και Κοραή. Ούτε στις κλούβες που πιάνουν την δεξιά λωρίδα στην Ακαδημίας σε 2-3 σημεία και δεν βάζουν ούτε κώνους πιο πριν. Αν πάω να παρκάρω εγώ όμως, τσακ το ροζ χαρτάκι, γιατί εμποδίζω τη κυκλοφορία λέει.
Σηκώνουν μηχανάκια από σημεία που απαγορεύεται η στάθμευση, ενώ αμάξια έχουν καταλάβει τις θέσεις για στάθμευση μοτοσυκλετών.
Και όλα αυτά τα κάνουν χωρίς καμία σταθερότητα, για να μπορεί να πει ο άλλος, ναι εδώ αν παρκάρω θα με γράψουν. Όποτε τους καπνίσει πάνε και γράφουν. Για να μη μιλήσω για το που γράφουν τον ΚΟΚ επειδή φοράνε μπλε.
Οι Δελτάδες με τα παπάκια που πάνε σαν συμμορία και δεν σταματάνε τα φανάρια, ή κινούνται πάνω στα πεζοδρόμια, παρκάρουν τα παπάκια τους έξω από τον Νάκα στην Ιπποκράτους (πάνω από τη σκουφά), ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο. Αυτούς γιατί δεν τους ακουμπάει κανείς;Είναι προφανές οτί όλα αυτά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου να τα κάνω, ούτε να παρκάρω σε λωρίδες κυκλοφορίας, ούτε πάνω σε πεζοδρόμια ούτε πουθενά που να ενοχλεί.
Αλλά όχι και να πάει να με συνετίσει αυτός που τα ίδια πράγματα τα γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας! -
Αν εννοεις εκει που ηταν οι αφετηριες των λεωφορειων καλα θα κανουν να κοψουν κωλους! Πανε και παρκαρουν και οταν θελει να κατσει ενα αστικο δεν εχει χωρο!
Ακριβώς εκεί εννοώ. Μόνο που μετά τις 23.30-00.00 δεν υπάρχουν λεωφορεία εκεί, φεύγουν για το αμαξοστάσιο. Οπότε τα αμάξια δεν ενοχλούν κανέναν εκεί πέρα τις βραδυνές ώρες.
Εννοείται οτι δεν συμφωνώ για κανένα λόγο να παρκάρει κάποιος εκεί σε ώρες 'λειτουργίας' της αφετηρίας.[
Αναφερομουν για πριν τις 00:00 το βραδυ, μεσα στην αγρια νυχτα ειναι να κοψουν κλησεις που καλα λες δεν ενοχλουν!
-
Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. λόγω «αναξιοπρεπούς» συμπεριφοράς
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε μία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που υπηρετεί σε υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, λόγω «αναξιοπρεπούς» και «ανάξιας» συμπεριφοράς για αστυνομικό.Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «στο πλαίσιο έρευνας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης να διατηρεί προσωπικό λογαριασμό (με ψευδώνυμο και ελεύθερη πρόσβαση), με φωτογραφίες της, που την απεικονίζουν σε στάσεις, με ιδιαίτερα αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά για την ιδιότητά της».
Η αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1100574
Tην εκαψε το φατσοβιβλιο; -
Το myspace απ' ότι διάβασα σε άλλη η-εφημερίδα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το myspace απ' ότι διάβασα σε άλλη η-εφημερίδα.Δικια μου μαντεψια ηταν το facebook.
-
link εχουμε;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
link εχουμε;;; -
Προφανώς λινκ για τη σελίδα με το επίμαχο υλικό εννοεί ο wag
Αλέξανδρε ατύχησες έχει διαγραφεί.
Μερικά ακόμα στοιχεία...
http://news247.gr/a/43!118037 -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προφανώς λινκ για τη σελίδα με το επίμαχο υλικό εννοεί ο wag -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
link εχουμε;;;
Με το προφιλ της κοπελιας λεω...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προφανώς λινκ για τη σελίδα με το επίμαχο υλικό εννοεί ο wagΑλέξανδρε ατύχησες έχει διαγραφεί.
Μερικά ακόμα στοιχεία...
http://news247.gr/a/43!118037Ασχετο....
Αφου δεν το κανει εν ωρα υπηρεσιας, γιατι εχει κυρωσεις;;;
Αν ηταν γνωστη μου, θα της ελεγα να το τραβηξει μεχρι το ανθρωπίνων δικαιωμάτων.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αλέξανδρε ατύχησες έχει διαγραφεί.
Μερικά ακόμα στοιχεία...
http://news247.gr/a/43!118037Ασχετο....
Αφου δεν το κανει εν ωρα υπηρεσιας, γιατι εχει κυρωσεις;;;
Αν ηταν γνωστη μου, θα της ελεγα να το τραβηξει μεχρι το ανθρωπίνων δικαιωμάτων....Πες τα! Κριμα και πρεπει να ηταν αξιολογη αστυνομος , οπως μια ωραια ξανθια μ%$^&*(^ρος που μου ειχε βγαλει την ταυτοτητα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ε μα...κι εσύ...λάθος Link δίνεις ολόκληρος μοδεράιτορ.
Θωμά...εσύ φαίνεται να γνωρίζεις περισσότερα.
Έχω πμ? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ε μα...κι εσύ...λάθος Link δίνεις ολόκληρος μοδεράιτορ.
Θωμά...εσύ φαίνεται να γνωρίζεις περισσότερα.
Έχω πμ?Μπα κυριε Καβουρη δυστυχως δεν διαθετω καποια πληροφορια! Εχω βγει στο κηνυγι για το βιντεο με την Αλεξανδρατου
-
Ειδα τις φωτό στις ειδήσεις του Α. Προχώ η γκόμενα με περίεργες φωτό με δερμάτινα και κάτι σχισμένα καλσόν σε περίεργες στάσεις. Κάτι ιδιόμορφες μουσικές άκουγε λέει...
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4