-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το myspace απ' ότι διάβασα σε άλλη η-εφημερίδα.Δικια μου μαντεψια ηταν το facebook.
-
link εχουμε;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
link εχουμε;;; -
Προφανώς λινκ για τη σελίδα με το επίμαχο υλικό εννοεί ο wag
Αλέξανδρε ατύχησες έχει διαγραφεί.
Μερικά ακόμα στοιχεία...
http://news247.gr/a/43!118037 -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προφανώς λινκ για τη σελίδα με το επίμαχο υλικό εννοεί ο wag -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
link εχουμε;;;
Με το προφιλ της κοπελιας λεω...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προφανώς λινκ για τη σελίδα με το επίμαχο υλικό εννοεί ο wagΑλέξανδρε ατύχησες έχει διαγραφεί.
Μερικά ακόμα στοιχεία...
http://news247.gr/a/43!118037Ασχετο....
Αφου δεν το κανει εν ωρα υπηρεσιας, γιατι εχει κυρωσεις;;;
Αν ηταν γνωστη μου, θα της ελεγα να το τραβηξει μεχρι το ανθρωπίνων δικαιωμάτων.... -
Αλέξανδρε ατύχησες έχει διαγραφεί.
Μερικά ακόμα στοιχεία...
http://news247.gr/a/43!118037Ασχετο....
Αν ηταν γνωστη μου, θα της ελεγα να το τραβηξει μεχρι το ανθρωπίνων δικαιωμάτων....Πες τα! Κριμα και πρεπει να ηταν αξιολογη αστυνομος , οπως μια ωραια ξανθια μ%$^&*(^ρος που μου ειχε βγαλει την ταυτοτητα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ε μα...κι εσύ...λάθος Link δίνεις ολόκληρος μοδεράιτορ.
Θωμά...εσύ φαίνεται να γνωρίζεις περισσότερα.
Έχω πμ? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ε μα...κι εσύ...λάθος Link δίνεις ολόκληρος μοδεράιτορ.
Θωμά...εσύ φαίνεται να γνωρίζεις περισσότερα.
Έχω πμ?Μπα κυριε Καβουρη δυστυχως δεν διαθετω καποια πληροφορια! Εχω βγει στο κηνυγι για το βιντεο με την Αλεξανδρατου
-
Ειδα τις φωτό στις ειδήσεις του Α. Προχώ η γκόμενα με περίεργες φωτό με δερμάτινα και κάτι σχισμένα καλσόν σε περίεργες στάσεις. Κάτι ιδιόμορφες μουσικές άκουγε λέει...
-
pics or didn't happen ρε
Η αθεόφοβη, αντί να ακούει βυζαντινή μουσική
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ειδα τις φωτό στις ειδήσεις του Α. Προχώ η γκόμενα με περίεργες φωτό με δερμάτινα και κάτι σχισμένα καλσόν σε περίεργες στάσεις. Κάτι ιδιόμορφες μουσικές άκουγε λέει...Και γω εβλεπα ΑΝΤ1
-
Ασχετο....
Αν ηταν γνωστη μου, θα της ελεγα να το τραβηξει μεχρι το ανθρωπίνων δικαιωμάτων....Μην υπερβαλλουμε!!!!
Παραδειγμα: Αν ο παππας της ενοριας το βραδυ που δεν λειτουργει, εκανε 'πιατσα' γιατι μονο με τα μνημοσυνα δεν την εβγαζε, θα ελεγες το ιδιο? (Ανεξαρτητα αν την εβρισκε κιολας...) -
http://jimmy278.blogspot.com/2010/01/na ... space.html
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
http://jimmy278.blogspot.com/2010/01/narkotik-christiana-my-space.htmlΠατσαβουρα και ηλπιζα σε κατι καλο! Αυτες οι gothΟυδες δεν μαρεσουν καθολου. Γιαυτο δεν θελω γυναικες στα σωματα!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Παραδειγμα: Αν ο παππας της ενοριας το βραδυ που δεν λειτουργει, εκανε 'πιατσα' γιατι μονο με τα μνημοσυνα δεν την εβγαζε, θα ελεγες το ιδιο? (Ανεξαρτητα αν την εβρισκε κιολας...)Ατυχής παραλληλισμός σε δύο επίπεδα:
-
Ο παπάς υποτίθεται ότι κάνει συγκεκριμένο κήρυγμα ηθικής και συμπεριφοράς. Το λιγότερο, θα τον θεωρούσες υποκριτή μετά, αν ο ίδιος δεν έκανε αυτά που κήρυττε.
-
Η αστυνομικός δεν έκανε κάτι παράνομο εκτός υπηρεσίας. 'Αλλο πράγμα η πιάτσα, και άλλο το να έχεις μία απελευθερωμένη αντίληψη περί σεξουαλικότητας, ελεύθερων σχέσεων κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Κοίτα που παίρνω το 'μέρος' αστυνομικού...
-
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ασχετο....
Αν ηταν γνωστη μου, θα της ελεγα να το τραβηξει μεχρι το ανθρωπίνων δικαιωμάτων....Μην υπερβαλλουμε!!!!
Παραδειγμα: Αν ο παππας της ενοριας το βραδυ που δεν λειτουργει, εκανε 'πιατσα' γιατι μονο με τα μνημοσυνα δεν την εβγαζε, θα ελεγες το ιδιο? (Ανεξαρτητα αν την εβρισκε κιολας...)Το τι κανει στον προσωπικο της χρονο, με την προσωπικη της ζωη, δεν θα πρεπε να αφορα κανεναν.
Δεν εκδιδεται, χορευει και κανει σωου.
Δεν υπαρχει 'αστυνομικο ασυμβιβαστο' που να μην της επιτρεπει να κανει κ αλλη δουλεια παραλληλα.Υ.Γ. Κ ο παπας της ενοριας στην καλυτερη να πιδαει κανα αγορακι απο το κατηχητικο.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
- Η αστυνομικός δεν έκανε κάτι παράνομο εκτός υπηρεσίας. 'Αλλο πράγμα η πιάτσα, και άλλο το να έχεις μία απελευθερωμένη αντίληψη περί σεξουαλικότητας, ελεύθερων σχέσεων κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
+1.
Θεωρητικά, υποτίθεται ότι κάποια επαγγέλματα θεωρούνται 'λειτούργημα' και η ιδιότητα αυτή χαρακτηρίζει το άτομο 24/7, στην πράξη όμως με όσα βλέπουμε να κάνουν οι αστυνομικοί με στολή, εν ώρα υπηρεσίας(*), μάλλον διυλίζουμε τον κώνωπα αν είναι 'πρόβλημα' το ότι η προσωπική ζωή μιας αστυνομικού ξεφεύγει από τις κοινωνικές νόρμες.
Σιγά το fringe δηλαδή, ούτε καν αμφίφιλόφυλη δεν είναι είναι η κοπέλα! -
Δεν κατάλαβα, το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που κολλάει στην όλη φάση; Ποιο ήταν το έγκλημα που διαπράχθηκε; Εκτός και αν εννοούν ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας κατέφυγε σε αυτούς για να βρει το ηλεκτρονικό ίχνος της κοπέλας.
Δεν είναι κακή. Το μόνο μεμπτό στην περίπτωση μας είναι ότι δούλευε και αλλού, πράγμα που απαγορεύεται.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4