-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Υπαρχει ομως κ ανθρωπινος παραγων ρε νιντζα. Δεν ειμαστε ψυχροι βορειοευρωπαιοι κ ευτυχως δηλαδη. Βεβαια ο Ελληνας περναει στο αλλο ακρο ' ξερεις ποιος ειμαι εγω , θα σε στειλω Ευρο κ.λ.π'..Δε μ αρεσει,αλλα το κατανοω αυτο μονο και μονο επειδη οι νομοι του κοκ ειναι σκατα,προχειροφτιαγμενοι και τελειως εισπρακτικοι.
αλλα για κανενα λογο δε μπορω να δεχτω να υπαρχει εμφανης διακριση αναμεσα στα 2 φυλα,στις ηλικιες,και στο τι αυτοκινητο εχει ο καθενας. -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
το αν θα σε γραψει η οχι εχει να κανει με το αν εχεις κανει παραβαση,και οχι αν του γλυφεις το κωλο.
Αναλόγως. Υπάρχουν και αστυνομικοί που αν τους μιλήσεις και παραδεχθείς πως είσαι παράνομος δε σε γράφουν. Είναι και σε τι άνθρωπο θα πέσεις.
Καλο ειναι ο αστυνομικος να κρινει βασει παραβασης κ οχι μονο βαση του ποιος εισαι κ πως μιλησες...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
το αν θα σε γραψει η οχι εχει να κανει με το αν εχεις κανει παραβαση,και οχι αν του γλυφεις το κωλο.
Αναλόγως. Υπάρχουν και αστυνομικοί που αν τους μιλήσεις και παραδεχθείς πως είσαι παράνομος δε σε γράφουν. Είναι και σε τι άνθρωπο θα πέσεις.
Καλο ειναι ο αστυνομικος να κρινει βασει παραβασης κ οχι μονο βαση του ποιος εισαι κ πως μιλησες...
στο καναδα ισως.στο ελλαντα ποτε
φιλος μου τον σταματανε σε μπλοκο,ηταν με τον πατερα του μεσα.
ελεγχος στοιχειων,ψαχνανε το αμαξι,τσαντακια
ηταν ουλτρα εριστικοι
ο φιλος μου αρχισε να τους τρολλαρει,του πρηξαν τα παπαρια,και οταν μαθαν οτι ο ενας ηταν ανθυποπλοιαρχος και ο αλλος υποπτεραραρχος,το βουλωσανε και τους διωξανε.καλα,και τα βυζγια ποσες κλησεις εχουν γλιτωσει ειναι μεγαλο κεφαλαιο.
-
Δεν καταλαβες. Αν με πιασουν να οδηγω λιαρδα, δεν πρεπει να με αφησουν, οποιος κ αν ειμαι, οσο καλα κ αν μιλαω κ οσο μεγαλο προβλημα κ αν μου δημιουργησουν. Ή οσο μεγαλα και ωραια βυζια κ αν εχω.
Αν κανω μια παρανομη αναστροφη στη μεση του πουθενα με κανενα οχημα τριγυρω/να ερχεται, ειναι διαφορετικο. Καλως ή κακως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ. Δεν εχουν την ιδια βαρυτητα, ειτε λογω της φυσης τους ειτε λογω των συγκεκριμενων συνθηκων τη συγκεκριμενη στιγμη*. Οσο για αυτο που λες οτι ο αστυνομικος δεν ειναι δικαστης, σου υπενθυμιζω οτι ο ΚΟΚ (κ ολοι οι ΚΟΚ των πολιτισμενων χωρων) εχουν μεσα τους ενσωματομενη την αναγκη κρισης του αστυνομικου: 'επικινδυνη οδηγηση' ας πουμε. Ποιος ΚΡΙΝΕΙ οτι η ταδε οδηγηση ειναι επικινδυνη κ η δεινα οχι?
*μπορω να σου δειξω φαναρι που μπορεις να περασεις με κοκκινο χωρις καν να σταματησεις, χωρις αυτο οχι να ειναι επικινδυνο αλλα να μην εχει καν καμμια σημασια σε κανεναν.
-
τον δεν πρεπει ισχυει,αλλα τι θα γινει?πιστευεις οτι κανεις δεν την εχει γλιτωσει οταν ηταν λιαρδα επειδη ειχε βυζγια,η επειδη ετυχε σε γνωστο γνωστου κτλ?
η ακομα και το αντιθετο,να σε γραψουν επειδη δεν εχεις κανει τιποτα? -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
τον δεν πρεπει ισχυει,αλλα τι θα γινει??
πιστευεις οτι κανεις δεν την εχει γλιτωσει οταν ηταν λιαρδα επειδη ειχε βυζγια,η επειδη ετυχε σε γνωστο γνωστου κτλ?
η ακομα και το αντιθετο,να σε γραψουν επειδη δεν εχεις κανει τιποτα?Φυσικα κ φυσικα εχουν γινει.
-
σε καποιες φυσιολογικες χωρες που εχουν φυσιολογικους οδηγους και φυσιολογικους τροχαιους,οι ποινες ειναι αναλογα με την οικονομικη κατασταση και το μεγεθος τις επικινδυνοτητας.
πχ βρεχει η ειναι βραδυ?εξτρα γαμησι
αδειος ο δρομος?εκπτωση στο γαμησι. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
θα σε στειλω Ευρο κ.λ.π'..
ελα αμάν , από βιασύνη... Έβρο ήθελα να πω
-
Δεν είναι χαρακτηριστικό της Ελλάδας και μόνο πάντως η (καλώς εννοούμενη ΙΜΗΟ) ελαστικότητα από τα όργανα.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Παράλληλα, η Πολεμική Αεροπορία έχει προγραμματίσει αεροπορική επίδειξη αεροσκάφους F-16 της ομάδας επιδείξεων 'ΖΕΥΣ' πάνω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, το ερχόμενο Σάββατο, στις 12:00.Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ του Λευκού Πύργου και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63913326 -
-
Μου ανέβηκε σήμερα το αίμα στο κεφάλι στα φανάρια καθώς σταμάτησα με το μηχανάκι (φορούσα όπως πάντα κράνος) πίσω από έναν γνωστό μου αστυνόμο που ήμασταν και συμμαθητές στο σχολείο και αργότερα κάναμε παρέα. Δε φορούσε κράνος πάνω στη μηχανή του και μου ήρθε να τον αρχίσω στα μπινελίκια. Αλλά τι θα έβγαινε; Θα καταλάβαινε τίποτα; 40 χρονών έγινε και και δεν κατάλαβε.
Εκείνο όμως που με εκνευρίζει περισσότερο, είναι ότι αυτός θα γράφει άλλους για κράνος. Δεν εννοώ να μην τους γράφει αφού και ο ίδιος δε φοράει. Εννοώ την υποκρισία όπως θέλετε πείτε το.Ο χρήστης kacey έγραψε:
Με έχουν γράψει και για παραβάσεις. Μία για κράνος, μία γιατί δεν είχα πάνω μου το ασφαλιστήριο, μία για προσπέραση σε διπλή γραμμή και μία γιατί στη Δράμα που δεν ήξερα τους δρόμους πήγα αντίθετα σε ένα δρομάκι. Το σήμα ήταν κρυμμένο σε κάτι φυλλα δέντρου..
-
Πεσε πανω του.
-
Χθες ήρθαμε πολύ κοντά με τον νόμο εδώ στη Γερμανία...
Πηγαίνουμε σε ωραίο κλαμπάκι του Ντύσσελντορφ κ μετά σε τελειωμένο άφτερ ελληνάδικο για να δούμε κάποιους γνωστούς...
Στο κλαμπάκι πίνουμε (3 ζευγάρια ήμασταν) 3 μπουκάλια κρασί κ μία γύρα τεκίλα σφινάκι...
Ο φίλος μου οδηγούσε, είχε πιει 2 ποτήρια κρασί κ 1 τεκίλα όλο κι όλο... Μετά από 2 ώρες φεύγουμε κ μας σταματά αστυνομία για αλκοτέστ.Το κοντέρ δείχνει 0,26 κ μας λέει 'πολύυυυ ήπιατε...'
τον ρωτούμε πόσο είναι το όριο κ μας λέει '0,25'Κατεβάζει τον φίλο μου... Μετά ρωτά εμένα αν ήπια (δεν οδηγούσα), του λέω πως ήπια κάτι κ με μετρά να δει να μπορώ να οδηγήσω εγώ... 0,09 εγώ
Τελικά παίρνουν τον φίλο μου στο κεντρικό τμήμα για 15 λεπτά να του επαναλάβουν την εξέταση με μηχάνημε μεγαλύτερης ακριβείας... εκεί φυσούσε για 20-30 δεύτερα που λέει ο λόγος
Δείχνει 0,248
Του το επαναλαμβάνουν 0,237 δείχνει κ του λένε 'τυχερός είσαι'Τελικά τον επέστρεψαν, κατέβηκα εγώ κ οδήγησε αυτός μπροστά τους κ φύγαμε
φθηνά τη γλιτώσαμε.
εν τω μεταξύ δεν ήπιαμε πολύ διαφορετικά... εγώ ήπια κ 2 τεκίλες εδώ που τα λέμε κ έχουμε τον ίδιο σωματότυπο... όμως πριν φυσήξω εισέπνευσα φρέσκο αέρα , φούσκωσα τα μάγουλα κ αραιώθηκε ο εκπνεόμενος αέρας των πνευμόνων μάλλον...
γλιτώσαμε 500€, 4 πόντους κ 1 μήνα κράτηση διπλώματος
-
Στους πόσους χάνεις το δίπλωμα;
Έχω την αίσθηση ότι την επόμενη φορά ο οδηγός θα μείνει με 1 ποτό.
-
Με 18 πόντους. Οι πόντοι διαγράφονται αν περάσουν 2 χρόνια. Το θέμα είναι πως πρέπει για 2 χρόνια να είσαι καθαρός, δλδ αν έχεις 14 πόντους κ μέσα σε 2 χρόνια ξαναπάρεις άλλον έναν, τότε ξανααρχίζεις από την αρχή, δλδ θέλει εκ νέου 2 χρόνια για να παραγραφούν οι 15 σου πόντοι, ακόμη κ αν πχ οι 4 από αυτούς που έχεις είναι του 2010...
-
Παράδρομος Αττικής Οδού (κόμβος 11) ύψος Κηφισίας: η ΕΛΑΣ έχει αφαιρέσει τις πινακίδες καμιά 10αριά αυτοκινήτων παράνομα σταθμευμένων. Δεν φαίνεται να ενοχλούν την κυκλοφορία (η μία λωρίδα είναι υπεραρκετή), αλλά η σχετική σήμανση υπάρχει οπότε δεν έχουν δικαιολογία.
200μ πιο πριν κάμποσα αυτοκίνητα έχουν σταθμεύσει επί του πεζοδρομίου στην καμπή που ενώνει την Κηφισίας με τον παράδρομο, καθώς και στη Διονύσου (κάθετος της Κηφισίας). Σε αυτά, όμως, ούτε καν κλήση δεν έχει κοπεί Κι όπως φαίνεται και στο http://goo.gl/maps/7VNkL , αποκλείεται να έφθασαν στον παράδρομο χωρίς να είδαν τα παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο...
-
:whateνer:
-
Oλα αυτα τα κτηνη γιατι εχουν καταλαβει το πεζοδρομιο? Στον προαστιακο πανε ολοι αυτοι?
-
Στα μεν εβαλαν πρόστιμο γιατι κάποιος πήρε τηλεφωνο ... Πάντα έτσι γίνεται εκτος και αν είναι κανα προγραμματισμένο συμβαν.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4