Υπενθυμιζω το περιστατικο που ειχε γινει τα Χριστουγεννα που μας περασαν:
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καναμε κ τη καλη μας πραξη χριστουγεννιατικα... Κ εξηγω:
Ανεβαινα τη Σινα με το αυτοκινητο (στην περιοχη που αποκαλω 'κατω Κολωνακι' = Εξαρχεια αλλα τα μπαρακια θελουν να και λενε οτι ειναι Κολωνακι), κ βλεπω δυο μελαμψους τυπους, με ακουστικα handsfree κ στα δυο αυτια ο καθενας, κ καλα να ακουμπανε σε ενα αυτοκινητο κ να μιλανε, κοιταζοντας τα αστρα. @@ μιλαγανε κ εκανε μπαμ απο μακρυα, γιατι να εχεις κ στα δυο αυτια handsfree οταν μιλας με τον απεναντι σου?
Με το που τους προσπερναω κ ενω ημουν το τελευταιο αυτοκινητο που περναγε (=απο πισω κανεις, ουτε οχηματα ουτε πεζοι, για 5-10 δευτερολεπτα), τους βλεπω στο καθρεπτη ο ενας να σκυβει κ να κοιταει μεσα στο αυτοκινητο κ ο αλλος να προσπαθει να ανοιξει τη πορτα με τροπο που χρησιμοποιεις μονο οταν θες να σπασεις ενα αυτοκινητο...
Τηλ στο 100 επι τοπου, το κ το, τρεχατε να τους προλαβετε. Παρκαρω πιο κατω, γυρναω με τα ποδια κ αρχιζω να τους παρακολουθω διακριτικα απο 50μ. μετα απο 10λεπτα (μεσα στα οποια ειχαν ανοιξει 4 αυτοκινητα !, Yaris, Corsa, Fiesta κ κατι αλλο που δεν θυμαμαι) εμφανιζονται 2 ΔΙ.ΑΣ, τους λεω 'αυτοι ειναι αρπαξτε τους' κ τους πακεταρανε για το Α.Τ. Συνταγματος. Εδωσα στοιχεια κλπ κ μου ζητησαν να περασω το συντομοτερο για καταθεση, μετα απο λιγο με πηρε η μπατσινα ( ) τηλ κ με ρωτησε αν μπορω να παω εκεινη τη στιγμη, αλλα τελικα της ειπε ο ΑξΥπ. οτι δεν χρειαζεται κ οτι θα με καλεσουν αν χρειαστει.
Αυτα.
Σημερα εγινε η δικη-εφεση (εφεση γιατι αυτοι ειχαν φαει φυλακη απο το αυτοφορο τοτε κ ηταν απο τοτε μεσα, πραγμα που εμαθα σημερα) στο μονομελες εφετειο κακουργηματων στην Αθηνα. Ειχα παει για μαρτυρας, ειπα τα παραπανω κ εφαγαν 3 χρονια με αναστολη ο μικρος (σε ηλικια, για αυτο εφαγε αυτη τη ποινη) οποτε σημερα πηγε σπιτι του αλλα ειχε μεινει μεσα μεχρι σημερα, κ 5 χρονια επιτοπου φυλακη (δηλαδη εφυγε σημερα σουμπιτος για μεσα για 5 χρ.) κ μετα απελαση στην Αλγερια. Στο καλο κ να μας γραφει...
Το θεμα: εχουμε δικη νο1. Ωραια λεω, θα ξεκινησουμε 9και, ε κατα τις 10 και θα ειμαι σπιτι. Αμ δε...Ξεκιναει η δικη, δηλωνω οτι ειμαι εγω κ ειμαι παρων στα πρωτα 3 λεπτα, κ μετα αρχιζουν τα οργανα:
Προεδρος: 'να βρεθει διερμηνεας γιατι δεν μιλανε ελληνικα, κ να τους διοριστει δικηγορος γιατι δεν εχουν. στο μεταξυ ας πιασουμε τη δικη νο2 κ συνεχιζουμε την 1 μετα'.
Ναι καλα...η δικη νο2 που ηταν μετα απο εμας κρατησε απο τις 10και μεχρι τις 2 το μεσημερι σερι (μπουκαδοροι πολλαπλων σπιτιων = παρα πολλοι μαρτυρες, θυματα κ αστυνομοι), μετα εγινε διακοπη στις 2 για να βγει η αποφαση, κ αφου βγαινουν να πουν την αποφαση ανακαλυπτουν οτι ο διερμηνεας εκεινων των κατηγορουμενων ειχε φυγει γιατι νομιζε οτι δεν χρειαζοντα πια = να βρουμε νεο διερμηνεα για να τους λεει τις ποινες τους.
Οποτε τελικα εμεις που ημασταν νο1 δικη, ξεκινησαμε στις 3 παρα το μεσημερι κ τελειωσαμε 3μιση...