-
αστυνομικο χωρις κρανο δεν εχω δει ποτε...εκτος και αν εννοεις κρανος στο αυτοκινητο μεσα lol lol
-
Δύστυχος η περισσότερη μόλις βάλουνε στολή η πάρουν όπλο[ ΕΣΤΑΝΟΝΤΕ ΓΑΜΆΩ ΚΑΙ ΔΈΡΝΩ ] Και ο αδελφό μου πρώτος και καλύτερος ..
έχω τύχη ώμος και σε αστυνομικό που με έπιασε σαι δεξιοτεχνία και μου είπε βαλεμαι μέσα ..ίσως επειδή ήμουνα σαι γήπεδο
ΟΛΑ ΤΑ ΔΆΧΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
-
ΧΑιτης;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
WTF πόσων χρονών πια?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αστυνομικο χωρις κρανο δεν εχω δει ποτε...εκτος και αν εννοεις κρανος στο αυτοκινητο μεσα lol lolΕννοώ όταν δεν καβαλάνε την υπηρεσιακή μηχανή.
-
Ο χρήστης tasosrs500 έγραψε:
Δύστυχος η περισσότερη μόλις βάλουνε στολή η πάρουν όπλο[ ΕΣΤΑΝΟΝΤΕ ΓΑΜΆΩ ΚΑΙ ΔΈΡΝΩ ] Και ο αδελφό μου πρώτος και καλύτερος ..έχω τύχη ώμος και σε αστυνομικό που με έπιασε σαι δεξιοτεχνία και μου είπε βαλεμαι μέσα ..ίσως επειδή ήμουνα σαι γήπεδο
ΟΛΑ ΤΑ ΔΆΧΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΧΑιτης;Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εγγονος του μπαρμπα-Αντωνη.
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Πρόσφατα είδα κάτω στην Κόρινθο αστυνομικό σε ''καλή'' θέση να οδηγεί την μηχανή μεγάλου κυβισμού του, και δίπλα τον γιο του που δεν έχει κλείσει τα 18 ακόμη (εξακριβωμένο γιατί τον ξέρω) να οδηγεί το 135αρι Crypton X του.Και οι δύο ξεκράνωτοι...
καλυτερα,η συνεχεια θα ειναι να φανε τα μουτρα τους και να γλιτωσουμε απο 2 ζωα.
-
Σήμερα άκουσα για δεύτερα φορά σε διάστημα δύο μηνών για περιστατικό όπου αστυνομικοί επιχειρούν να βεβαιώσουν παράβαση για ομιλία στο κινητό σε άτομο που δε μιλούσε. Και τα δύο περιστατικά είχαν ως 'θύματα' γυναίκες οδηγούς: την κοπέλα του αδελφού μου (στην Καλλιθέα) και την καλύτερη φίλη της κοπέλας μου (στην Κηφισιά)
Την 1η φορά η αντίδραση της κοπέλας δεν ήταν πολύ έντονη και δεν απέφυγε την κλήση. Τη 2η φορά (σήμερα) τους απείλησε με μήνυση κι αγωγή για ψυχική οδύνη, και την άφησαν να φύγει.
EDIT: Διόρθωσα το που συνέβησαν τα περιστατικά
-
Tι κουφα ειναι αυτα? Δηλ πως ακριβως εγιναν τα σκηνικα?
Να φοβομαστε μηπως μας γραψουν και για κρανος εμας τους οδηγους αυτοκινητων απο δω και περα δηλ? -
onboard καμερες και μαλιστα ΔΥΟ (μια για το δρομο και μια για εμας) βλεπω να 'χουμε, οπως στη Ρωσια αν αρχισουν τιποτα παρομοια σκηνικα διαφθορας της τροχαιας.... ε ρε γλεντια
-
kacey vs cop
1 τονος εναντιον 9mm -
εχουμε ξεφυγει. σκαρφιζοντε ψευτικες παραβασεις για να πληρωσουμε προστιμο?
-
[quote='lokatzis']Σήμερα άκουσα για δεύτερα φορά σε διάστημα δύο μηνών για περιστατικό όπου αστυνομικοί επιχειρούν να βεβαιώσουν παράβαση για ομιλία στο κινητό σε άτομο που δε μιλούσε. Και τα δύο περιστατικά είχαν ως 'θύματα' γυναίκες οδηγούς: την κοπέλα του αδελφού μου (στην Καλλιθέα) και την καλύτερη φίλη της κοπέλας μου (στην Κηφισιά)
Την 1η φορά η αντίδραση της κοπέλας δεν ήταν πολύ έντονη και δεν απέφυγε την κλήση. Τη 2η φορά (σήμερα) τους απείλησε με μήνυση κι αγωγή για ψυχική οδύνη, και την άφησαν να φύγει.
EDIT: Διόρθωσα το που συνέβησαν τα περιστατικά[/quote
Μαλλον για καμακι θα τις σταματησαν αμφοτερες..
-
κινουμε σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση και βλεπω μπλοκο. μπροστα μου κινηται αυτοκινητο με αλβανικες
πινακιδες. στο μπλοκο ηταν 2-3 διας η ζηταδες. μολις βλεπει ο ενας αστυνομικος το αυτοκινητο με τις
αλβανικες πινακιδες τρεχει να ανεβει στη μηχανη. ανεβενει στη μηχανη, με περναει και κανει σημα στο
αυτοκινητο να κανει στην ακρη. τη στιγμη που ειναι διπλα στο αυτοκινητο με τις αλβανικες πινακιδες
μας προσπερναει ολους corsa opc χωρις πινακιδες. τιποτα δεν κανανε οι αστυνομικοι για τον απινακιδωτο
τυπο. -
Βασισου κ εσυ σε ενα τροχονομο για να κανει μια διασταυρωση πουτανα, δεν θα σε απογοητευσει...
Ποσο αχρηστοι μπορει να ειναι ρε πστ μου. Βαζουν ενα τροχονομο στο λιμανι του Πειραια για οταν αδειαζει πλοιο, ο οποιος κανει τοσο γαματα τη δουλεια του: απελευθερωνει το φαναρι που σε βγαζει απο το λιμανι (απο τις προβλητες στους δρομους του Πειραια) ωστε να ξεχυνονται 100 οχηματα καθε φορα, αλλα δεν υπαρχει κανενας στα υπολοιπα φαναρια
α) της ιδιας διασταυρωσης. Επειδη μιλαμε για πολυ μεγαλους δρομους, μπορει το καθετο φαναρι να ειναι 50μ πιο περα οπου φυσικα εσυ δεν μπορεις να δεις+ακουσεις τον τροχονομο που διωχνει τους αλλους με κοκκινο ενω εσυ εχεις πρασινο = χαμος.
β) των παρακατω διασταυρωσεων, οποτε ναι μεν βγαινουν απο το λιμανι αλλα μετα δεν εχουν που να πανε με αποτελεσμα να κλεινει ολος ο Πειραιας, 1 το βραδυ καθημερινης.
Γιδια.
-
ετσι ειναι και οταν δεν εχει καραβι..οταν μπαινει τροχονομος στον ηλεκτρικο και στον πυργο ο πειραιας γαμ..αναποδα
-
Τωρα τελευταια που κυκλοφορω με τη mercedes σχεδον σε καθε μπλοκο με σταματανε και μου ψαχνουνε το αυτοκινητο,πρεπει να τους ειπανε οτι κυκλοφορει πιτσιρικας με μαυρη μερσεντε και κουβαλαει οπλα δεν γινεται αλλιως.
Και κατι πιο σοβαρο,ειναι ενας τροχαιος με ασπρο πολιτικο octavia που κυκλοφορει στο ΒΟΑΚ και κανει κοντρες ουσιαστηκα με διαφορους και μετα τους σταματαει ο ιδιος η δινει σημα σε αλλα περιπολικα.
Κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο; -
Χρόνια εφαρμόζει αυτή την τακτική η ΕΛΑΣ για να πιάνει επαυτοφόρω τους κοντράκιδες. Δεν υπάρχει κάτι το παράνομο.
-
Απλως ειναι αδερφες ολοι τους.΄
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4