-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
μαλλον δεν του κοψανε κληση (γιατι αν του κοβανε θα ειχανε αντιτιμο χ10 το κοστος του αυτοκινητου)
και απλα μεινανε στα λογια= 'σε αφηνουμε ελευθερο μεχρι να το πας σπιτι σου'.Πριν δυο μερες μερες τεσσερεις της Διας σταματησαν εξω απο το σπιτι μου καποιον που ερχοταν αντιθετα σε μονοδρομο,
αφου του εκαναν τους σχετικους ελεγχους τον αφησαν να φυγει χωρις να του κοψουν κληση,
τελικα μαλλον δεν ενδιαφερονται για τροχαιες παραβασεις.ερωτηση
αν πας αναποδα σε στενακι η αναποδα σε λεωφορο εχεις την ιδια ποινη? -
Λογικά ναι. Δε διαχωρίζει ο ΚΟΚ την κίνηση σε μονόδρομο σε κατηγορίες ανάλογα με το πού διαπράχθηκε.
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
μαλλον δεν του κοψανε κληση (γιατι αν του κοβανε θα ειχανε αντιτιμο χ10 το κοστος του αυτοκινητου)
και απλα μεινανε στα λογια= 'σε αφηνουμε ελευθερο μεχρι να το πας σπιτι σου'.Πριν δυο μερες μερες τεσσερεις της Διας σταματησαν εξω απο το σπιτι μου καποιον που ερχοταν αντιθετα σε μονοδρομο,
αφου του εκαναν τους σχετικους ελεγχους τον αφησαν να φυγει χωρις να του κοψουν κληση,
τελικα μαλλον δεν ενδιαφερονται για τροχαιες παραβασεις.Ειναι αναλογως το πληρωμα υποθετω.. γνωστος το περασμενο καλοκαιρι βγηκε λιγο πιο επιθετικα απο stop ,οχι σφαξιμο! ετυχε και ερχονταν Διες απο τον καθετο και την εφαγε κανονικα τη κληση!
-
Πρόσφατα είδα κάτω στην Κόρινθο αστυνομικό σε ''καλή'' θέση να οδηγεί την μηχανή μεγάλου κυβισμού του, και δίπλα τον γιο του που δεν έχει κλείσει τα 18 ακόμη (εξακριβωμένο γιατί τον ξέρω) να οδηγεί το 135αρι Crypton X του.
Και οι δύο ξεκράνωτοι...
-
Δυστυχώς, γνωρίζω αστυνομικούς που κάνουν ότι τροχαία παράβαση φανταστεί ο ανθρώπινος νους επειδή ξέρουν ότι οι συνάδελφοι δεν θα τους γράψουν.
Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει.
-
Μα γι' αυτό η χώρα δεν πηγαίνει μπροστά...
Υπάρχει η νοοτροπία του ''σε ξέρω, με ξέρεις, ανταλλάσουμε χάρες'' και πάει λέγοντας...
Κρίμα... -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Πρόσφατα είδα κάτω στην Κόρινθο αστυνομικό σε ''καλή'' θέση να οδηγεί την μηχανή μεγάλου κυβισμού του, και δίπλα τον γιο του που δεν έχει κλείσει τα 18 ακόμη (εξακριβωμένο γιατί τον ξέρω) να οδηγεί το 135αρι Crypton X του.Και οι δύο ξεκράνωτοι...
αφου δεν ειχε κανενα supermoto ο πιτσιρικας παλι καλα να λες. πταισμα ειναι το παπακι
φετος το καλοκαιρι, αλλο πραγμα: για να δεις παπακι με πινακιδα κανεις ταμα. απο τους ανηλικους
ειναι γνωστο φαινομενο 10 χρονια τωρα αλλα βλεπεις και 25αρηδες και πανω να ειναι χωρις πινακιδα. -
-
Αυτοι ειναι οι ιδιοι που γκρινιαζουν οτι δεν εχουν - μεταξυ αλλων - κ λαστιχα?
-
πολυ πιθανον ...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δυστυχώς, γνωρίζω αστυνομικούς που κάνουν ότι τροχαία παράβαση φανταστεί ο ανθρώπινος νους επειδή ξέρουν ότι οι συνάδελφοι δεν θα τους γράψουν.Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει.
Οι αστυνομικοί μονίμως κάνουν τροχαίες παραβάσεις. Έχω πάμπολλα παραδείγματα στην περιοχή μου. Παντού ανάποδα πάνε, παντού κόκκινα περνάνε, παντού χωρίς κράνος, όποιον κανόνα έχει ο ΚΟΚ τον γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι συνειδητά. Ποιός να τους γράψει; Ο φιλαράκος τους;
-
αστυνομικο χωρις κρανο δεν εχω δει ποτε...εκτος και αν εννοεις κρανος στο αυτοκινητο μεσα lol lol
-
Δύστυχος η περισσότερη μόλις βάλουνε στολή η πάρουν όπλο[ ΕΣΤΑΝΟΝΤΕ ΓΑΜΆΩ ΚΑΙ ΔΈΡΝΩ ] Και ο αδελφό μου πρώτος και καλύτερος ..
έχω τύχη ώμος και σε αστυνομικό που με έπιασε σαι δεξιοτεχνία και μου είπε βαλεμαι μέσα ..ίσως επειδή ήμουνα σαι γήπεδο
ΟΛΑ ΤΑ ΔΆΧΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
-
ΧΑιτης;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
WTF πόσων χρονών πια?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αστυνομικο χωρις κρανο δεν εχω δει ποτε...εκτος και αν εννοεις κρανος στο αυτοκινητο μεσα lol lolΕννοώ όταν δεν καβαλάνε την υπηρεσιακή μηχανή.
-
Ο χρήστης tasosrs500 έγραψε:
Δύστυχος η περισσότερη μόλις βάλουνε στολή η πάρουν όπλο[ ΕΣΤΑΝΟΝΤΕ ΓΑΜΆΩ ΚΑΙ ΔΈΡΝΩ ] Και ο αδελφό μου πρώτος και καλύτερος ..έχω τύχη ώμος και σε αστυνομικό που με έπιασε σαι δεξιοτεχνία και μου είπε βαλεμαι μέσα ..ίσως επειδή ήμουνα σαι γήπεδο
ΟΛΑ ΤΑ ΔΆΧΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΧΑιτης;Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εγγονος του μπαρμπα-Αντωνη.
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Πρόσφατα είδα κάτω στην Κόρινθο αστυνομικό σε ''καλή'' θέση να οδηγεί την μηχανή μεγάλου κυβισμού του, και δίπλα τον γιο του που δεν έχει κλείσει τα 18 ακόμη (εξακριβωμένο γιατί τον ξέρω) να οδηγεί το 135αρι Crypton X του.Και οι δύο ξεκράνωτοι...
καλυτερα,η συνεχεια θα ειναι να φανε τα μουτρα τους και να γλιτωσουμε απο 2 ζωα.
-
Σήμερα άκουσα για δεύτερα φορά σε διάστημα δύο μηνών για περιστατικό όπου αστυνομικοί επιχειρούν να βεβαιώσουν παράβαση για ομιλία στο κινητό σε άτομο που δε μιλούσε. Και τα δύο περιστατικά είχαν ως 'θύματα' γυναίκες οδηγούς: την κοπέλα του αδελφού μου (στην Καλλιθέα) και την καλύτερη φίλη της κοπέλας μου (στην Κηφισιά)
Την 1η φορά η αντίδραση της κοπέλας δεν ήταν πολύ έντονη και δεν απέφυγε την κλήση. Τη 2η φορά (σήμερα) τους απείλησε με μήνυση κι αγωγή για ψυχική οδύνη, και την άφησαν να φύγει.
EDIT: Διόρθωσα το που συνέβησαν τα περιστατικά
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4