-
Αν η τροχαία είχε πραγματικά ισχυρή παρουσία και οι κλήσεις έπεφταν βροχή στους παραβάτες σε καθημερινή βάση, IMHO θα είχαμε πολύ πιο ασφαλείς και ανθρώπινους δρόμους.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν η τροχαία είχε πραγματικά ισχυρή παρουσία και οι κλήσεις έπεφταν βροχή στους παραβάτες σε καθημερινή βάση, IMHO θα είχαμε πολύ πιο ασφαλείς και ανθρώπινους δρόμους.η τροχαια εχει ισχυρη παρουσια , αλλα οχι εκει που πρεπει..
πχ αυτο που κανουν στη παραλιακη να καθονται μεχρι τις 8-8:30 και να κυλαει ωραια η κυκλοφορια και μετα να φευγουν και να γινεται κολαση ειναι αλητεια
και κατα τις 9 να τους βλεπεις στο bo να στηνουν ρανταρακι
καλα σε βουλιαγμενης δε σωζεται το θεμα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματαη παρουσια τους ειναι ισχυρη, αλλα εκει που δεν υπαρχει κινδυνος γιατι ο μονος τους σκοπος ειναι να κοψουν κλησεις και οχι να υπαρχει ασφαλεια..
για ολα φταινε αυτοι που τρεχουν και οχι οι ασχετοι κουλοι που κυκλοφορουν αγνοωντας τους παντες γυρω τους..
αλλα αυτοι πανε αργα , αρα ειναι ακινδυνοι
επικινδυνος ειμαι εγω που θα τρεξω σε αδεια ευθεια -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για ολα φταινε αυτοι που τρεχουν και οχι οι ασχετοι κουλοι που κυκλοφορουν αγνοωντας τους παντες γυρω τους..
αλλα αυτοι πανε αργα , αρα ειναι ακινδυνοι
επικινδυνος ειμαι εγω που θα τρεξω σε αδεια ευθειαΓιατί πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στους αργούς κουλούς και στους 'γρήγορους'; Και οι δύο είναι επικίνδυνοι. Αν θέλεις να είσαι σωστός, πάψε να παραπονιέσαι επειδή η τροχαία γράφει όσους τρέχουν, και κράξε τους γιατί δεν κυνηγούν με την ίδια θέρμη όσους διαπράττουν άλλες παραβάσεις. Κάπου εκεί θα βρεις και εμένα να φωνάζω μαζί σου.
-
Τελικα ολα τα ρητα ειναι σωστα: 'Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις'
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
...Δεν περίμενα να λάβω κάποια απάντηση, όμως, διαψεύστηκα Μού ήρθε μέσω email η παρακάτω απάντηση (με αριθμό πρωτοκόλλου, κτλ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας:
.Ευρώπη έχουμε γίνει!!!
-
χθες στη κηφισια 911 παρκαρισμενη παω σε πεζοδρομιο και διπλα ζηταδες..
δεν ειδα αν ειχε φαει κληση ή οχι, οι πινακιδες ομως ηταν πανω.. -
Τις porsche δεν τις γραφουν ευκολα, φοβουνται μηπως τις εχει κανας 'σημαντικος'
-
Μ'αφού τους σημαντικούς τους συνοδεύει συνάδελφος..
Χθες βράδυ ήμουν στο τέλος της Μεσογείων στους Αμπελόκηπους, εκεί που χωρίζεται στα 3, στο δεξιότερο μέρος. Μαύρη Bentley Cabrio ξεπαρκάρει μέσα στη κίνηση, και βλέπω έναν τυπά να τρέχει και να μπαίνει μέσα σε μαύρο octavia, βγάζει μούρη, δεν τον αφήνουν και πατάει το μαγικό κουμπάκι .
Μπιπ μπιπ, Οίουυυυυ..
Πωπω, πόσο σημαντικός έγινε τώρα, καυλώσανε οι ρώγες μου! Πέρνα μπροστά, να συνοδέψεις τον κύριο..
Τρελό flashy αυτοκίνητο+αστυνομική συνοδεία. Η μισή στρατηγική της προστασίας προσώπου είναι να περνάς απαρατήρητος. Ακόμη και εγώ το ξέρω αυτό..
Λεπτομέρεια, η αυτού μεγαλειότης του είχε παρκάρει πάνω στο δρόμο (προφανώς μαζί με τη πλέμπα), με πινακιδούλα Χ για παρκάρισμα, μπροστά ακριβώς από ιδιωτικό υπόγειο πάρκινγκ. Μάλλον είναι μέρος της στρατηγικής να παρκάρουν φάτσα φόρα το κάρο του νεόπλουτου. Μάλλον είχε πάει θέατρο, στη 'Χαρτοπαίχτρα'. -
Μεγαλη προσοχη στους δρομους!
Βγηκαν οι Boys in Blue να μαζεψουν τα σπασμενα....Σημερα
Μονο δειγμα ουρων δεν μου ζητησαν για υποτιθεμενο κοκκινο, το οποιο μετα εγινε πορτοκαλι και μετα το αναλογο τηλεφωνημα, εγινε 'μαλλον δεν ειδα καλα'.
Το φαναρι εγινε πορτοκαλι, την ωρα που ημουν πανω στη διαβαση και τσουλουσα με 30.
Το δα με την ακρι του ματιου μου να γινεται πορτοκαλιΧθες.
Τσουλαω στην κινηση κ εχω 'ξαπλωσει μεσα στ αμαξι.
Ακουμπαω το κεφαι μου στο αριστερο μου χερι, το οποιο με την σειρα του το ακουμπαω στο πλαισιο του παραθυρου, στη πορτα.
Περναω μπλοκο στην αντιθετη μερια...
Ξεκιναει ζητας και με φτανει.
Μου κανει νοημα να κανω στην ακρη...Ωχ...Παλι για το υποτιθεμενο κινητο θα ναι.... Απο δευτερα βαζω σκουρα φιμε στο Μερκ και να πα να πνιγουν!
Σταματαω ερχεται, βγαζει μπλοκακι κατευθειαν και ακολουθει ο διαλογος.
-Αδεια, διπλωμα, ασφαλεια.
-Γιατι;;;
-Δεν ξερεις πουλακι μου οτι δεν κανει να μιλαμε στο κινητο οταν οδιγουμε;
-Το ξερω.... Ε και;;- ....Τι θα πει 'Ε και';;;; Ποιος νομιζεις οτι εισαι;;;
-Δεν νομιζω.... ΕΙΜΑΙ καποιος που δεν μιλουσε στο κινητο του.
-Απο την αλλη μερια του δρομου σε ειδαμε να μιλας.
-Να σου πω... Δεν ξερω τι ειδατε και δεν μ αφορα, δεν μιλουσα στο κινητο. Παει και τελειωσε!
-Πουλακια καναν τα ματακια μας και δεν σε ειδαμε να χεις το κινητο στ αυτι
-Δεν ξερω τι καναν τα ματακια σας, εγω δεν ειχα κανενα κινητο στ αυτι και δεν ειχα κανενα λογο να χω κινητο στ αυτι
-Θα μου πεις τωρα οτι δεν και κινητο μαζι σου; Λοιπον... Τερμα η κουβεντουλα και οι δικαιολογιες, τα χαρτια σου, να τελειωνουμε....
-Καλα... ΕΑ45ΧΧΧΧΧ λεει το πηληκιο;;; Μισο λεπτο, να δεις τι θα κανω.
α - Βγαζω το κινητο απο την τσεπη -χαρα ο Ζητας, εχω κινητο μαζι μου-
β - Καλω το 100
γ - Απανταει η κοπελιτσα... απο την ανοιχτη ακροαση... Αμεση Δραση, λεγεται.
δ - Ναι, καλησπερα, ταδε λεγομαι κ εχω εναν συναδελφο σας, ορνιθολογο, με αριθμο πηληκιου ΕΑ45ΧΧΧΧΧ, ο οποιος ισχυρηζεται οτι με ειδε να μιλαω στο κινητο μεσα στ αμαξι, την ωρα που οδηγουσα....
μεχρι να εξηγησω στην κοπελα τι εγινε, ειχε φυγει ο τυπος.... - ....Τι θα πει 'Ε και';;;; Ποιος νομιζεις οτι εισαι;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
β - Καλω το 100Το περίμενα αυτό από σοσιαληστές, αλλά αυτός ο Γιωργάκης είναι χειρότερος και από τον πατέρα του! Ούτε ένα μήνα στην εξουσία και πρόλαβαν να κρατικοποιήσουν την Πειραιώς Best Leasing;
( )
Αν έδειχνες στον ζητά το κινητό, ότι δεν έχει καταγεγραμένη κλήση εκείνη την ώρα; -
Χθες.
Ακουμπαω το κεφαι μου στο αριστερο μου χερι, το οποιο με την σειρα του το ακουμπαω στο πλαισιο του παραθυρου, στη πορτα.
Μου κανει νοημα να κανω στην ακρη...Ωχ...Παλι για το υποτιθεμενο κινητο θα ναι.... Απο δευτερα βαζω σκουρα φιμε στο Μερκ και να πα να πνιγουν!
-Γιατι;;;
-Να σου πω... Δεν ξερω τι ειδατε και δεν μ αφορα, δεν μιλουσα στο κινητο. Παει και τελειωσε!
-Δεν ξερω τι καναν τα ματακια σας, εγω δεν ειχα κανενα κινητο στ αυτι και δεν ειχα κανενα λογο να χω κινητο στ αυτι
-Θα μου πεις τωρα οτι δεν και κινητο μαζι σου; Λοιπον... Τερμα η κουβεντουλα και οι δικαιολογιες, τα χαρτια σου, να τελειωνουμε....
β - Καλω το 100
δ - Ναι, καλησπερα, ταδε λεγομαι κ εχω εναν συναδελφο σας, ορνιθολογο, με αριθμο πηληκιου ΕΑ45ΧΧΧΧΧ, ο οποιος ισχυρηζεται οτι με ειδε να μιλαω στο κινητο μεσα στ αμαξι, την ωρα που οδηγουσα....
μεχρι να εξηγησω στην κοπελα τι εγινε, ειχε φυγει ο τυπος....Καλα ξηγηθηκες!!!!
- ....Τι θα πει 'Ε και';;;; Ποιος νομιζεις οτι εισαι;;;
-
Μεγαλη προσοχη στους δρομους!
Βγηκαν οι Boys in Blue να μαζεψουν τα σπασμενα....Σημερα
Μονο δειγμα ουρων δεν μου ζητησαν για υποτιθεμενο κοκκινο, το οποιο μετα εγινε πορτοκαλι και μετα το αναλογο τηλεφωνημα, εγινε 'μαλλον δεν ειδα καλα'.
Το φαναρι εγινε πορτοκαλι, την ωρα που ημουν πανω στη διαβαση και τσουλουσα με 30.
Το δα με την ακρι του ματιου μου να γινεται πορτοκαλιΧθες.
-Γιατι;;;
β - Καλω το 100
μεχρι να εξηγησω στην κοπελα τι εγινε, ειχε φυγει ο τυπος....Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με ζητα στην βουτα μερα μεσημερι
- ....Τι θα πει 'Ε και';;;; Ποιος νομιζεις οτι εισαι;;;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
β - Καλω το 100Το περίμενα αυτό από σοσιαληστές, αλλά αυτός ο Γιωργάκης είναι χειρότερος και από τον πατέρα του! Ούτε ένα μήνα στην εξουσία και πρόλαβαν να κρατικοποιήσουν την Πειραιώς Best Leasing;
( )
Αν έδειχνες στον ζητά το κινητό, ότι δεν έχει καταγεγραμένη κλήση εκείνη την ώρα;....καναν πουλακια τα δικα μου ματακια, που δεν την βλεπω
-
Χαχα, μπράβο βρε Wagner. Κάθε φορά που ποστάρεις σ'αυτό το θέμα ανυπομονώ να διαβάζω τις εμπειρίες σου! Μπράβο από'μένα που δε μασάς και υπερασπίζεσαι το δίκιο σου!
-
εγω δεν κατάλαβα γιατί έφυγε? Φοβήθηκε... Τι θα έκανες... ?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω δεν κατάλαβα γιατί έφυγε? Φοβήθηκε... Τι θα έκανες... ?Ουτε εγω καταλαβα.... Το μονο που ειχα σκοπο να κανω ηταν να του κανω καταγγελια...
-
-
Το απλούστερο θα ήταν να του έδειχνες το μητρώο κλήσεων του κινητού σου, να δει ότι εκείνη την ώρα δε μιλούσες. Και να του έλεγες πως έτσι και το συνέχιζε θα πήγαινες στο διοικητή του με το μητρώο εκτυπωμένο από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας...
-
Σε γνωστή μου σήμερα έκοψαν κλήση και πήραν άδεια δίπλωμα και πινακίδες για καμένη λάμπα stop. Προβλέπεται κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σε γνωστή μου σήμερα έκοψαν κλήση και πήραν άδεια δίπλωμα και πινακίδες για καμένη λάμπα stop. Προβλέπεται κάτι τέτοιο?
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4