-
100 ονομαστικά άλογα περισσότερο το CX-7 και δεν μπορούσε να ξεφύγει;
-
+500kg βάρος;;;
-
Με σταμάτησαν πριν λίγο στο δρόμο. Επέστρεφα από τις ελιές. Μου ζήτησε έγγραφο μετακίνησης. Του έδωσα το έγγραφο μετακίνησης εργαζομένου το οποίο ο τύπος μόλις το είδε μου λέει
'Τι είναι αυτό? Άλλο δεν έχεις? Καλά γάμησέ το, απλά να ξέρεις ότι είναι λάθος αυτό το χαρτί κανονικά χρειάζεσαι υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία σου με το πού πας και αντίγραφο του Ε9 σου να φαίνεται ότι έχεις ελιές'
Εντάξει το παλικάρι με άφησε άναυδο. Όχι απλά επειδή εαν ισχύουν αυτά που λέει με το γράμμα του νόμου θα μπορούσε να με γράψει αλλά επειδή ήταν, πως να το πω, πολύ φιλικός, ήθελε να μου εξηγήσει το σωστό. Άνθρωπος ρε παιδί μου όχι γουρούνι.
Ήταν βέβαια άλλοι 3-4 αστυνομικοί μαζί του και εκείνημτη στιγμή έκοβαν κλήσεις κανονικά και... ασάλιωτα!!! Βέβαια ίσως να έπαιξε και ρόλο ότι είδε μέσα στο αγροτικό το αλυσοπρίονο, τις γαλότσες, είδε τη βρώμα και τη μπίχλα και τις λάσπες που είχε μέσα κι έξω και με άφησε. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν να δει το δίπλωμά μου και μου είπε και καλό απόγευμα στο τέλος.
-
Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/1986 με αναγραφή των στοιχείων σου και που πηγαίνεις ή τη Βεβαίωση Κατ' Εξαίρεσης Μετακίνησης τσεκάροντας Β2 και γράφοντας τόπος προορισμού την περιοχή που έχεις τις ελιές και την ώρα μετακίνησης ; Αλλάζεις νομό στην Κρήτη για να πας στα χωράφια ;
-
Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/1986 με αναγραφή των στοιχείων σου και που πηγαίνεις ή τη Βεβαίωση Κατ' Εξαίρεσης Μετακίνησης τσεκάροντας Β2 και γράφοντας τόπος προορισμού την περιοχή που έχεις τις ελιές και την ώρα μετακίνησης ; Αλλάζεις νομό στην Κρήτη για να πας στα χωράφια ;
Όχι βεβαίωση κατ εξαίρεσης μετακίνησης. Την υπεύθυνη δήλωση σε έντυπη ή χειρόγραφη μορφή. Προσωπικά δεν αλλάζω νομό αλλά με τον ίδιο τρόπο, την υπεύθυνη δήλωση και το Ε9 δηλαδή, μπορείς να πας εκτός νομού.
-
Megane σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Έχω πέσει και εγώ σε πολλούς εντάξει αστυνομικούς και μόνο μία φορά σε έναν μυστήριο. Τους έχουν καταντήσει παιδιά για όλες τις δουλειές αντί για την πάταξη της εγκληματικότητας.
-
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία μου με αστυνομικό πριν 3 καλοκαίρια στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης;
Είχαμε ξεκινήσει από Καβάλα με 2 αυτοκίνητα εγώ είχα τη γυναίκα του αδερφού μου με τα 2 παιδιά τους στο αμάξι και στο άλλο ο μπαμπάς μου με τον αδερφό μου.Φτάνοντας στο αεροδρόμιο (επάνω στις αναχωρήσεις) τους κατεβάζω με τις βαλίτσες και ο μικρός ζήτησε να κατουρήσει.Οπότε πάει με τη μαμά του και γω περιμένω με το άλλο παιδί (5 χρονών) και τις βαλίτσες να έρθουν, εν τω μεταξύ ο μπαμπάς μου στάθμευσε κάπου 500 μέτρα πιο πίσω από μένα.
Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ποδαράτος ένας αστυνομικός και μου λέει ΦΥΓΕ του απαντώ ότι περιμένω τη μαμά του παιδιού με το άλλο που πήγαν να κατουρήσουν και θα φύγω μου λέει ΦΥΓΕ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ, Του απαντώ δε γίνεται να αφήσω το παιδί μόνο του και μου λέει ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΓΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ (εννοείται δε θα καθόταν να το προσέχει) .Από εκείνη τη στιγμή και μετά εγώ θόλωσα, άρχισα να τρέμω από τα νεύρα και τη σύγχυση (συνεχίζει να συμβαίνει κάθε φορά που το θυμάμαι) να φωνάζω και να κουνάω τα χέρια μπας και με δει ο αδερφός μου για να έρθει στο παιδί.Δε με ακούνε ούτε με βλέπουν,αυτός το τροπάριο του μάλιστα άρχισε να ξεφυλλίζει το μπλοκάκι του για να με γράψει.
Ειλικρινά εκείνη τη στιγμή ήθελα να τον ξαπλώσω κάτω και να του σπάσω τα μούτρα εξηγώντας του πόσο αρχί..,μαλά..,ηλίθ.. είναι και αν θα έκανε το ίδιο σε δικό του παιδί.
Όμως έχω ακόμη καθαρό ποινικό μητρώο οπότε μπήκα στο αμάξι και με τέρμα γκάζια έκανα το γύρο για να επιστρέψω στο παιδί.
Να αναφέρω τέλος ότι το αμάξι είχε Αθηναϊκές πινακίδες.
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;
Υπακούμε ή μόνο ξύλο;
-
Κάνεις ότι... έκανες ήδη. Βάζεις μέσα το παιδί στο αμάξι και κάνεις τον κύκλο. Δεν αξίζει ούτε να χαλιέσαι ούτε τίποτα άλλο. Ναι είναι πολύ πιθανό να έπεσες σε κομπλεξικό βλάχο που σου έκανε μανούρα λόγω της πινακίδας αλλά κλάιν. Του πετάς και ένα καλή υπηρεσία όργανο-15 χιλιάδες και μία και άστον να αναρωτιέται.
Και εγώ πρίν λίγα χρόνια στο Πυθαγόρειο στην Σάμο έχω παρκάρει στο λιμάνι σε σημείο που δεν ενοχλούσα τίποτα και κανένα και βρήκα κλήση μόνο στο δικό μου αμάξι λόγω πινακίδας. Πήγα στο τμήμα βρήκα τον χωροφύλακα και τον έκανα ρόμπα έτσι να με θυμάται.
Επειδή είναι συνηθισμένοι στο κράξιμο αλλά τα γραπτά μένουν θα σου πώ τι άλλο κάνω εγώ που όντως τους πονάει. Πρίν λίγες μέρες πήγα για μοριακό τεστ covid με ραντεβού αλλά οι τύπισες δε ψηνόντουσαν να μας το κάνουν και θέλανε να μας διώξουν. Έκατσα μια ώρα και δεν έφευγα μέχρι να το κάνουν. Στο τέλος την έκανα την δουλειά μου και για να ενθύμιο τους άφησα μια ωραιότατη κριτική στο google maps με ώρα μέρα και λεπτομέρειες του περιστατικού κόσμια και επίσημα και άστες να δίνουν εξηγήσεις εκεί που πρέπει .
Για να μη παρεξηγηθούμε αυτό που έκανες εσύ στο αεροδρόμιο ή η στάθμευση που έκανα εγώ στο λιμάνι για οποιοδήποτε λόγο απαγορεύεται. Κανένα πρόβλημα να τηρείται ο νόμος αρκεί να ισχύει για όλους χωρίς διακρίσεις.
-
Δυστυχώς δε με άφησε να βάλω το παιδί στο αμάξι γιατι έπρεπε να ξαναβάλω βαλίτσες και θα του έτρωγα πολύ χρόνο.
Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγουν τέτοιοι άνθρωποι από το σώμα ή να τους μαντρώσουν σε κάποιο γραφείο που δε θα βλέπουν πολίτη μπροστά τους.
Επίσης δε θεωρώ πως έκανα κάτι παράνομο διότι δε στάθμευσα αλλά ήμουν σε διαδικασία αποβίβασης.Και μη μου πείτε υπάρχει περιορισμος χρόνου διότι αλλιώς αποβιβάζεται ένας άνθρωπος με σακίδιο και αλλιώς μία οικογένεια με κουτσούβελα.
Ιταλία και Γαλλία στα αεροδρόμια που πήγα με το αμάξι έπαιρνες καρτούλα πήγαινες στις αναχωρήσεις και αλλού σου έδιναν περιθώριο 10 λεπτών ή 20 λεπτών δωρεάν να αποχαιρετήσεις ανθρώπινα τους γνωστούς σου μετά βαρούσε 5ευρα.Τροχονόμος πουθενά.Εδώ δε μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο;
Kiss & fly το θυμάμαι ακόμη.Το άλλο που μπορείς να πληρώνεις με την κάρτα σου στην έξοδο από το αμάξι;
-
Να ρωτησω, εκεί που ήσουν σταματημένος επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση? Αν δεν επιτρέπεται δεν βλέπω το λόγο να τον κράξουμε. Τη δουλειά του έκανε. Ή απαγορεύεται ή δεν απαγορεύεται. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε άλλα μέρη είναι πιο ελαστικοί ή ότι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κίνηση. Ο νόμος είναι σαφής. Απαγορεύεται ή επιτρέπεται.
Μπορώ να δεχτώ, όλοι μας το ξέρουμε λίγο πολύ, ότι πάρα πολλές φορές οι αστυνομικοί κάνουν τα στραβά μάτια επειδή είναι τέτοια η νοοτροπία, επειδή υπάρχουν λίγοι χώροι στάθμευσης, επειδή χίλιοι δυο λόγοι αλλά θα του κάνεις καβγά επειδή άλλες φορές δεν γράφει και τώρα θα γράψει εσένα?
Βάζω τον εαυτό μου στη θέση σου λοιπόν και λέω ότι θα έκανα ακριβώς αυτό που έκανες και τέλος. Άστον να πάει να κουρεύεται!!!
-
Megane98hp με το που μπαίνεις σε αεροδρόμιο αυτόματα γνωρίζεις ότι απαγορεύεται η στάθμευση. Μόνο αποβίβαση-μεταβίβαση επιτρέπεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το χαμπαριάσεις γιατί έχει σήμανση,ντουντούκες,αστυνομικούς και ένα σωρό υποδείξεις γενικότερα. Έχω εργαστεί σε αεροδρόμιο και έχει πολύ πλάκα μόνο να παρατηρείς τι κάνει ο κόσμος σε όλα τα μήκη και πλάτη του....
-
-
οκ, σαλονικα και μπαοκια περιπτωση μεγαλη. μη σε πετυχουν με αθηναικες. που να εχει και κανενα αναμνηστικο του γαυρου μεσα.κομπλεξ ατελειωτο.
-
περιπτωσις απο την αλλη τη μερια. στην ομορφη παραλιακη, παραδοσιακη και στενη πολη, το σπιτι ειναι στο κεντρο μεσα σε λιθοστρωτο που απαγορευεται η κυκλοφορια πλην κατοικων. στην ακρη του στενου τα αναλογα σηματα. εχει παει λοιπον τον υπερηλικα πεθερο μου η γυναικα για εμβολιο στο πανεπιστημιακο απεναντι. γυρναει, αμαξι στην εισοδο. κανει μια γυρα το στενο. τιποτε. ξαναματακανει τιποτε. σταματαει και κορναρει. τιποτε. ξανα. τιποτε. τραβηξε χειροφρενο και καλεσε τη τροχαια ενω προσπαθουσε να μεταφερει τον με κινητικο προβλημα πατερα της στο σπιτι. περναει μια-μια μιση ωριτσα, ερχεται η τροχαια. χτυπαει και μια σειρηνα. πεταγεται μια χοντρη απο το παρανομα σε λειτουργια καφενειο που στρωνει πισω απο τις κλειστες κουρτινες τσοχες, λεει εμποδιζω μακη? και παει να φυγει. οποτε απαιτει η γατα να τη γραψει ο μακης. ο μακης ανενδοτος. τι πειραζει, λιγο το αφησε, δεν θα ξαναγινει... τα παιρνει η γατα και καλει το αστυνομικο τμημα για παραβαση καθηκοντος. ο μακης παει να τα μαζεψει τα αμαζευτα, ερχεται τρεχαλα ο οικογενειακος φιλος και διοικητης προσωπικα οταν ειδε το ονομα που καλεσε, δεν ηθελε η γατα να τον ανακατεψει. και δωκανε απλα τη κληση. και γινεται συνεχεια, καποιο βραδυ γιορτες, χειμωνα, θυμαμαι να χτυπαει τη πορτα η γιατρινα που μενει διπλα μηπως ξερουμε τινος ειναι το αμαξι γιατι ηταν εφημερια στο σπιτι και την καλεσαν για περιστατικο. τελικα μεχρι το πρωι δεν ειχε φυγει το αμαξι και σιγουρα δεν ειχε κληση. τη γιατρινα την πηγε στο κυ ο γατογιος που ευτυχως δεν ειχε βαλει και το δικο του στο παρκιν. γενικα στην επαρχια με το στενο κυκλο και τις σχεσεις ντοπιων και τροχαιων ειναι γτπ η κατασταση. και η θεσνικη απο το 1, επαρχια ειναι
-
-
Megane98hp με το που μπαίνεις σε αεροδρόμιο αυτόματα γνωρίζεις ότι απαγορεύεται η στάθμευση. Μόνο αποβίβαση-μεταβίβαση επιτρέπεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το χαμπαριάσεις γιατί έχει σήμανση,ντουντούκες,αστυνομικούς και ένα σωρό υποδείξεις γενικότερα. Έχω εργαστεί σε αεροδρόμιο και έχει πολύ πλάκα μόνο να παρατηρείς τι κάνει ο κόσμος σε όλα τα μήκη και πλάτη του....
Εγώ φίλε είμαι στο αεροδρόμιο Ηρακλείου εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Ξαναλέω, αεροδρόμιο Ηρακλείου!!! Γίνεται της μαύρης φουτ@ν@ς 24/7 ειδικά το καλοκαίρι.
Ειδικά δε έτσι και έρθει πτηση από Αθήνα? Πολλές φορές ΤΡΙΠΛΟΠΑΡΚΆΡΟΥΝ έξω στο δρόμο. Όλοι, μα όλοι '2 λεπτάκια θα κάνουν' Κι όλα αυτά την ώρα που το τμήμα στο αεροδρόμιο βγαίνει σε καθημερινή βάση και γράφει ασύστολα. Κανένας δεν νοιάζεται αν κλείσει ο δρόμος - που κλείνει - κανείς δεν νοιάζεται αν γίνει κυκλοφοριακό χάος γιατί 'έλα μωρέ 2 λεπτάκια θα κάνω' Κι όταν δε επιστρέψουν και δουν το ροζ χαρτάκι εκεί να δεις βρισιές. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι βλέπουν τα μάτια μου. Και τι θα δουν ακόμα!!!!!
Μπορώ επίσης να πω, δική μου μαρτυρία προσωπική, ότι όταν βγαίνουν έξω και γράφουν δεν χαρίζουν ότι πινακίδα και να έχεις.
Θα ήθελα να πάρω όμως και το μέρος των πολιτών αλλά σε απόσταση λιγότερο των 100 μέτρων είναι το δημοτικό πάρκινγκ στο οποίο όταν μπαίνεις στην είσοδο και πάρεις χαρτάκι, τα πρώτα 20 λεπτά είναι δωρεάν. Αλλά εντάξει πού να τρέχω να παρκάρω μωρέ, που να ψάχνω κενή θέση πάρκινγκ, πού να σέρνω τις βαλίτσες. Μετά φταίει η αστυνομία.
-
Είχες το κουράγιο να γράψεις όλα αυτά βρε μπαγάσα? Εγώ το αποφεύγω γιατί αρχίζει η μιρλα και βαριέμαι να γράφω, έχουμε και δουλειές..
20 χρόνια ε? Παρόμοια εμπειρία στο Ελ Βενιζέλος.. Ευτυχώς έκατσα λιγότερο από έτος. Και έξω από το αεροδρόμιο και μέσα ο κόσμος για γέλια και για κλάματα. Γιαυτό και γενικά αν δε δω περιστατικά με τα ματάκια μου κρατάω πολύ μικρό καλάθι για το τι πραγματικά έχει συμβεί από περιγραφές.
Φαντάζομαι σε εσάς που είναι επαρχία θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα βάση όγκου Ελληνάρα.. Καλό κουράγιο!
-
Νιώθω τυχερός που έχω ταξιδέψει αρκετά τόσο εξωτερικό όσο και εσωτερικό. Αυτό που γίνεται στο Ηράκλειο να θέλει να κινηθεί με το αμάξι ακόμα και για ένα χιλιόμετρο, να θέλει αν μπορεί να κάτσει στη καφετέρια και να έχει το αμάξι του δίπλα του, δεν υπάρχει τόσο έντονο σε καμία άλλη πόλη. Πού σας είπα ? Στο Ηράκλειο ρε φίλε που είναι μια κουτσουλιά.Περπάτησες 3, άντε 4 χιλιόμετρα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και έχει πάει σε όλη τη πόλη. Όοοοοοοχι πρέπει να πάω με το αμάξι.
Μωρέ να τους γράψουν όλους τόσο ζώα που είναι. Παραείναι ελαστικοί στη δημοτική αστυνομία!!!!
(τώρα θα δεις γκρίνια και μουρμούρααααααα)
-
ρε συ μέγκανε, σε ποια ενοικιαζομενα εισαι εκει απο πανω? συνηθως εντερπράιζ παγαινω απο τις σκαλες...
-
- οκ, σαλονικα και μπαοκια περιπτωση μεγαλη. μη σε πετυχουν με αθηναικες. που να εχει και κανενα αναμνηστικο του γαυρου μεσα.κομπλεξ ατελειωτο.
Εμένα γατε την μεγαλυτερη βλαχιά μπάτσος μου την έκανε σταθμό λαρισης που με σταμάτησε 8 το πρωι, ενώ κουβαλαγα ένα σπίτι ολόκληρο γιατί μετακόμιζε η μάνα μου.με σταμάτησε το παληκαρι λοιπόν σωστά γτ χτυπησε το γαμώ τηλέφωνο, εγώ το σήκωσα με είδε, είδε και Γιαννιώτικες πινακιδες και σου είπε ο βλάχος εδώ είμαστε.
Αρχίζει γράφει λίγο την άδεια μου λέει μετά λίγο το δίπλωμα οκ παρτο και σηκώνεται να παει να φυγει. Που πας ρε φίλε του λέω, δεν φόραγες ζώνη μου λεει, μα για το κινητό δεν με έγραψες του λέω, οχι μονο για αυτό μου λέει αλλά και για την ζώνη. Μα ρε φίλε βλέπεις κουβαλάω ένα σπίτι κι αυριο θέλω να φύγω να γυρίσω επαρχία και τι μου λέει το όργανο. Μπορείς να μετακινήθεις κ σημερα με την κλήση. Και το δίπλωμα;αν πληρωσεις το παιρνεις. Ο κυριος μπάτσος βλάχος από τους λίγους μου είπε δλδ να σκάσω 450 γτ σήκωσα το γαμώ τηλέφωνο για να γυρίσω Γιάννενα
Να σημειώσω ότι το σημείο ήταν ίσως το χειροτερο λίγο μετά την τροχαια. Επαρχία μεν αλλά σκαμπαζουμε από Αττική. Πιαστήκαμε κορόιδα όμως. Η μήπως οχι;
Οχι κυριε γατε γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ είναι τεράστιος
Ξεκουβαλαω όλο το σπίτι χάνω στην ανακατωσουρα και κάτι λεφτουδακια που μείνανε, καταθλιψη κοντεψε να με πιασει. Πάω σε ένα φιλαράκι Παοκτσακι από Δράμα,χρόνια στην Αττική, διηγουμαι τι ακριβώς έχω τραβήξει και αυτός ο καριολης αρχίζει κ γελάει. Τι γελάς ρέ μαλακα του λέω με δουλευεις;περιμενε παγουρινο. Σκάει ένα τηλέφωνο και σε δυο λεπτά σκάει ένα άλλο παληκαρι που μου συστήνεται ως παοκτσακι κι αυτός. Και ξανά μανα από την αρχή την ιστορία εγώ και να μου λέει κι αυτός τι αρχιδι ο μπατσος που στο κάνε και συνεχίζω εγώ και ξαφνικά μου λέει ώπα περιμενε. Μπορείς να βρεις κανα χαρτί απο καναν γιατρό να δικαιολογήσουμε την ζώνη;Ε λέω εγώ;ρε φίλε μπορείς;σκέφτομαι λίγο λέω ναι κάτι μπορώ να κάνω αν κι εκτός έδρας. Ωραία βρες το χαρτί παρτε με τηλ να παμε την τάδε μέρα που χω ρεπο τροχαία να την σβήσουμε να παρεις κ το διπλωμα.Ώραια όλα καλά του λέω εσυ ποιος είσαι ρε φιλε.ο οδηγός του διοικητή μου λέει. Και σεκος εγώ
Και τελικά γίνανε όλα όπως τα θέλαμε, πληρωσαμε βέβαια κλήση για το κινητό και στο τέλος μάθαμε ότι ο κυριος μπάτσος ηταν από Καλαμάτα και γαυρος. Όποτε γατε το χειροτερο δεν είναι η επαρχία,αλλά οι χωριατες από κει...
Και τα παοκτσακια δεν είναι κομπλεξικά, άλλοι έχουν τα κόμπλεξ...
-
Argosxolos υποθέτω ότι τρολλάρεις. Δεν εξηγείται αλλιώς..
Τιμή και δόξα στον 'μπάτσο' που έκανε το καθήκον του
-
Δεν τρολάρω, πριν 12 χρόνια δεν σε γράφαν για ζώνη για να σου παρουν δίπλωμα εντός πολης. Και σήμερα να στο κανουν και να έχεις έρθει από άλλη πόλη υπάρχει υποτυπώδης κατανόηση. Πόσο μάλλον όταν μαθαίνεις πως ως υπηρεσια δεν λειτουργουν έτσι δεν έχουν τέτοια εντολή και συγκεκριμένες ενέργειες είναι περισσοτερο βίτσια μπατσων(χωρις εισαγωγικά) παρα τήρηση των νομων.επρεπε να φάω κλήση εννοείται αλλά όχι και να μην έχω διπλωμα. ζώνη σε ταξίδι ενώ περνας από την παλια εθνική Ιωαννίνων Αθηνών μόνο χαζός είσαι αν δεν φορας. Η πρώτη αντίδραση όταν φτάνεις σε φαναρι μέσα σε πολη ειναι να την βγάλεις να ξεσκασεις λιγο σωστό λάθος αυτο έκανα. Αν αυτό είναι τιμή και δόξα να αφαιρεθεί διπλωμα για σένα έχουμε απλά διαφορετική οπτική. Γτ και για μενα αυτό που γράφεις τρολάρισμα ειναι
Υ. Γ όντως τρολάρω στο μισό ποστ αλλά όχι στην ουσία του
-
εν παγουρουπολη εχω ακουμπησει πολλα φιλε αργοσχολε. απο εποχη ντραγκ στορ, ντανταντα-ντισκο και απει ρωταν πας γιαννινα ακομη που θελαν να μου παρουν το παπι με τις πατρινες τις πινακιδες για εξατμιση, που ηταν και μανισια. αλλα τα 6βολτα εκαναν σκασιματα με τις κωλοπλατινες. αισθημα βλεπεις, εχει αφησει πισω ομορφες η κυραφροσυνη. στην αθηνα δεν υπαρχει η μανουρα με τις πινακιδες γιατι ειναι ενα εμπριμε ρουχο απο ολη την ελλαδα. αλλωστε κυκλοφορω με δραμινες πινακιδες χρονια τωρα! σαλονικα που ταξιδευω και εχω ζησει κιολας ειναι αλλη κατασταση. και σαφως χειροτερα στις μικροτερες επαρχιακες. και οχι, ο μονος λαος που αξιζει στη Θεσσαλονικη ειναι αυτος με τα κίτρινα, αυτος που ζυγωνει η ωρα, την βδομαδα που μας ερχεται, να σας ξανακανει τη καζουρα που αξιζετε και γλυτωσατε στο 99'....
χαχαχ
ΑρΕς
ωρα 16:55.
συγνωμμη για τη καζουρα....
χαχαχαχαχαχ
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4