Megane98hp με το που μπαίνεις σε αεροδρόμιο αυτόματα γνωρίζεις ότι απαγορεύεται η στάθμευση. Μόνο αποβίβαση-μεταβίβαση επιτρέπεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το χαμπαριάσεις γιατί έχει σήμανση,ντουντούκες,αστυνομικούς και ένα σωρό υποδείξεις γενικότερα. Έχω εργαστεί σε αεροδρόμιο και έχει πολύ πλάκα μόνο να παρατηρείς τι κάνει ο κόσμος σε όλα τα μήκη και πλάτη του....
Εγώ φίλε είμαι στο αεροδρόμιο Ηρακλείου εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Ξαναλέω, αεροδρόμιο Ηρακλείου!!! Γίνεται της μαύρης φουτ@ν@ς 24/7 ειδικά το καλοκαίρι.
Ειδικά δε έτσι και έρθει πτηση από Αθήνα? Πολλές φορές ΤΡΙΠΛΟΠΑΡΚΆΡΟΥΝ έξω στο δρόμο. Όλοι, μα όλοι '2 λεπτάκια θα κάνουν' Κι όλα αυτά την ώρα που το τμήμα στο αεροδρόμιο βγαίνει σε καθημερινή βάση και γράφει ασύστολα. Κανένας δεν νοιάζεται αν κλείσει ο δρόμος - που κλείνει - κανείς δεν νοιάζεται αν γίνει κυκλοφοριακό χάος γιατί 'έλα μωρέ 2 λεπτάκια θα κάνω' Κι όταν δε επιστρέψουν και δουν το ροζ χαρτάκι εκεί να δεις βρισιές. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι βλέπουν τα μάτια μου. Και τι θα δουν ακόμα!!!!!
Μπορώ επίσης να πω, δική μου μαρτυρία προσωπική, ότι όταν βγαίνουν έξω και γράφουν δεν χαρίζουν ότι πινακίδα και να έχεις.
Θα ήθελα να πάρω όμως και το μέρος των πολιτών αλλά σε απόσταση λιγότερο των 100 μέτρων είναι το δημοτικό πάρκινγκ στο οποίο όταν μπαίνεις στην είσοδο και πάρεις χαρτάκι, τα πρώτα 20 λεπτά είναι δωρεάν. Αλλά εντάξει πού να τρέχω να παρκάρω μωρέ, που να ψάχνω κενή θέση πάρκινγκ, πού να σέρνω τις βαλίτσες. Μετά φταίει η αστυνομία.