-
Εκτός υπηρεσίας και για ΜΗ υπηρεσιακά ζητήματα πιστεύω πάντως ότι θα πρέπει να έχουν τα δικαιώματα που έχει και ένας απλός πολίτης.
Πριν από 3 περίπου χρόνια ανέβαινα την Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη. Από κάθετο δρόμο με ΣΤΟΠ πετάχτηκε μπροστά μου πολιτικό αυτοκίνητο χωρίς να ασχοληθεί με την ύπαρξή μου. Φρένο, κόρνα, το γλυτώνουμε το συνεργείο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε το θράσσος να μου κάνει εκνευρισμένος και χειρονομία 'τι θες;'. Του έπαιξα τα φώτα, του έκανα μια χειρονομία 'ό,τι να να 'ναι' και η ζωάρα το κοκκαλώνει για να πέσω πάνω του. Εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο και τον ακολουθώ από πίσω, λίγο πιο κάτω λοιπόν το ξανακοκκαλώνει για να πέσω πάνω του, αλλά πλέον κρατούσα ακόμα μεγαλύτερη απόσταση. Στρίβει λοιπόν μπροστά στο αστυνομικό τμήμα Νέας Σμύρνης, σταματάω δίπλα του (πλέον είμαστε και μπροστά από αστυνομικούς, οπότε είναι ελεγχόμενη η κατάσταση σκέφτηκα), του ζητάω το λόγο και αυτός βγαίνοντας από το αμάξι μου λέει να προσέξω γιατί είναι ο υποδιοικητής του τμήματος και βγάζει την αστυνομική του ταυτότητα. Θυμώνω ακόμα περισσότερο και αρχίζω να φωνάζω ότι στο δρόμο έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια δικαιώματα με μένα, ότι μου είναι παντελώς αδιάφορο το ποιός είναι και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για τις καφρίλες που έκανε. Περαστικοί, αστυνομικοί όλοι κοιτούσαν προς τα εμάς πλέον. Στην προσπάθειά του να με κάνει να φοβηθώ προφανώς μου ζήτησε να αποχωρήσω αλλιώς θα με πήγαινε στο τμήμα. Του λέω λοιπόν ναι πάμε να τα πούμε με το διοικητή σου, να δούμε τι θα πει για τη συμπεριφορά σου. Πάρκαρα και τη στιγμή που έφτασα μπροστά από το τμήμα βγήκε έξω και με ήρεμο και μαζεμένο ύφος πλέον μου είπε ότι αυτά συμβαίνουν στους δρόμους και ότι δεν έγινε τίποτα και ότι δεν πρέπει να εκνευρίζομαι έτσι εύκολα, κτλ. Μάλλον δεν το περίμενε ότι στην απειλή του ότι είναι αστυνομικός θα συνέχιζα να το τραβάω το ζήτημα και μαζεύτηκε... Τέλος πάντων, είπα να μη δώσω συνέχεια και έφυγα. Πραγματικά πάντως την αδικία δε μπορώ να τη δεχτώ από κανένα. Προτιμάω να πληρώνω δικηγόρους, δε θα αφήσω κανένα καραγκιόζη πάντως να μου το παίξει εξουσία.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πραγματικά πάντως την αδικία δε μπορώ να τη δεχτώ από κανένα. Προτιμάω να πληρώνω δικηγόρους, δε θα αφήσω κανένα καραγκιόζη πάντως να μου το παίξει εξουσία.+oo
Ειδικά αν έχεις έναν ΜΠΑΤΣΟ απέναντί σου...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι να πηγαινουν με το νεο κωλοφαρο αναμμενο σταθερα με 120 στη κορινθου-πατρων και να βγαζουν τα ματια ολων αφου ο δρομος δεν εχει καθολου φωτισμο τη νυχτα..?Να καταδιωκαν να λεει κατι αλλα ετσι για εφε να σου βγαζουν τα ματια..Ειναι εντολη των ανωτερων να κυκλοφορουν με αναμενους φαρους για να γινονται αντιληπτοι και να περιοριζονται οι παραβασεις κτλ...Τουλαχιστον μεχρι να ξεχαστει η ιστορια με τα τελη και να αρχισουν παλι να τους σβηνουν και να την στηνουν σε ευθειες πισω απο θαμνους μπας και ''τρεξει'' κανεις με 140 αντι για 120....
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ειναι εντολη των ανωτερων να κυκλοφορουν με αναμενους φαρους για να γινονται αντιληπτοι και να περιοριζονται οι παραβασεις κτλ...Τουλαχιστον μεχρι να ξεχαστει η ιστορια με τα τελη και να αρχισουν παλι να τους σβηνουν και να την στηνουν σε ευθειες πισω απο θαμνους μπας και ''τρεξει'' κανεις με 140 αντι για 120....Μια χαρα, να φαινονται κιολας.
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι να πηγαινουν με το νεο κωλοφαρο αναμμενο σταθερα με 120 στη κορινθου-πατρων και να βγαζουν τα ματια ολων αφου ο δρομος δεν εχει καθολου φωτισμο τη νυχτα..?Να καταδιωκαν να λεει κατι αλλα ετσι για εφε να σου βγαζουν τα ματια..
Ειναι εντολη των ανωτερων να κυκλοφορουν με αναμενους φαρους για να γινονται αντιληπτοι και να περιοριζονται οι παραβασεις κτλ...Τουλαχιστον μεχρι να ξεχαστει η ιστορια με τα τελη και να αρχισουν παλι να τους σβηνουν και να την στηνουν σε ευθειες πισω απο θαμνους μπας και ''τρεξει'' κανεις με 140 αντι για 120....
τρελή βλακεία πάντως γιατί η τύφλωση που σου προκαλεί ο φάρος είναι απίστευτη και κυρίως ενοχλητική.Είχα ένα μπάτσο πρόσφατα το βράδυ μπροστά μου και πηγαίναμε με την ίδια ταχύτητα (για την ακρίβεια εγώ πήγαινα λίγο πιο γρήγορα και τον έφτασα και μετά πηγαίναμε μαζί ).
Μετά από κανα 15λεπτο κι αφού ο φάρος έψησε τα μάτια μου μέσα στη νύχτα, άναψα φλας και τον προσπέρασα σιγά-σιγά με +10km/h. (ο μπάτσος πήγαινε με 'καρφωμένα' τα 110km/h)
Μετά που τον πέρασα, ανέπτυξα 'νορμάλ' ταχύτητα (+20-25km/h από πριν) και απομακρύνθηκα.Αν δεν κάνεις καφρίλα, δε σου λένε τίποτα.Εγώ τους προσπεράνω κανονικά πάντως, απλώς όχι προκληκτικά.
-
Εγω αναλογα ποσα μετρα πριν τους φτασω τους εχω παρει χαμπαρι
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ειναι εντολη των ανωτερων να κυκλοφορουν με αναμενους φαρους για να γινονται αντιληπτοι και να περιοριζονται οι παραβασεις κτλ...Τουλαχιστον μεχρι να ξεχαστει η ιστορια με τα τελη και να αρχισουν παλι να τους σβηνουν και να την στηνουν σε ευθειες πισω απο θαμνους μπας και ''τρεξει'' κανεις με 140 αντι για 120....
Μια χαρα, να φαινονται κιολας.
Ναι να φαινονται απο τους απεναντι..κατσε εσυ απο πισω του ομως για 5-6 χιλιομετρα και να τον εχεις στα 20-30 μετρα..
-
Σιγα μην κατσω απο πισω! Με καλυψε ο Καβουρας!
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μια χαρα, να φαινονται κιολας.
Ναι....Ναι, να νιωθουμε ασφαλεια....
Τα περιπολικα, με τους νεους φαρους, με τα μπλε LED, οταν εισαι για παραπανω απο 0,00000005msec.... ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ.... Σου καινε τον κερατοειδη!! -
http://www43.wolframalpha.com/input/?i=0.00000005+msec
Distance x traveled by light in a vacuum from x = ct: 15 mm (millimeters)
Άρα, σύμφωνα με αυτό, τα μάτια σου βρίσκονταν τουλάχιστον ενάμιση εκατοστό μακριά από τον φάρο.
Συνεπώς, συμπεραίνω ότι σε είχαν συλλάβει οι μπάτσοι, σε είχαν βάλει* up against the car* και σού έκαναν σωματική έρευνα.
Τι έκανες πάλι;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
http://www43.wolframalpha.com/input/?i=0.00000005+msecDistance x traveled by light in a vacuum from x = ct: 15 mm (millimeters)
Άρα, σύμφωνα με αυτό, τα μάτια σου βρίσκονταν τουλάχιστον ενάμιση εκατοστό μακριά από τον φάρο.
Συνεπώς, συμπεραίνω ότι σε είχαν συλλάβει οι μπάτσοι, σε είχαν βάλει* up against the car* και σού έκαναν σωματική έρευνα.
Τι έκανες πάλι;
εγώ πάλι θα έλεγα ότι ΕΙΝΑΙ ο μπάτσος.
-
Εμένα μου αρέσουν οι νέοι φάροι! Τους βλέπεις από μακρύα... ...και τους προσέχεις μην κάνουν καμμιά μλκία!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
http://www43.wolframalpha.com/input/?i=0.00000005+msecDistance x traveled by light in a vacuum from x = ct: 15 mm (millimeters)
Τι έκανες πάλι;
Εγω;;;;
Τιποτα....Τους πηγαινα προφυλακτηρες μεχρι τα 190 μεχρι να ξεκουμπιστουν απο την αριστερη....
Αφου μπηκαν στη μεσαια μ εχασαν... μεχρι το επομενο μπλοκο.... Και η δικαιολογια οτι κολλησε το γκαζι στο πατακι ....Δεν επιασε -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
εγώ πάλι θα έλεγα ότι ΕΙΝΑΙ ο μπάτσος.
εγω σε βριζω;;;
-
Προχθές στη Πατησίων, σταματημένος πρώτος σε φανάρι, απέναντι καινούργια οκτάβια με τα καινούργια λαμπαντέρ. Ανάβει πράσινο, ξεκινάω, γκαζώνει η οκτάβια ανάβοντας ταυτόχρονα σειρήνα και λαμπιόνια, μπαίνει λίγο στο ρεύμα μου και βλέπω από το καθρέφτη οτι κοκκαλώνει δίπλα από μηχανάκι και ο συνοδηγός ανοίγει τη πόρτα ακριβώς μπροστά στο μηχανάκι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι να φαινονται απο τους απεναντι..κατσε εσυ απο πισω του ομως για 5-6 χιλιομετρα και να τον εχεις στα 20-30 μετρα..To ξερω, να τα πεις στους 'νομιμοφρονες/νομοταγεις' του φορουμ που τους αρεσουν οι νεοι φαροι.
Παντως καλυτερα να μας στραβωνουν, παρα να μας γδυνουν, ειδικα σε τετοιες εποχες... -
Περιπετειώδης καταδίωξη ληστών στην Εθνική Οδό
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010, 23:41Από τον Κολωνό ξεκίνησε και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Νέας Κηφισιάς, κατέληξε η καταδίωξη δυο ληστών το βράδυ της Παρασκευής.
Η καταδίωξη, με τη συμμετοχή διψήφιου αριθμού περιπολικών, ξεκίνησε όταν μοτοσικλέτα μάρκας, Καβασάκι 750 κυβικών, στην οποία επέβαιναν δυο άτομα δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο και έληξε όταν η μηχανή με τους δύο επιβάτες συγκρούστηκε με ένα από τα περιπολικά.
Η καταδίωξη κράτησε συνολικά 26 λεπτά.
Οι αστυνομικοί σε έλεγχο που ακολούθησε βρήκαν κάτω από τη σέλα της μηχανής όπλα και άγνωστο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα είναι περίπου 40.000 ευρώ.
Η μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες
Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη σύγκρουση, ενώ ο συνοδηγός, ο οποίος είναι 26 χρόνων, έχει καταδικαστεί για κλοπές.
Η υπόθεση πάντως αναμένεται να απασχολήσει τα υψηλά κλιμάκια της ΕΛΑΣ καθώς το ποσό θεωρείται πολύ μεγάλο και ήδη έχουν ειδοποιηθεί ανώτεροι αξιωματικοί.
Δείτε το πρώτο video. Τόσα περιπολικά μαζεμένα
-
Kαλα αυτο το πασοκ (Ο χρυσοχοιδης συγκεκριμενα) εχουν το κοκκαλακι της νυχτεριδας, πιασανε την 17Ν....οταν εσκασε μια βομβα στα χερια του Ξηρου αν δεν ηξταν καμια σκηνοθεσια τωρα πιανουν μηχανη 750 κ .εκ σε καταδιωξη σε Ε.Ο
Και οι ΝΔ πεφτανε συνεχεια πανω σε ζαρντηνιερες και οπλου που πυροβολουσαν μονα τους
-
μιας και ο φίλος djalma έγραψε για την κλήση που δέχτηκε ας αναφέρω ότι μια μέρα πριν και με τον djalma συνεπιβάτη{τυχαίο είναι??? } δέχτηκα και εγώ κλήση.το φταίξιμο ήταν αποκλειστικά δικό μου γι'αυτό και δεν άρχισα τις δικαιολογίες.Αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι αστυνομικοι{???} που ξεχνούν ότι υπηρετούν τον πολίτη και είναι είναι ιδιαίτερα ανάγωγοι...ενώ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ήμουν ευγενικότατος το εν λόγω όργανο προκαλούσε συνεχώς με τη συμπεριφορά του.Αλλά δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει νόημα να αρχίσεις τις αντιδικίες με τέτοιου είδους άτομα γιατί στο τέλος θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας..
-
Μια καταγγελία ίσως για την συμπεριφορά του οργάνου; Μπας και κοπούν κάποτε αυτοί οι τσαμπουκάδες.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4