-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Δεν βλέπω καμία τρελή διαφορά από το προηγούμενο - που δεν θα το έλεγες όμορφο ακριβώς. Σίγουρα παντως θα έχουν κάνει καλή δουλειά στα σημεία (ελπίζω να βελτίωσαν τα άθλια πλαστικά και το βαρετό εσωτερικό αλλά σε θέματα αισθητικής δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα από την TOYOTA)Απ όσο φαίνεται στις φωτος (όσο μπορεί κανείς να καταλάβει χωρίς να το δει από κοντά) δεν έκαναν τιποτα από τα δύο.
Κατά τα άλλα έπαθα ακριβώς ότι και ο thymios
-
Φατσικά δεν μπορώ να πω οτι με τρελένει...
Αλλά αν ήθελα να παρω ενα αυτοκίνητο που πάει απλά παντου, χωράει μέσα απλά τα πάντα, και αντέχει απλά το οτιδίποτε... αυτό θα ήταν! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αλλά αν ήθελα να παρω ενα αυτοκίνητο που πάει απλά παντου, χωράει μέσα απλά τα πάντα, και αντέχει απλά το οτιδίποτε... αυτό θα ήταν!Υπάρχει και το Discovery. Και όση ιστορία και να έχουν γράψει τα LC, ακόμα και καλύτερα να ήταν (είναι) εκτος δρόμου, την αίγλη της LR δε την έχουν ενώ αισθητικά δεν προσεγγίζουν καν. Το τελευταίο Disco ήταν πολύ, μα πολύ καλό και με το f/l έγινε ακόμα καλύτερο και πολυτελέστερο. Για εμένα δεν θα υπήρχε καν δεύτερη σκέψη μεταξύ ενός Disco και ενός Cruiser ούτε καν τη δεκαετία του 90 που τα Rover ποιοτικά ήταν σκατά. Πόσο μάλλον τώρα...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Αλλά αν ήθελα να παρω ενα αυτοκίνητο που πάει απλά παντου, χωράει μέσα απλά τα πάντα, και αντέχει απλά το οτιδίποτε... αυτό θα ήταν!Υπάρχει και το Discovery. Και όση ιστορία και να έχουν γράψει τα LC, ακόμα και καλύτερα να ήταν (είναι) εκτος δρόμου, την αίγλη της LR δε την έχουν ενώ αισθητικά δεν προσεγγίζουν καν. Το τελευταίο Disco ήταν πολύ, μα πολύ καλό και με το f/l έγινε ακόμα καλύτερο και πολυτελέστερο. Για εμένα δεν θα υπήρχε καν δεύτερη σκέψη μεταξύ ενός Disco και ενός Cruiser ούτε καν τη δεκαετία του 90 που τα Rover ποιοτικά ήταν σκατά. Πόσο μάλλον τώρα...
Ε ναι, άλλη αίγλη το Discovery....
Διότι αν δε σου βγάλει και καμία βλάβη τι να το κάνεις το αμάξι...http://www.theworldoffroad.com/theworld ... &cat_id=59
-
- Ειρηνευτική αποστολή ΟΗΕ στην ανατολική Ανταρκτική.
Ακούω κύματα χαράς από τη Ν. Υόρκη για το νέο τους παιχνίδι.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τσακωθήκανε οι πιγκουίνοι με τις φώκιες;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Τσακωθήκανε οι πιγκουίνοι με τις φώκιες;
Δεν τα είχανε και ποτέ καλα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ε ναι, άλλη αίγλη το Discovery....
Διότι αν δε σου βγάλει και καμία βλάβη τι να το κάνεις το αμάξι...http://www.theworldoffroad.com/theworld ... &cat_id=59
ναι όντως, για φαντάσου εκεί που σε κυνηγάνε λιοντάρια, πολικές αρκούδες και ζουλού να καεί ο πολλαπλασιαστής
δεν λέει
-
Ρε παίδες αν και διαβαζα σε άλλο topic το έχασε η toyota την μπάλα?
κοίταγα τον τιμοκατάλογο του νέου LC και οι τιμές ξέφυγαν!!!! -
το θεωρω μια χαρα οικονομικα.το αυτοκινητο φερει αρκετη τεχνολογια κ επισης αρκετα νεα στοιχεια εξοπλισμου εν συγκρισει με το προηγουμενο μοντελο(το οποιο εχουμε την οικογενεια).οποτε αν συγκρινεις απο συστηματα οδικης συμπεριφορας,μεταδωσης,οικονομιας,οικολογιας,ανεσης,ασφαλειας κτλ,ειναι σαφως βελτιωμενο.ελαφρως αυξημενες οι τιμες του,αλλα ειπαμε,εχει προχωρησει κ αρκετα..
καλα,τη συγκριση ντισκαβερι με κρουιζερ δεν την σχολιαζω..καλο το ντισκαβερι,το μοντελο 2010 βελτιωμενο στα σημεια(ενδιαφερεται η αδερφη μου) αλλα δεν λαντ κρουιζερ δεν ειναι..2600κγ κ προβληματα αξιοπιστιας απο ενα οχημα που πρεπει κατεξοχην να σε βγαζει ασπροπροσωπο κ στις πιο δυσκολες καταστασεις(αλλιως παρε σουβλακι κ εισαι κυριος),δεν νοουνται εν ετει 2010..κ οσο για την ιστορια κ την αιγλη,μαλλον δεν καταλαβατε οτι μιλαμε για λαντ κρουιζερ με ντισκοβερυ κ οχι με ντιφεντερ κ ρεηντζ(εκει οκ,να δεχθω ιστορια κ αιγλη ιση με του κρουιζερ).. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
το θεωρω μια χαρα οικονομικα.το αυτοκινητο φερει αρκετη τεχνολογια κ επισης αρκετα νεα στοιχεια εξοπλισμου εν συγκρισει με το προηγουμενο μοντελο(το οποιο εχουμε την οικογενεια).οποτε αν συγκρινεις απο συστηματα οδικης συμπεριφορας,μεταδωσης,οικονομιας,οικολογιας,ανεσης,ασφαλειας κτλ,ειναι σαφως βελτιωμενο.ελαφρως αυξημενες οι τιμες του,αλλα ειπαμε,εχει προχωρησει κ αρκετα..
καλα,τη συγκριση ντισκαβερι με κρουιζερ δεν την σχολιαζω..καλο το ντισκαβερι,το μοντελο 2010 βελτιωμενο στα σημεια(ενδιαφερεται η αδερφη μου) αλλα δεν λαντ κρουιζερ δεν ειναι..2600κγ κ προβληματα αξιοπιστιας απο ενα οχημα που πρεπει κατεξοχην να σε βγαζει ασπροπροσωπο κ στις πιο δυσκολες καταστασεις(αλλιως παρε σουβλακι κ εισαι κυριος),δεν νοουνται εν ετει 2010..κ οσο για την ιστορια κ την αιγλη,μαλλον δεν καταλαβατε οτι μιλαμε για λαντ κρουιζερ με ντισκοβερυ κ οχι με ντιφεντερ κ ρεηντζ(εκει οκ,να δεχθω ιστορια κ αιγλη ιση με του κρουιζερ)..Στα 79κ όμως παίζουν και άλλες κατασκευές που πάνε σίγουρα καλύτερα στο δρόμο και υστερούν πολύ λίγο στο off roading σε βαθμό που δεν θα καταλάβει το 95% των χρηστών. Δεν τυχαίο άλλωστε ότι το 90% φοράει ασφάλτινα λάστιχα άντε και χειμερινα το χειμώνα! Για off πολλοί λίγοι
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στα 79κ όμως παίζουν και άλλες κατασκευές που πάνε σίγουρα καλύτερα στο δρόμο και υστερούν πολύ λίγο στο off roading σε βαθμό που δεν θα καταλάβει το 95% των χρηστών. Δεν τυχαίο άλλωστε ότι το 90% φοράει ασφάλτινα λάστιχα άντε και χειμερινα το χειμώνα! Για off πολλοί λίγοιΣύμφωνοι αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αν αξίζει τα λεφτά του. Επίσης διαφωνώ στο ότι τα άλλα υστερούν πολύ λίγο σε off-road. Νομίζω ότι υστερούν αρκετά (άλλο αν δε θα το καταλάβει ο μέσος οδηγός). Και κάποια που δεν υστερούν εκεί πάσχουν αλλού, όπως ανέφερε ο C.L.A.B..
Προσωπική άποψη, με την τεχνολογία που κουβαλάει δικαιολογεί απόλυτα τα λεφτά που ζητάει. Άσε που έχει και το πλεονέκτημα ότι πληρώνεις κατά κύριο λόγο το ίδιο το αυτοκίνητο και όχι το όνομα, τη μούρη ή ό,τι άλλο (βέβαια για πολλούς αυτό είναι μειονέκτημα). Αυτό που θέλω να πω είναι πως άλλο το 'δεν είναι αυτοκίνητο για όλους' και άλλο το 'δεν αξίζει τα λεφτά του'.
-
στα 79κ€(μιας κ κοιτας την ακριβοτερη-5θυρη-8θεσια εκδοση) θα ηθελα να μου παραθεσεις ποια αυτοκινητα εχουν τοσες ικανοτητες εκτος δρομου,τετοιο εξοπλισμο,κ τοση ειδικη τεχνολογια..
το λαντ κρουιζερ δεν ειναι ενα ακομη σουβλακι,ουτε ενα ακομη σουβλακι με ικανοποιητικες εκτος δρομου ικανοτητες.για μενα ειναι το κορυφαιο οχημα παντος εδαφους που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη(γιαυτο αλλωστε εχουμε κ 2 στην οικογενεια )..
κ αν το συγκρινεις με αλλα οχηματα ιδιου χαρακτηρα,δεν νομιζω να βρεις καποιο που να καταφερνει να ειναι το ιδιο καλο σε τοσους πολλους τομεις οπως το λαντ κρουιζερ..
παντως συμφωνω οτι αν θελεις ενα οχημα για 90% τουλαχιστον κινηση σε δρομο κ σε πολη,τοτε δεν ειναι το αυτοκινητο που ψαχνεις..τοτε εκει υπαρχει κ το λεξους που ειναι η αλλη κορυφαια προταση για μενα στην κατηγορια(γιαυτο κ το ψαχνω ).. -
Ασχολούμαι πολλά χρόνια με πολύ σοβαρό off roading κι έχω να πώ ότι είναι το καλύτερο αλλά ΔΕΝ είναι τόσο καλύτερο από το grand cherokee, όσο είναι ακριβότερο. Ειναι πολύ καλύτερο μεν, αλλά όχι τόσο.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
στα 79κ€(μιας κ κοιτας την ακριβοτερη-5θυρη-8θεσια εκδοση) θα ηθελα να μου παραθεσεις ποια αυτοκινητα εχουν τοσες ικανοτητες εκτος δρομου,τετοιο εξοπλισμο,κ τοση ειδικη τεχνολογια..
το λαντ κρουιζερ δεν ειναι ενα ακομη σουβλακι,ουτε ενα ακομη σουβλακι με ικανοποιητικες εκτος δρομου ικανοτητες.για μενα ειναι το κορυφαιο οχημα παντος εδαφους που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη(γιαυτο αλλωστε εχουμε κ 2 στην οικογενεια )..
κ αν το συγκρινεις με αλλα οχηματα ιδιου χαρακτηρα,δεν νομιζω να βρεις καποιο που να καταφερνει να ειναι το ιδιο καλο σε τοσους πολλους τομεις οπως το λαντ κρουιζερ..
παντως συμφωνω οτι αν θελεις ενα οχημα για 90% τουλαχιστον κινηση σε δρομο κ σε πολη,τοτε δεν ειναι το αυτοκινητο που ψαχνεις..τοτε εκει υπαρχει κ το λεξους που ειναι η αλλη κορυφαια προταση για μενα στην κατηγορια(γιαυτο κ το ψαχνω )..- 100%
Πρέπει να ξέρεις τι αγοράζεις . ( το LC είναι απίστευτο εργαλείο ) Το έχει φίλος και το τι έχω δει να κάνει δεν περιγράφεται . Όλα αυτά με καταπληκτική αξιοπιστία.
Εγώ το μόνο που έχω δει να το ακολουθεί σε ειδικές διαδρομές είναι το Nissan Patrol το οποίο όμως υστερεί σε κάποια σημεία
@ C.L.A.B. ότι θέλεις Για το RX ρώτα . Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου. - 100%
-
Εγω κλείνω προς sv2
-
-
Διάβαζα λίγο τα παλιά σχόλια, τώρα πόσο εχει; 150κ;;;
-
Για τον Γάτο το βάλατε ε;
Σχεδιαστικά όμως... πανέμορφο το άτιμο.
-
Μην πάει απότομα απο το NV σε κάτι ανθρώπινο - έτσι την πάτησε με το 3008- τώρα τον πάμε σγά-σγά προς την ανάμπτυξζη
Toyota Land Cruiser (2010)