-
http://www.netcarshow.com/toyota/2010-land_cruiser/
Ρε παιδιά αυτοί οι σχεδιαστές στην Toyota γιατί χαλάνε τα νέα μοντελα!!! Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι όσο καλό όσο το προηγούμενο ή όσο όμορφο όσο το RAV4 !!! Τέλος πάντων, το σίγουρο έιναι ότι θα βγει πολύ καλό αυτοκίνητο, ελπίζω να το συνηθίσουμε και από πλευράς σχεδιασμού!
-
Ρε παιδιά αυτοί οι σχεδιαστές στην Toyota γιατί χαλάνε τα νέα μοντελα!!! Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι όσο καλό όσο το προηγούμενο ή όσο όμορφο όσο το RAV4 !!! Τέλος πάντων, το σίγουρο έιναι ότι θα βγει πολύ καλό αυτοκίνητο, ελπίζω να το συνηθίσουμε και από πλευράς σχεδιασμού!
-
-
Γιατι οι Ιαπωνες ειναι ΓΤΠ!!!!!!!!!!ΓΙΑΥΤΟ!!!Ολα τα αμαξια τα χαλανε ελεος πια!!!!
-
Έχω δει τις φωτό του εδώ και μέρες και κάθε φορά που πάω να ανοι΄ξω θέμα, σκέφτομαι πόσο άσχημο έγινε και ξενερώνω!!!
Κάποτε θα το λέγαμε Κορεάτικο
Μετά θα το λέγαμε κινέζικο
Τώρα δεν έχουμε λόγια
Περιμένω να βγει να τσιμπήσω ένα μτχ πετρέλαιο...
-
Εισαι σοβαρος και πως θα το κυκλοφορεις με κουκουλα???
-
Δεν βλέπω καμία τρελή διαφορά από το προηγούμενο - που δεν θα το έλεγες όμορφο ακριβώς. Σίγουρα παντως θα έχουν κάνει καλή δουλειά στα σημεία (ελπίζω να βελτίωσαν τα άθλια πλαστικά και το βαρετό εσωτερικό αλλά σε θέματα αισθητικής δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα από την TOYOTA)
-
The Golf of 4X4's
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Δεν βλέπω καμία τρελή διαφορά από το προηγούμενο - που δεν θα το έλεγες όμορφο ακριβώς. Σίγουρα παντως θα έχουν κάνει καλή δουλειά στα σημεία (ελπίζω να βελτίωσαν τα άθλια πλαστικά και το βαρετό εσωτερικό αλλά σε θέματα αισθητικής δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα από την TOYOTA)τα πρησμένα πλαϊνά;
οι άθλιοι θόλοι;
τα κινέζικα φωτιστικά εμπρός;Όλο το αυτοκίνητο είναι σαν κινέζικη αντιγραφή bebngojg ijongan .
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εισαι σοβαρος και πως θα το κυκλοφορεις με κουκουλα???εννοώ να βγει και να πέσει η τιμή του παλιού και να αγοράσω ένα παλιό μτχ πετρέλαιο
-
Γιατί μεταξύ του παλαιού και του καινούργιου δεν βλέπω καμία διαφορα??? Το μόνο που αλλάζει είναι τα φωτιστικά σώματα ώστε να υπάρχει εναρμονισμός με το RAV4.
-
Πωπω τι εναρμονισμός βρε Χρήστο, σαν κινεζιά είναι
-
Πάντως για καλό και για κακό ... ας κρατήσουν και σε μια έκδοση το παλιό! Σίγουρα θα συνεχίσουν να το ζητάνε!
Αν πολλές κινέζικες εταιρίες κλωνοποίησαν το LC καιρός και της Toyota ήταν να κλωνοποιήσουν το κλωνοποιημένο.
Αυτά προς την εξωτερική εμφάνιση φυσικά γιατί κατα τ' άλλα ... σίγουρα αγγίζει το τέλειο! -
παναγια μου κρυφτέ τα παιδιά σας
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτά προς την εξωτερική εμφάνιση φυσικά γιατί κατα τ' άλλα ... σίγουρα αγγίζει το τέλειο!Tο εσωτερικό είναι ωραίο δηλαδή???
σαν να το πήραν από wrangler μοιάζει
κατά t' αλλα 100 εμπόλεμες αφρικανικές χώρες συνιστούν toyota land cruiser, αυτές ξέρουν
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Αυτά προς την εξωτερική εμφάνιση φυσικά γιατί κατα τ' άλλα ... σίγουρα αγγίζει το τέλειο!
Tο εσωτερικό είναι ωραίο δηλαδή???
Δεν το βρίσκω άσχημο αλλά αποδεκτό σαν κλασικό ιαπωνικό. (Ίσως και να έχεις δίκιο ως προς το συντηρητικό της σχεδίασης). Αλλά το ζητούμενο μου σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι αρχικά η ποιότητα και η αντοχή.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Γιατί μεταξύ του παλαιού και του καινούργιου δεν βλέπω καμία διαφορα??? Το μόνο που αλλάζει είναι τα φωτιστικά σώματα ώστε να υπάρχει εναρμονισμός με το RAV4.Το χειρότερο για μένα είναι τα πλαϊνά 'μάγουλα' , που περικλύουν τους πίσω θόλους. τραγικό.
-
Σαν hilux με την καρότσα κλειστή είναι...
_
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μ΄αρέσει....δείχνει κακό και άγριο.Νομίζω ότι μπορώ να προβλέψω ποιό θα είναι το νέο σου παιχνίδι, μέχρι να έρθει το καλό από την Ιταλία βέβαια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλά το ζητούμενο μου σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι αρχικά η ποιότητα και η αντοχή.σαφώς, και εκεί είμαι σίγουρος ότι θα είναι super
τώρα βεβαια πόσοι το έπαιρναν για αυτούς τους λόγους είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μ΄αρέσει....δείχνει κακό και άγριο.Μπα σαν κινεζικο και φτηνιαρικο φαινεται!
Toyota Land Cruiser (2010)