Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα προσπάθησα να κάνω μερικές δουλειές στα σαραβαλάκια μου, αλλά η Celica μου τα μάμησε στην κυριολεξία. Το αμάξι μέχρι και πριν κανα χρόνο που με πείρανε ναύτη το αμάξι έπαιρνε κανονικά και δούλευε. Μάλιστα το είχα κάνει και μερικές βόλτες. Πήγα λοιπόν σήμερα να το βάλω μπροστά για να το μετακινήσω. Τα λάστιχα είχαν γίνει ένα με το έδαφος. Στα άλλα αυτοκίνητα μου, που έχουν τα λάστιχα με τα οποία τα πήρα, δε μου έχει συμβεί ποτέ αυτό. Στη Celica μου έχει συμβεί ήδη δύο φορές. Και είναι το πιο ελαφρύ από όλα μακράν. Οπότε ξεχνάω σπρώξιμο και πάω να το βάλω μπροστά. Βάζω την μπαταρία (φρέσκια) και ξεκινάω. Τίποτα. Μίζαρε αλλά μέχρι εκεί. Έκανε και ένα θόρυβο, πιθανών από την τρόμπα που προσπαθούσε να τραβήξει βενζίνη. Πάω παίρνω βενζίνη (το ρεζερβουάρ τίγκα στη λάσπη και τη σκουριά) ρίχνω λίγη στο ντεπόζιτο, και ποτίζω τα καρπυλατέρ. Ξαναπροσπαθώ και τίποτα. Καθάρισα λίγο τις επαφέρ στο ντιστριμπιτέρ, αλλά δεν είδα βελτίωση. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να πάιζει?
Το αμάξι μιζάρει, γυρνάει και η φτερωτή, αλλά δεν παίρνει. Διαρροές λαδιών δεν φαίνονται, ούτε είχε στάξει από κάτω. Ίσως θέλει καλύτερο καθάρισμα το ντιστριμπιτέρ. Σκέφτηκα ότι ίσως ήθελαν καθάρισμα και τα μπουζί, αλλά χωρίς μπουζόκλειδο δε θα μπορούσα να κάνω και πολλά.
Nα ευχαριστήσω τον kp, για τις συμβουλές του και την ανοχή του.