-
Ευχαριστώ.
Νομίζω έχω βρει τους λόγους που είναι επικίνδυνη η γρίπη.
Συνεχής πυρετός (κάτω από 38 σπάνια) παρόλο που παίρνω 5-6 ασπιρίνες/μέρα.
Ανοίγει η όρεξη.
Πολύ φαΐ, συνέχεια πυρετός, πεθαίνεις. -
αυτο με την ορεξη το επιβεβαιωνω
Περαστικα και απο μενα -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ευχαριστώ.Νομίζω έχω βρει τους λόγους που είναι επικίνδυνη η γρίπη.
Ανοίγει η όρεξη.
Πολύ φαΐ, συνέχεια πυρετός, πεθαίνεις.Προσεχε με τις ασπιρινες,μπορει να προκαλεσει αιμορραγια απο το πεπτικο .Ειναι πολλες 5-6 τη μερα.Παρα πολλες. Παρε και κανενα depon ...
-
Δανικός ο τίτλος από κάποιο ιατρικό - παραϊατρικό 'αρθρο. Τελικά φαίνεται πως η γενικευμένη μπουρδολογία και τρομοφοβία όχι μόνο για τη γρίπη, ή, τις γρίπες, αλλά και για άλλα θέματα είναι χαρακτηριστικό των πεινασμένων αλλά και αχόρταγων media. Πολύ προσοχή χρειάζεται πλέον στις πληροφορίες που μας παρέχουν διότι παρατηρείται το γεγονός τα media να μας γεμίζουν απο εφετζίδικα σκουπίδια και στη πραγματικότητα τα μεγάλα γεγονότα να εξαφανίζονται. Αυτό αφορά και τον ειδικό τύπο αυτοκινήτου που σε λίγο θα μας κάνουν να πιστέψουμε πως ΜΟΝΟ μια εταιρεία κατασκευάζει σόνι και καλά καλύτερα αυτοκίνητα απο τους ενώ αυτοί οι 'κακομοίριδες' άλλοι κατασκευάζουν ταπεινά GT-R, 3000 GT, Τεχνολογία κυψελών και εκπέμπουν λιγότερους ρίπους απο το 1985 σε σχέση με αντίστοιχα νέα αυτοκίνητα.... Μακάρι όλοι αυτοί που γράφουν διαχειρίζονται τη καθημερινή ειδησιογραφεία με αυτό το τρόπο να κολλήσουν πραγματικά γρίπη μπας και απαλαγούμε για λίγες μέρες απο αυτούς
Το θέμα ενώθηκε με παλαιότερο. Κάντε μία αναζήτηση πριν από ένα νέο θέμα, δεν κοστίζει τίποτα (για σας). [mod]
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ευχαριστώ.
Νομίζω έχω βρει τους λόγους που είναι επικίνδυνη η γρίπη.
Ανοίγει η όρεξη.
Πολύ φαΐ, συνέχεια πυρετός, πεθαίνεις.Προσεχε με τις ασπιρινες,μπορει να προκαλεσει αιμορραγια απο το πεπτικο .Ειναι πολλες 5-6 τη μερα.Παρα πολλες. Παρε και κανενα depon ...
+1
Με 5-6 ασπιρίνες την μέρα η αιτία θανάτου είναι ¨Αυτοκτονία', όχι 'Γρίππη'. (Πάρε καλύτερα Depon, Panadol, κλπ και αυτά με μέτρο!). -
Γιατροί, πάντα λένε όχι.
-Γιατί να ξαναπάρεις; μου έλεγε συμμαθητής και φίλος (είναι καθηγητής).
Αφού είναι κάτω από την μέγιστη ημερήσια δόση του έλεγα, που γράφει ότι μετά από 4 ώρες να μην ξαναπάρω;
-Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις, περίμενε θα περάσει.Το μόνο ακίνδυνο για τους γιατρούς είναι να κάθεσαι και να υποφέρεις μέχρι να περάσει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...
Το μόνο ακίνδυνο για τους γιατρούς είναι να κάθεσαι και να υποφέρεις μέχρι να περάσει.Σωστός ο γιατρός, έτσι σχεδόν θα έπρεπε να είναι οι περισσότεροι, υπέρ δηλαδή της ελάχιστης δυνατής παρέμβασης.
Έχουμε αναγάγει την εξάλειψη του πόνου σε επιστήμη, ξεχνώντας την χρησιμότητα του.
Ομοίως όταν αισθανόμαστε εξαντλημένοι (και έχουμε π.χ. πυρετό) δεν σεβόμαστε τα συμπτώματα αυτά και ... παίρνουμε το αντιπυρετικό μας, σηκωνόμαστε / βγαίνουμε έξω και μετά χρειαζόμαστε περισσότερες μέρες για να επανέλθουμε -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ευχαριστώ.Νομίζω έχω βρει τους λόγους που είναι επικίνδυνη η γρίπη.
Ανοίγει η όρεξη.
Πολύ φαΐ, συνέχεια πυρετός, πεθαίνεις.Δες τη σχετική συζήτηση παρακάτω:
viewtopic.php?p=1601655#p1601655 -
Ειδικα σε παιδια με εμπυρετο συνδρομο την ασπιρινη πρεπει να την αποφευγουμε.Μπορει να προκαλεσει συνδρομο Reyers.
-
ΟΤ
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
...
Το μόνο ακίνδυνο για τους γιατρούς είναι να κάθεσαι και να υποφέρεις μέχρι να περάσει.Σωστός ο γιατρός, έτσι σχεδόν θα έπρεπε να είναι οι περισσότεροι, υπέρ δηλαδή της ελάχιστης δυνατής παρέμβασης.
Έχουμε αναγάγει την εξάλειψη του πόνου σε επιστήμη, ξεχνώντας την χρησιμότητα του.
Ομοίως όταν αισθανόμαστε εξαντλημένοι (και έχουμε π.χ. πυρετό) δεν σεβόμαστε τα συμπτώματα αυτά και ... παίρνουμε το αντιπυρετικό μας, σηκωνόμαστε / βγαίνουμε έξω και μετά χρειαζόμαστε περισσότερες μέρες για να επανέλθουμεΠάντα κάθομαι μέσα για να γίνω καλά γρήγορα.
Αρρωσταίνω σπάνια (κάθε 2-3 χρόνια) αλλά όταν αρρωστήσω θέλω όλα τα καλά που έχει η κλασσική ιατρική. Αφού σχεδόν όλοι οι άνθρωποι δεν θα πάθουν τίποτε όταν τους δώσεις μέχρι τη μέγιστη δόση του φαρμάκου και ο ασθενής το ζητάει, τι διστάζει ο γιατρός;
Όχι όλο μαζεμένο, λίγο-λίγο για να δεις τυχόν παρενέργειες Δώστε ρε... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΟΤ...
Ομοίως όταν αισθανόμαστε εξαντλημένοι (και έχουμε π.χ. πυρετό) δεν σεβόμαστε τα συμπτώματα αυτά και ... παίρνουμε το αντιπυρετικό μας, σηκωνόμαστε / βγαίνουμε έξω και μετά χρειαζόμαστε περισσότερες μέρες για να επανέλθουμεΠάντα κάθομαι μέσα για να γίνω καλά γρήγορα.
Αρρωσταίνω σπάνια (κάθε 2-3 χρόνια) αλλά όταν αρρωστήσω θέλω όλα τα καλά που έχει η κλασσική ιατρική. Αφού σχεδόν όλοι οι άνθρωποι δεν θα πάθουν τίποτε όταν τους δώσεις μέχρι τη μέγιστη δόση του φαρμάκου και ο ασθενής το ζητάει, τι διστάζει ο γιατρός;
Όχι όλο μαζεμένο, λίγο-λίγο για να δεις τυχόν παρενέργειες Δώστε ρε...Λεωνιδα τι συμπτωματα εχεις .Σε ρωταω γιατι κ εγω ειμαι κρυωμενος κ μενω σπιτι δεν βγαινω καθολου Δεν παιρνω φαρμακα απλα βοηθαω τον οργανισμο μου προσεχοντας την διατροφη μου +,ξεκουραση κ αποχη Φουσκωσα λιγο τα συμπτωματα στη δουλεια κ μου εδωσαν αναγκαστικη αδεια χωρις χρεωση
-
Έχει πιάσει πανικός τον κόσμο και θα λένε στη δουλειά: ''Δώστου άδεια να φύγει μην μας κολλήσει''
Περαστικά
-
Με παιρνουν τηλεφωνο 10 φορες την ημερα δηθεν για υπηρεσιακα θεματα αλλα υποψιαζομαι οτι θελουν να μαθουν αν εχω την γριπη των χοιρων κ να λαβουν τα μετρα τους
ευχαριστω . -
Γιώργο αύριο πουρνό πουρνό πάρτους εσύ πρώτος τηλέφωνο και πες τους ότι δεν εισαι και πολύ καλά αλλά θα επιστρέψεις γιατί δεν θέλεις να αφήσεις τη δουλειά στη μέση και να ζοριστούν οι συνάδελφοί σου
-
Tωρα μπορω να το γραψω
Εχω πεισει τους παντες οτι υποφερω με αποτελεσμα να εχω τετοια φροντιδα που αρχιζω να το σκεφτομαι να μπω στην αναρρωση -
Εγω παντως την εχω περασει με παρα πολυ ηπια μορφη.απλα οι οδηγιες ειναι να μεινω μεσα μεχρι να περασουν 15 μερες απο την ημερα που ανεβηκε ο πυρετος για να μην βγει καμια πνευμονια.
το περασμενο Σαββατο απο τα χαραματα ενιωθα κρυος στο κρεββατι και οταν σηκωθηκα κρυωνα πολυ,πηγα δουλεια και με επιασε πονοκεφαλος και αρχησε ο βηχας.πηγα και πηρα κατι για τον βηχα αλλα το μεσημερι δεν την παλευα αλλο και πηγα να ξαπλωσω.το βραδυ που ξυπνησα ειχα 38,5 και πηρα τον γιατρο μου.εγραψε φαρμακα και ειπε να προσεχω τον πυρετο.3 μερες μετα αφου καθε βραδυ αναβαζα πυρετο πηγα νοσοκομοιο οπου μου ειπαν οτι μαλλον δεν εχω κατι σοβαρο αλλα μου πηραν επιχρισμο επιδη επεμενα εγω(εχω νεογενητο και δεν πηγενα σπιτι για να μην κολησει κατι, να ειμαιστε σιγουροι λεω....).παρασκευη βραδυ ενω εχω παει δουλεια για λιγο με παιρνει τηλ μια γνωστη απο το νοσοκομειο και μου ειπε να δυσαρεστα...επιστροφη μεσα στην απομονωση μεχρι το σαββατο... -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
:ysterical:
Με παιρνουν τηλεφωνο 10 φορες την ημερα δηθεν για υπηρεσιακα θεματα αλλα υποψιαζομαι οτι θελουν να μαθουν αν εχω την γριπη των χοιρων κ να λαβουν τα μετρα τους
ευχαριστω .Πες τους να μην ανησυχούν. Όσοι δεν έκαναν το εμβόλιο θα την αρπάξουν.
Αύριο, αν δεν φυσάει θα πάω να κάνω εξετάσεις, το πιθανότερο είναι ότι την έχω - αν όχι, θα περιμένω να γίνω καλά και θα κάνω το εμβόλιο.
-
Η πρώτη σοβαρή δοκιμή του συστήματος υγείας θα είναι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Το κρύο μας επισκέφτηκε και όπως αναμένεται τα κρούσματα θα αυξηθούν σημαντικά. Στην υπόλοιπη Ευρώπη μετά την ψυχρολουσία του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου η γρίπη φαίνεται ότι βρίσκεται σε ύφεση καθώς ο καιρός δεν επιτρέπει την εύκολη διάδοση του.
Για να δούμε πάντως το τραγελαφικό του πράγματος στο Mega σήμερα είχαν το πρωί τον Ζερεφό που μιλούσε για την κλιματική αλλαγή. Σε κάποια στιγμή το γυρνάνε στο θέμα της γρίπης ο Ζερεφός απαντά ότι μάλλον θα έπρεπε να το κάνει (δεν το έχει κάνει ακόμα) και ένας εκ των Δημοσιογράφων ανακοινώνει ότι το είχε κάνει πριν 2 εβδομάδες.
Το γεγονός ότι πριν 2 εβδομάδες το εμβόλιο το παρουσιάζει το Mega σχεδόν ως απειλή για τη Δημόσια υγεία (από τον ίδιο Δημοσιογράφο μάλιστα) το αφήνω ασχολίαστο.
-
Από περιβάλλον μου (συγγενείς, φίλοι, γνωστοί) βλέπω ότι η γρίπη άρχισε να φορτσάρει. Έσφιξε και το κρύο και το πράγμα πάμει για κορύφωση μάλλον. Και βλέπω ότι ταλαιπωρούνται πολύ και για πολλές μέρες.
-
Η θνησιμοτητα έφτασε λεει το 40% για οσους μπαινουν στην εντατικη λογω της νεας γριπης,ουτε στην Ουγκαντα δεν πρεπει να εχουν τετοια νουμερα
Πολλοι στην οικογενεια μου την περνανε αυτες τις μερες (αποδεδειγμένα) αλλα πολυ ελαφρα,λιγος βήχας και ελάχιστος ή καθόλου πυρετός.
Εχουμε και αυτο το νεο που προσωπικα δεν ξερω πως αξιολογειται
Στη Νότια Κορέα εντοπίστηκαν χοίροι που είχαν προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης Α, ιός που τους μεταδόθηκε από άνθρωπο. Τα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν σε πέντε κτηνοτροφεία και ο ιός εντοπίσθηκε σε χοίρους που είχαν εξαχθεί στον Καναδά.
Νεα γρίπη! Θα την βγάλουμε καθαρή?