-
Στις παραπανω φωτογραφιες βλεπουμε το ζευγαρωμα ενος Hyundai με ενα BMW.
Συνεπαρμενο απο τις γυναικειες ορμονες τις αναπαραγωγικης περιοδου το κοκκινο Hyundai, ορμαει επανω στο αρσενικο BMW οντας μαλιστα πιωμενο - απελπισμενο. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Στις παραπανω φωτογραφιες βλεπουμε το ζευγαρωμα ενος Hyundai με ενα BMW.
Συνεπαρμενο απο τις γυναικειες ορμονες τις αναπαραγωγικης περιοδου το κοκκινο Hyundai, ορμαει επανω στο αρσενικο BMW οντας μαλιστα πιωμενο - απελπισμενο.Φιλε μου αγνοεις το τριτο μελος της παρεας, ενας φτωχοδιαβολος διτροχος εχει υποστει και αυτος τα επακολουθα της ορμης της αγριοασιατισσας.....
-
Είναι το σημείο που προ καιρού είχε κάνει ανάληψη μια μερσεντές από το atm της άλφα;
Sent from my SM-N9005
-
Α δε νομιζω, αν θυμαμαι καλα την αναληψη απο την Alpha Bank την εκανε Κατερινιωτης!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Είναι το σημείο που προ καιρού είχε κάνει ανάληψη μια μερσεντές από το atm της άλφα;Sent from my SM-N9005
Ειναι το σημειο εκει στην αλφα που αν θυμαμαι καλα μια μερσεντες ειχε παλι καβαλησει ενα αλλο αμαξι
Ειμαστε ερωτικη πολη γιατι να το κρυψομε αλοτε? -
-
Αυτός που έγραψε τον πομπώδη τίτλο, δεν έχει μπει ποτέ μάλλον στο bestgore.com.
Γελοίοι δημοσιογράφοι.... -
Ηθελα να γραψω και 'γω ακριβως το ιδιο.
Ενα βιντεο της φουτσας και μια φωτογραφια. Περιμενα να δω καμια σπλαττερια αλλα oh well ... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ τοσο πολυ που λεω αστο....
Τα παντα για να χτυπησουν μερικα views...
-
μιλησα με ενα φιλο μου και μου ειπε ενα αγορι και ενα κοριτσι 25-27 χρονων και οι 2,γυρνουσαν απο γαμο ξημερωματα σαββατου.στην ατικη οδο με 250 με ενα πειραγμενο bmw εφυγε περασε αντιθετο ρευμα,φυσικα δεν εμεινε τιποτα.
την κοπελα μου ειπε την αναγνωρισαν απο καποιο τατουαζ που ειχε στο σωμα της
-
Μεθυσμένος.
-
ο μανδρανέος ο '...ιου' ?
-
Ναι.
Εκτός αν έγινε και άλλο παρόμοιο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ναι.
Εκτός αν έγινε και άλλο παρόμοιο.αν η αδερφή του είναι και συνάδελφός μου...
-
Ποιος ο λόγος να πηγαίνεις με 250 ρε φουστη μου
-
Υπάρχουν μερικοί λόγοι και σίγουρα δεν έφταιγε η ταχύτητα από μόνη της.
-
ποιοι ειναι οι λογοι?
και τι αλλο εφταιγε? -
Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ εγώ να πάει κανείς με 250 σε δημόσιο δρόμο είναι κάποια έκτακτη ανάγκη.
Όλοι οι υπόλοιποι λόγοι ανάγονται σε απλή μαλακία.-
-
Αυτες οι ταχυτητες ειναι συνηθισμενες σε αυτοκινητοδρομους τετοιων προδιαγραφων στο εξωτερικο. Μην κανετε σα γιαγιαδες...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
ο αλλος ψοφησε,
αφου δεν επεσε πανω μου εγω χεστηκα.
τωρα πια θα πηγαινει με 0. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτες οι ταχυτητες ειναι συνηθισμενες σε αυτοκινητοδρομους τετοιων προδιαγραφων στο εξωτερικο. Μην κανετε σα γιαγιαδες...Καθαρά, νεοταξίτικο-καπιταλιστικό επιχείρημα.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#