-
Καμία σωτηρία (πόσο μάλλον 81)...
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
πηγαινω σωστα,με το οριο,αρα κανεις δεν ειναι πιο γρηγορος απο μενα εκτος κι αν ειναι οχημα εκτακτου αναγκης,δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω δεξια αν δεν τελειωσω την προσπεραση μου,ποσο μαλλον αν ο πισω ειναι παπαρας και μου πρηζει τα αρχιδια με φωτα κορνες κτλ.
Πολλοι ειναι πιο γρηγοροι απο εσενα ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. Απο εκει κ περα, δεν ειπε κανεις να μην τελειωσεις τη προσπεραση σου, αυτο που σου ειπαν ειναι οτι ΔΕΝ ειναι 'προσπεραση' το να καθεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην αριστερη επειδη καποια στιγμη, στο βαθος του δρομου θα περασεις καποιον αλλον της μεσαιας, με +10χαω. ΑΝ ΑΥΤΟ ειναι αυτο που εσυ θεωρεις προσπεραση, τοτε ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
2.στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις απο 90 μεχρι 120,στις αλλες απο 50 μεχρι 120.
αυτος που βρισκεται αριστερα βρισκεται εκει γιατι θελει να προσπερασει οσα αυτοκινητα γουσταρει μεχρι να ξαναβρεθει στη μεσαια.ποιος σου ειπε για τα επι μερους ορια/ανα λωριδα? Για να τελειωνουμε, στο ξαναλαεω. Στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις με οσα θες αρκει να προσπερνας καποιον, ΕΦ'ΟΣΟΝ δεν θελει καποιος αλλος να παει ακομα πιο γρηγορα. Τοτε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, αδειαζεις τη λωριδα κ ΜΕΤΑ απο τον γρηγοροτερο αν θες ξαναβγες.
3.Αν ειναι αλλη λωριδα αδεια να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι εκει,αντι στην αριστερη.αριστερα παω μονο για να περασω,αν βεβαια εσυ θες να προσπερασεις αυτον που ηδη προσπερναει τοτε δικο σου προβλημα,καβαλα το τσιμεντενιο διαζωμα αμα θες.
4.τα ξαναγραψα πιο πανω.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απ οσα γραφω,
στην αριστερη μπαινω για να προσπερασω αυτον που παει πιο αργα απο μενα στη μεσαια,αν αυτος στη μεσαια παει οσο παω κι εγω δε θα μπω ποτε αριστερα,αν αποφασισω να μπω αριστερα και ερθει καποιος απο πισω και περιμενει να τελειωσω τη προσπεραση μου,τοτε θα κανω παλι δεξια οποτε θελω.αν ο απο πισω ειναι ΠΑΠΑΡΑΣ και με πρηζει,τοτε θα του πρηξω τα αρχιδια στο τετραγωνω,επειδη ακριβως ειναι παπαρας.
επισης αν εχεις παρατηρησει καθε φορα που γραφεις για καφριλικια στο φορουμ,ειμαι απο τους λιγους που συμφωνουν μαζι σου,αρα οποιαδηποτε αναμετρηση θα ειναι ντερμπυΝαι, εγω δεν καταλαβαινω. Το οτι κ αλλοι μετα απο μενα απο αυτα που γραφεις καταλαβαν οτι κανεις το κινητο εμποδιο κρυμμενος πισω απο το 'εγω παω με το οριο οποτε θα κατσω εδω οσο θελω', ειναι λεπτομερεια βεβαια...Οπως κ να εχεις, η ουσια ειναι να κανεις αυτο που λες στο τελος. ΑΝ το εννοεις, συμφωνουμε. Αλλα απο αυτα που εγραφες στην αρχη, ΔΕΝ βγαινει αυτο το νοημα.
εγω σου εγραψα στην αρχη οτι ο απο πισω δεν εχει κανενα δικαιωμα να απαιτει απο τον μπροστα να κανει ακρη,
επειδη παει πιο γρηγορα και σου απαντησα οτι αν καποιος με πρηξει μια θα τον πρηξω 2.θα κανω στην ακρη επειδη τελειωσα τη προσπεραση μου,οχι επειδη καποιος γρηγορος θελει.
αν δε του αρεσει το οτι παω με 120,να παρει ελικοπτερο.αλλιως υπομονη.φυσικα και η καθε λωριδα εχει ορια.
και κατωτερα και ανωτερα.στην αριστερη λωριδα εχω δικαιωμα να παω αν θελω να κανω προσπεραση,αν θελει καποιος να παει γρηγοροτερα απο μενα μπορει,εφοσον το γρηγοροτερα ειναι μεχρι 120.
αν πχ εγω ειμαι στη μεσαια με 70 και θελω να προσπερασω αυτον που παει με 50,θα μπω αριστερη και θα προσπερασω με 100 με τη προυποθεση οτι δεν ερχεται καποιος με 100 εως 120.
αν καποιος θελει να πηγαινει αριστερη με 180,τοτε θα αναγκαστει να φρεναρει οταν εγω μπω για προσπεραση (προφανως οχι τελευταια στιγμη)Δεν μπορεις να κατανοησεις προφανως πως η αριστερη στην Ελλαδα ακομα ειναι ταχειας κυκλοφοριας περα απο προσπερασης οποτε εγω και με 400 χιλιομετρα να πηγαινω ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να κανεις στην ακρη. Το οτι ειμαι παρανομος ΔΕΝ ειναι δικο σου θεμα να το κρινεις, αν με πιασει η αστυνομια πιο κατω ναι θα μου κοψει τον πατο, Εσυ ομως Δεν εισαι η αστυνομια.
Προσωπικα χαιρομαι οταν πεφτω σε ατομα σαν εσενα, κολαω στα 10 εκατοστα απο πισω τους (Δεν αναβω φωτα γιατι δεν θελω φυσικα να τους τυφλωσω - δυστυχως γιατι πλεον ολοι αναβουν την μεγαλη σκαλα για ψιλου πηδημα) και να δεις για ποτε πανε δεξια.....Βεβαια αν δεν πανε χωνομαι δεξια και παλι αριστερα πριν καταλαβουν τι εγινε...αλλος μογγολος εδω.
συμφωνα με οσα λες,ουτε εσυ εισαι τροχαια αρα δε μπορεις να με υποχρεωσεις να κανω τιποτα,και δεν ειναι δικο σου θεμα να κρινεις το πως και που παω εγω.
αμα θες καλεσε τη τροχαια να μου κλασει τα αρχιδια.
αν κολλησεις πισω μου τη γαμησες,ουτε ακρη θα κανω,ουτε θα σ αφησω να περασεις και ολο και κανας πυροσβεστηρας θα σου κανει παρεα στο καθισμα. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
είσαι και από από αυτούς που προσπερνάνε ένα αυτοκίνητο από την ουρά σε κάθε υποτυπώδη ευθεία με κίνδυνο καραμπόλας και με τελικό κέρδος 2 θέσεις στα διόδια;
Και τι να κανω χανω την υπομονη μου ευκολα. Αν στις ευθειες δε ξεκινανε οι μπροστινοι να προσπερνανε εκει που εχουν την ευκαιρια την ορατοτητα κλπ δε παει αλλο γυρναει το μυαλλο μου.
Απλά, εγώ δεν αφήνω απόσταση ασφαλείας από τον μπροστινό μου για να χωθείς εσύ, δεν είμαι υποχρεωμένος να πλακωθώ στα φρένα για να σου κάνω χώρο και εκνευρίζομαι, επίσης
-
ΠΩ ΠΩ οδηγαρες που μαζευτηκαν εδω... θα με αφησετε να βλεπω και εγω να μαθαινω ο καψερος?
-
τι εγινε,εκλεισε το θεμα της χρισυς αβγις και ηρθες εδω?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
τι εγινε,εκλεισε το θεμα της χρισυς αβγις και ηρθες εδω?ναι, παρακολουθώ** ΩΔΙΓΑΡΑΙΣ **με αποψη για νωμηκα θαιματα, πρωσπαιρασματα κλπ ΚΕ ΜΑΘΕΝΟ.
Μεχρη στηγμης ξεχορισα δήο:
- Αφτον που παη με ωσα νομηζι στιν αρηστερη και το πεζη και μαγκας
- Αφτον που ηνε ανιπομονως και πρωσπερνάϊ
περημενο και αλους, να μαθο κε άλλα πραματα.
-
κσεχασα κε τα κωλπα που αιμαθα γηα δυοδυα
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πηγαινω σωστα,με το οριο,αρα κανεις δεν ειναι πιο γρηγορος απο μενα εκτος κι αν ειναι οχημα εκτακτου αναγκης,δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω δεξια αν δεν τελειωσω την προσπεραση μου,ποσο μαλλον αν ο πισω ειναι παπαρας και μου πρηζει τα αρχιδια με φωτα κορνες κτλ.
Πολλοι ειναι πιο γρηγοροι απο εσενα ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. Απο εκει κ περα, δεν ειπε κανεις να μην τελειωσεις τη προσπεραση σου, αυτο που σου ειπαν ειναι οτι ΔΕΝ ειναι 'προσπεραση' το να καθεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην αριστερη επειδη καποια στιγμη, στο βαθος του δρομου θα περασεις καποιον αλλον της μεσαιας, με +10χαω. ΑΝ ΑΥΤΟ ειναι αυτο που εσυ θεωρεις προσπεραση, τοτε ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
2.στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις απο 90 μεχρι 120,στις αλλες απο 50 μεχρι 120.
αυτος που βρισκεται αριστερα βρισκεται εκει γιατι θελει να προσπερασει οσα αυτοκινητα γουσταρει μεχρι να ξαναβρεθει στη μεσαια.ποιος σου ειπε για τα επι μερους ορια/ανα λωριδα? Για να τελειωνουμε, στο ξαναλαεω. Στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις με οσα θες αρκει να προσπερνας καποιον, ΕΦ'ΟΣΟΝ δεν θελει καποιος αλλος να παει ακομα πιο γρηγορα. Τοτε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, αδειαζεις τη λωριδα κ ΜΕΤΑ απο τον γρηγοροτερο αν θες ξαναβγες.
3.Αν ειναι αλλη λωριδα αδεια να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι εκει,αντι στην αριστερη.αριστερα παω μονο για να περασω,αν βεβαια εσυ θες να προσπερασεις αυτον που ηδη προσπερναει τοτε δικο σου προβλημα,καβαλα το τσιμεντενιο διαζωμα αμα θες.
4.τα ξαναγραψα πιο πανω.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απ οσα γραφω,
στην αριστερη μπαινω για να προσπερασω αυτον που παει πιο αργα απο μενα στη μεσαια,αν αυτος στη μεσαια παει οσο παω κι εγω δε θα μπω ποτε αριστερα,αν αποφασισω να μπω αριστερα και ερθει καποιος απο πισω και περιμενει να τελειωσω τη προσπεραση μου,τοτε θα κανω παλι δεξια οποτε θελω.αν ο απο πισω ειναι ΠΑΠΑΡΑΣ και με πρηζει,τοτε θα του πρηξω τα αρχιδια στο τετραγωνω,επειδη ακριβως ειναι παπαρας.
επισης αν εχεις παρατηρησει καθε φορα που γραφεις για καφριλικια στο φορουμ,ειμαι απο τους λιγους που συμφωνουν μαζι σου,αρα οποιαδηποτε αναμετρηση θα ειναι ντερμπυΝαι, εγω δεν καταλαβαινω. Το οτι κ αλλοι μετα απο μενα απο αυτα που γραφεις καταλαβαν οτι κανεις το κινητο εμποδιο κρυμμενος πισω απο το 'εγω παω με το οριο οποτε θα κατσω εδω οσο θελω', ειναι λεπτομερεια βεβαια...Οπως κ να εχεις, η ουσια ειναι να κανεις αυτο που λες στο τελος. ΑΝ το εννοεις, συμφωνουμε. Αλλα απο αυτα που εγραφες στην αρχη, ΔΕΝ βγαινει αυτο το νοημα.
εγω σου εγραψα στην αρχη οτι ο απο πισω δεν εχει κανενα δικαιωμα να απαιτει απο τον μπροστα να κανει ακρη,
επειδη παει πιο γρηγορα και σου απαντησα οτι αν καποιος με πρηξει μια θα τον πρηξω 2.θα κανω στην ακρη επειδη τελειωσα τη προσπεραση μου,οχι επειδη καποιος γρηγορος θελει.
αν δε του αρεσει το οτι παω με 120,να παρει ελικοπτερο.αλλιως υπομονη.φυσικα και η καθε λωριδα εχει ορια.
και κατωτερα και ανωτερα.στην αριστερη λωριδα εχω δικαιωμα να παω αν θελω να κανω προσπεραση,αν θελει καποιος να παει γρηγοροτερα απο μενα μπορει,εφοσον το γρηγοροτερα ειναι μεχρι 120.
αν πχ εγω ειμαι στη μεσαια με 70 και θελω να προσπερασω αυτον που παει με 50,θα μπω αριστερη και θα προσπερασω με 100 με τη προυποθεση οτι δεν ερχεται καποιος με 100 εως 120.
αν καποιος θελει να πηγαινει αριστερη με 180,τοτε θα αναγκαστει να φρεναρει οταν εγω μπω για προσπεραση (προφανως οχι τελευταια στιγμη)Δεν μπορεις να κατανοησεις προφανως πως η αριστερη στην Ελλαδα ακομα ειναι ταχειας κυκλοφοριας περα απο προσπερασης οποτε εγω και με 400 χιλιομετρα να πηγαινω ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να κανεις στην ακρη. Το οτι ειμαι παρανομος ΔΕΝ ειναι δικο σου θεμα να το κρινεις, αν με πιασει η αστυνομια πιο κατω ναι θα μου κοψει τον πατο, Εσυ ομως Δεν εισαι η αστυνομια.
Προσωπικα χαιρομαι οταν πεφτω σε ατομα σαν εσενα, κολαω στα 10 εκατοστα απο πισω τους (Δεν αναβω φωτα γιατι δεν θελω φυσικα να τους τυφλωσω - δυστυχως γιατι πλεον ολοι αναβουν την μεγαλη σκαλα για ψιλου πηδημα) και να δεις για ποτε πανε δεξια.....Βεβαια αν δεν πανε χωνομαι δεξια και παλι αριστερα πριν καταλαβουν τι εγινε...αλλος μογγολος εδω.
συμφωνα με οσα λες,ουτε εσυ εισαι τροχαια αρα δε μπορεις να με υποχρεωσεις να κανω τιποτα,και δεν ειναι δικο σου θεμα να κρινεις το πως και που παω εγω.
αμα θες καλεσε τη τροχαια να μου κλασει τα αρχιδια.
αν κολλησεις πισω μου τη γαμησες,ουτε ακρη θα κανω,ουτε θα σ αφησω να περασεις και ολο και κανας πυροσβεστηρας θα σου κανει παρεα στο καθισμα.Μην φοβασαι, αν με εβλεπες απο πισω σου κολλημενο πανω σου θα εκανες δεξια ηθελεις δεν ηθελες, αν δεν εκανες φυσικα (μια στο εκκατομυριο γιατι δεν μου εχει τυχει παρα μονο οταν οδηγαει γυναικα και αρα προφανως δεν κοιταει τον καθρευτη) θα μου επαιρνε 2 δευτερολεπτα να σε περασω απο τα δεξια οποτε και παλι σιγα την μαγκια που εκανες.
-
Το θέμα αφορά τα τροχαία ατυχήματα,για τα 'ζώα' των δρόμων υπάρχει το viewtopic.php?f=5&t=47983 [mod]
-
Προσωπικα χαιρομαι οταν πεφτω σε ατομα σαν εσενα, κολαω στα 10 εκατοστα απο πισω τους (Δεν αναβω φωτα γιατι δεν θελω φυσικα να τους τυφλωσω - δυστυχως γιατι πλεον ολοι αναβουν την μεγαλη σκαλα για ψιλου πηδημα)
Αυτο που κανεις ειναι ακρως επικινδυνο και χαζο.
Αν ο αλλος δε κανει στην ακρη ενω πλησιαζεις, κοβεις σε μια αποσταση ασφαλειας π.χ. 3-4 αμαξια αποσταση και κανεις ξανα σινιαλο γιατι το σινιαλο ειναι η σωστη συμπεριφορα.. αργα ή γρηγορα ξυπναει απο το ληθαργο που τον δερνει και ξεκουμπιζεται.. το να κολλας στο προφυλακτηρα απλα δειχνει ελλειψη ψυχραιμιας και υπαρξη νευρων και αντικειμενικα κινδυνο να γινετε κι εσυ κι αυτος αχταρμας γιατι αν οντως δε σ εχει παρει χαμπαρι ,εισαι πισω απο ενα τυπο στο κοσμο του που παει με 130 π.χ. και εσυ πανω στο προφυλακτηρα του χωρις να εχει αντιληφθει το παραμικρο. και προφανως ο nintza ειναι λαθος στη κουβεντα του με τον kacey. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το θέμα αφορά τα τροχαία ατυχήματα,για τα 'ζώα' των δρόμων υπάρχει το viewtopic.php?f=5&t=47983 [mod]Δεν βλέπεις ότι εντάσσονται στα μελλοντικά τροχαία ατυχήματα;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
είσαι και από από αυτούς που προσπερνάνε ένα αυτοκίνητο από την ουρά σε κάθε υποτυπώδη ευθεία με κίνδυνο καραμπόλας και με τελικό κέρδος 2 θέσεις στα διόδια;
Και τι να κανω χανω την υπομονη μου ευκολα. Αν στις ευθειες δε ξεκινανε οι μπροστινοι να προσπερνανε εκει που εχουν την ευκαιρια την ορατοτητα κλπ δε παει αλλο γυρναει το μυαλλο μου.
Απλά, εγώ δεν αφήνω απόσταση ασφαλείας από τον μπροστινό μου για να χωθείς εσύ, δεν είμαι υποχρεωμένος να πλακωθώ στα φρένα για να σου κάνω χώρο και εκνευρίζομαι, επίσης
Δε μπορεις να καταλαβεις κατι. Δεν ειπα οτι χωνομαι μπροστα σε αλλους απλα οταν βρισκω ευκαιριες προσπερναω. Δε μπορω να καταλαβω το προβλημα του καθενος εδω μεσα με εμενα. Ποιο επικινδυνο βλεπω το να καθεσαι πισω απο τρακτορες και λεωφορεια και να μη κανεις τιποτα παρα να τα προσπερνας οταν υπαρχει ευκαιρια.
-
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
με ποιο χερι θα τον πεταξεις NINTZA αφου εχεις κουλαθει απο την αφισοκοληση (troll mode warming up)
Με την ελλειψη μυαλου και συνεπακολουθως λογικης αυτου που περναει κολλητα τσαμπε τα διοδια (αυτο που λεμε τσαμπα κουραδομαγκας....κλανια μαγκια και αγαμια ή παντοφλα) ναι dodger εχεις το δικαιωμα...αλλα εγω δεν θα το εκαν στην θεση σου....τσαμπα τα λεφτα να παρεις νεο πυροσβεστηρα
Σιγά μη χαραμίσω πυροσβεστήρα Ένας μου κόλλησε στα διόδια Ελευσίνας και βγήκα από τα διόδια με 0,5χλμ/ώρα. Κόρνες, κόρνες και με το που ακούω το μπινελίκι κατέβηκα κάτω και ξεκίνησε τα συγνώμη ρε φίλε. έφαγε και σφαλιάρα από τη γκόμενα του που τη ρεζίλεψε. Σόου
Αν η γκόμενα τον δίνει σφαλιάρα έξω μπροστά στον κόσμο φαντάζομαι τη παντόφλα του ρίχνει στο σπίτι
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
και αμα βρεθεί κανένας κακομοίρης που να θέλει να μπει στο χωριό έχουμε πολύνεκρο.Προσπερνάς σε διασταυρώσεις, και είσαι και ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι'αυτό?
Κ ποιος σου ειπε οτι απαγορευεται να προσπερναει, αν δεν εχει διπλη διαχωριστικη? Συνηθως εχει (κ ακριβως για αυτους τους λογους), αλλα αν δεν εχει?
Αν ο αλλος δε κανει στην ακρη ενω πλησιαζεις, κοβεις σε μια αποσταση ασφαλειας π.χ. 3-4 αμαξια αποσταση και κανεις ξανα σινιαλο γιατι το σινιαλο ειναι η σωστη συμπεριφορα.. αργα ή γρηγορα ξυπναει απο το ληθαργο που τον δερνει και ξεκουμπιζεται.. το να κολλας στο προφυλακτηρα απλα δειχνει ελλειψη ψυχραιμιας και υπαρξη νευρων και αντικειμενικα κινδυνο να γινετε κι εσυ κι αυτος αχταρμας γιατι αν οντως δε σ εχει παρει χαμπαρι ,εισαι πισω απο ενα τυπο στο κοσμο του που παει με 130 π.χ. και εσυ πανω στο προφυλακτηρα του χωρις να εχει αντιληφθει το παραμικρο. και προφανως ο nintza ειναι λαθος στη κουβεντα του με τον kacey.
Μα το θεμα δεν ειναι ο ξεχασμενος. Εδω μιλαμε για κοσμο που καθεται ΕΠΙΤΗΔΕΣ στην αριστερη 'γιατι παω με το οριο οποτε αντε γαμησου'.
-
Εσυ μιλας τωρα για τον nintza και σου χω δωσει δικιο παραπανω σε αυτα που λες.. εγω απαντησα συγκεκριμενα σε αυτο που ανεφερε ο '81' ως συμπεριφορα του να κολλαει πανω στο προφυλακτηρα.
-
Μην φοβασαι, αν με εβλεπες απο πισω σου κολλημενο πανω σου θα εκανες δεξια ηθελεις δεν ηθελες, αν δεν εκανες φυσικα (μια στο εκκατομυριο γιατι δεν μου εχει τυχει παρα μονο οταν οδηγαει γυναικα και αρα προφανως δεν κοιταει τον καθρευτη) θα μου επαιρνε 2 δευτερολεπτα να σε περασω απο τα δεξια οποτε και παλι σιγα την μαγκια που εκανες.
πολυ σιγουρος εισαι για τον εαυτο σου.
οδηγας κανα leopard?αν οχι.τοτε τραβα σπιτακι σου να κανεις ενυδατικο μασαζ στη κουκουλα μη χαλασει απο τον ηλιο.
οσο και να κοπανιεσαι απο τη στιγμη που μου πρηζεις τα παπαρια και μου κολλας εκει θα μεινεις,δε θα περασεις ποτε... -
δελετε
-
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Μην φοβασαι, αν με εβλεπες απο πισω σου κολλημενο πανω σου θα εκανες δεξια ηθελεις δεν ηθελες, αν δεν εκανες φυσικα (μια στο εκκατομυριο γιατι δεν μου εχει τυχει παρα μονο οταν οδηγαει γυναικα και αρα προφανως δεν κοιταει τον καθρευτη) θα μου επαιρνε 2 δευτερολεπτα να σε περασω απο τα δεξια οποτε και παλι σιγα την μαγκια που εκανες.
πολυ σιγουρος εισαι για τον εαυτο σου.
οδηγας κανα leopard?αν οχι.τοτε τραβα σπιτακι σου να κανεις ενυδατικο μασαζ στη κουκουλα μη χαλασει απο τον ηλιο.
οσο και να κοπανιεσαι απο τη στιγμη που μου πρηζεις τα παπαρια και μου κολλας εκει θα μεινεις,δε θα περασεις ποτε...Leopard οχι, 300 αλογα ομως νομιζω ειναι αρκετα για να ακυρωσουν τον καθε 'καφρο' που καθεται τερμα αριστερα για να μου πριξει τα @@
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#