-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/aliartos_i_x_epese_se_ardeytiko_kanali_nekroi_enas_16xronos_kai_enas_21xronos.2357669.html
Πολυ κριμα τον οδηγο τον ηξερα...
Η φωτογραφια ειναι απο αρχειο.Μini cooper ειχε το παιδι...
Σε αυτα τα καναλια της Κωπαιδας εχει χαθει αρκετος κοσμος...Ήμουνα στην περιοχή λόγω μνημοσύνου την ημέρα της κηδείας. Έτυχε γνωστός μας να έχει σχέση με το παιδί (ή την οικογένεια του, δεν έδωσα βάση) και επειδή θα φεύγανε για την κηδεία μας ενημέρωσαν.
Από ότι μας είπαν ήταν πιωμένα όλα τα παιδιά. Και μεταξύ μας οι δρόμοι της Κωπαϊδας είναι για τρακτέρ. Για αυτό σχεδιάστηκαν και για αυτό είναι.
Ότι και αν είναι ο δρόμος, αν έχεις πιει.....
-
Πριν απο 1 μήνα και κάτι μέρες στην Αθηνών-Σουνίου, ενα lexus rx450 έσκασε πάνω σε μηχανή της πυροσβεστικής
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος πυροσβέστης που τραυματίστηκε θανάσιμα από ΙΧ αυτοκίνητο, την ώρα που περιπολούσε για την πρόληψη πυρκαγιών στη Γαλάζια Ακτή του δήμου Καλυβίων.
Ο 28χρονος, ο οποίος ήταν πενταετούς θητείας, ανήκε στην ομάδα «Θησέας» που ενεργοποιείται κυρίως όταν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς και μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του περιπολούσαν με δύο μοτοσικλέτες, με σκοπό να ειδοποιήσουν αμέσως αν έβλεπαν κάπου καπνό.
Στο ύψος του 37,5 χιλιομέτρου της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου, δύο ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν προς Σούνιο συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου χτύπησε τον έναν από τους δύο μοτοσικλετιστές της Πυροσβεστικής.
Ο τύπος έτρεχε αρκετά γρήγορα και του έφυγε πάνω στην στροφή, δεν θέλει και πολύ. Χτύπησε την μηχανή, έκανε μια σούζα και βρέθηκε μέσα σε ένα μαρμαράδικο. Ο μοτοσυκλετιστής σκοτώθηκε ακαριάια και απο τα όσα άκουσα, αρκετά βίαια.
-
Νεκρός 22χρονος από τροχαίο στα Γιαννιτσά
http://www.karatzova.com/astynomika/nek ... nitsa.html
**Βαρύ πένθος στα Γιαννιτσά: Νεκρή και η 20χρονη συνοδηγός της μοτοσικλέτας **
http://www.karatzova.com/ellada/bary-pe ... letas.html
-
κρανη?ουτε κατα διανοια ετσι?κακως πρεπει να αναφερουν στα ρεπορταζ οτι δεν φορανε κρανη.
-
Πρέπει να φορούσε μόνο η κοπέλα.
-
κριμα.....ακομα και σε εθνικες οδους βλεπω παπακιδες με το αγορι να οδηγει και πισω να εχει κοπελα
χωρις να φορανε ουτε καν κρανη. ουτε 1 δεν εχω δει να φοραει κρανος. μεσα στην πολη φορανε κρανος πολλοι περισσοτεροι. -
Στην Ιθακη βλεπεις οικογενειες 3 ατομα σε διτροχα χωρις κρανη ολοι τους.. οι αποστασεις μεσα στην πολη ειναι μικρες βεβαια αλλα ο κνδυνος ειναι εκει..
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
κρανη?ουτε κατα διανοια ετσι?κακως πρεπει να αναφερουν στα ρεπορταζ οτι δεν φορανε κρανη...και μόλις ανακοινωθεί ένα θανατηφόρο τροχαίο, και από κάτω θα γράφει «οι αναβάτες φορούσαν κράνη», ο μαλάκας ο νεοέλληνας θα πει:
«εμ είδες, αν σου είναι γραφτό (...) δεν σε σώνει τίποτα»! -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
κρανη?ουτε κατα διανοια ετσι?κακως πρεπει να αναφερουν στα ρεπορταζ οτι δεν φορανε κρανη.
..και μόλις ανακοινωθεί ένα θανατηφόρο τροχαίο, και από κάτω θα γράφει «οι αναβάτες φορούσαν κράνη», ο μ@λ@κ@ς ο νεοέλληνας θα πει:
«εμ είδες, αν σου είναι γραφτό (...) δεν σε σώνει τίποτα»!Στα παπαρια μας τι θα πει.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
κρανη?ουτε κατα διανοια ετσι?κακως πρεπει να αναφερουν στα ρεπορταζ οτι δεν φορανε κρανη.Σωστός. Μου φαίνεται στο δελτίο της αστυνομίας το αναφέρουν
-
Γενικά στην επαρχία δε φοράει σχεδόν κανείς κράνος. Στην Αθήνα είναι κάπως καλύτερα.
-
Μάλλον δεν έχεις δεί τώρα το καλοκαίρι,varadero,tdm,gs.v-strom και άλλα,με σαγιονάρα δίχαλο, βερμούδα και στο τσακιρ κέφι κανα αμάνικο μπλουζάκι. Το κράνος στο τιμόνι ή χέρι ή στο βαλλλιτσάκι.Αν ρωτήσεις γιατί,η απάντηση,είμαι σε διακοπές και απολαμβάνω την φύση! Η πινακίδα είναι Αθηνών σε αυτές τις περιπτώσεις
-
natural selection...
-
στην επαρχια αν φορας κρανος εισαι πολυ μαλακας και οι υπολοιποι ειναι μαγκες. εμενα με κοιτανε σαν UFO.
ισχυει αυτο που λενε 'ελα μωρε εγω μεχρι την καφετερια παω με 50 χλμ, δεν κανω αγωνες και ουτε θελω να γινει παγκοσμιος'. -
γεια σας!χρειάζομαι τα φώτα σας..είμαι νέος οδηγός και χθες στη δεύτερη απόπειρα μου να οδηγήσω χωρίς κάποιον έμπειρο δίπλα μου συνέβη το εξής: ήμουν σε φαναρι σε ανηφορικό δρόμο και στο ξεκίνημα μου φυγε προς τα πίσω και ακούμπησα ένα αυτοκίνητο.σταματήσαμε και απλώς του έδωσα τα στοιχεία μου.εξωτερικά το αυτοκίνητό του δεν είχε τπτ(ούτε και το δικό μου) απλώς μου είπε θέλει να το ελέγξει από κάτω μήπως έπαθε κάτι.τροχαία και ασφάλεια δεν καλέσαμε αν και του το πρότεινα κι ούτε πήραμε στοιχεία από κανένα μάρτυρα.αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει καμία ζημιά αυτός.επίσης μου είπανε πως αν αυτός είχε ήδη ξεκινήσει στο φανάρι(κάτι το οποίο ισχύει) τότε είναι δικό του το φταίξιμο.
-
Το ότι σου έφυγε κατά πίσω και τον ακούμπησες σε καθιστά υπεύθυνο άσχετα αν αυτός είχε ξεκινήσει. Πας πίσω χωρίς αναμμένα τα φώτα της όπισθεν σημαίνει ότι φταίς.
Τώρα από τη στιγμή που δεν φωνάξατε τροχαία σε αποδεσμεύει από τα πάντα και δεν χρειάζεται να φοβάσαι για τίποτα. Αν σου πει ότι έχει ζημιά και θέλει να του την πληρώσεις φυσικά και δεν θα το κάνεις. -
οπότε στην περίπτωση που με πάρει και μου πει 'έχω την τάδε ζημιά' εγώ του λέω τι;και αν πάρει κατευθείαν την ασφαλιστική(έχουμε και την ίδια);υπάρχει όμως πραγματικά περίπτωση να του έχω κάνει καμία σοβαρή ή μη ζημιά;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τώρα από τη στιγμή που δεν φωνάξατε τροχαία σε αποδεσμεύει από τα πάντα και α) δεν χρειάζεται να φοβάσαι για τίποτα. β) Αν σου πει ότι έχει ζημιά και θέλει να του την πληρώσεις φυσικά και δεν θα το κάνεις.
α) Τι εννοεις 'να φοβαται'? Απο τη τσεπη του θα τα πληρωσει?
β) Δηλαδη αν πραγματικα του εκανε καποια ζημια, τον συμβουλευεις να κανει το κινεζο? Να μην πληρωσει (η ασφαλιστικη του) τη ζημια που προκαλεσε?
-
Κοκομπλοκο σήμερα το απόγευμα στην λίμνη στα διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο, ρεύμα προς Αθήνα.
Cinque (νομίζω) τούμπα στην αριστερή λωρίδα, ουρά που ξεκινούσε από τη Χαλυβουργική (κάνα μισάωρο σημειωτόν).Sent from mYphone
-
το θέμα όμως είναι αν έπαθε πραγματικά ζημιά και να μη βγάλει τπτ από το μυαλό του. βέβαια ήταν φιλικός μαζί μου, το ίδιο και η γυναίκα του. δλδ δεν είχαμε ούτε φωνές ούτε τπτ.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#