-
Κρίμα να σκοτώνονται άνθρωποι από τόσο χαζούς λόγους.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κρίμα να σκοτώνονται άνθρωποι από τόσο χαζούς ανθρώπους.fixed...
-
αυτη καθοταν σε ασφαλες σημειο?
-
Απ ότι κατάλαβα από το άρθρο ήταν πάνω στο διάζωμα αλλά τι ασφαλές σημείο εννοείς?? Ένας τροχονόμος όταν βρίσκεται στη μέση της διασταύρωσης έίναι σε ασφαλές σημείο??
Επίσης απ ότι είπε μια μάρτυρας αλλά και από τη ζημιά του αυτοκινήτου πήγαινε αρκετά γρήγορα. Πως κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα βλέποντας ακινητοποιημένα αυτοκίνητα δεν μπορώ να το καταλάβω.
-
Όταν κάθεσαι στη μέση μιας διασταυρωσης (επειδή μόνο από κει μπορεις ουσιαστικά να διευθετήσεις την κυκλοφορία), ασφαλές σημείο ΔΕΝ υπάρχει. Υπάρχει μόνο η κοινή λογική που λέει 'γιατί όλοι σταματάνε, ενώ έχει πράσινο'?
εδιτ: με πρόλαβε ο από πάνω
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Επίσης απ ότι είπε μια μάρτυρας αλλά και από τη ζημιά του αυτοκινήτου πήγαινε αρκετά γρήγορα. Πως κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα βλέποντας ακινητοποιημένα αυτοκίνητα δεν μπορώ να το καταλάβω.
Μπορει να ηταν ζωο.Οπως η μαλακω με το Smart(τυχαιο?) τη Κυριακη το μεσημερι εξω απο τη παιδικη χαρα Πικιωνη στη φιλοθεη που περασε σφαιρα ...Ουτα σαμαρακια την ενοιαξαν ουτε παιδακια...
-
Μη βιαζομαστε να κρινουμε κατι το οποιο δεν ειμασταν μπροστα να ξερουμε τι εγινε, ουτε εχω διαβασει πουθενα καποια περιγραφη...
Υπαρχουν τοσοι παραγοντες που επειρεαζουν καθε συμβαν...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ενας ανθρωπος πεθανε.... κι αυτο ειναι τα μεγιστα λυπηρό..... κι ενος αλλου εχει καταστραφει - φταιει δε φταιει ιδωμεν - η ζωη του....
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μη βιαζομαστε να κρινουμε κατι το οποιο δεν ειμασταν μπροστα να ξερουμε τι εγινε, ουτε εχω διαβασει πουθενα καποια περιγραφη...Υπαρχουν τοσοι παραγοντες που επειρεαζουν καθε συμβαν...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ενας ανθρωπος πεθανε.... κι αυτο ειναι τα μεγιστα λυπηρό..... κι ενος αλλου εχει καταστραφει - φταιει δε φταιει ιδωμεν - η ζωη του....
τι φται δε φταιει ρε φιλε?
για πες μια περιπτωση που 'δε φταιει' δηλαδη? -
Αν θες να ανοιξουμε καυγα οκ βρισε με να τελειωνουμε...
Αν θες να το συζητησουμε χωρις 'ρε' και 'με' και 'σε' πολυ ευχαριστως...
δεν ξερω τι και πως εγινε ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αν εσυ ξερεις και ησουν εκει παω πασο.
Ενα παραδειγμα λοιπον επειδη το ψιλοξερω το μερος. πες λοιπον οτι τα φαναρια εξακολουθουσαν να ειναι αναμενα ( κακως κακιστα οταν υπαρχει τροχονομος) και να εχουν κοκκινο για το προς τα αριστερα καθοδο Κηφισιας και κιτρινα βελακια που αναβοσβηνουν για το δεξια προς Κηφισια.
Να ας πουμε ενας λογος που δε σταματησε και δεν εδωσε σημασια στο οτι υπηρχαν σταματημενα. Κατι τετοιο γινεται και στο τελος της καθοδου της κατεχακη στη μεσογειων για δεξια προς χολαργο ας πουμε. Βαλε και να στεκόταν εξω απο το οπτικό πεδιο της οδηγου κι και να μη σφυραγε κι ολας να την ακουσει να το συμβαν.Θες να βαλεις και λιγο παραπανω ταχυτητα? Μαζι σου
Θες να βαλεις και κανα κινιτο 'σκουλαρικι'??? Μαζι σου επεισειςΜη το παρετε στραβα ετσι? οτι 'παω να ριξω το φταιξιμο'. Προς θεου...
Απλά λεω ας μην 'κατηγορουμε' ελαυρα τι καρδια.....ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ενα τραγικότατο συμβαν....
-
Σε αυτά που λες δεν βλέπω να αιτιολογείς το δεν φταίει.
Σε διασταύρωση είσαι, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έχει φρακάρει μπροστά και πας να φύγεις προς τα αριστερά, δεν θα αναπτύξεις ταχύτητα γιατί ποτέ δεν ξες ποιός μπορεί να έχει ξεμείνει ή να σου πεταχτεί από 'κει που δεν βλέπεις. Δυστυχώς το έχω δει πολλές φορές να γίνεται το συγκεκριμένο ('εγώ ο έξυπνος πάω να σας περάσω όλους από το πλάι') και οι μαλάκες πάνε με τα όσα. Δες τι γίνεται με τα ζώα που 'προσπερνάνε' από την ΛΕΑ όταν οι άλλοι είναι φρακαρισμένοι και πιάνουν διαγαλαξιακές ταχύτητες.
Συμφωνώ όμως πως είναι ΤΡΑΓΙΚΟ το ότι χάθηκε έτσι μια ζωή.
-
drdino μπορω να το αναπτυξω, αλλα πραγματικά δε νομιζω οτι εχει αξια και νοημα....
αντιθετα εξ αφορμης και μονο του συμβαντος αυτου μπορουν να βγουν καποια συμπερασματα.
πχ.
η τροχαια ΠΡΕΠΕΙ να κλεινει τα φαναρια ΑΝ υπαρχει τροχονομος ωστε να μας υποψιασει οτι κατι συμβαινει
οι τροχονομοι να φορανε ΠΑΝΤΑ φωσφορουχα γιλεκα ( μη πητε - μου εχει τυχει βραδυ στη Μαρκοπουλου 'χαμενος' απο τα φωτα των απενατι και με φωτα του Δημου αναμενα τα μισά και ημουν υποψιασμενος καθοτι Κυριακη απογευμα= επιστροφη απο Σουνιο και περιξ = παντα σχεδον τροχονομος σε καποιο ή και στα 3 διαδοχικά φαναρια του Μαρκόπουλου)
να εχουμε το νου μας, επειδη ΔΕΝ συμβαινουν ενιωτε τα ανωτερω, ειδικά σε ωρες αιχμης και κεντρικους κομβους που συνηθως υπαρχει τροχονομος. ειδικά σε διαδρομές που κανουμε καθημερινά και αλλες φορές εχει κι αλλες δεν εχει.
να βαλουμε το κολοτηλεφωνο σε blutooth/handsfree ή να το κλεισουμε το ρημαδι
να προσπαθουμε να αφηνουμε τα προβληματα για αλλη ωρα.
μαγκια δεν ειναι η 'εξυπναδα', αλλα το να 'φτασεις' σε ενα κομματι....και δε τα λεω αυτα βεβαια για οσους οδηγουν 10-20-30 χρονια και πολλά απο αυτα ειναι 'υποσυνηδητα', αλλα για τα νεα παιδια, σα τα δικά μου που εχουν διπλωμα 1-2-3 χρονια κι ελαχιστα χιλιομετρα εμπειρίας....
γιατι 'κακα τα ψεματα' σημερα υπηρχαν δυο θυματα ( ναι προφανως οχι της ιδιας βαρυτητας, αλλα ) για σκεφτητε το και προσπαθηστε να ερθετε στη θεση της οδηγου........................
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άμα εκείνη τη στιγμή μίλαγε στο κινητό/βαφόταν/χτενιζόταν/σκεφτόταν τον λούτσο που έφαγε χτες, λογικό να μην πήρε χαμπάρι τι έγινε...Κρίμα τη γυναίκα...
Αν και ακούγεται ρατσιστικό, και εγώ έχω παρατηρήσει πολλές γυναίκες όταν οδηγούν να είναι στον κόσμο τους. Είμαστε και εμείς οι άνδρες (όταν κοιτάμε γυναίκες) Πάντως ρε παιδιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως στα περισσότερα αυτοκίνητα γυναικών που έχω μπει, είναι μέσα στη σκόνη και την ακαταστασία.
-
Οι γυναίκες, σε πρωτόγονες κοινωνίες τουλάχιστον, όπως η δική μας ή οι αραβικές, δεν θα έπρεπε να οδηγούν.
Το μόνο καλό με το γεγονός ότι οδηγούν Σμαρτ είναι ότι έτσι τις αντιλαμβάνεσαι από μακριά.
Κρίμα την τροχονόμα και τη φαμίλια της.Θάνατος στις καριόλες με τα Σμαρτ!
-
Καλή φάση που έχουμε γεμίσει φασιστοειδή καθυστερημένα υποανάπτηκτα πιθήκια εδώ στο φόρουμς παίδες
-
Κάνω καθημερινά την ίδια διαδρομή με τον πρωθυπουργό την ίδια ώρα απο την Κηφισιά.
Οι τροχονόμοι σαν φυσιογνωμίες ειναι οι ίδιοι και 9 στις 10 φορές κάθονται στο ίδιο σημείο σε κάθε φανάρι.
Οσοι κινούνται αυτή την ώρα καθημερινά ξέρουν ότι σε κάθε κόμβο υπάρχει τροχονομος και γενικά είμαστε υποψιασμενοι.
Στο συγκεκριμένο σημείο της καθόδου η κυρία (η οποία έδειχνε πιο ηλικιωμένη και λίγο πιο γεματουλα) καθόταν πάντα σε ασφαλές σημείο σε βαθμό που σε καμμιά απο τις δυο λωρίδες δεν ενοχλεί.
Τώρα αυτό με το πέρασμα απο την λωρίδα που στρίβει για Αγιο Δημήτριο που λένε μου φαντάζει εξωφρενικό να το δοκιμάσει κάποιος αλλα αν όντως έγινε έτσι, ναι ειναι στην τροχιά που καθόταν πάντα η τροχονομος.
Στο σημείο περνάνε αρκετοί με 80χλμ καθώς βγαίνοντας απο την Κηφισιά εκεί ανοίγει ο δρόμος.
Λόγω αυξημένης κίνησης παρά πολύς κόσμος προερχόμενος απο τα βόρεια προάστια μιλάει στο τηλέφωνο.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι που κάνουν καφριλικια. Εχω δει standard και οχι μονο μια φορα, ένα μαύρο range, ένα α3 sportback και κανά δυο smart.
Δεν ξέρω αν ειναι αρβυλα αλλα ο περιπτερας στο σταθμό που συχνάζουν και Δίας μου είπε και αυτός αυτό το κουλο πέρασμα απο αριστερά αλλα μου είπε ότι το smart ήταν και ανασφάλιστο. Κρατάω επιφύλαξη.
Τέλος, αρκετά βραδυα στην άνοδο όσες φορές έχει τύχει να ανεβαίνει και ο Σαμαρας αρκετοι τροχονόμοι δεν φοράνε τα γιλεκα.Αλληλουχία λαθών φέρνει την καταστροφή.
ΥΓ ο τροχονομος που κάθεται στην στροφή του αμαρουσιου στο s ακι ειναι ήρωας! Ρυθμίζει απο την κορυφή της στροφής γιατι αλλιώς δεν τον βλέπει κανένας.
-
Μιας και λεμε για Σμαρτ κανενα νεο για τον παληκαρι που ειχε σταματησει στην Λεα στην ΑΟ και τον χτυπησαν?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μιας και λεμε για Σμαρτ κανενα νεο για τον παληκαρι που ειχε σταματησει στην Λεα στην ΑΟ και τον χτυπησαν?5η εβδομάδα εντατικής στο ΚΑΤ
Εμένα με smart με είχε φρικαρει αυτή η μετωπική.
http://www.metrogreece.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/258049/Default.aspx -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Άμα εκείνη τη στιγμή μίλαγε στο κινητό/βαφόταν/χτενιζόταν/σκεφτόταν τον λούτσο που έφαγε χτες, λογικό να μην πήρε χαμπάρι τι έγινε...
Κρίμα τη γυναίκα...
Αν και ακούγεται ρατσιστικό, και εγώ έχω παρατηρήσει πολλές γυναίκες όταν οδηγούν να είναι στον κόσμο τους. Είμαστε και εμείς οι άνδρες (όταν κοιτάμε γυναίκες) Πάντως ρε παιδιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως στα περισσότερα αυτοκίνητα γυναικών που έχω μπει, είναι μέσα στη σκόνη και την ακαταστασία.
Δεν έχουν την ίδια αίσθηση του κινδύνου και κυρίως δεν έχουν γνώση του αντικειμένου. Εμείς από πολύ μικρή ηλικία ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα, στα 10 μας θέλουμε να πιάσουμε τιμόνι, στο 90% των περιπτώσεων όταν είμαστε σε ένα αυτοκίνητο ως παιδιά κοιτάζουμε τις κινήσεις του οδηγού ενώ ως πιο μεγάλοι προσέχουμε σα να είμαστε εμείς στο τιμόνι. Οι γυναίκες απλά αδιαφορούν, όχι ότι είναι κακό απλά δεν είναι στο στυλ τους να ασχολούνται με τα αυτοκίνητα.
-
Όταν βλεπω ντελιβεράδες φυλάγομαι, όταν βλέπω μπαρμπάδες με χρέπια φυλάγομαι, όταν βλέπω μαμάδες κοντά σε σχολεία φυλάγομαι, όταν βλέπω ακράνωτους με TDM φυλάγομαι, ταρίφες-> you guessed it, όταν βλέπω γκόμενες με σμάρτ φυλάγομαι. Τελικά δε πέφτω έξω
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλή φάση που έχουμε γεμίσει φασιστοειδή καθυστερημένα υποανάπτηκτα πιθήκια εδώ στο φόρουμς παίδες*υποανάπτυκτα
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#