-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μπαρμπας με polo εσφαξε stop και γνωστος μου επεσε αφρεναριστος με την celica του πανω του.. χθες εδω στη Πατρα.. Η celica θα πρεπει να κατσει καλιμπρα.. ενω ο αλλος εκανε 2 περιστροφες γυρω απο τον εαυτο του..Νομίζω ότι τώρα τελευταία το κακό με την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και STOP έχει παραγίνει
-
τοσο ακριβο ειναι να βαλουν σαμαρακια στης διασταυρωσεις κλπ ετσι ωστε να αναγκαζωνται να κοβουν ταχυτητα
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
να βαλουν σαμαρακια στης διασταυρωσεις κλπ -
Ο χρήστης avel έγραψε:
να βαλουν σαμαρακια στης διασταυρωσεις κλπ
Αφού είμαστε τόσο ζώα εκεί θα καταλήξουμε. Όπως στην Αίγυπτο που έχουν σαμαράκια και στις εθνικές οδούς
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αφού είμαστε τόσο ζώα εκεί θα καταλήξουμε. Όπως στην Αίγυπτο που έχουν σαμαράκια και στις εθνικές οδούς
Ειναι μια λυσις ειδικα σε διασταυρωσεις ερημικες.... απομακρες... οπου μερικοι ντοποιοι σφαζουν τις προτεραιοτητες φυσικα υπαρχουν πολλων ειδων σαμαρακια αλλα ας πει καποιος πιο ειδικος τι προβλεπει η ελληνικη νομοθεσια και το υπουργειο οσον αφορα τις προδιαγραφες τους το μεγεθος το υψος τους.... τη σημανση τους... Εδω παντως στη Ντοχα μια χαρα σε υποχρεωνουν να δωσεις προτεραιοτητα.... οταν πρεπει...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
-
To video poy ebales einai Jumairah beach road sto Dubai to 2006 poy htan ypokataskeyh kai eixane balei ayta ta samarakia gia na mhn trexoyne oi mlkes. Bebaia meta ta bgalane kai ftiaksane paromoia se diabaseis poy exoyn kapoia pezofanara....
Htan oi prwtes meres ths efarmoghs toys. Pleon den blepeis tetoia afoy oi perissoteroi ma8ane to ma8hma toys.... -
καλα εκει εχουμε δει και χειροτερα σιγα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλα εκει εχουμε δει και χειροτερα σιγαΗ Σαουδικη Αραβια ειναι πρωταθλητρια σε τετοια event!!!
-
Νεκρή χθε΄ς μια 39χρονη στη στροφή πρίν τα 'πορτοκάλια' μετά τις Σίσσες πρός Ρέθυμνο. Της έφυγε μάλλον το αμάξι στη στροφη που ήδη εδώ και χρόνια υπάρχει εκκλησάκι με μια φωτό με μια 4μελή οικογένεια που 'έφυγε' πρόωρα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Νεκρή χθε΄ς μια 39χρονη στη στροφή πρίν τα 'πορτοκάλια' μετά τις Σίσσες πρός Ρέθυμνο. Της έφυγε μάλλον το αμάξι στη στροφη που ήδη εδώ και χρόνια υπάρχει εκκλησάκι με μια φωτό με μια 4μελή οικογένεια που 'έφυγε' πρόωρα.Εκεί δεν είναι που λόγω της κλίσης του δρόμου-στροφής σκέφτεσαι 'Αμαν, τελειώνει ο δρόμος ' ;
-
Νομίζω ξέρω που λέτε.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Νεκρή χθε΄ς μια 39χρονη στη στροφή πρίν τα 'πορτοκάλια' μετά τις Σίσσες πρός Ρέθυμνο. Της έφυγε μάλλον το αμάξι στη στροφη που ήδη εδώ και χρόνια υπάρχει εκκλησάκι με μια φωτό με μια 4μελή οικογένεια που 'έφυγε' πρόωρα.
Εκεί δεν είναι που λόγω της κλίσης του δρόμου-στροφής σκέφτεσαι 'Αμαν, τελειώνει ο δρόμος ' ;
Όχι δεν είναι αυτη που λές. Είναι περίεργο αλλά εκεί έχουν γίνει λιγότερα θανατηφόρα απο τη στροφη 1-2 χλμ παρακάτω που λέω εγώ.
-
Γενικά στην Κρήτη γίνεται της κακομοίρας από τροχαία
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γενικά στην Κρήτη γίνεται της κακομοίρας από τροχαίαΓενικως οι Κρητικοι ειναι 'αθλιοι' οδηγοι.
-
http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/0 ... .html#more
18 χρονων ντελιβεράς....δεν ξερω τι γινεται αλλου,αλλα εδω στο λουτρακι οι ντελιβεραδες τρεχουν σαν τρελοι και μονιμως χωρις κρανος,,,,
-
Παντου ετσι γινεται....
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Γενικά στην Κρήτη γίνεται της κακομοίρας από τροχαία
Γενικως οι Κρητικοι ειναι 'αθλιοι' οδηγοι.
γενικοτερα στα νησια ισχυει αυτο. δεν θα ξεχασω με τιποτα την εμπειρια μου στην σαμο...
-
Μενω Πευκη και ΟΛΟΙ οι ντιλιβεραδες που ερχονται φορανε κρανη! Θεμα ελεγχου των κατα τοπου αρχων ειναι ..... αμα αδιαφορουν θα χανουμε νεα παιδια.
-
Συγνώμη κιόλας, αλλά έτσι όπως οδηγούν κουμπιά είναι όχι παιδιά.
Συλληπητήρια για το παλικάρι, και στεναχωριέμαι όταν πεθαίνουν νέα παιδιά, όμως το πρόβλημα δεν είναι μόνο το κράνος αλλά και το πως οδηγούν. Μονόδρομοι δεν υπάρχουν για αυτούς, ούτε STOP ούτε τίποτα.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#